|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Juda Iškariot
|
Naslov: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 28 lis 2010, 06:19 |
|
|
Štovani, trenutačno se nalazim u jednom od najprljavijih i najružnijih gradova na svijetu. Ne, nije to Beograd, Šamac ili Kragujevac, niti je to Zagreb kak volim te rad s veličanstvenom socijalističko-titoističkom arhitekturom, a niti je to, a ovo nisam ni u snu mislio da ću ikada izreći, neka musli prčvarnica iz istočne Bosne kao Goražde ili Foča, već je to glavom i bradom, betonom i smogom - Los Angeles. United States. Prema Americi je dakle istočna Bosna Amerika. Nalazim se ovjde sa svojom tvrtkom na pranju mozga, cijeli dan slušamo "we are the best, fuck the rest"....drugi dan kompletno drugi program "Fuck the rest, we are the best"...a treći dan, povratak prvom danu. I tako non stop. Ja vam riječima ne mogu opisati kako je ovdje. Idem doručkovati, i tamo gledam one imućnije debele hamerikance bijelce kako u sedam sati ujutro žderu omlet s masnim pečenim kobasicama u sosu od dvije tone kečapa. Nakon toga popiju ledeni čaj s tonom leda i onda započnu dan s jednom tipičnom američkom gestom - podrignu. Voila, dan je počeo, Welcome to America. Ne trebam napomenuti da ako kao žensko imate oko 100 kila, ili kao muško oko 120, da se ovdje računate kao tanki ili izgladnjeli. Ovdje bi i hipopotamus Penis Kuljiš bio među tanjim ljudima. U svim tim luksuznim hotelima vas naravno služe jadni Meksikanci i Azijati koji crnče za tri-četiri dolara po satu, i to samo kada ima posla, Kada nema, oni ih samo šutnu kao vreću krompira. Kasnije smo otišli autobusom na jedan termin, i ceste su vam za Rhinoceruse. Samo beton i smog. Na svakoj strani ima po jedno pet traka, tako da ukupno imate jedno desetak traka. Da pređete cestu kada je zeleno, trebate jedno pet-šest minuta. Svugdje na cesti, svakih pet do deset metara, ogromne reklame s agresivnim fluoroscentnim bojama gdje samo piše jedno, kako potrošiti novac...."Buy one, get one for free"...."Sale"...."Discount 50 %"...."Loans"...."30 % off....dont wait"....tako da vas cijeli dan prcaju u mozak s tim reklamama. Nigdje nikakve kulture, duha, života, smijeha, međuljudskih kontakta....samo money, money, money.... Riječ-dvije o kokama. Meni su totalno bezveze, puno mi je draže vidjeti jednu Gocu na DM Satu s botoxiranim usnama, napuhanim grudama, gusarskim naušnicama, ljubičastom šminkom nego jednu hamerićku ili latino milfaču. Sve u svemu, ne trebate pročitati knjigu Olega Platonova "Zašto će propasti Amerika". Još jedno je sigurno, za jedno desetak-dvadesetak godina, slijedeći hamerićki predsjednik će se sigurno zvati John, ali će mu prezime biti ili Nguyen ili Rodriguez. Onaj jedan seljo-beljo, wannabe faca iz Zagreba, Splita, Mostara, koji misli kako je njegov grad veći od Las Vegasa, na prvi pogled nije možda u pravu, ali ako se to sve promatra kroz drugu ili treću dimenziju, taj seljo-beljo-faca niti sam nije svjestan koliko je u pravu i koliko uživa. Meni samo ostaje da poslušam ove dvije pjesme i jedva dočekam let nazad: http://www.youtube.com/watch?v=4Q9xnDfsUNQhttp://www.youtube.com/watch?v=3Xx0kVKY2Xc
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 28 lis 2010, 09:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25786 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pa ovo za budućeg USA predsjednika se već ostvarilo. Ne zove se doduše John već Husein.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 28 lis 2010, 09:56 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
