|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 137 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
epikur27
|
Naslov: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 12:29 |
|
|
Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Što o pravnoj državi i demokraciji misle u Makedoniju doseljeni albanski trgovci drogom, ljudskim organima, svježim ženskim mesom i oružjem, najboloje dokazuju današnje slike iz Skoplja. Naime, Albanci su se pobunili protiv uhićenja dvadesetak albanskih vehabija koji su osumnjičeni za brutolno ubijanje četiri nenaoružana makedonska mladića i jednog srednjovječnog svjedoka. Tvrde: “Proces je montiran”. Nitko od prosvjednika nije se založio za osudu uhićenih vehabija zbog posjedovanja oružja (možda su njime mislili mijesiti bureke) niti zbog pripadnosti vehabizmu iz kojeg se legu najogavniji terorsti. Pri uhićenju je pronađena velika količina oružja i eksplozivnih naprava tako da nije ni čudo što Albanci protestiraju jer ipak im je oslabljena oružana moć. O kavim albanskim demokratima je riječ najviše govore brade i islamističke zastave ukrašene mačevima i dzihadskim porukama. Ništa bolje poruke nisu ni na majicama albanskih islamista koje poručuju „Islam will dominate the world“. U ostalom slike govore više od riječi:  Na slikama je više nego očito kako islamski teroristi diljem svijeta liče jedni drugima kao testis testisu. Iste su im i namjere i metode. Jedino što Makedonci nemaju isti način samooborane koji uspješno primjenjuje Izrael i zato je opstojnost Makedonije i Makedonaca više nego upitna. Ako kršćanska populacija na Balkanu ne nauči iz izraelske lekcije hoće onda iz armenske ili srednjobosanske. Isti scenarij u svakom trenutku je moguć od Karlovca do Turske. Uskoro, sa islamskim centrom u Rijeci islamistička šapa pmjerit će se još više na zapad.  Za sada su Slovenci izdržali prve napade i zabranom gradnje islamskog centra u Ljubljani zabranili su u stvari farmu za uzgoj islamista. Nisu Slovenci uzalud bili uvijek na korak ispred ostalih u bivšoj YU.  Učite ako ne želite na svojoj koži osjetiti svu toleranciju zelenog fašizma. ---------------------- Amerikanci Balkan pretvaraju u eksploziju, pakleni plan. Crovata / posavski-obzor.info
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 13:21 |
|
|
 S ovom majicom je sigurno došao na okupljanje radi ljudskih prava.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 13:38 |
|
|
Svi sve znaju a niko nista neradi !
|
|
Vrh |
|
 |
lirik
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 14:03 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 22:55 Postovi: 643 Lokacija: dijaspora
|
3.Svjetski rat ce biti na vjerskoj osnovi pa ce se onda problemi rjesavati. Ovako se i u 30-tim sa strane i bez mijesanja promatralo sto nacisti rade i nitko nista nije poduzimao(dok nije vlastita koza dosla na red)!
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 14:09 |
|
|
Misljenja sam da ovaj nedavno odrzani skup podrske islamistima na ulicama Skoplja nije toliko opasan sam po sebi, koliko je opasna sama poruka koja se tim putem salje siroj javnosti u Makedoniji, regionu, pa cak i svijetu. Na ovim slikama je uglavnom omladina, od kojih pitanje je dali su mnogi uopste punoljetni, tako da organizator ove parade islamista je navjerovatnije neko iz sijenke ko rukovodi ovom cjelokupnom destabilizacijom Makedonije, dakle mnoge vehabijske vodje koje umeju jako lako da izmanipulisu citav svoj nacionalistickom mrznjom zadojen narod, kojeg zele da uvedu i u dimenziju militantnog islamskog radikalizma i fanatizma. Stoga, moje konacno licno misljenje je da jos je ovo na nivou albanskih pro-balkanskih nacionalistickih ispada, ali nazalost situacija vec sad polako izmice kontroli i kao i svako drugi na ovom regionu i ja se plasim da bi albanski nacionalizam i sovinizam, kao i veliko-albanske ideje, mogle lako da dodju do nivoa islamskog radikalizma i na kraju terorizma slicnog onog u Avganistanu i drugim "egzoticnim" islamskim zemljama, jer dobro je (uslovno receno dobro je) dok su Albanci jos uvijek na talasima svog albanskog nacionalizma, ali i zapad (koga ja smatram najodgovornijeg za ovu novonastalu situaciju) bi morao da povede racuna i da otjera albance od kursa prema kojem su krenuli i da ih pokusa ponovo preusmjeriti nazad prema nacionalizmu, jer bolji je i albanski nacionalizam (koji je slican bilo kojem drugom nacionalizmu u regiji i kojeg mozemo i mi tolerisati), nego Albanski terorizam, separatizam, islamski terorizam i druge teroristicke aktivnosti a la UCK (OVK).
