|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 38 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Video prikaz rata u RH Postano: 05 lis 2014, 20:49 |
|
|
|
Jako dobar prikaz rata u RH (od karata pa nadalje):
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 05 lis 2014, 21:06 |
|
|
|
Odlično napravljeno.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crni Božo
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 05 lis 2014, 21:30 |
|
|
|
Odlična stvar.
Jedina primjedba je da se za puno razumjevanje rata i događaja u RH trebala obratiti i puna pozornost na rat u BiH (primjerice pad Posavine, deblokada Dubrovnika koja je išla kroz BiH, zatim Bihać kao kost u grlu spajanju srpskih snaga, pa rat sa Bošnjacima i nepovoljan mir, Washingtonski sporazum, kako bi u njima dobili saveznika kontra Srba i riješili srpsku pobunu u RH), no dobro je i ovako. Također, možda da se ubaci HD rezolucija (1080p) jer koliko vidim trenutno ide samo do 480p.
Ali da nebudem šupak, stvarno pohvale za rad, trebalo je uložiti mnogo truda za ovako nešto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 05 lis 2014, 22:44 |
|
|
|
Rad je super (nije moj), vjerojatno nisu htjeli previše ulaziti u BiH da ne kompliciraju i objašnjavaju ISIL 93 i koji je rat Izetbegoviću bio njegov. Po uzoru na ovo bi se trebala i BiH etapa rata napraviti. U svakom slučaju, pohvale, majstorski napravljeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
protein
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 06 lis 2014, 03:20 |
|
|
|
Uradak ne valja nista jer je izostavljeno ratiste u BiH. Nema dva rata - jedan u RH, drugi u BiH. To je sve jedan rat kojega Hrvati nazivaju domovinskim jer su u njem branili svoju domovinu (koja je podijeljena u dvije drzave). I u RH i u BiH bio je to rat za Veliku Srbiju tj. obrana od velikosrpske agresije, s dodatkom gradjanskog Muslimansko-hrvatskog rata u RBiH i gradjanskog unutarmuslimanskog sukoba u RBiH. Secirati rat po republickim granicama je potpuno promaseno jer je on na strategijsko-operativnoj razini bio potpuno uvezan tj. nedjeljiv po republickim granicama. Ovdje se cak ne radi niti o seciranju, nego je potpuno na kartama izostavljena situacija u BiH. A znamo koliki je bio utjecaj Bihaca na ratiste u RH, zatim koordinirano djelovanje Srba i Muslimana (Neretva 93)...
Video je uzas - uloziti toliko truda i na kraju napraviti sr**je, nevjerojatno. Pereci.
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 06 lis 2014, 10:55 |
|
|
|
To nije istina. Neke stvari (završetak rata npr) su prikazane u BiH. Da je prikazana cijela fronta, znaš što bi bilo? Muslimani bi oko Hagresije krenuli balaviti. A i miče se fokus (srpska agresija). Kažem, bilo bi dobro napraviti ovakav video za stanje u BiH, kao nadopunu postojećem. Samo kako ćeš prikazati ISIL u ratu? Oni su u konačnici bili "smokvin list" preko kojeg je HV ušla u BiH, no legitimitet su dobrim djelom izgubili ratom protiv BiH Hrvata. Na početku su bili srpsko topovsko meso, a tijekom rata je njihova klika sa Srbima djelila BiH (i RH).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 06 lis 2014, 12:36 |
|
|
Mislim isto da je bolje što je Hrvatska zasebno prikazana, i što kaže Ceha, trebao bi video o ratu u BiH. S jednim uradkom bi to bila gomila nepreglednih informacija, posebice za one koju su manje upućeni u tadašnja zbivanja. Još da postoji verzija na engleskom. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 06 lis 2014, 14:53 |
|
|
|
definitivno treba ovo napraviti i za BiH, svaka čast za trud
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 06 lis 2014, 14:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Taj povijesni muzej tradicionalno ne studira bitke u kojima su bili Bošnjaci i Srbi. Normalno, ne bih se ni ja sa tim zajebavao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 07 lis 2014, 15:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47729 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Odlično urađeno, svaka čast autoru.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bora
