Koliko nije bilo foruma? Dan ili dva Šta ste radili dok je bio nedostupan? Ja mislim da su pojedini tek onda shvatili koliko su se navukli na forum. Vjerovatno su napokon našli vremena da operu auto, da se istuširaju, izađu vani...i sve ono što su radili prije nego što su se ovdje registrovali.
PS Toliko članaka sa Avaza propade i ne ostade kopirano ovdje
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
Sayuri je napisao/la:
Koliko nije bilo foruma? Dan ili dva Šta ste radili dok je bio nedostupan? Ja mislim da su pojedini tek onda shvatili koliko su se navukli na forum. Vjerovatno su napokon našli vremena da operu auto, da se istuširaju, izađu vani...i sve ono što su radili prije nego što su se ovdje registrovali.
PS Toliko članaka sa Avaza propade i ne ostade kopirano ovdje
It's. alive, it's aliveee!!!
Bas tako, tek sam shvatio kako sam se navukao...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61881 Lokacija: DAZP HQ
da ga je ugasit, taman bi nam se BDP podigao za dodatnih 0.5%. čak štoviše, čini mi se da nam je ekonomija u banani otkad smo postavili forum. previše važnih ljudi se veže na forum, možda i Todorić krizira dva dana što nije mogao švrljat po podforumu Središnja Bosna.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
Mah, u krizi su samo mogli biti amateri kojima je ovo jedini forum o kojem su ovisni.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
Šteta što nije bio offline barem tjedan dana, baš su ta dva dana bila produktivna, započeo rješavati neke formulare koji me već čekaju više od par godina :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ne vole vas vase a kamo li Hrvatice Zar niste primjetili da ovaj hrvatski portal vrvi od Bosnjakinja.Mi smo jednostavno njezniji i znamo puno bolje sa zenama
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.