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 14:59 |
|
|
Eno ih i u Bujanovcu mitinguju.
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 15:15 |
|
|
Chuck Norris, where the f*** are you!?
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 16:03 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Eno ih i u Bujanovcu mitinguju. Da stvarno, sad vidim... možda im se nije dopalo krečenje u obnovljenoj džamiji. Ili bi voleli veću.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 16:06 |
|
|
Nije im se dopalo što nakon 10 godina smemo da hapsimo bandite koji se otimali i ubijali ljude. A još manje im se dopada što će izgubiti vlast u Bujanovcu.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 16:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61925 Lokacija: DAZP HQ
|
one jučerašnje slike i povici su ništa drugo nego objava rata svim kršćanskim narodima u okruženju. neizvjesno je samo kad i kako će sukobi nastupiti, ali ovdje nema ni najmanje dileme da će do toga doći jer ova bagra želi sukobe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 16:13 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Nije im se dopalo što nakon 10 godina smemo da hapsimo bandite koji se otimali i ubijali ljude. A još manje im se dopada što će izgubiti vlast u Bujanovcu. Na osnovu cega mislis da bi izgubili vlast u Bujanovcu? Gledam ove slike sa protesta u Skopju...  I posle kao ispadamo ratni huskaci kad govorimo koliko se to otelo kontroli, i da stvar sa Albancima ni blizu nije zavrsena. Evo malo sovinjarskog humora, mozda nije prikladno, ali ko ih jebe 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 16:22 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Na osnovu cega mislis da bi izgubili vlast u Bujanovcu? Nešto su im se brojevi u tom delu Srbije smanjili. Ako se spreči klasično albansko ponašanje prilikom izbora/popisa...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 16:32 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Na osnovu cega mislis da bi izgubili vlast u Bujanovcu? Nešto su im se brojevi u tom delu Srbije smanjili. Ako se spreči klasično albansko ponašanje prilikom izbora/popisa... Nisam bas siguran, a nemam precizne informacije...videcemo... Zamisli da ti ovakve face orgijaju gradom, tekbiraju, a samo pre nekoliko dana njihovi ispisnici ubise petoro ljudi na pravdi boga...ti tu zivis, gledas ih, i ne smes nista da im radis... Ovo nije sloboda govora, ovo je ratni poklic i najava eskalacije sukoba. Jel se secas sta smo pricali cim smo culi da su pobijeni ljudi na onom jezeru. Rekosmo Albanci iz prve, a onda Totem kao - a sta ako nisu, ako su Rusi, tajne sluzbe stranih zemalja... Istraga je trajala dugo, a onda spinerski izadje da su u pitanju islamisti...iz Afganistana i Pakistana... o cemu se radi, ja pogledam imena, ono Siptari od prvog do zadnjeg...al se to ne kaze, nego kao islamisti  Pa sigurno nisu pacifisti, nego ekstremno krilo koje je zadojeno raznim ideologijama, ali su Albanci sa amblemima UCK. Sta rade oni...kako tu treba da radi motka...sazrelo je da im se neko tako revansira, da nos ne promole vise...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 16:57 |
|
|
Koliko je meni poznato su makedonski albanci uvik bili poznati kao najtvrdokorniji i radikalniji, ne moze se usporedit njih i kosovske albance, te jos manje one u albaniji, koji su dosta sekularniji. Pod najtvrdokorniji i radikalni mislin na islam, ne na nacionalizam.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 17:28 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Nije im se dopalo što nakon 10 godina smemo da hapsimo bandite koji se otimali i ubijali ljude. A još manje im se dopada što će izgubiti vlast u Bujanovcu. Yep. Da su pravili sranja, pravili su.
