|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Kulturno uzdizanje i ljepota hrvatske riječi Postano: 18 lip 2023, 07:44 |
|
|
Ostavljaću samo zanimljive postove koji odišu poznavanjem materije i inteligencijom, takoreći best of. Citat: Na stranu sve sto se desilo prije 30 godina treba priznat da su muslimani na balkanu opstali samo gdje su zivili u srpskom okruzenju. Svugdje ostalo su pometeni nakon pada osmanskog carstva. Ocito im je srpsko okruzenje prirodno. Meni i dalje nije jasno zasto muslimani nisu stali na vasu stranu 92, koja je tocno bila njihova racunica, jesu li se prekalkulirali ili su isli grlom u jagode pa udarili na hrvati i srbe istovremeno pa danas gnoje zemlju. Nenormalan narod, nije ni cudo sto su nula u sportu, znanosti i svemu ostalom. Zatrovana sredina u kojoj se uspjeh i mudrost kaznjava, a neuspjeh, lopovluk i laz nagradjuje
Replika na ovo: Citat: To je velika greška nas Srba što su opstali,ali ta greška je djelimično ispravljena 92-95,a biće i u potpunosti ispravljena.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kulturno uzdizanje i ljepota hrvatske riječi Postano: 18 lip 2023, 08:35 |
|
|
A ko je jado opstao i ostao u svim mjestima BiH kao manjina osim sirotinje i miješovitih brakova! Inače to ,,mješovito,, mi para uši. Kao da smo kerovi. Pa iz BiH ,,bježe,, tj.sada napuštaju i svoje jednonacionalno okruženje. E, da sam znala što sada znam...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kulturno uzdizanje i ljepota hrvatske riječi Postano: 18 lip 2023, 09:30 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21681 Lokacija: među zvijezdama
|
Koji bolesnici covjece. Muslici opstali u sredinama gdje su pomijesani sa Srbima. Srbi protjerali sve zivo i mrtvo nakon sloma osmanlijskog carstva. U gradovima u Srbiji porusili dzamije.
Iduca etapa poklali cetalji u drugom svjetskom ratu sve zivo u Podrinju. Djecu u bešikama. I ne samo u Podrinju. I na kraju kao slag tortu poklali i protjerali sve nesrpsko iz Šumske. Pobili i zatrpali u masovne grobnice. Genocid napravili.
Ja se licno nadam da ce Hrvati i Srbi na ovim prostorima ostati zauvjek da zive zajedno. I ne samo to! Nego da ce jedni na drugima ispravljati povjesne nepravde dokle bude planeta zemlja egzistirala.
Ovaj nevidjeni govnaluk u postovima iznad, zavredjuje upravo to. Zauvjek pomijesani, zauvjek zajedno u patoloskoj mrznji. Da se izjedaju.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kulturno uzdizanje i ljepota hrvatske riječi Postano: 18 lip 2023, 10:27 |
|
|
Mržnja je stvar čovjekovoj karaktera i odgoja, a ne po narudžbi nekog ,,vodje,,! Meni niko ne smeta od gradjana i seljaka, ali seljacine, to je već druga stvar. Izazivaju najgore u meni. Iskren i pošten čovjek za mene nema druga obilježja.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Kulturno uzdizanje i ljepota hrvatske riječi Postano: 18 lip 2023, 10:57 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ostavljaću samo zanimljive postove koji odišu poznavanjem materije i inteligencijom, takoreći best of. Citat: Na stranu sve sto se desilo prije 30 godina treba priznat da su muslimani na balkanu opstali samo gdje su zivili u srpskom okruzenju. Svugdje ostalo su pometeni nakon pada osmanskog carstva. Ocito im je srpsko okruzenje prirodno. Meni i dalje nije jasno zasto muslimani nisu stali na vasu stranu 92, koja je tocno bila njihova racunica, jesu li se prekalkulirali ili su isli grlom u jagode pa udarili na hrvati i srbe istovremeno pa danas gnoje zemlju. Nenormalan narod, nije ni cudo sto su nula u sportu, znanosti i svemu ostalom. Zatrovana sredina u kojoj se uspjeh i mudrost kaznjava, a neuspjeh, lopovluk i laz nagradjuje
Replika na ovo: Citat: To je velika greška nas Srba što su opstali,ali ta greška je djelimično ispravljena 92-95,a biće i u potpunosti ispravljena. Što nisi ostavio i svoje postove sa teme Rusija napala Ukrajinu gdje si napiso da bi za sve u bivšoj Jugoslaviji bilo najbolje kad bi se Srbi izbombardovali i uništili tad bi bio trajan mir. Postavi slobodno i te postove !
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Kulturno uzdizanje i ljepota hrvatske riječi Postano: 18 lip 2023, 11:25 |
|
|
Ja sam glupi Bošnjo krkan zadojen mržnjom a ne profinjeni Europejac koji gleda u mirnu i prosperitetnu budućnost operisan od prošlosti i bliskoistočnih religija i zaštitnik Evrope i civlizacije.
Napisao sam da bi najbolje bilo da su Srbi uništeni od tadašnjih svjetskih policajaca kada su pokrenuli ratove devedesetih, s tim da sam napomenuo da se to odnosi na vojsku i JNA. Uništavanje JNA kao faktora nestabilnosti bi spasilo hiljade života i bilo bi kosmički pravedno a to se sve moglo provesti uz minimalne ljudske žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Kulturno uzdizanje i ljepota hrvatske riječi Postano: 18 lip 2023, 11:35 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ja sam glupi Bošnjo krkan zadojen mržnjom a ne profinjeni Europejac koji gleda u mirnu i prosperitetnu budućnost operisan od prošlosti i bliskoistočnih religija i zaštitnik Evrope i civlizacije.
Napisao sam da bi najbolje bilo da su Srbi uništeni od tadašnjih svjetskih policajaca kada su pokrenuli ratove devedesetih, s tim da sam napomenuo da se to odnosi na vojsku i JNA. Uništavanje JNA kao faktora nestabilnosti bi spasilo hiljade života i bilo bi kosmički pravedno a to se sve moglo provesti uz minimalne ljudske žrtve. I onda mrtvo hladno otvoriš temu o srpsko-hrvatskom kulturnom uzdizanju.A iz tebe pršti ISIL.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kulturno uzdizanje i ljepota hrvatske riječi Postano: 18 lip 2023, 12:11 |
|
|
Lebowski je protjeran sa onog prćilišta kod Sajuri, jer nije ekstreman. I sad vojnik pobunjenih Srba iz RSK, naziva lika Isilovcem. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Kulturno uzdizanje i ljepota hrvatske riječi Postano: 18 lip 2023, 12:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lebowski je protjeran sa onog prćilišta kod Sajuri, jer nije ekstreman. I sad vojnik pobunjenih Srba iz RSK, naziva lika Isilovcem. Lol Primjetio sam da je merhametli ko i ti. Vama tako duševnima će sve manje općilišta pasat.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kulturno uzdizanje i ljepota hrvatske riječi Postano: 18 lip 2023, 15:40 |
|
|
Toliko merhametli da ti je možda punac? Sve je moguće lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|