|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 81 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
RajvoSa
|
Naslov: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 11 srp 2009, 11:49 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Svi znamo za stereotipnog prćipijevca koji se nakon par čašica pretvori u velikog horoza i kavgadžiju. Isto znamo da "pijan govori ono što trijezan misli" Znamo i one koji se oslobode pa se inače samozatajni tipovi počnu upucavati svim curama u radijusu 10km itd itd. Mnogo ih zapleše i zapjeva Glede cura, vidio sam neke koje uhvati promiskuitet i sve više agresivno ponašanje. Ovdje u AU su se spolovi skroz izjednačili po pijančenju, često vidim "dame" kako rigaju i sl izvan noćnih klubova...a nekoliko mojih "prijateljica" je završilo na ispumpavanju stomaka. No to su loše strane, fokusirajmo se na bolju stranu. Što se tiče mene, osjećaj i doživljaj je super, sve brige i tegobe se rasplinu ko mjehur od sapunice, uživa se u muzici, a ako se treba i zaplesati sa curama uz dobar techno ili house, vrlo rado Inače nikako ne razumijem one koji spuste standard za nekoliko koplja pa nakon što se naloču, kući odvedu neku debelu kravu (sorry na izražavanju)....meni nikako da olabavi taj osjećaj za standard. Negativna strana za mene osobno je što se moj osjećaj superiornosti koji inače uspješno potiskujem kad sam trijezan nekako uspije izroniti, pa znam biti i malo idiot i činiti neke stvari s kojim se ne ponosim. A Vi?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 11 srp 2009, 12:58 |
|
|
Zavisi od situacije Da li sam sa svojom ekipom nasamo negdje, da li sam na tekmi, sa zenom, bez zene, u disku, u kaficu, na svadbama...Sirok je to pojam prijatelju moj
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 11 srp 2009, 13:47 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Kad se ja napijem svi su mi prijatelji.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 11 srp 2009, 15:20 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
Ne sjećam se
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 11 srp 2009, 15:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Za razliku od kavgadjije, ovih zadnjih god alkohol na mene djeluje smirujuce, i kao sto netko rece, svi su mi prijatelji.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 11 srp 2009, 20:16 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: :-zivio Svi znamo za stereotipnog prćipijevca koji se nakon par čašica pretvori u velikog horoza i kavgadžiju. Isto znamo da "pijan govori ono što trijezan misli" Znamo i one koji se oslobode pa se inače samozatajni tipovi počnu upucavati svim curama u radijusu 10km itd itd. Mnogo ih zapleše i zapjeva Glede cura, vidio sam neke koje uhvati promiskuitet i sve više agresivno ponašanje. Ovdje u AU su se spolovi skroz izjednačili po pijančenju, često vidim "dame" kako rigaju i sl izvan noćnih klubova...a nekoliko mojih "prijateljica" je završilo na ispumpavanju stomaka. No to su loše strane, fokusirajmo se na bolju stranu. Što se tiče mene, osjećaj i doživljaj je super, sve brige i tegobe se rasplinu ko mjehur od sapunice, uživa se u muzici, a ako se treba i zaplesati sa curama uz dobar techno ili house, vrlo rado Inače nikako ne razumijem one koji spuste standard za nekoliko koplja pa nakon što se naloču, kući odvedu neku debelu kravu (sorry na izražavanju)....meni nikako da olabavi taj osjećaj za standard. Negativna strana za mene osobno je što se moj osjećaj superiornosti koji inače uspješno potiskujem kad sam trijezan nekako uspije izroniti, pa znam biti i malo idiot i činiti neke stvari s kojim se ne ponosim. A Vi? 1. glede podebljanoga- gadljivo. Ne marim ta pijane muškarce, a pijane žene su mi odvratne. Dobar dokaz da za stavove nije baš prevažan odgoj, nego temperament. Meni se kad sam odrastao puštalo sve, ali baš sve. No, to nije nešto značilo kad sam po habitusu puritanac 17. st. (Cotton Mather i comp.) 2. što se tiče "social drinking"- ono malo puta što sam popio uglavnom je djelovalo na pomak u percepciji, tromost u pokretima, otežan govor,..No nikakvoga emocionalnoga otklona, nikakve radosti ili tuge ili raspojasanosti ili uklanjanja "inhibicija" ili ..... Rezultat je bio uvijek tupost i trapavost, te poslije toga spavanje nakon kojeg bih si rekao "e, ovo mi nije trebalo".
