|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 70 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Topic misterija Postano: 13 srp 2015, 13:36 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
ne mislim na bermudski trokut, 9/11 i teorije zavjere, nego na svakodnevne misterije koje vam ostave upitnik iznad glave. evo meni je misterija zašto bi netko kupio složene puzzle i još zalijepljene za podlogu?  ako ih nećeš slagati, ima lijepih slika s istim/sličnim motivom. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 13 srp 2015, 13:46 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ne mislim na bermudski trokut, 9/11 i teorije zavjere, nego na svakodnevne misterije koje vam ostave upitnik iznad glave. evo meni je misterija zašto bi netko kupio složene puzzle i još zalijepljene za podlogu?  ako ih nećeš slagati, ima lijepih slika s istim/sličnim motivom.  Zato što se neki car sjetio da ponudi 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 13 srp 2015, 13:54 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8353 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: evo meni je misterija zašto bi netko kupio složene puzzle i još zalijepljene za podlogu?
Vjerovatno radi fore... Isto kao što netko kupi jednu majicu koja izgleda kao da su dvije,tj. da nosi majicu ispod te majice,a zapravo je samo jedna na njemu.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 13 srp 2015, 13:59 |
|
|
Metemma je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ne mislim na bermudski trokut, 9/11 i teorije zavjere, nego na svakodnevne misterije koje vam ostave upitnik iznad glave. evo meni je misterija zašto bi netko kupio složene puzzle i još zalijepljene za podlogu?  ako ih nećeš slagati, ima lijepih slika s istim/sličnim motivom.  Zato što se neki car sjetio da ponudi  prodaja svega i svačega nije misterija.  kiler je napisao/la: Vjerovatno radi fore...
Isto kao što netko kupi jednu majicu koja izgleda kao da su dvije,tj. da nosi majicu ispod te majice,a zapravo je samo jedna na njemu. pa majica je koristan predmet.  puzzle koje je netko drugi složio... 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 13 srp 2015, 14:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46914 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Pa vjerojatno čovjek ne zna složit pa kupi postavi u dnevnu i onda se hvali.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 13 srp 2015, 15:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Misterija mi zašto se sportske cipele zovu "kopačke". Probao sam tu riječ okretati na glavu, oko sebe, ovamo tamo, ali sve gluplja i gluplja.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 13 srp 2015, 15:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Danas sam imao jednu misteriju. Preko oglasa kupio Notebook stariji od mog osobnog. I nema apsolutno nijednu ogrebotinu niti fleku, kao da je direkt iz trgovine i to oni primjerci koji su bili zapakovani ne izloženi.
Kako u krasnu pičku materinu. Kako ? Moj sav flekav, izgreban, sjeban, naljepnice se odljepile i prešle sa lijeve na desnu stranu, slova na tipkovnici izblijedila.
Ovaj kao iz tvornice.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 13 srp 2015, 17:10 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Misterija mi zašto se sportske cipele zovu "kopačke". Probao sam tu riječ okretati na glavu, oko sebe, ovamo tamo, ali sve gluplja i gluplja. Ukapaju se u zemlju tj rove je kad trčiš 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 13 srp 2015, 20:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29310 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Odlična tema, zaslužuje potporu. Jedna od najvećih misterija koja mi trenutačno pada na pamet vezana je za odlazak na plažu. Obično je tu vreva, gužva, jedva nađeš slobodno prikladno mjesto i onda se roštiljaš cijeli dan na paklenom Suncu jer je to kao eto... IN. Ali nije to misterija. Misterija je kada nazoveš takvog nekog na mobač i pitaš ga što radi, a on sav znojan, cvrčave kože na leđima, odgovori - Evo malo se rashlađujem 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 14 srp 2015, 14:42 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22087 Lokacija: među zvijezdama
|
Meni je misterija gdje je Doc nestao s foruma :( Nadam se ako me vidi da ce se opet prijaviti :))) duzna sam mu sliku. Pa Zadar zasto ne pise :) je li se ozenio? Zaboravila sam ribi i kruski... Kako im im bilo na tekmi? 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 14 srp 2015, 18:01 |
|
|
misterija rasparenih sokni zaslužuje ne upis, nego barem zasebnu temu.  kupim 10 pari istih sokni, za tenisice. i uvijek obujem obje. nakon upotrebe obje ubacim u košaru za prljavi veš. e, sinoć sam iz vešmašine izvadila 11 komada. di je dvanaesta?  u košari nije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 14 srp 2015, 21:26 |
|
|
Ovaj topic misterija je otvorio jedan forumaš, a sad kao netko drugi. Pravo misteriozno.Grozno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 14 srp 2015, 21:49 |
|
|