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 05 svi 2012, 17:28 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Koliko je meni poznato su makedonski albanci uvik bili poznati kao najtvrdokorniji i radikalniji, ne moze se usporedit njih i kosovske albance, te jos manje one u albaniji, koji su dosta sekularniji. Pod najtvrdokorniji i radikalni mislin na islam, ne na nacionalizam. Tri glave, jedna aždaja.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 06 svi 2012, 10:09 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
DzoniBG je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Nešto su im se brojevi u tom delu Srbije smanjili. Ako se spreči klasično albansko ponašanje prilikom izbora/popisa...
Nisam bas siguran, a nemam precizne informacije...videcemo... Zamisli da ti ovakve face orgijaju gradom, tekbiraju, a samo pre nekoliko dana njihovi ispisnici ubise petoro ljudi na pravdi boga...ti tu zivis, gledas ih, i ne smes nista da im radis... Ovo nije sloboda govora, ovo je ratni poklic i najava eskalacije sukoba. Jel se secas sta smo pricali cim smo culi da su pobijeni ljudi na onom jezeru. Rekosmo Albanci iz prve, a onda Totem kao - a sta ako nisu, ako su Rusi, tajne sluzbe stranih zemalja... Istraga je trajala dugo, a onda spinerski izadje da su u pitanju islamisti...iz Afganistana i Pakistana... o cemu se radi, ja pogledam imena, ono Siptari od prvog do zadnjeg...al se to ne kaze, nego kao islamisti  Pa sigurno nisu pacifisti, nego ekstremno krilo koje je zadojeno raznim ideologijama, ali su Albanci sa amblemima UCK. Sta rade oni...kako tu treba da radi motka...sazrelo je da im se neko tako revansira, da nos ne promole vise... Ja sam samo htio da se saceka, da se vidi tko su. Ni sada nisam najsiguran da su ovi to uradili. Previse mi stupidna cijela situacija. Ili netko vodi siptare na tanak led. Jer ovakvim ponasanjem sigurno se ne povecava njihov ugled. Kako god, ovo nije samo siptarska posla.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
caruga
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 06 svi 2012, 12:13 |
|
|
totem je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Nisam bas siguran, a nemam precizne informacije...videcemo... Zamisli da ti ovakve face orgijaju gradom, tekbiraju, a samo pre nekoliko dana njihovi ispisnici ubise petoro ljudi na pravdi boga...ti tu zivis, gledas ih, i ne smes nista da im radis... Ovo nije sloboda govora, ovo je ratni poklic i najava eskalacije sukoba. Jel se secas sta smo pricali cim smo culi da su pobijeni ljudi na onom jezeru. Rekosmo Albanci iz prve, a onda Totem kao - a sta ako nisu, ako su Rusi, tajne sluzbe stranih zemalja... Istraga je trajala dugo, a onda spinerski izadje da su u pitanju islamisti...iz Afganistana i Pakistana... o cemu se radi, ja pogledam imena, ono Siptari od prvog do zadnjeg...al se to ne kaze, nego kao islamisti  Pa sigurno nisu pacifisti, nego ekstremno krilo koje je zadojeno raznim ideologijama, ali su Albanci sa amblemima UCK. Sta rade oni...kako tu treba da radi motka...sazrelo je da im se neko tako revansira, da nos ne promole vise... Ja sam samo htio da se saceka, da se vidi tko su. Ni sada nisam najsiguran da su ovi to uradili. Previse mi stupidna cijela situacija. Ili netko vodi siptare na tanak led. Jer ovakvim ponasanjem sigurno se ne povecava njihov ugled. Kako god, ovo nije samo siptarska posla. I ne samo šiptare....
