|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 60 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:25 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
|
S obzirom da je ovaj forum pun bezveznih anketa o ovo malo žena, kontam da ne bi bilo loše otvoriti jednu ovakvu. Žene, birate li Ministra ili Markana? Muškarci gejevi isto pitanje.
Da vidimo koje su to vrline i mane u anketi pomenutih.
Ministar
Vrline:
- kažu naočit, mada s leđa djeluje kao hibrid Šeldona i Vučića - živi zdrav život, brižljivo odvaja ugljikohidrate od proteina, trči, posjećuje teretanu, depilira se - neoženjen - situiran - higijena na nivou - vašu svakodnevnicu uljepšat će svakoraznim gifovima i sličicama, pa vam s njim zasigurno nikad neće biti dosadno
Mane:
- proračunat i bezosjećajan, samim tim je vjerovatno i u krevetu trutina. Zato toliko pazi na izgled, misli da je ženi dovoljno baciti pogled na lijepo tijelo da bi dostigla vrhunac - sebičan, za vrijeme gledanja filma nikad neće s vama podijeliti kokice, neće dijeliti s vama ni četkicu za zube, pincetu, puder i ostale potrepštine, a po izlasku vani sami ćete plaćati svoj račun - neromantičan, zapravo jedinu romantičnu večeru je pripremio sebi u čast nakon što je u ogledalu primijetio prve naznake pločica na stomaku - nefamilijaran, u najboljem slučaju dopustit će vam da rodite jedno dijete, čisto da ima ko produžiti njegovu lozu - u javnosti ćete se morati nositi s njegovim mjerkanjem drugih žena i zapisivanjem ocjena istih u mali blokić
Markan
Vrline:
- femili gaj, ono...sjedi u džemperu sa sobovima ispod bora za Božić i s djecom otvara poklone, poštuje punicu, kupuje suprugi parfem za svaki značajan datum - zaštitnik - vjernik - odan - razborit - snalažljiv, Noa novog doba, u slučaju smaka svijeta s njim ste sigurni sto posto jer on zna koje su gljive jestive, od kojeg drveta je najbolje napraviti kolibu itd
Mane:
- premalo strasti, seks mu je samo sredstvo za reprodukciju - zbog njegovog karaktera uvijek ćete se kraj njega osjećati bezvrijedni, griješni... - kad opsujete usta će vam oprati sapunom - zbog poštenja kojeg mu vjera nalaže nikad nećete imati neku značajniju uštedu
To je to u kratkim crtama. Izvolite, izjasnite se.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:32 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Koji vam je đavo više ovo Nebo vs Zemlja JEl voda mokra pitanja. Ovo se ti osvećuješ ministru radi teme one Sayuri vs Emtača. Nisu muškarci seksualni objekti. FEMINIZAM 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
U jebote, ova Sajra ima iskustva s psiholozima. Kad se kreces medju baustelcima naucis zidat a da i ne skuzis. Je li tako Korisnice?  Sajro, sad ozbiljno, cini mi se dobro pogodjeno. Jedino mi se cini da si sa pravim sexom fulala. Mar-kan to vise ne radi jer mu prosao vakat za reprodukciju, a Mini jer jedino sto mu je dovoljno savrseno je lutka. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:47 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Junuz Djipalo je napisao/la: U jebote, ova Sajra ima iskustva s psiholozima. Kad se kreces medju baustelcima naucis zidat a da i ne skuzis. Je li tako Korisnice?  Sajro, sad ozbiljno, cini mi se dobro pogodjeno. Jedino mi se cini da si sa pravim sexom fulala. Mar-kan to vise ne radi jer mu prosao vakat za reprodukciju, a Mini jer jedino sto mu je dovoljno savrseno je lutka.  Logično da naučiš : Kamen po kamen palača zrno po zrno pogača, samo mora te neko svakih 5 minuta provjeravati da ti zid ne "pobjegne". 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64055 Lokacija: DAZP HQ
|
ovo je cak i duhovito. daj opis jos kojeg forumasa, mozes sve moderatore za pocetak. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:52 |
|
|