E zamisli kako begovski žive selje iz viteza, livna, kupresa u odnosu na nas građane mostara, zagreba splita.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 30 lis 2010, 11:11 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Juda Iškariot je napisao/la: Štovani, trenutačno se nalazim u jednom od najprljavijih i najružnijih gradova na svijetu. Ne, nije to Beograd, Šamac ili Kragujevac, niti je to Zagreb kak volim te rad s veličanstvenom socijalističko-titoističkom arhitekturom, a niti je to, a ovo nisam ni u snu mislio da ću ikada izreći, neka musli prčvarnica iz istočne Bosne kao Goražde ili Foča, već je to glavom i bradom, betonom i smogom - Los Angeles. United States. Prema Americi je dakle istočna Bosna Amerika. Nalazim se ovjde sa svojom tvrtkom na pranju mozga, cijeli dan slušamo "we are the best, fuck the rest"....drugi dan kompletno drugi program "Fuck the rest, we are the best"...a treći dan, povratak prvom danu. I tako non stop. Ja vam riječima ne mogu opisati kako je ovdje. Idem doručkovati, i tamo gledam one imućnije debele hamerikance bijelce kako u sedam sati ujutro žderu omlet s masnim pečenim kobasicama u sosu od dvije tone kečapa. Nakon toga popiju ledeni čaj s tonom leda i onda započnu dan s jednom tipičnom američkom gestom - podrignu. Voila, dan je počeo, Welcome to America. Ne trebam napomenuti da ako kao žensko imate oko 100 kila, ili kao muško oko 120, da se ovdje računate kao tanki ili izgladnjeli. Ovdje bi i hipopotamus Penis Kuljiš bio među tanjim ljudima. U svim tim luksuznim hotelima vas naravno služe jadni Meksikanci i Azijati koji crnče za tri-četiri dolara po satu, i to samo kada ima posla, Kada nema, oni ih samo šutnu kao vreću krompira. Kasnije smo otišli autobusom na jedan termin, i ceste su vam za Rhinoceruse. Samo beton i smog. Na svakoj strani ima po jedno pet traka, tako da ukupno imate jedno desetak traka. Da pređete cestu kada je zeleno, trebate jedno pet-šest minuta. Svugdje na cesti, svakih pet do deset metara, ogromne reklame s agresivnim fluoroscentnim bojama gdje samo piše jedno, kako potrošiti novac...."Buy one, get one for free"...."Sale"...."Discount 50 %"...."Loans"...."30 % off....dont wait"....tako da vas cijeli dan prcaju u mozak s tim reklamama. Nigdje nikakve kulture, duha, života, smijeha, međuljudskih kontakta....samo money, money, money.... Riječ-dvije o kokama. Meni su totalno bezveze, puno mi je draže vidjeti jednu Gocu na DM Satu s botoxiranim usnama, napuhanim grudama, gusarskim naušnicama, ljubičastom šminkom nego jednu hamerićku ili latino milfaču. Sve u svemu, ne trebate pročitati knjigu Olega Platonova "Zašto će propasti Amerika". Još jedno je sigurno, za jedno desetak-dvadesetak godina, slijedeći hamerićki predsjednik će se sigurno zvati John, ali će mu prezime biti ili Nguyen ili Rodriguez. Onaj jedan seljo-beljo, wannabe faca iz Zagreba, Splita, Mostara, koji misli kako je njegov grad veći od Las Vegasa, na prvi pogled nije možda u pravu, ali ako se to sve promatra kroz drugu ili treću dimenziju, taj seljo-beljo-faca niti sam nije svjestan koliko je u pravu i koliko uživa. Meni samo ostaje da poslušam ove dvije pjesme i jedva dočekam let nazad: http://www.youtube.com/watch?v=4Q9xnDfsUNQhttp://www.youtube.com/watch?v=3Xx0kVKY2XcE zemo, pa bolje bi ti bilo da si od qrca odvalio neku debelguzu Latino ili Afroamerikanku (kad je pucneš po prdari ono valovi ko tsunami . PS, ispričavam se forumskim damama na izražavanju) umjesto da si pisao ovu tiradu u samoći hotelske sobe Koja je uopće poenta? Da SAD ne valja? Da je to degenerično, potrošačko društvo lišeno bilo kakve kulture i duha? E pa možda i jeste ako usporediš klišeizirane opise najgorih dijelova grada i onda usporediš sa najboljim stvarima koje HR i BiH imaju za ponuditi? A kakvi su to Hrvati u usporedbi sa Amerima? Red crkve, duhovnih instrukcija, čas bečke škole, pa onda pravac muzej, simpoziji i onda opera u Lisinskom? Jes al u kurcu, ko da ne znamo da je smisao postojanja većine Hrvata iz kulturne metropole odlazak u Importannu ili King Cross, naguravajući se u smrdljivim tramvajima (hvala bogu da nema betonskih highwaya sa 5 traka) Jel ovo poruka domorocima da na zapadu ništa ne valja, i da su sretni što ne moraju živjeti na zapadu, i da je to tvoje breme sa kojim se nerado nosiš Zapravo ispadaš kao čovjek koji grize ruku koja te hrani. Da te podsjetim mi smo ljudi, Hrvati, a ne arapska stoka Ako je tako, očekujem te u Stocu za 3 godine max, pa da idemo u Hrasno pokosit travu, izvest kravu na pašu i popravit već dugo nekorištenu čatrnju
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 30 lis 2010, 19:30 |