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 06 svi 2012, 12:28 |
|
|
caruga je napisao/la: totem je napisao/la:
Ja sam samo htio da se saceka, da se vidi tko su. Ni sada nisam najsiguran da su ovi to uradili. Previse mi stupidna cijela situacija. Ili netko vodi siptare na tanak led. Jer ovakvim ponasanjem sigurno se ne povecava njihov ugled. Kako god, ovo nije samo siptarska posla. I ne samo šiptare.... Izvini, a o kom ugledu je reč?
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 06 svi 2012, 12:39 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: caruga je napisao/la: I ne samo šiptare.... Izvini, a o kom ugledu je reč? Greska. Trebalo je da napisem image. Mada je i to prevelika rec kada su ovi orangutani u pitanju.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 13 svi 2012, 17:15 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6698 Lokacija: Izvan sebe
|
Mislim da ove islamiste treba zgaziti bez milosti u cijeloj evropi. jednostavno ponoviti jednu noc iz istorije, kada se sreduje okolis. Uzeli ovdje previse maha i slobode au svojim kurcevim zemljama nedaju krscanima ni pisnuti. Cudio sam se kako su isprebijali salafisti prije neki dan ovdje u njemackoj jedno 26 policajaca, sramota.Mislim sramota za njemce, kreteni.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 13 svi 2012, 17:15 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6698 Lokacija: Izvan sebe
|
Sramota. kako nasa civilizacija propada. Mislim da je krivo to sto se unistavaju sve pozitivne vrijednosti, a uvode kvazi vrijednosti. jednopolni brakovi itd.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Alex
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 14 svi 2012, 01:16 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Ovi sa slika su obična balavurdija, srednjoškolci koje su Makedonci mogli komotno namlatiti. Problem su kriminalci i teroristi koji sigurno neće nosati zastave po gradu već će napasti te Makedonce tamo gde su najranjiviji, kao one momke pored jezera. Oni samo čekaju svoj trenutak, Makedonija je tempirana bomba. Svako ko misli da ovo može mirno da se reši, vara se.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 14 svi 2012, 01:17 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Alex je napisao/la: Ovi sa slika su obična balavurdija, srednjoškolci koje su Makedonci mogli komotno namlatiti. Problem su kriminalci i teroristi koji sigurno neće nosati zastave po gradu već će napasti te Makedonce tamo gde su najranjiviji, kao one momke pored jezera. Oni samo čekaju svoj trenutak, Makedonija je tempirana bomba. Svako ko misli da ovo može mirno da se reši, vara se. Da ,kad te takav "balavac" ubode nožem ...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
Alex
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 14 svi 2012, 01:31 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
mario_cro je napisao/la: Alex je napisao/la: Ovi sa slika su obična balavurdija, srednjoškolci koje su Makedonci mogli komotno namlatiti. Problem su kriminalci i teroristi koji sigurno neće nosati zastave po gradu već će napasti te Makedonce tamo gde su najranjiviji, kao one momke pored jezera. Oni samo čekaju svoj trenutak, Makedonija je tempirana bomba. Svako ko misli da ovo može mirno da se reši, vara se. Da ,kad te takav "balavac" ubode nožem ... Sve dok su u domenu huliganstva, za policiju su lak i legitiman plen. A i za neku navijačku grupu. Problem su ovi drugi koji će mučki i kukavički ubiti kao neke hijene. Oni se neće eksponirati, već će ubaciti kašikare u kafic, razneti autobus, ubiti nekog poštara, kidnapovati neko dete... Sa tim stvarima se teško bori, a Albanci su vični više tome nego boju.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|