dudu je napisao/la: ovo je cak i duhovito. daj opis jos kojeg forumasa, mozes sve moderatore za pocetak.  A Markana napisala da je pobožan pa kako misli šta sa Markanom kad je čovjek oženjen. Nije to po onim Božijim zapovijedima. Ne učini preljuba!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64055 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Ministar malo baca na Johnny Brava po opisu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:55 |
|
|
Suti, stigle je godine a i zivot poceo titrat, tad malo toga smeta. Nena iz pjesme Parnog valjka. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:55 |
|
|
Samo za statistiku, fino stoji da se zenske i pederi javu, sad neka ovi navrh mene odluce u koju grupaciju spadaju. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:56 |
|
|
Zar se Bravo depilira? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:56 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministar malo baca na Johnny Brava po opisu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:58 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Samo za statistiku, fino stoji da se zenske i pederi javu, sad neka ovi navrh mene odluce u koju grupaciju spadaju.  A kaj smo svi pederi koji smo se javili ne? A tačno nema ženskih postova. Opet smo im zatrolali temu. Balkanski šovinisti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 20:58 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Samo za statistiku, fino stoji da se zenske i pederi javu, sad neka ovi navrh mene odluce u koju grupaciju spadaju.  U pedere, ali i Dudu i ja volimo feminizirane muske. Zato bjazi dok nisi dobio po cmaru. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 21:19 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
puntar2.0 je napisao/la: Samo za statistiku, fino stoji da se zenske i pederi javu, sad neka ovi navrh mene odluce u koju grupaciju spadaju.  To su sve same šupak meraklije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 22:29 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Kamov je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: e, da, zna slagati rime. u to ime  Čuj zna slagati rime? Pa to bi onda trebala poezija biti  pa, recimo.  nažalost, prethodni biseri nestadoše pri uklanjanju nepoćudnih upisa, tako da imamo samo jučerašnje. je li mi dopušteno ovom prilikom objaviti da je srijeda u mojoj kavanici rezervirana za poetsku večer, pa navratite. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 22:34 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Sayuri je napisao/la: S obzirom da je ovaj forum pun bezveznih anketa o ovo malo žena, kontam da ne bi bilo loše otvoriti jednu ovakvu. Žene, birate li Ministra ili Markana?
Ne mere,ja nisam više u izlogu  klonirat ćemo te, tj. ja ću.  dobit ćeš Ministrovu visinu a ostalo ostaje tvoje. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 22:37 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
|
Ja još nisam glasala. Ministar mi je ono prava praznoglava lutkica. Nije glup, ne mislim na to s ovim "praznoglava", nego je svoju inteligenciju usmjerio na nebitne stvari. Nema nimalo životne mudrosti, ne zna vrednovati prave stvari. Bio bi dobar za iskoristiti jednu noć i odbaciti.
A Markan hmmm.. Volim malo vatrenije momke. On ne djeluje tako. Osim ako za njega važi ona "iz Mire vragovi vire". Možda je ova hladnoća samo maska a ustvari je sposoban da te prebaci preko ramena i odnese u pećinu.
Budem još razmislila.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 22:40 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ja još nisam glasala. Ministar mi je ono prava praznoglava lutkica. Nije glup, ne mislim na to s ovim "praznoglava", nego je svoju inteligenciju usmjerio na nebitne stvari. Nema nimalo životne mudrosti, ne zna vrednovati prave stvari. Bio bi dobar za iskoristiti jednu noć i odbaciti.
A Markan hmmm.. Volim malo vatrenije momke. On ne djeluje tako. Osim ako za njega važi ona "iz Mire vragovi vire". Možda je ova hladnoća samo maska a ustvari je sposoban da te prebaci preko ramena i odnese u pećinu.