|
|
Pa ono, da kažem da nije tako jes tako. Kažu da tamo prave WC školjke onako pozamašne ko da su za slonove. Al to je odraz prospariteta. Ima li se, ima brate. Jedi kolko hoćeš, a kome s ne dopada nek se vrati u ovaj naš džehenem. Nego, to oko žena je točno. Ima svakog mileta a ti Latino su užasno primitivni pa se naši otamo dopeljaju ovdje da se ožene, samo u uvodnom postu ima malo primitivizma oko lascativnih imena za Kuljiša, te podrigivanje te ovo, te ono.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 30 lis 2010, 20:07 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
RajvoSa je napisao/la: Juda Iškariot je napisao/la: Štovani, trenutačno se nalazim u jednom od najprljavijih i najružnijih gradova na svijetu. Ne, nije to Beograd, Šamac ili Kragujevac, niti je to Zagreb kak volim te rad s veličanstvenom socijalističko-titoističkom arhitekturom, a niti je to, a ovo nisam ni u snu mislio da ću ikada izreći, neka musli prčvarnica iz istočne Bosne kao Goražde ili Foča, već je to glavom i bradom, betonom i smogom - Los Angeles. United States. Prema Americi je dakle istočna Bosna Amerika. Nalazim se ovjde sa svojom tvrtkom na pranju mozga, cijeli dan slušamo "we are the best, fuck the rest"....drugi dan kompletno drugi program "Fuck the rest, we are the best"...a treći dan, povratak prvom danu. I tako non stop. Ja vam riječima ne mogu opisati kako je ovdje. Idem doručkovati, i tamo gledam one imućnije debele hamerikance bijelce kako u sedam sati ujutro žderu omlet s masnim pečenim kobasicama u sosu od dvije tone kečapa. Nakon toga popiju ledeni čaj s tonom leda i onda započnu dan s jednom tipičnom američkom gestom - podrignu. Voila, dan je počeo, Welcome to America. Ne trebam napomenuti da ako kao žensko imate oko 100 kila, ili kao muško oko 120, da se ovdje računate kao tanki ili izgladnjeli. Ovdje bi i hipopotamus Penis Kuljiš bio među tanjim ljudima. U svim tim luksuznim hotelima vas naravno služe jadni Meksikanci i Azijati koji crnče za tri-četiri dolara po satu, i to samo kada ima posla, Kada nema, oni ih samo šutnu kao vreću krompira. Kasnije smo otišli autobusom na jedan termin, i ceste su vam za Rhinoceruse. Samo beton i smog. Na svakoj strani ima po jedno pet traka, tako da ukupno imate jedno desetak traka. Da pređete cestu kada je zeleno, trebate jedno pet-šest minuta. Svugdje na cesti, svakih pet do deset metara, ogromne reklame s agresivnim fluoroscentnim bojama gdje samo piše jedno, kako potrošiti novac...."Buy one, get one for free"...."Sale"...."Discount 50 %"...."Loans"...."30 % off....dont wait"....tako da vas cijeli dan prcaju u mozak s tim reklamama. Nigdje nikakve kulture, duha, života, smijeha, međuljudskih kontakta....samo money, money, money.... Riječ-dvije o kokama. Meni su totalno bezveze, puno mi je draže vidjeti jednu Gocu na DM Satu s botoxiranim usnama, napuhanim grudama, gusarskim naušnicama, ljubičastom šminkom nego jednu hamerićku ili latino milfaču. Sve u svemu, ne trebate pročitati knjigu Olega Platonova "Zašto će propasti Amerika". Još jedno je sigurno, za jedno desetak-dvadesetak godina, slijedeći hamerićki predsjednik će se sigurno zvati John, ali će mu prezime biti ili Nguyen ili Rodriguez. Onaj jedan seljo-beljo, wannabe faca iz Zagreba, Splita, Mostara, koji misli kako je njegov grad veći od Las Vegasa, na prvi pogled nije možda u pravu, ali ako se to sve promatra kroz drugu ili treću dimenziju, taj seljo-beljo-faca niti sam nije svjestan koliko je u pravu i koliko uživa. Meni samo ostaje da poslušam ove dvije pjesme i jedva dočekam let nazad: http://www.youtube.com/watch?v=4Q9xnDfsUNQhttp://www.youtube.com/watch?v=3Xx0kVKY2XcE zemo, pa bolje bi ti bilo da si od qrca odvalio neku debelguzu Latino ili Afroamerikanku (kad je pucneš po prdari ono valovi ko tsunami . PS, ispričavam se forumskim damama na izražavanju) umjesto da si pisao ovu tiradu u samoći hotelske sobe ...i to za samo nevjerovatnih 50 $ kopljarish u latino " prdechko"
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 30 lis 2010, 20:20 |
|
|
Jel istina da su im cure šire od štokova na vratima?