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 17:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Taj povijesni muzej tradicionalno ne studira bitke u kojima su bili Bošnjaci i Srbi. Normalno, ne bih se ni ja sa tim zajebavao. Pogledaj komentare Srba ispod video uratka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 17:39 |
|
|
|
Begaj bre Borosabahudine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bora
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 17:58 |
|
|
Malo komentara od srpskih prijatelja. Stvarno vjerujem da imamo potencijala biti veliki saveznici. Citat: E budala pokatoličenih pa da vam nije bilo Nemaca i Vatikana ne biste ni postojali dalje od Zagreba! Citat: Buahahaha....!!! Dok sam video prvu recenicu u klipu " Zamisao velokosrpskog projekta" samo sto se nisam upisao od smeha jbt. Sta je NDH??? Velikohrvatski genocidn-ustaski projekat stvoren na najvecem genocidu nad Srbima ikada pocinjenom na tlu Balkana. Hoce li mi i jedan hrvat pokazati mapu u kojim se granicama hrvatska ujedinila sa Kraljevinim Srbijom 1918. god ???? Pu majku vam jebem odvratnu!!!! Rat 90ih izazvali hrvati onom kradjom statusa konstitutivnosti Srbima i sad se prave blesavi, lazu i izigravaju zrtve picke ustasko-genocidne!!!! NIKADA Srbima nije bio cilj velika Srbija i za to je najbolji dokaz Karadjordjevicava Jugoslavija, dok je kurvama kurvatskim oduvek bio cilj velika hrvatska koju su i stvorili na celu sa pavelicem natopljenu srpskom krvi. Citat: Kao što je Jovan Dučić još pre veka rekao, Hrvati su najhrabriji narod, ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide. Mislim da je to jedino dovoljno objašnjenje. Xexe Citat: Krvacka govnarija, doci ce vreme kad ce zapad dignuti ruke od nacista. Citat: kako su hrvati ustvari sjajan narod...mislim da na svetu ne postoje takve njuske kao sto su decki...svaka vam cast, al stvarno...toliko ste optereceni da se to vec granici sa ludilom...nazalost za vasu boljku ne postoji doktor... Citat: i nijeeeeeedna jedini zločin nije počinila čuvena hrvatska vojska, inače je to u tradiciji hrvatskih vojnika. hrabrost čast, poštenje, i ne ubijanje Srba. lepo se iz ovog snimka vidi da mi nismo gubili u ovom ratu dok umprofor nije došao i razmestio svoje jedinice. takođe su Srbi predali vukovar bez borbe, što je po meni najveća glupost. vatikan je odradio svoje i amerika i nemačka. ali gospodo ćeraćemo se mi još. videćemo mi čija će majka zadnja kukati. evo vam kurac, SRBI su na kraju bili pobednici. Ovde ste trebali da prikažete vaš projekat, masovnog klanja Srba i plan da nas sve zatvorite u logore kao 1941, al da nije kita, ovaj put smo ružili otpor ovaj put smo znali šta nas čeka . Mi smo se borili za naše živote i pobedili smo jer je najveći deo našeg naroda se izvukao živ. a vama evo kurac opet ponavljam. a kad pukne amerika , sve će se vratiti na pravu granicu. Citat: kakvi su pacenici ovi hrvati xD prvo ovo nije bila SRBIJA vec JNA glupaci retardirani  drugo, rat ste zapoceli vi jer ste konstitutivni narod proglasili manjinom i poceli da ga maltretirate kako biste stvorili cistu zemlju a setite se samo da ste prihvatili konstitutivnost srpskog naroda kad vam je bilo stani pani i kada smo vas oslobodili austrougarske cizme. fasisti, ubice, nacisti, vi ste gori od nemaca hiljadu puta i to svi znaju Citat: Jedan loš pokušaj buđenja patriotske odnosno domovinske svijesti među hrvatskim narodom. A koji bi drugi način i bio osim kao i uvijek propagiranja junašta i herojstva uvijek (pod navodima) " ugnjetavanog naroda" od strane Srba koji se kao feniks diže iz pepela ? Kako objasniti generacijama koje dolaze OLUJU i protjerivanje 200 000 Srba sa njihovih vijekovnih onjišta i strašna zvjerstva ustaške NDH od 1941-1945 i pokolj preko 500 000 Srba ? Da li lažima stvarati divlje vukove opet željne krvi za " osvetom " ? Lažnom osvetom pošto film prikazuje samo jednu, Zapitajte se ? Citat: Niste vi hrvati hrabri zato što se ničega ne bojite već zato što se ničega ne stidite. Citat: Iz snimka se jasno vidi da dok je Srbija bila u ratu, HV je gubila na svim frontovima. Kada je Slobo ostavio lovačko udruženje Knin na cedilu, Hrvatima je trebalo 4 godine da se organizuju protiv šačice seljaka. Neki to zovu domovinski rat.
