|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 21 lis 2025, 18:51 |
|
|
|
Ponavljaju cijeli dan na anti-H TV.
Koliko je nogometno igralište? Je li u pitanju američki nogomet obzirom kako je američki brod, ili je u pitanju europski nogomet?
Da li svako igralište ima iste dimenzije?
Ispričavam se, ne pratim, ja sam u školi učio metar kao jedinicu za duljinu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1485 of 2558 - 58.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 21 lis 2025, 18:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ponavljaju cijeli dan na anti-H TV.
Koliko je nogometno igralište? Je li u pitanju američki nogomet obzirom kako je američki brod, ili je u pitanju europski nogomet?
Ispričavam se, ne pratim, ja sam u školi učio metar kao jedinicu za duljinu. Baš je bilo maloprije na TV dok sam večero, reko sam svojima daj makni to ne gadi mi večeru. Taman je novinarka počela s onim kliše pitanjima nekim crnjama s broda. Hav ju lajk kroejša 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 21 lis 2025, 19:20 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 12548 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
Američka stvar, mjerit će u svemu osim u mjernim jedinicama. Težine 8 plavih kitova, visine 3 ajfelova tornja, veličime tomahawk rakete itd 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 21 lis 2025, 19:43 |
|
|
Šta se čudite, kad se muslimanima oduzimala zemlja agrarnom "reformom", "mjerna jedinica" je bila "solunski front" iliti količina promila alk. u krvi "geometra". 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 21 lis 2025, 19:50 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8226 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Te američke "neslužbene" jedinice mjere me uvijek nasmiju...kao kad kažu da u blizini Zemlje leti asteroid veličine 6 nogometnih igrališta ili 3 deseterokatnice... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 21 lis 2025, 20:07 |
|
|
Kakve ti gledaš tv, koji ne znaju osnovne mjerne jedinice. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 21 lis 2025, 22:43 |
|
|
|
Sto je anti-H TV?
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 22 lis 2025, 08:10 |
|
|
zet je napisao/la: Sto je anti-H TV? Antihrvatska televizija.
1485 of 2558 - 58.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 22 lis 2025, 09:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ponavljaju cijeli dan na anti-H TV.
Ispričavam se, ne pratim, ja sam u školi učio metar kao jedinicu za duljinu. Je li to o Gerald Fordu? Populaciji koja nija familijarna s morem i brodovima teško je pojmiti koliko je to 337 metara. Onako za ilustraciju, Jadrolinijin "veliki" trajekt Marko Polo ima 128 metara, nedavno kupljeni Dalmacija ima 134 metra, a to su brodovi koji mogu prebaciti preko 1000 ljudi i 300 vozila između hrvatske i tlaijanske obale Jadrana. Što se tiče HRM, najduži je Andrija Mohorovičić koji ima 72 metra, što se tiče pravih ratnih brodova, kraljevi imaju 50-ak metara, finci imaju 45 metara, Krka i Cetina isto imaju 50-ak metara. Tako da je brod impresivan, tešto je to pojmiti na slici ili čitanjem brojeva koje prosječni korisnik ne razumije. Pravo pitanje je, kome brod ovom posjetom donosi poruku, Bošnjacima ili Srbima? ili i jednima i drugima? Nekome sankcije, a nekome dolazimo u goste?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 22 lis 2025, 10:34 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ponavljaju cijeli dan na anti-H TV.
Ispričavam se, ne pratim, ja sam u školi učio metar kao jedinicu za duljinu. Je li to o Gerald Fordu? Populaciji koja nija familijarna s morem i brodovima teško je pojmiti koliko je to 337 metara. Onako za ilustraciju, Jadrolinijin "veliki" trajekt Marko Polo ima 128 metara, nedavno kupljeni Dalmacija ima 134 metra, a to su brodovi koji mogu prebaciti preko 1000 ljudi i 300 vozila između hrvatske i tlaijanske obale Jadrana. Što se tiče HRM, najduži je Andrija Mohorovičić koji ima 72 metra, što se tiče pravih ratnih brodova, kraljevi imaju 50-ak metara, finci imaju 45 metara, Krka i Cetina isto imaju 50-ak metara. Tako da je brod impresivan, tešto je to pojmiti na slici ili čitanjem brojeva koje prosječni korisnik ne razumije. Pravo pitanje je, kome brod ovom posjetom donosi poruku, Bošnjacima ili Srbima? ili i jednima i drugima? Nekome sankcije, a nekome dolazimo u goste? Dobro pitanje, ali nisam siguran u odgovor. Izgleda mi prekomjerna sila i za jedne i za druge. Gerald Ford je ljetos prijetio Iranu tijekom rata u Izraelu, poslije je tražio ruske podmornice u Sjevernom moru. Bosanski muslimani i Srbi nisu ta liga. 
1485 of 2558 - 58.05%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 22 lis 2025, 12:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Je li to o Gerald Fordu? Populaciji koja nija familijarna s morem i brodovima teško je pojmiti koliko je to 337 metara. Onako za ilustraciju, Jadrolinijin "veliki" trajekt Marko Polo ima 128 metara, nedavno kupljeni Dalmacija ima 134 metra, a to su brodovi koji mogu prebaciti preko 1000 ljudi i 300 vozila između hrvatske i tlaijanske obale Jadrana.
Što se tiče HRM, najduži je Andrija Mohorovičić koji ima 72 metra, što se tiče pravih ratnih brodova, kraljevi imaju 50-ak metara, finci imaju 45 metara, Krka i Cetina isto imaju 50-ak metara.
Tako da je brod impresivan, tešto je to pojmiti na slici ili čitanjem brojeva koje prosječni korisnik ne razumije.
Pravo pitanje je, kome brod ovom posjetom donosi poruku, Bošnjacima ili Srbima? ili i jednima i drugima?
Nekome sankcije, a nekome dolazimo u goste? Dobro pitanje, ali nisam siguran u odgovor. Izgleda mi prekomjerna sila i za jedne i za druge. Gerald Ford je ljetos prijetio Iranu tijekom rata u Izraelu, poslije je tražio ruske podmornice u Sjevernom moru. Bosanski muslimani i Srbi nisu ta liga.  Naravno da neće tu sirotinju peglati s nosača, ovo dođe kao projekcija soft power i podsjetnik tko je od Amerike dobio franšizu za održavanje stabilnosti u regiji Čim imaš more i poštuješ nekoliko osnovnih principa, primljen si u klub zapadne talasokracije, ne trebaš se brinuti hoće li ti netko zatvoriti ventil na cijevi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Američki nosač zrakoplova je dugačak tri nogometna igrališta. Postano: 22 lis 2025, 12:28 |
|
|
|
Bošnjaci i Srbi trebaju duboko razmisliti o svom geopolitičkom položaju: gdje bi oni ugostili nosač aviona. U Ostrožcu na Jablaničkom jezeru? U luci Pančevo na Dunavu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|