Budem još razmislila. dok ti razmišljaš, moj kandidat ima 100 % glasova. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 03 srp 2014, 23:09 |
|
|
za laku noć i upotrebu moždanih vijuga  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 04 srp 2014, 00:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: S obzirom da je ovaj forum pun bezveznih anketa o ovo malo žena, kontam da ne bi bilo loše otvoriti jednu ovakvu. Žene, birate li Ministra ili Markana? Muškarci gejevi isto pitanje.
Da vidimo koje su to vrline i mane u anketi pomenutih.
Ministar
Vrline:
- kažu naočit, mada s leđa djeluje kao hibrid Šeldona i Vučića - živi zdrav život, brižljivo odvaja ugljikohidrate od proteina, trči, posjećuje teretanu, depilira se - neoženjen - situiran - higijena na nivou - vašu svakodnevnicu uljepšat će svakoraznim gifovima i sličicama, pa vam s njim zasigurno nikad neće biti dosadno - Naočit? 6.5-7 u najboljem slučaju! - Zdravo sada, da bi se iskupilo za grijehe prošlosti. - Neoženjen da, jednom zamalo zaručen, a nisam još demantirao da imam djecu - Situiran = nezaposlen od kolovoza 2012 - Ako je higijena vrlina koja se posebno izdvaja, vi ste tamo baš u banani  - Istina, od mene u skoro svakoj situaciji očekuj neozbiljnost Sayuri je napisao/la: Mane:
- proračunat i bezosjećajan, samim tim je vjerovatno i u krevetu trutina. Zato toliko pazi na izgled, misli da je ženi dovoljno baciti pogled na lijepo tijelo da bi dostigla vrhunac - sebičan, za vrijeme gledanja filma nikad neće s vama podijeliti kokice, neće dijeliti s vama ni četkicu za zube, pincetu, puder i ostale potrepštine, a po izlasku vani sami ćete plaćati svoj račun - neromantičan, zapravo jedinu romantičnu večeru je pripremio sebi u čast nakon što je u ogledalu primijetio prve naznake pločica na stomaku - nefamilijaran, u najboljem slučaju dopustit će vam da rodite jedno dijete, čisto da ima ko produžiti njegovu lozu - u javnosti ćete se morati nositi s njegovim mjerkanjem drugih žena i zapisivanjem ocjena istih u mali blokić
- Jebem loše, ali zato kratko - Tu si jedino fulala, dijeli se sve, a zadnji zalogaj ili gutljaj ide ženi. Za plaćanje, ovisi što žena hoće, neke žele kavalira (prevod: lovatora-financijera), a neke baš žele lapo-lapo kako bi zadržale neku svoju neovisnost - Djece što više zbog zakona velikih brojeva - Žena neće primjetiti mjerkanje drugih žena zbog sunčanih i strateškog pozicioniranja da se ne mora okretati glava ili pogled PS: Glasao sam za Mar-kana (no homo) da se poništi njegov glas za mene (no homo).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 04 srp 2014, 07:29 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: I naravno,glasam za svog prijatelja, ljudinu-Ministra!  ne znam kako bih ti rekla, ali ti si valjda jedini na svijetu koji ovako razmišlja.  ali eto, sam reče da si odan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 04 srp 2014, 11:35 |
|
|
Sayuri je napisao/la: To je to u kratkim crtama.
Eto te ko Blažo Grković, čovjek koji je ubio medvjeda. Loše procjene, ni slučajno u fazonu francuske sobarice. Poznaje ih u "glavu" i čuva im leđa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 04 srp 2014, 11:38 |
|
|
Citat: I naravno,glasam za svog prijatelja, ljudinu-Ministra!  P.S. ovo ću izbrisati sutra,pa tko pročitao,pročitao je. Ne glasam onda ni za jednog.  Toliko na temu. Hvala! 3x pročitajte, znam da vam je bitno. ( do listopada). 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 04 srp 2014, 13:07 |
|
|
Nijednog 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ministar ili Markan? Postano: 04 srp 2014, 13:36 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Nijednog  
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|