Jadno, da ne može jadnije. Citat: Pa vidite da smo vas karali u toku rata , i posle dosle snage EU i Nato i sta naravno napredovali ste , a da zapada nije bilo sve sto smo osvojili u toku rata bi bila Srbija . Knin , Vukovar ... sve na pocetku filma kako ste i prikazali plan sad bi bio deo Srbije, da nije vasih drugova sa zapada dobili bi smo u ratu .
Citat: Hehehehehe, pa Hrvati da vam nije bilo parola Help nato i da niste rimokatolici, danas vas ne bi bilo. Vi se, kao i uvijek kroz istoriju, nist pitali, to su za vas odradili zapadne snage. Ovo je samo još par godina istorije, ništa nije gotovo. Neće uvijek biti tu neko da vas brani, a onda se pripremite. Citat: Kako kažu braća Nemci "Boze sačuvaj nas gladi kuge i Hrvata. Junački ste vi narod kad u bratskoj Nemačkoj imate ovakav spomenik Citat: SMESNO mi je kako jedan mali i sramni narod cija drzava pociva na zlocinu , posusava da lazira svoj identitet kao hrabre i slavne. Nema nigde amerikanaca i nemaca bez kojih nikad ne bi bilo "oluje" - te "maestralne" akcije koja nije imala otpora ni jedan metak a pobijen je nemocan i neduzan narod koji je vekovima tamo ziveo i vekovima nasilno katolicen i proganjan, a bio izdan od strane Milosevica , a u Hrvatskoj je slave kao da su ne znam kakvu hrabrost ucinili ( velika hrabrost ubiti neduznu i nepokretnu babu). Da je ovo 100% istina govori i cinjenica ovog videa , da za 4 godine hrvati nisu mogli da osvoje ni delic Krajine i onda za manje od 10 dana je osvoje- silna i hrabra vojska nema sta - kao i ona iz Jasenovca 1941. P.S. Najveci Hrvat je pokatoliceni Srbin! Citat: počeli ste rat i dobili po pički, ovaj video je LAŽ oluju ste dobili od amera kao i sve do sada, na POKLON DOBROM SLUGI
THIS VIDEO IS CLASSIC NAZI PROPAGANDA WHERE VICTIMS ARE AGRESSORS AND MONSTERS ARE FREEDOM FIGHTERS OPEN YOUR EYES AND BELIVE IN VICTORY OF GOOD OVER EVIL
Citat: lako je ratovati kad kupis i ubijas ljude na traktorima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:00 |
|
|
novem je napisao/la: Mislim isto da je bolje što je Hrvatska zasebno prikazana, i što kaže Ceha, trebao bi video o ratu u BiH. S jednim uradkom bi to bila gomila nepreglednih informacija, posebice za one koju su manje upućeni u tadašnja zbivanja. Još da postoji verzija na engleskom.  polovican rad.linije kretanja i prodora srba kroz bih i barem glavna desavanja su trebali biti naglaseni.ovako ispada kao da su padobranima ulazili u hrvatsku. svaka cast na trudu,ali debelo nedoreceno
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:04 |
|
|
|
Zbogom Borosabahudine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bora
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:05 |
|
|
pagan je napisao/la: novem je napisao/la: Mislim isto da je bolje što je Hrvatska zasebno prikazana, i što kaže Ceha, trebao bi video o ratu u BiH. S jednim uradkom bi to bila gomila nepreglednih informacija, posebice za one koju su manje upućeni u tadašnja zbivanja. Još da postoji verzija na engleskom.  polovican rad.linije kretanja i prodora srba kroz bih i barem glavna desavanja su trebali biti naglaseni.ovako ispada kao da su padobranima ulazili u hrvatsku. svaka cast na trudu,ali debelo nedoreceno Nije nedorečeno, dobro je urađeno koliko se može uradit u 13 minuta, općenito gledajući, sve je prikazano jako dobro.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:06 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bora
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:07 |
