Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)??
Postano: 12 ruj 2010, 15:09
Kupao se u kadi i u bazenu na napuhavanje ispred kuće. I dva puta na Blato otišao! Opet sam i ovo ljeto bez cura bio. Ja se uvjek naivno nadam: Evo ljeta, sada ću nešto uloviti kad tamo ništa.!
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
Postano: 12 ruj 2010, 15:19
zlatni_ljiljan je napisao/la:
Josip321 je napisao/la:
Ali kada im ja pokušam priči one se odmiču, uvjek drže distancu! Zašto je to tako???
Imas ti deo ,parfem ,sapun ??
Ne kontam! Hoćeš reći da se ne perem dovoljno? Pa kupam se za Božić i Uskrs, te kada ljeti odem na more ili na Blato? Ja mislim da je to dovoljno. Mislim da si na pogrešnom tragu.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
Postano: 17 ruj 2010, 02:12
Josip321 je napisao/la:
Kupao se u kadi i u bazenu na napuhavanje ispred kuće. I dva puta na Blato otišao! Opet sam i ovo ljeto bez cura bio. Ja se uvjek naivno nadam: Evo ljeta, sada ću nešto uloviti kad tamo ništa.!
Zaista cudno, inace bazen na napuhivanje je mamac za cure
Postano: 17 ruj 2010, 11:46
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
Tera je sigurno djelatnica beo-buvljaka gdje dila Ei Nis produkte, tranzistore,kuglagere,stabilizatore,stoljnake i ostalo iz srpske kucne radinosti...srpska posla :)
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
Postano: 22 ruj 2010, 04:34
Ernani je napisao/la:
Kupao sam se u limenom koritu na Adi ciganliji i slušao ovu pjesmu :
Izgleda neće ni jedan živ ostati! Sve će ih do jednog ubiti i Clintona i Busha i Blaira i Solanu i cijeli Pentagon! Opasni su ovi krajišnici, još da im je ostao koji traktor ...
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.