Imamo solidan uzorak Srba ovdje, međutim još se nije pojavio sličan ovima iz naslova? Je li ovaj uzorak Srba na forumu reprezent svih Srba, ili ovdje dolaze samo oni izraziti nacionalisti, šovinisti itd!?
_________________ Sviće zora hadžija, neka tužna pjesma ti i ja Sviće zora s našim sjenama
Naslov: Re: Zašto nema forumskog Vukanovića, Mektića ili Čanka?
Postano: 24 pro 2021, 17:19
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7359 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
Karabaja je napisao/la:
Imamo solidan uzorak Srba ovdje, međutim još se nije pojavio sličan ovima iz naslova? Je li ovaj uzorak Srba na forumu reprezent svih Srba, ili ovdje dolaze samo oni izraziti nacionalisti, šovinisti itd!?
Ne prepoznajem se medju takvima a nisam primijetio ni da medju korisnicima srpske nacioanlnosti ima takvih. Konkretno kad je o meni riječ,meni su svi ljudi isti.Na svom face book profilu imam prijatelje pripadnike sva tri konstititivna naroda a ima i pripadnika Ostalih. Jedno je nacionalizam,šovinizam i sl a nešto sasvim drugo prirodna reakcija na zlo.Velikomyjgurski ekspanzionizam,terorizam,islamofašizam,ekstremizam unesrećio je toliko ljudi na ovim prostorima a i ukupno uzev i odnosni prostor toliko unazadio da bi bilo neodgovorno ne reagoaviti i ne ukazati na zlo. Islamska deklaracija Alije Izetbegovića jeste izvorište zla a žrtve su i Myjguri iako se Myguri zavaravaju da nisu žrtve islamofašizma.Itekako jesu što neposredno,što na posredan način.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
Ne prepoznajem se medju takvima a nisam primijetio ni da medju korisnicima srpske nacioanlnosti ima takvih. Konkretno kad je o meni riječ,meni su svi ljudi isti.Na svom face book profilu imam prijatelje pripadnike sva tri konstititivna naroda a ima i pripadnika Ostalih. Jedno je nacionalizam,šovinizam i sl a nešto sasvim drugo prirodna reakcija na zlo.Velikomyjgurski ekspanzionizam,terorizam,islamofašizam,ekstremizam unesrećio je toliko ljudi na ovim prostorima a i ukupno uzev i odnosni prostor toliko unazadio da bi bilo neodgovorno ne reagoaviti i ne ukazati na zlo. Islamska deklaracija Alije Izetbegovića jeste izvorište zla a žrtve su i Myjguri iako se Myguri zavaravaju da nisu žrtve islamofašizma.Itekako jesu što neposredno,što na posredan način.
Velikosrpski nacionalizam je izvor svog zla a žrtva je i podkapacitirani srpski narod. Šti se vidi iz tvoga posta.
_________________ Sviće zora hadžija, neka tužna pjesma ti i ja Sviće zora s našim sjenama
Postano: 24 pro 2021, 19:56
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7359 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
Karabaja je napisao/la:
Srpsčanin je napisao/la:
Velikosrpski nacionalizam je izvor svog zla a žrtva je i podkapacitirani srpski narod. Šti se vidi iz tvoga posta.
Sigurno da ima zrnce istine u tvrdnji da su srpski Srbi "podkapacitirani".Drugi balkanski narodi uključujući i srbijanske Srbe, prilično davno su se oslobodili Turaka.Nama ni do danas to nije sasvim uspjelo iako je situacija u tom pogledu mnogo bolja nego prije 30 godina.Ipak toliki zaostatak u odnosu na druge balkanske narode indicira "podkapacitiranost".
Postano: 24 pro 2021, 21:09
Ja se cijelo vrijeme ovdje zjb. A u stvari imam svoj stav! Dodik mi je sasvim ok, bar što se tiče igranjem s ganglijama muslim world! Ali, znam da ne zna, a možda i ne razmišlja o tome kako prosječan, iole pametan stanovnk RS koji na određen način vidi nekakve stvari! Za to mu treba ,,neko,, kao ja! Neko, ko ,,osjeća,, i ,,razumije,, sadašnjost! Znači neko, ni tamo, neko ,,univerzalan,, tri u jedno! Neko, ni tamo, ni vamo. Neko ko zna i ove i one, a i one treće! Politika mu je ok, ali ono lijevčansko treba malo unaprijediti, u više smjerova! Opipati puls glupog naroda, ne zanemariti komunjare, radikale, ravnodušne i nesvrstane... Svima dati ono malo što traže, ne forsirati ,,jedno,, Sve obeštetiti! Anketirati, saznati, primjeniti! Platiti!