|
|
BBC je napisao/la: Zbogom Borosabahudine. Zbogom i tebi, i želim ti ugodno druženje sa istomišljenicima ovih citiranih budala poviše koji su registrirani. Ajde Jovo pa se čujemo neki drugi put.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:10 |
|
|
|
Nema gore "poviše" Srba, sve časni Hrvati. Vama muslimanima to sve isto, zar ne ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bora
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:12 |
|
|
BBC je napisao/la: Nema gore "poviše" Srba, sve časni Hrvati. Vama muslimanima to sve isto, zar ne ? Ono sa video uratka o DR šta sam kopirao komentiraju Hrvati? Ti si totalno skrenuo sa pameti. Ajde pročitaj jedno po jedno, pažljivo pa da vidimo kakav ti je zaključak?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:13 |
|
|
|
Ono nije tema, probaj na drugoj temi sa zavađanjem Posavaca i Hercegovaca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bora
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Ono nije tema, probaj na drugoj temi sa zavađanjem Posavaca i Hercegovaca. Kako nije tema? Tema je video uradak o DR, a ja sam kopirao srpske komentare ispod tog video klipa, odnosno što Srbi misle općenito o DR, Hrvatima i Hrvatskoj. Nema skoro niti jedan komentar koji nije teška mržnja, mene čudi da ti nisi u stanju osuditi to i dati suvisao komentar osim paranoičnih insinuacija da zavađam Posavce i Hercegovce.. Pa gdje si se toga dosjetio? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:20 |
|
|
|
Srpski komentari ne mogu nauditi Hrvatskoj. Dok na drugoj strani Bošnjaci mogu puno Hrvatima, zato sa tim ne gubimo vrijeme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:22 |
|
|
pagan je napisao/la: novem je napisao/la: Mislim isto da je bolje što je Hrvatska zasebno prikazana, i što kaže Ceha, trebao bi video o ratu u BiH. S jednim uradkom bi to bila gomila nepreglednih informacija, posebice za one koju su manje upućeni u tadašnja zbivanja. Još da postoji verzija na engleskom.  polovican rad.linije kretanja i prodora srba kroz bih i barem glavna desavanja su trebali biti naglaseni.ovako ispada kao da su padobranima ulazili u hrvatsku. svaka cast na trudu,ali debelo nedoreceno Potrudi se ti da napraviš bolje, kad već znaš što treba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bora
|
Naslov: Re: Video prikaz rata u RH Postano: 08 lis 2014, 18:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Srpski komentari ne mogu nauditi Hrvatskoj. Dok na drugoj strani Bošnjaci mogu puno Hrvatima, zato sa tim ne gubimo vrijeme. Ne mogu zasad, zar ti nimalo ne smeta što se ogromna većina Srba obrazuje na takvom mišljenju, zar si tolika kukavica da zbog toga jer smatraš da je savezništvo sa bosanskim srbima imperativ nikad nećeš osudit njihovo mišljenje, mržnju, komentare? Bošnjaci mogu Hrvatima isto onoliko koliko Srbi mogu Hrvatima, zasad baš ništa. Uopće se ne radi o tome. Radi se o tome da bi trebali bit bliski saveznici sa onima koji nas u sebi mrze i žele nas pobit, poklat i okupirat, nije bitno što oni to ne mogu, bitno je da to žele, a njihova mržnja prema Hrvatima je 10 puta veća od bošnjačke mržnje prema nama. Jeli uopće moguć ikakav savez sa takvim narodom i mentalitetom? Ti mi objasni kako je moguć i šta kad više ni jedni ni drugi ne budu imali zajedničkog neprijatelja? Opet ostaje "jasenovac, vukovar, blajburg, križni put, oluja, bljesak" ispod tapeta. Šta sa tim?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|