Wind je napisao/la: Ovaj topic misterija je otvorio jedan forumaš, forumašica. last time I checked, I was a woman.  fala na pažnji i doviđenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 14 srp 2015, 22:01 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8353 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: misterija rasparenih sokni zaslužuje ne upis, nego barem zasebnu temu.  kupim 10 pari istih sokni, za tenisice. i uvijek obujem obje. nakon upotrebe obje ubacim u košaru za prljavi veš. e, sinoć sam iz vešmašine izvadila 11 komada. di je dvanaesta?  u košari nije.  imaš li kućnog ljubimca? 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 14 srp 2015, 22:17 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: misterija rasparenih sokni zaslužuje ne upis, nego barem zasebnu temu.  kupim 10 pari istih sokni, za tenisice. i uvijek obujem obje. nakon upotrebe obje ubacim u košaru za prljavi veš. e, sinoć sam iz vešmašine izvadila 11 komada. di je dvanaesta?  u košari nije.  Vanzemaljci. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 14 srp 2015, 23:20 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni je misterija gdje je Doc nestao s foruma :( Nadam se ako me vidi da ce se opet prijaviti :))) duzna sam mu sliku. Pa Zadar zasto ne pise :) je li se ozenio? Zaboravila sam ribi i kruski... Kako im im bilo na tekmi?  Zadar puni baterije u Zadru za mukotrpnu kampanju, a za Doc-a pitanje trebate uputiti na drugu adresu.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 15 srp 2015, 07:20 |
|
|
kiler je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: misterija rasparenih sokni zaslužuje ne upis, nego barem zasebnu temu.  kupim 10 pari istih sokni, za tenisice. i uvijek obujem obje. nakon upotrebe obje ubacim u košaru za prljavi veš. e, sinoć sam iz vešmašine izvadila 11 komada. di je dvanaesta?  u košari nije.  imaš li kućnog ljubimca?  ne. novem je napisao/la: Vanzemaljci.  razni scenariji mi prolaze glavom. sve gori od goreg. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 15 srp 2015, 08:00 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni je misterija gdje je Doc nestao s foruma :( Nadam se ako me vidi da ce se opet prijaviti :))) duzna sam mu sliku. Pa Zadar zasto ne pise :) je li se ozenio? Zaboravila sam ribi i kruski... Kako im im bilo na tekmi?  Zadar puni baterije u Zadru za mukotrpnu kampanju, a za Doc-a pitanje trebate uputiti na drugu adresu. Zadar se javio a vama lijep pozdrav saljem iz Sarajeva. Od doca nema glasa.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 15 srp 2015, 08:48 |
|
|
|
Da vam prijavim i ovo udjem u metropolis na kafu jer se jelte radnje od deset otvaraju kad ulazi bivsi prestavnik hr naroda zeljko komsic. Misterija totalna, otkud on a ja pisem ovaj prvi post na herceg bosni gospodinu SDB :) Crvenkasta kosulja i pederusa preko ramena. Evo ostade pije kaVu. Kontam da se slikam i postavim na forum, al to bi vec neki okarakterizirali ko provokaciju. Hocu ga pozdraviti sta kazete?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 15 srp 2015, 09:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Da vam prijavim i ovo udjem u metropolis na kafu jer se jelte radnje od deset otvaraju kad ulazi bivsi prestavnik hr naroda zeljko komsic. Misterija totalna, otkud on a ja pisem ovaj prvi post na herceg bosni gospodinu SDB :) Crvenkasta kosulja i pederusa preko ramena. Evo ostade pije kaVu. Kontam da se slikam i postavim na forum, al to bi vec neki okarakterizirali ko provokaciju. Hocu ga pozdraviti sta kazete? Zapjevaj "Herceg-Bosno srce ponosno..." pa mu snimi facu. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 15 srp 2015, 18:31 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
"veseli se Herceg Bosno vodja nam je Alija"  Kakve veze ima Hrvatska Herceg Bosna sa ovom pjesmom o SDA???
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 15 srp 2015, 19:05 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 15 srp 2015, 20:59 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9041 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
ovo je misterija koja me mučila prije negoli su došli glupofoni.
dakle, kad ti dalmatinci šalju poruke onda je obavezno N umjesto M na kraju glagola. npr, radin, jeden, učin itd.
s obzirom da je tada trebalo za to slovo N tipku pritisnuti dva puta, a za slovo M samo jednom, još uvijek se pitam zašto bi netko, pišući poruke, pritiskao nepotrebno tipke.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 15 srp 2015, 21:00 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9041 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
dvaput je dvaput.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Topic misterija Postano: 16 srp 2015, 07:41 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: ovo je misterija koja me mučila prije negoli su došli glupofoni.
dakle, kad ti dalmatinci šalju poruke onda je obavezno N umjesto M na kraju glagola. npr, radin, jeden, učin itd.
s obzirom da je tada trebalo za to slovo N tipku pritisnuti dva puta, a za slovo M samo jednom, još uvijek se pitam zašto bi netko, pišući poruke, pritiskao nepotrebno tipke. dvaput je dvaput, a i Dalmoš je Dalmoš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|