|
|
Stranica: 1/16.
|
[ 381 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
neo
|
Naslov: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 15:51 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 15:53 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
neo je napisao/la: http://www.youtube.com/user/19Heroes89Dob 19 .godina ,mozak na razvoju djecjih jaslica.  404 Not Found 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
neo
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 15:54 |
|
|
Ispravio . Isprika.
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 15:57 |
|
|
neo je napisao/la: Ispravio . Isprika. Kretenoid mali 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
 |
neo
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 16:06 |
|
|
Smijesno .
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 16:08 |
|
|
neo je napisao/la: Smijesno . Ne govorim tebi bolan nego komentiram malog poĆetnika 
|
|
Vrh |
|
 |
neo
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 16:10 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: neo je napisao/la: Smijesno . Ne govorim tebi bolan nego komentiram malog poĆetnika  Pa i ja isto . Zalosno je sto je to kod njih normalno i najvjerojatnije uce u skoli. Nego zivis li u Sarajevu ili ......?
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 16:11 |
|
|
neo je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ne govorim tebi bolan nego komentiram malog poĆetnika  Pa i ja isto . Zalosno je sto je to kod njih normalno i najvjerojatnije uce u skoli. Nego zivis li u Sarajevu ili ......? Jok više, hvala Bogu 
|
|
Vrh |
|
 |
neo
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 16:15 |
|
|
Sto je bilo gadno? Ima li uopce smisla ici turisticki u Sarajevo?
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 16:17 |
|
|
neo je napisao/la: Sto je bilo gadno? Ima li uopce smisla ici turisticki u Sarajevo? Ma grad kao grad mi je drag, i isplati se posjetiti, doček za Novu je popularan za ljude iz RH, no nećemo u offtopic.
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 16:21 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Čita li netko od vas komentare na youtube video clipovima ponekad? Pa kad se "sučeli" nekoliko ovakvih, a ima ih sa svih strana. Meni je najjači profil koji sam vidio na youtube-u "ustaša beograd", ili tako nešto. 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 16:24 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Čita li netko od vas komentare na youtube video clipovima ponekad? Pa kad se "sučeli" nekoliko ovakvih, a ima ih sa svih strana. Meni je najjači profil koji sam vidio na youtube-u "ustaša beograd", ili tako nešto.  Ma jok, to je dno dna...diskusije na forumima su visokoumna sučeljavanja hiper-intelektualaca u poređenju sa "diskusijama" na youtube.
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 16:33 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Čita li netko od vas komentare na youtube video clipovima ponekad? Pa kad se "sučeli" nekoliko ovakvih, a ima ih sa svih strana. Meni je najjači profil koji sam vidio na youtube-u "ustaša beograd", ili tako nešto.  Ma jok, to je dno dna...diskusije na forumima su visokoumna sučeljavanja hiper-intelektualaca u poređenju sa "diskusijama" na youtube. Ali svaki put kad gledajući neki video primjetim ultra mutave komentare, riječ je o Balkancima. 
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 17:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24484 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Bude i na portalima ispod objavljenih članaka "žestokih" diskusija preko komentara. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Starfucker226
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 09 ruj 2009, 23:44 |
|
|
Na youtube ja sakrijem komentare radi osobne higijene, nekad rijetko kada upadnem u raspravu na komentarima portala, pitam se tko je zapravo veći idiot, ovi sa debilnim komentarima ili ja što sam uopće ušao u raspravu sa njima
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 11 ruj 2009, 15:26 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Na youtube ja sakrijem komentare radi osobne higijene, nekad rijetko kada upadnem u raspravu na komentarima portala, pitam se tko je zapravo veći idiot, ovi sa debilnim komentarima ili ja što sam uopće ušao u raspravu sa njima Nikad mi nije palo na pamet da pišem van nekog foruma svoje komentare, niti da to što pišu na youtube-u doživljavam ozbiljnim  . Možda zato što, ono malo što sam videla, pišu uglavnom polupismeni ljudi. Na b92 postoji tradicija komentarisanja svake vesti, ali ja i dalje ne razumem potrebu za tim, ako već postoje forumi.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 11 ruj 2009, 15:46 |
|
|
Real gone je napisao/la: Starfucker226 je napisao/la: Na youtube ja sakrijem komentare radi osobne higijene, nekad rijetko kada upadnem u raspravu na komentarima portala, pitam se tko je zapravo veći idiot, ovi sa debilnim komentarima ili ja što sam uopće ušao u raspravu sa njima Nikad mi nije palo na pamet da pišem van nekog foruma svoje komentare, niti da to što pišu na youtube-u doživljavam ozbiljnim  . Možda zato što, ono malo što sam videla, pišu uglavnom polupismeni ljudi. Na b92 postoji tradicija komentarisanja svake vesti, ali ja i dalje ne razumem potrebu za tim, ako već postoje forumi. B92, hmmmm, pogledaj nedeljom Utisak nedelje, i ko se javlja od slučajnih gledalaca Olji, biće ti jasnije. Tačno nameštaju komentare, imaju pretenzije da kidaju živce publici.
