|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 09:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Znam, znam, i ja spadam u tu skupinu malo donekle nejasnih, bar na prvu, ali ima puno gorih od mene.
Često je problem s pismenošću ljudi, ali to se nekako i proguta ako se čovjek potrudi.
Primjer je Čakara koji ima velikih problema s pisanjem ali su mu postovi ipak razumljivi.
No, ima forumaša koji su bezlični, pa ništa korisno od njih ne možeš saznat. No ima ih koji su fantastični u količini teksta a da vraga ne kažu, ubili se za politiku.
Primjer, jučer čitam post od Vladimira Rusa, čovjek napiše lijepo post a da nikakve poante nema. Ničega.
No, razlog zbog kojeg otvaram ovu temu je Wind. Je li neko od vas kuži što ona govori, piše, misli?
Zomby je donekle sličan s neodređenošću, ali njega još i lovim. Vjetrenicu nikako.
Itd. itbl.
E sad, mene zanima je li samo ja to tako percipiram.
Ajmo malo kritika na račun nekih forumaša, ne da ih ismijavamo nego da im popravimo sudjelovanje a time i forum.
E da, i stavljajte takve primjere ovdje. Neka ih pojasne oni koji ih napišu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 09:58 |
|
|
Evo primjer s teme o zapošljavanju u Dubrovniku: Citat: Wind je napisao/la: Nije Jozo iz Dortmunda nego J Uozo iz Dortmunda.  Što ovo znači, evo Wind nacrtaj, opiši malo, ja nisam skužio, a vjerujem ni iko drugi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 10:08 |
|
|
hoće reći kako dubrovčani izgovaraju ime jozo.. brte, ako ti to nisi skonta, a svicki čovik, ja undan ne znan ko to more skontat...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 10:09 |
|
|
Citat: ManInBlack
Jebo te ti pises o nekoj naznocnosti a mi tugujemo sto nam je Sloboda u drustvu Bokavica!
Pa znas li ko je, prije nego je "zaradio" par stotina hiljada maraka ,(pogledati karton doticnog) bio "BOG I BATINA" u "FK Sloboda".. a do tada nije imao ni jedan jedini pfening....a sada.. A rodjo iz "JET SETA"...Banovic Jozo zvani "MafiJozo" u svom motelu prezentira svu realnost BiH. Prostitucija ...Droga..i da budem iskren "Lanac Ciganske Mafije! Reci mi da grijesim! Nogometasi <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Goska iz Gabele spavaju sa xxx "lakih dama" pijuckaju! Osobno sam bio tu i imam i video zapis a i tel. broj jednog od standardnih!
A Ivo Andric "Luzanski".....Ko nas predstavljao?
OTVORI SE ZEMLJO!
Koliko smo jadni, dokaz ti je sudinica Milic Dijana i mrsko mi vise pisati...Najveci prijatelj doticnog je onaj sa Par Sela - Divkovic Ivica (MUP TUZLA).
Jad i bijeda! Ako nemas..nisi ni naucio da imas!
Lijep pozdrav! kugic sa Zivjeti u TK.
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 10:18 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: hoće reći kako dubrovčani izgovaraju ime jozo.. brte, ako ti to nisi skonta, a svicki čovik, ja undan ne znan ko to more skontat... Brte Ilirka, svaka ti čast. I mogu ti reći da su u pravu gospari kad kažu onu; sa svakim fino niskim previše! U to ime Junuza čeka dupla kava u "kafiću kod emt"!
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 10:20 |
|
|
Lebowski je napisao/la: kugic sa Zivjeti u TK.

_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 10:20 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: hoće reći kako dubrovčani izgovaraju ime jozo.. brte, ako ti to nisi skonta, a svicki čovik, ja undan ne znan ko to more skontat... Sstro, JU može biti od Jugoslavija, naglašeno boldano veliko U u imenu asocira na ustašu nekoga, nisam čuo od Dubrovčana da mijenjaju Jozo u Juozo... Možda i jest problem kad si "svicki" jer onda ti pada 20 varijanti napamet... 
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 10:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: hoće reći kako dubrovčani izgovaraju ime jozo.. brte, ako ti to nisi skonta, a svicki čovik, ja undan ne znan ko to more skontat... Sstro, JU može biti od Jugoslavija, naglašeno boldano veliko U u imenu asocira na ustašu nekoga, nisam čuo od Dubrovčana da mijenjaju Jozo u Juozo... Možda i jest problem kad si "svicki" jer onda ti pada 20 varijanti napamet...  Odo omesti lišće okokuće!
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 10:39 |
|
|
šušanj, ne lišće... šušanj... :))
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 11:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26926 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ilirk@ je napisao/la: hoće reći kako dubrovčani izgovaraju ime jozo.. brte, ako ti to nisi skonta, a svicki čovik, ja undan ne znan ko to more skontat... Baš... čak sam i ja to skontao a još sam i Bosanac! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 11:23 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: hoće reći kako dubrovčani izgovaraju ime jozo.. brte, ako ti to nisi skonta, a svicki čovik, ja undan ne znan ko to more skontat... Baš... čak sam i ja to skontao a još sam i Bosanac!  ????
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 11:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bobovac se pohercegovčio, ima predrasuda prema Bosancima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 15:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Evo primjer s teme o zapošljavanju u Dubrovniku: Citat: Što ovo znači, evo Wind nacrtaj, opiši malo, ja nisam skužio, a vjerujem ni iko drugi. A i nije zgoreg ovo U.  Kao savjet pokretaču teme gdje griješi.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 15:58 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Znam, znam, i ja spadam u tu skupinu malo donekle nejasnih, bar na prvu, ali ima puno gorih od mene.
Često je problem s pismenošću ljudi, ali to se nekako i proguta ako se čovjek potrudi.
Primjer je Čakara koji ima velikih problema s pisanjem ali su mu postovi ipak razumljivi.
No, ima forumaša koji su bezlični, pa ništa korisno od njih ne možeš saznat. No ima ih koji su fantastični u količini teksta a da vraga ne kažu, ubili se za politiku.
Primjer, jučer čitam post od Vladimira Rusa, čovjek napiše lijepo post a da nikakve poante nema. Ničega.
No, razlog zbog kojeg otvaram ovu temu je Wind. Je li neko od vas kuži što ona govori, piše, misli?
Zomby je donekle sličan s neodređenošću, ali njega još i lovim. Vjetrenicu nikako.
Itd. itbl.
E sad, mene zanima je li samo ja to tako percipiram.
Ajmo malo kritika na račun nekih forumaša, ne da ih ismijavamo nego da im popravimo sudjelovanje a time i forum.
E da, i stavljajte takve primjere ovdje. Neka ih pojasne oni koji ih napišu. Konacno, neko se sjetio i mene da pomene, konacno i ja sam dobio nekakvu titulu na ovom forumu. Go u 89 minutu, tribine skacu, svi su na nogama i cijeli grad je na nogama, skandiraju, pobjeda, pobjeda, gol u zadnjoj minuti.... Postao sam slavan i faca na forumu, konacno, moj odlazak na kurs bezveznog kilometraznog pisanija se na kraju konacno isplatio. Usao sam u klub velicanstvenih, u klub nedodirivih u klub najboljih, najjacih forumasa ili forumaskih velicina, Vlado legendo, Vlado majstore, ale, ale.... 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Koji k. zapravo hoće reći forumaš? Postano: 24 svi 2012, 17:09 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: Lebowski je napisao/la: kugic sa Zivjeti u TK.
 stari forumas sa novim akountom kugic napisao na temi Zivjeti u TK :)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|