|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ibar
|
Naslov: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 02:11 |
|
|
Zadro je dočekao svoj dan.. Imamo forumaša po prezimenu vojvode a ime dobro malo ˝šteka˝  Poz novom forumašu živ bio kao i svi Šešelji ma gdje god bili 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 02:59 |
|
|
Ibar je napisao/la: Zadro je dočekao svoj dan.. Imamo forumaša po prezimenu vojvode a ime dobro malo ˝šteka˝  Poz novom forumašu živ bio kao i svi Šešelji ma gdje god bili  Pozdrav i tebi, živ bio kao i svi Ibari gde god bili. 
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 04:32 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ibar je napisao/la: Zadro je dočekao svoj dan.. Imamo forumaša po prezimenu vojvode a ime dobro malo ˝šteka˝  Poz novom forumašu živ bio kao i svi Šešelji ma gdje god bili  Pozdrav i tebi, živ bio kao i svi Ibari gde god bili.  Čuješ li se s vojvodom? 
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 15:05 |
|
|
Na sreću, još uvek sam očuvanog pshičkog zdravlja, tako ga nema potrebe da se slušam sa samim sobom. Još uvek.
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 16:42 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Na sreću, još uvek sam očuvanog pshičkog zdravlja, tako ga nema potrebe da se slušam sa samim sobom. Još uvek. Znaci obracam se cosavom vojvodi, himself. Masala.  Ja prvo pomislio da si njegov pokatoliceni rodak iz Slivna/Metkovica/Opuzena/Slanog/Dubrovnika.
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 16:43 |
|
|
Ako se ti stvarno prezivaš Šešelj, ja sam faraon Akanatin. Ovaj nas sve zajebava...
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 16:54 |
|
|
Seselja Hrvata katolika ima u juznoj Dalmaciji... Dakle onijeh koji nisu, po Goranu Milicu, prihvatili zemljiste pod uvjet prelaska na pravoslavlje.
Vise u prilogu:
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 16:58 |
|
|
"Kad je pravoslavna crkva ovde došla u 14. stoljeću..." 
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 17:12 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: "Kad je pravoslavna crkva ovde došla u 14. stoljeću..."  Dobro, griješi najviše za 300 godina. Prije toga vas nema.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 17:27 |
|
|
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: "Kad je pravoslavna crkva ovde došla u 14. stoljeću..."  Dobro, griješi najviše za 300 godina. Prije toga vas nema. A koga ima?
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 17:37 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Dobro, griješi najviše za 300 godina. Prije toga vas nema. A koga ima? Hrvata katolika, i Srba katolika. Potom, Hrvata katolika, i Srba pravoslavaca. I na kraju, Hrvata katolika, Srba pravoslavaca i Bošnjaka muslimana. Zaključke donesite sami.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 17:57 |
|
|
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Ako se ti stvarno prezivaš Šešelj, ja sam faraon Akanatin. Ovaj nas sve zajebava... Pa naravno da se ne prezivam Šešelj jbt. To sam samo odabrao kao nik zato što mi Carmello Šešelj zvuči uber cool. Ne da bi nekog zajebavao. Inače da, preci našeg dičnog vojvode su u jednom trenutku u istoriji verovatno bili Hrvati, pa šta s' tim? On se danas oseća kao Srbin i samim tim i jeste Srbin (osim u slučaju da se (a i sve nas) zajebava, što ne isključujem kao mogućnost, najozbiljnije).
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 19:11 |
|
|
@Carmello
Isključujem to kao mogućnost osim ako mu u Hagu nije bolje nego Nikoliću na tronu.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 20:31 |
|
|
Ksenija je napisao/la: @Carmello
Isključujem to kao mogućnost osim ako mu u Hagu nije bolje nego Nikoliću na tronu. Ja i ne mislim da je to verovatno, ali ipak mala mogućnost postoji. Pošto on, kako je natprosečno inteligentan, nije baš sasvim sam u glavi. A i dobro je njemu u Hagu, uživa taj u ulozi velikomučenika. Kao što rekoh, nije on sam u glavi, kao i veliki broj superinteligentnih ljudi (znam da će mi sad svi reći da lupetam, ali čovek je stvarno mnogo pametan, iako je budala).
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 20:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62051 Lokacija: DAZP HQ
|
zajebao si s nikom, nije Carmello Anthony nego je Karmelo Šešelj. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 09 stu 2012, 21:11 |
|
|
dudu je napisao/la: zajebao si s nikom, nije Carmello Anthony nego je Karmelo Šešelj.  Šta, dotični uvaženi zastupnik speluje ime po Vuku?! Pa kakav je to pravaš i domoljub kad speluje ime po naputku hercegovačkog četnika? Sad sam malo razočaran.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 10 stu 2012, 00:24 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ksenija je napisao/la: @Carmello
Isključujem to kao mogućnost osim ako mu u Hagu nije bolje nego Nikoliću na tronu. Ja i ne mislim da je to verovatno, ali ipak mala mogućnost postoji. Pošto on, kako je natprosečno inteligentan, nije baš sasvim sam u glavi. A i dobro je njemu u Hagu, uživa taj u ulozi velikomučenika. Kao što rekoh, nije on sam u glavi, kao i veliki broj superinteligentnih ljudi (znam da će mi sad svi reći da lupetam, ali čovek je stvarno mnogo pametan, iako je budala). Ima neka njegova izjava gdje govori da bi mu najdraže bilo da ga osude na smrt u Hagu, da mu je to najbolji način za završiti političku karijeru.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 10 stu 2012, 02:19 |
|
|
Ma on se sam nudio da ode tamo, maltene ih je vukao za rukav "uhapsite me, uhapsite me". Tamo negde 2003. je pozvao TV kamere u svoju kancelariju u zemunskom Magistratu i pričao preko telefona (uključio zvučnik da svi čuju) sa tužiocem iz Haga, nešto u stilu "Ja sam čuo da spremate neki slučaj prtiv mene i evo da vam kažem da sam spreman odmah da dođem čim me pozovete".
Oće čovek da uđe u istoriju kao mučenik, pa da naredna pokoljenja Srba uče o njemu u školi. Tako ja to vidim.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 10 stu 2012, 12:55 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ma on se sam nudio da ode tamo, maltene ih je vukao za rukav "uhapsite me, uhapsite me". Tamo negde 2003. je pozvao TV kamere u svoju kancelariju u zemunskom Magistratu i pričao preko telefona (uključio zvučnik da svi čuju) sa tužiocem iz Haga, nešto u stilu "Ja sam čuo da spremate neki slučaj prtiv mene i evo da vam kažem da sam spreman odmah da dođem čim me pozovete".
Oće čovek da uđe u istoriju kao mučenik, pa da naredna pokoljenja Srba uče o njemu u školi. Tako ja to vidim. Da, logično s njegove strane.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Karmelo Šešelj Postano: 10 stu 2012, 15:30 |
|
|
Je li istina da su Šešeljevog oca zvali "Šiptar" u Nevesinju?
Šešelj, moguće da je prvotni oblik prezimena bio Shesheli.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|