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 11 ruj 2009, 18:29 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Real gone je napisao/la: Nikad mi nije palo na pamet da pišem van nekog foruma svoje komentare, niti da to što pišu na youtube-u doživljavam ozbiljnim  . Možda zato što, ono malo što sam videla, pišu uglavnom polupismeni ljudi. Na b92 postoji tradicija komentarisanja svake vesti, ali ja i dalje ne razumem potrebu za tim, ako već postoje forumi. B92, hmmmm, pogledaj nedeljom Utisak nedelje, i ko se javlja od slučajnih gledalaca Olji, biće ti jasnije. Tačno nameštaju komentare, imaju pretenzije da kidaju živce publici. joojjj Mišo, ti u svemu vidiš teoriju zavere. Utisak nedelje sam gledala jedno 10 godina redovno, a otkad sam ovde, gledam povremeno snimak, kad me interesuju gosti. Ima raznih profila koji se uključuju telefonski, ja pizdim jedino kad krenu 5 minuta da dave sa pozdravima studiju, gostima, voditeljki, kamermanu, i njegovom psiću..  , pa mi skrate užitak u Oljinim nebaždarenim pitanjima i trajanju emisije. Živela Olja. 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 11 ruj 2009, 18:43 |
|
|
Real gone je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: B92, hmmmm, pogledaj nedeljom Utisak nedelje, i ko se javlja od slučajnih gledalaca Olji, biće ti jasnije. Tačno nameštaju komentare, imaju pretenzije da kidaju živce publici. joojjj Mišo, ti u svemu vidiš teoriju zavere. Utisak nedelje sam gledala jedno 10 godina redovno, a otkad sam ovde, gledam povremeno snimak, kad me interesuju gosti. Ima raznih profila koji se uključuju telefonski, ja pizdim jedino kad krenu 5 minuta da dave sa pozdravima studiju, gostima, voditeljki, kamermanu, i njegovom psiću..  , pa mi skrate užitak u Oljinim nebaždarenim pitanjima i trajanju emisije. Živela Olja.  Realka, jasno ti je da su mediji moćna industrija. Uporedimo komšiluk, u Hrvatskoj je RTL a u Srbiji FOKS. Seti se dodele nacionalne licence, Foks (Rupert Mardok) nastupio sa njihovin predstavnikom za južnu Evropu, Den Bajtsom, a RTL neozbiljno sa Majom Divac (njoj svaka ćast) onda je jasno da su podeljene interesne svere. A sad pogledajmo MOĆNE RTL i FOKS, koji je njima interes Hrvatska i Srbija? Mali reklamni prostor a puno televizija (mala bara, a puno krokodila). Šta je interes tih televizija na Balkanu? (Foks drži i Bugarsku) Zona interesa, jer danas mediji i vlade postavljaju. Iza B92 stoji Sorošov kapital, kao i iza SBB, tako da tamo ništa nije slučajno. Iskreno i skrivene kamere su režirane i nameštene, a ne ozbiljne političke emisije. Znam
|
|
Vrh |
|
 |
Starfucker226
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 12 ruj 2009, 18:13 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 12 ruj 2009, 22:36 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
MISO62 I
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 14 ruj 2009, 12:31 |
|
|
Real gone je napisao/la: Dobar. Hvala.  Bogu hvala, jednom i Mišo da napiše post a da i Srbi i Hrvati prokomentasrišu kao dobar. Ne pati Mišo ni od teorije zavera, ni od krize srednjih godina, samo posmatra sa strane šta se događa, a tu mogućnost imam i to dobru, i po nekad pokuša blagim rečima to i napisati na forumu, kako bi svi shvatili gde se nalaze i u kakvom svetu žive. Pozdrav svima!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 15 ruj 2009, 19:07 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
neo je napisao/la: http://www.youtube.com/user/19Heroes89Dob 19 .godina ,mozak na razvoju djecjih jaslica.  To nije ništa čudno, srbovanje je opijum tog naroda. Moja biciklistička brigada u Benkovcu će ovo preuzeti pošto je dotični sa područja Like, kakvi god da jesu ali su moji popušilovići. 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 15 ruj 2009, 19:14 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Često imam kontakte na youtube i sličnim chat programima sa ovakvim tipovima, oni dobiju veće grčeve kada ih ja pozivam nazad na njihovo ognjište, čekaju polja i plugovi, ali uvijek osjetim nekakvu kolektivnu žalost kod njih. Vide što su postigli srbovanjem, rasijani po svijetu, nigdje nikog svoga, ali glavno da je tu šajkača sa potpisom Mladića i slični rekviziti. Nacija u teškom mentalnom stanju, ali opet ja njih nedam, moji su i samo moji, Beograde imaš kosovare i ostale. 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 15 ruj 2009, 19:31 |
|
|
I mislio sam da ovdje imamo primjerke koji su se u komunikaciji uvježbavali na youtube. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|