|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 29 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dartcroat
|
Naslov: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 19:01 |
|
|
|
Što bi obuhvaćala Herceg-Bosna u povijesno-geografskom smislu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 19:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
"Herc", "Urednik" pod povećalom si.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 19:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25460 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Mjesta u teritorijalnom diskontinuitetu i enlavama, gdje su Hrvati većina. Time bi cjelovitost BiH dobila dodatnu sigurnost, a Hrvati riješili aktualnu obespravljenost.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dartcroat
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 22:29 |
|
|
lider30 je napisao/la: Mjesta u teritorijalnom diskontinuitetu i enlavama, gdje su Hrvati većina. Time bi cjelovitost BiH dobila dodatnu sigurnost, a Hrvati riješili aktualnu obespravljenost. Nisam mislio na politiku jer znam da se to ime spominjalo u 19.s stoljeću i prije. Očito se to odnosi na zapadnu BIH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 22:56 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1877 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Biću velikodušan. Čitav Širokobriješki i pola Livanjskog kantona. Ako je mnogo ispravite me, ljudi smo pa griješimo. 
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 22:58 |
|
|
|
Lako se tebi sprdati. Tvoji moraju kod Međugorja dolaziti da zarade djeci za kruha.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 23:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Lako se tebi sprdati. Tvoji moraju kod Međugorja dolaziti da zarade djeci za kruha. Upravo zato vam ga i ne damo, osim ako otvorite ispostavu u Kraljevoj Sutjesci onda bi se nekako i mogli dogovoriti.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 23:03 |
|
|
|
A dobro. Nastavite nadničariti kod Hrvata. Samo nemojte kao Palestinci završiti da vam trebaju specijalne propusnice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 23:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64506 Lokacija: DAZP HQ
|
|
prirodne granice su Brčko-Tuzla-Žepče-Kiseljak-Konjic-Stolac-Jadran.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 23:10 |
|
|
BBC je napisao/la: A dobro. Nastavite nadničariti kod Hrvata. Samo nemojte kao Palestinci završiti da vam trebaju specijalne propusnice. Ne brini, sve dok vas nema kolko Srba lahko ćemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 23:12 |
|
|
|
mišljenje Bošnjaka Hercegovine se ne prizna, vi ste majorizirani.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 23:15 |
|
|
Sandalj je napisao/la: BBC je napisao/la: A dobro. Nastavite nadničariti kod Hrvata. Samo nemojte kao Palestinci završiti da vam trebaju specijalne propusnice. Ne brini, sve dok vas nema kolko Srba lahko ćemo. Očito vam nešto slabo ide. Sad će i Zlaja platiti na izborima što vam nije udovoljio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 23:17 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: prirodne granice su Brčko-Tuzla-Žepče-Kiseljak-Konjic-Stolac-Jadran. Ispravak netočnog navoda : Brčko-Tuzla-Žepče-Kiseljak-Konjic-Stolac- Ravno-Jadran
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 23:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Sandalj je napisao/la: Ne brini, sve dok vas nema kolko Srba lahko ćemo.
Očito vam nešto slabo ide. Sad će i Zlaja platiti na izborima što vam nije udovoljio. Znači opet: U svojoj zemlji .... znaš ne moram dalje. Što se političara tiče zastupam srpski model, mijenjati ih ko čarape.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 04 ožu 2012, 23:23 |
|
|
|
mrsko mi bilo napisat Ravno, a zapravo sam se dvoumio dal da stavim i Trebinje, kad me vidiš jebi me.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 05 ožu 2012, 01:01 |
|
|
Možda ovako nešto (Realm of Hrvoje Vukčić)?  S tim da ovaj dio koji ide preko Vrbasa na sjeveru (Kotor) "preselimo" na ovaj dio koji fali do Vrbasa malo južnije (Prozor) da se dobije čista prirodna granica. I još dodamo prostor ispod Neretve (dio duchy-a Sandalja Hranića) do Trebišnjice za jako zaleđe za Dubrovnik i prirodnu granicu na tom dijelu (Trebišnjica nije ucrtana na ovoj karti da ne tražiš bez veze). 
