|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Statut/ustav i zakonodavstvo HB Postano: 05 stu 2023, 12:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76976 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mislim da sam već pitao, ali sam zaboravio odgovor.
Ima li kakav najraniji, ili bilo koji kasniji, statut ili ustav HZ HB, odnosno HR HB.
Morao je biti neki papir pri proglašenju, nešto više od liste općina na koja se polaže pravo.
Kako su se odluke donosile? Zakoni ? Mnogi zakoni Hercegbosne su i danas na snazi.
Nijedna strana tijekom rata nije imala izbore.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Statut/ustav i zakonodavstvo HB Postano: 05 stu 2023, 12:16 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Statut/ustav i zakonodavstvo HB Postano: 05 stu 2023, 12:28 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|