Postano: 24 pro 2021, 21:11
Lapo-lapo je napisao/la:
Ja se cijelo vrijeme ovdje zjb. A u stvari imam svoj stav! Dodik mi je sasvim ok, bar što se tiče igranjem s ganglijama muslim world! Ali, znam da ne zna, a možda i ne razmišlja o tome kako prosječan, iole pametan stanovnk RS koji na određen način vidi nekakve stvari! Za to mu treba ,,neko,, kao ja! Neko, ko ,,osjeća,, i ,,razumije,, sadašnjost! Znači neko, ni tamo, neko ,,univerzalan,, tri u jedno! Neko, ni tamo, ni vamo. Neko ko zna i ove i one, a i one treće! Politika mu je ok, ali ono lijevčansko treba malo unaprijediti, u više smjerova! Opipati puls glupog naroda, ne zanemariti komunjare, radikale, ravnodušne i nesvrstane... Svima dati ono malo što traže, ne forsirati ,,jedno,, Sve obeštetiti! Anketirati, saznati, primjeniti! Platiti!
Lapsi ljubavi, je l' bi ti volela da BiH opstane ili da se raspadne?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Postano: 24 pro 2021, 21:35
Možda bih voljela da se raspadne, ali... Uvijek to ali... Dao je na značaju ljudima koji ne zaslužuju da vode RS... Ja sam ipak za to da obrazovani i osviješteni ljudi daju izjave i putokaze za bolje i jače, a ne nekakvi autsajderi, nedorasli, nesređeni, bez cilja i plana..! Narod u RS je vrijedan i radan, ali nekako intelektualno u zastoju! Ne treba mu ,,preko reda,, dati ovlasti i pozicije, treba preći sam taj put sazrijevanja i intelektualnog viđenja! Ne preskakatii! Ići redoslijedom. Ako se malo i zakasni, nije bitno, bitno je da zreo ,,sjedne,,! Ovako se stvara konfuzna sredina! Opet ću reći, tj. citirati Ramba Amadeusa : ,,Nepismeni nas zarobiše,,! Zaista je tako. Moja direktorica, oduševljava se stvarima koje su bile ,,in,, prije dvadeset godina, govori gramatički neispravno, za onoga koji krade, kaže da je snalažljiv. Jednom prilikom reče : ,,Da nije Dodika, ne bi bilo ni nas,,! Strašno! Oduševljava se stvarima koje su bile intenesantne prije četrdeset godina! Nazadno i već viđeno prije sto godina ,,Diže u zvijezde stvari koje je većina živjela i proživjela i ,,kao napreduje,,Tako prikuplja političke poene! Užas! Neću prošlost! Sažvakala sam je odavno! Hoću naprijed! Ona, direktor, ispred mene...uhu... Ja budala! Neće moći!
Postano: 25 pro 2021, 00:03
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10187 Lokacija: Banja Luka
Lapo-lapo je napisao/la:
Pa dobro... i sa takvim stavovima ''upadaš u turu'' .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Kako ne, pa bio je onaj antidodikovac iz Bijeljine @Vlado-Rus, onaj što je dilao @Sarajkine fotke.
Ja sam se zacrvenio kad se lik sakrivao kako ne bi morao otići na kavu sa Sarajkom kad je došla u Brčko, ispunile mu se sve želje, pozvala ga, a on se zavukao u mišju rupu. Nakon toga je na forumu još jače botovao, pa nestao.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Postano: 25 pro 2021, 13:05
Mehtić,Čanak i sl, to što rade rade jer su za to plaćeni.Internet forum ne može imati veći uticaj na javnost pa ne nema ni finansijera potencijalnih mehtića,čankova i sl.Uostalom,forum je anoniman u smislu da su korisnici anonimni.
Postano: 25 pro 2021, 13:08
Karabaja je napisao/la:
Zato što niko ne plaća. Evo ja ću da budem samo mi platite. Ništa ljepše nego uzeti od Muslimana pare pa ih posrati.
Nego da te pitam... šta će vama Čanak, Čeda i slični? Sami sebe zavaravate?
I zašto više ne bojkotuješ?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Postano: 21 sij 2023, 20:01
Ministry of Sound je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Kako ne, pa bio je onaj antidodikovac iz Bijeljine @Vlado-Rus, onaj što je dilao @Sarajkine fotke.
Ja sam se zacrvenio kad se lik sakrivao kako ne bi morao otići na kavu sa Sarajkom kad je došla u Brčko, ispunile mu se sve želje, pozvala ga, a on se zavukao u mišju rupu. Nakon toga je na forumu još jače botovao, pa nestao.
Cemu onda onaj rasizam prosli put?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.