|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Puky
|
Naslov: Upravo su online Postano: 11 svi 2010, 11:24 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2010, 20:39 Postovi: 21 Lokacija: Karlovac, Hrvatska
|
Pozdravljam sve upravo logirane supatnike na forumu Citat: Bobovac, bumbar92, Ceha, Dr.Vito Dugonoga, dragan.bozic, dudu, Inkvizitor, JasminaD, Josip TG, lider30, Mar-kan, Ministry of Sound, MRSHO, Pancho, Prigorac, Puky, RajvoSa, stratilat, totem, zvonimir Čast mi biti među vama
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 11 svi 2010, 11:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Puky je napisao/la: Pozdravljam sve upravo logirane supatnike na forumu Citat: Bobovac, bumbar92, Ceha, Dr.Vito Dugonoga, dragan.bozic, dudu, Inkvizitor, JasminaD, Josip TG, lider30, Mar-kan, Ministry of Sound, MRSHO, Pancho, Prigorac, Puky, RajvoSa, stratilat, totem, zvonimir Čast mi biti među vama Da nas bolje znaš, ne bi bio toliko počašćen
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 13 svi 2010, 17:36 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Puky je napisao/la: Pozdravljam sve upravo logirane supatnike na forumu Čast mi biti među vama Da nas bolje znaš, ne bi bio toliko počašćen
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 29 tra 2012, 03:14 |
|
|
Upravo sam ja samo online.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 29 tra 2012, 04:35 |
|
|
Trpim teror balkanskog uplovljavanja u bračne vode. Ironija-mlada ne staje uz
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 29 tra 2012, 11:22 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
A šta je sa većinom koja je skrivena. To mi nikad nije bilo jasno. Zašto se forumaši prijavljuju kao skriveni. Ako sam tu, tu sam...
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 29 tra 2012, 11:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Vjerojatno ne žele da ih ljudi gnjave na PP.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 29 tra 2012, 11:26 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Eto sigurno je to razlog Ja tipujem na to da žele da skrivanjem sakriju koliko im je drag ovaj forum (tj koliko sati dnevno su online)
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 29 tra 2012, 11:33 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
jel se može pronaći podatak ko je koliko ukupno proveo vremena na forumu?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 29 tra 2012, 11:36 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Eto sigurno je to razlog Ja tipujem na to da žele da skrivanjem sakriju koliko im je drag ovaj forum (tj koliko sati dnevno su online) Ma možda za mali dio. Veći dio ne žele PP, a mali dio misli da je "sigurnije", iako to nema veze s vezom.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 29 tra 2012, 11:37 |
|
|
Croat je napisao/la: jel se može pronaći podatak ko je koliko ukupno proveo vremena na forumu? U satima i minutama, ne, ali evo će za 4 dana i 3 roćkaš...a mnogu su tu od početka.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 29 tra 2012, 11:51 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Croat je napisao/la: jel se može pronaći podatak ko je koliko ukupno proveo vremena na forumu? Blödsinn Herr Svaba ne mora znaciti ako je neko ulogovan da permanentno bulji u forum,ja recimo ulogujem se i onda pijem kahvu sa zenom,malo prilegnem poslije podne ,prosetam kera zavirim tu i tamo jel se neko interesantan javio...kontas sad,a od bezveznih likova i ne citam komentare,preletim letimichno po forumu i vozdra...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 29 tra 2012, 12:12 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Croat je napisao/la: jel se može pronaći podatak ko je koliko ukupno proveo vremena na forumu? Blödsinn Herr Svaba ne mora znaciti ako je neko ulogovan da permanentno bulji u forum,ja recimo ulogujem se i onda pijem kahvu sa zenom,malo prilegnem poslije podne ,prosetam kera zavirim tu i tamo jel se neko interesantan javio...kontas sad,a od bezveznih likova i ne citam komentare,preletim letimichno po forumu i vozdra... Natürlich Lilien i ja znam ponkeda biti ulogiran a da uopće nisam u kući kladim se da sam više vremena proveo online od Vii i Ibre, ali imam manje postova od njih.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Upravo su online Postano: 30 tra 2012, 02:09 |
|
|
Croat je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Blödsinn Herr Svaba ne mora znaciti ako je neko ulogovan da permanentno bulji u forum,ja recimo ulogujem se i onda pijem kahvu sa zenom,malo prilegnem poslije podne ,prosetam kera zavirim tu i tamo jel se neko interesantan javio...kontas sad,a od bezveznih likova i ne citam komentare,preletim letimichno po forumu i vozdra... Natürlich Lilien i ja znam ponkeda biti ulogiran a da uopće nisam u kući kladim se da sam više vremena proveo online od Vii i Ibre, ali imam manje postova od njih. Ibar je vokativ.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|