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 05 ožu 2012, 01:10 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Tomislav Diablo je napisao/la: Možda ovako nešto (Realm of Hrvoje Vukčić)?  S tim da ovaj dio koji ide preko Vrbasa na sjeveru (Kotor) "preselimo" na ovaj dio koji fali do Vrbasa malo južnije (Prozor) da se dobije čista prirodna granica. I još dodamo prostor ispod Neretve (dio duchy-a Sandalja Hranića) do Trebišnjice za jako zaleđe za Dubrovnik i prirodnu granicu na tom dijelu (Trebišnjica nije ucrtana na ovoj karti da ne tražiš bez veze).  Ne blamiraj se...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
adq777
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 06 ožu 2012, 17:07 |
|
|
Sandalj je napisao/la: BBC je napisao/la: A dobro. Nastavite nadničariti kod Hrvata. Samo nemojte kao Palestinci završiti da vam trebaju specijalne propusnice. Ne brini, sve dok vas nema kolko Srba lahko ćemo. Pa da nas ima još i manje ako bude trebalo plakat će te kao i 94 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dartcroat
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 06 ožu 2012, 17:42 |
|
|
|
Ja sam govorio o zemljopisu a ne o politici. Čini se da je Herceg-Bosna zapravo drugi naziv za BIH (uključujući i Sandžak).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dartcroat
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 06 ožu 2012, 17:43 |
|
|
adq777 je napisao/la: Sandalj je napisao/la: Ne brini, sve dok vas nema kolko Srba lahko ćemo.
Pa da nas ima još i manje ako bude trebalo plakat će te kao i 94  Ko je plakao 94.? Vi koji govorite da ste žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 07 ožu 2012, 15:26 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Tomislav Diablo je napisao/la: Možda ovako nešto (Realm of Hrvoje Vukčić)?  S tim da ovaj dio koji ide preko Vrbasa na sjeveru (Kotor) "preselimo" na ovaj dio koji fali do Vrbasa malo južnije (Prozor) da se dobije čista prirodna granica. I još dodamo prostor ispod Neretve (dio duchy-a Sandalja Hranića) do Trebišnjice za jako zaleđe za Dubrovnik i prirodnu granicu na tom dijelu (Trebišnjica nije ucrtana na ovoj karti da ne tražiš bez veze).  Ne blamiraj se... Lik je pukao ko kokica 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 07 ožu 2012, 15:27 |
|
|
Dartcroat je napisao/la: Ja sam govorio o zemljopisu a ne o politici. Čini se da je Herceg-Bosna zapravo drugi naziv za BIH (uključujući i Sandžak). Otkrio si ameriku? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 07 ožu 2012, 15:31 |
|
|
Dartcroat je napisao/la: adq777 je napisao/la: Pa da nas ima još i manje ako bude trebalo plakat će te kao i 94  Ko je plakao 94.? Vi koji govorite da ste žrtve. Nakon što smo vas obranili. Nakon što ste nas napali. Počistili Bugojno, Vareš, Kakanj & Sutjesku, većinu Konjica, Jablanice, pola Travnika, N.Travnika, Uskoplja, Fojnice i frtalj Mostara pa slomili zube na ostatku. Zašto misliš da se napadač ne može pekmeziti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 07 ožu 2012, 15:48 |
|
|
Dartcroat je napisao/la: Što bi obuhvaćala Herceg-Bosna u povijesno-geografskom smislu? ja predlazem da ti hanuma rasuce jufku, pa cemo poslje jela da se dogovorimo ko ljudi
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
adq777
|
Naslov: Re: Herceg-Bosanske granice Postano: 08 ožu 2012, 01:06 |
|
|
Ceha je napisao/la: Dartcroat je napisao/la: Ko je plakao 94.? Vi koji govorite da ste žrtve.
Nakon što smo vas obranili. Nakon što ste nas napali. Počistili Bugojno, Vareš, Kakanj & Sutjesku, većinu Konjica, Jablanice, pola Travnika, N.Travnika, Uskoplja, Fojnice i frtalj Mostara pa slomili zube na ostatku. Zašto misliš da se napadač ne može pekmeziti? Doci ce vrijeme da ce se kajati zbog svega pocinjenog u svim tim mjestima
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|