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 30 lis 2010, 20:41 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Josip321 je napisao/la: Jel istina da su im cure šire od štokova na vratima? Ima krmacha ko i svugdje, al braco Miami Florida to je mehlem za oci, tamo rijetko koji picich da ne valja...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 30 lis 2010, 20:45 |
|
|
Tu je selekcija i kirurgija nije prirodna.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 30 lis 2010, 23:55 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
O da, USA će propast .. eto samo što nije.
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 31 lis 2010, 19:16 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: E zamisli kako begovski žive selje iz viteza, livna, kupresa u odnosu na nas građane mostara, zagreba splita. Puna sofra,pušnice mesa,bačve rakije,kupusa 2 kace...jah,meraka
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 04 stu 2010, 11:17 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Mar-kan je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: E zamisli kako begovski žive selje iz viteza, livna, kupresa u odnosu na nas građane mostara, zagreba splita. Puna sofra,pušnice mesa,bačve rakije,kupusa 2 kace...jah,meraka ja uvjek kažem da su mali gradovi idealni za podizanje obitelji i za penzionere. imaš asfalt, imaš i nešto malo kulture i to je to. a još ako živiš u kući, a ne u stanu vala je baš gušt da ga nema.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Herceg-Bosno, nitko te nema Postano: 04 stu 2010, 22:21 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Puna sofra,pušnice mesa,bačve rakije,kupusa 2 kace...jah,meraka ja uvjek kažem da su mali gradovi idealni za podizanje obitelji i za penzionere. imaš asfalt, imaš i nešto malo kulture i to je to. a još ako živiš u kući, a ne u stanu vala je baš gušt da ga nema. Kulture u izobilju,vozamo tiskaru po selu danima : Došla ekipa HTV-a kod Jure na selo snimiti za školski program emisiju o jednom danu običnoga zemljoradnika. Redatelj: Gospodine Jura, gledajte ovdje u kameru i ispričajte kako teče jedan vaš dan. Lijepo, od jutra kad ustanete. Jura: Eto, rano ujutro kad ustanem, uzmem čašicu i natočim si rakijicu i... Redatelj: Stani! Kamera stop! Ne može tako! Ne možete reći da pijete rakiju! Jura: A što mogu kad je tako?! Redatelj: Ama, čovječe, ne možete u školskoj obrazovnoj emisiji mladima reklamirati alkohol! Jura: A Što drugo da kažem? Redatelj: Što ja znam, recite im, na primjer, da pročitate neku knjigu.
Jura: Dobro, dobro, ajmo. Evo rano ujutro kad ustanem, uzmem malu knjigu i u hipu je pročitam. Krenem u štalu nahraniti stoku pa i tamo pročitam jednu. Poslije marende još jednu knjigu pročitam, a onda idem na njivu. Tamo malo orem, malo kopam. Za ručkom si moja žena i ja pročitamo jednu malo deblju knjigu. Kasnije u drvarnici cijepam drva. Ako je moguće, knjiga mi je uvijek pri ruci. Navečer si uz večeru pročitam još jednu, pa onda sa svojim prijateljima odem do seoske knjižnice. Onda čitamo knjige svi skupa. To nam se jako sviđa, pa bi mi čitali cijelu noć da nas gospođa knjižničarka ne izbaci van. I što ćemo drugo, nego da svi zajedno odemo čitati kod Marka koji u podrumu ima cijelu štampariju...
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|