Na društvenim mrežama danas se počela širiti dezinformacija da se državljanima BiH zabranjuje ulazak u Hrvatsku, što je izazvalo veliku paniku među građanima, pogotovo u ovom osjetljivom političkom momentu.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Naslov: Re: Veliku paniku među gradžanima izazvala glasina da Hrvatska zabranjuje bežaniju!
Postano: 14 ožu 2025, 16:38
potocnj je napisao/la:
Citat:
Na društvenim mrežama danas se počela širiti dezinformacija da se državljanima BiH zabranjuje ulazak u Hrvatsku, što je izazvalo veliku paniku među građanima, pogotovo u ovom osjetljivom političkom momentu.
To je bila naslovna vijest Avaza, a povod neprovjereni post od neke neprovjerene muslimanke.
Tako malo im za paniku treba.
I sve po logici, biju nas srbi, dužni su nas spašavat hrvati.
Generacijski već, s koljena na koljeno prenosi se ovo "pravo" na korištenje hrvatskih usluga.
Osobno bih volio da nije glasina nego istina!
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Trebalo je slagat da za 5-6-10 dana HR zatvara granice. Tek onda bi vidio bežaniju.
Nemoj mi to radit, ja volim nekad otić u Hrvatsku, ne treba mi ta gužva na graničnom prijelazu
Naslov: Re: Veliku paniku među gradžanima izazvala glasina da Hrvatska zabranjuje bežaniju!
Postano: 14 ožu 2025, 18:17
Pa nije hrvatska granica vrh igle da se preć ne može.
Ako se i granica "zatvori", zatvorit će se na zvaničnim prijelazima.
Ostalih 500 kilometara će bit otvoreno za planinare, i na nekim specijalnim mjestima i za auta, istim onim švercerskim rutama kojima se u prošlom ratu i nakon rata uvozila roba preko Hercegovine u BiH.
Mada će Zapadni Hercegovci naravno naplaćivat takve usluge, ko da ih gledam, i prošli put su.
Pošto sam planinar čitav život, znam par mjesta gdje se komotno šetnjom može preć, nisu medo i zeko graničari, samo za auto ne znam prijelaze.
Stvarnu granicu će zapravo napravit Bošnjaci na granicama županija.
Tko se dočepa Hercegovine, bit će na konju.
Treba kidat u roku od 24 sata od prve pucnjave najkasnije.
Postano: 14 ožu 2025, 18:18
Urbanist je napisao/la:
Ostalih 500 kilometara će bit otvoreno za planinare, i na nekim specijalnim mjestima i za auta, istim onim švercerskim rutama kojima se u prošlom ratu i nakon rata uvozila roba preko Hercegovine u BiH.
Mada će Zapadni Hercegovci naravno naplaćivat takve usluge, ko da ih gledam, i prošli put su.
Pošto sam planinar čitav život, znam par mjesta gdje se komotno šetnjom može preć, nisu medo i zeko graničari, samo za auto ne znam prijelaze.
Ja mislim da ti znas i sa helihopterom da upravljas
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
Postano: 14 ožu 2025, 18:23
MikiNosonja je napisao/la:
Urbanist je napisao/la:
Ja mislim da ti znas i sa helihopterom da upravljas
Ne znam, nažalost.
Uostalom, imali smo 30 godina da razvijamo contingency plan.
Ako nisi dosada skontao što ćeš radit u slučaju rata, nećeš nikad.
Postano: 14 ožu 2025, 18:30
Lahko se vama zajebavati sa muslimanskim živcima. Njihova bežanija ovisi o HR a vi se šprdate! Šalu na stranu. Treba pustiti još ovakvih “vijesti” tako da se brže pakuju. Mislili su i u Afganistanu da će Amerika ostati vječno pa se dogodilo da vise sa zadnjih aviona
Baš su im sirijici i sjebali stvar, Hrvatska sada ima dronove, night vision, radare, sto čuda da spriječi kretanja grupica islamskih migranata.
Sve ove za koje čujete da su uhvaćeni negdje kasnije u Hrvatskoj znači da su prešli uz odobravanje korumpiranih graničnih službenika.
I to nije evo ti sto eura na granici da prođu, nego dođe veća svota da se podijeli kolegama koji rade na određenom potezu granice, oni taj dan isključe night vision u dogovoreno noćno vrijeme i neka grupa prijeđe a s druge strane ih čeka švercer.
Uglavnom, u slučaju da Hrvatska baš hoće zatvoriti sve prijelaze, i da se to strožije kontrolira prijelazi bi bili zatvoreni.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.