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 11 srp 2009, 20:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60137 Lokacija: DAZP HQ
|
skašio se zeko alkoholom i zaspe na sred puta. u tom nailazi čopor vukova i spazi zeku kako spava. stanu se dogovorat koji će ga pojest i nikako da se dogovore, pa napadnu jedan drugog. ujutro se budi zeko, baci pogled, a svud oko njega mrtvi vukovi i onako mamuran se diže i kaže: -uf što sam zajeban kad se napijem!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 11 srp 2009, 20:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24067 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Uvijek mi je bilo na veselje, više priče i euforiju. Počnem nekim čudom odmah pjevati navijačke pjesme. Sviđa mi se tada mnogo širi spektar žena, nego inače i općenito sam bezbrižniji i komunikativniji.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 11 srp 2009, 21:15 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
dudu je napisao/la: skašio se zeko alkoholom i zaspe na sred puta. u tom nailazi čopor vukova i spazi zeku kako spava. stanu se dogovorat koji će ga pojest i nikako da se dogovore, pa napadnu jedan drugog. ujutro se budi zeko, baci pogled, a svud oko njega mrtvi vukovi i onako mamuran se diže i kaže: -uf što sam zajeban kad se napijem! a zeke zeke . Dobar je dudu
|
|
Vrh |
|
|
goLLe
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 14 srp 2009, 19:59 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
|
ispočetka al ubrzo nako toga
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
|
goLLe
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 14 srp 2009, 19:59 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
|
goLLe je napisao/la: ispočetka al ubrzo nako toga opet sam pijan
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 15 srp 2009, 16:03 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: :-zivio :-zivio :-zivio
Svi znamo za stereotipnog prćipijevca koji se nakon par čašica pretvori u velikog horoza i kavgadžiju. Isto znamo da "pijan govori ono što trijezan misli" :-top2 Znamo i one koji se oslobode pa se inače samozatajni tipovi počnu upucavati svim curama u radijusu 10km itd itd. Mnogo ih zapleše i zapjeva :-oleole
Glede cura, vidio sam neke koje uhvati promiskuitet i sve više agresivno ponašanje. Ovdje u AU su se spolovi skroz izjednačili po pijančenju, često vidim "dame" kako rigaju i sl izvan noćnih klubova...a nekoliko mojih "prijateljica" je završilo na ispumpavanju stomaka. No to su loše strane, fokusirajmo se na bolju stranu. :ymparty:
Što se tiče mene, osjećaj i doživljaj je super, sve brige i tegobe se rasplinu ko mjehur od sapunice, uživa se u muzici, a ako se treba i zaplesati sa curama uz dobar techno ili house, vrlo rado :ymparty:
Inače nikako ne razumijem one koji spuste standard za nekoliko koplja pa nakon što se naloču, kući odvedu neku debelu kravu (sorry na izražavanju)....meni nikako da olabavi taj osjećaj za standard.
Negativna strana za mene osobno je što se moj osjećaj superiornosti koji inače uspješno potiskujem kad sam trijezan nekako uspije izroniti, pa znam biti i malo idiot i činiti neke stvari s kojim se ne ponosim. :-ucelo
A Vi? .....cvrccc.....baš to!!!!..............ne baš debele i ekstremno ružne,ali u principu..."sve kaj dođe pod nož"... Često me puca agresiva,nije poželjno da sam na nekom mjestu sa puno ljudi,a kad je žensko stvorenje u blizini,kao da imam neku misiju.... I naravno...grižnja savjesti drugo jutro...obavezno..... Zato u zadnje vrijeme i rijetko izlazim.....tekma,poznato društvo,užasno pijanstvo i ravno doma!..............a onda manji od makovog zrna trpim....
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
Vrh |
|
|
billion
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 27 kol 2009, 02:08 |
|
|
Znam biti malo naporan , destruktivan , razgovorljiv , smiješan ... Ma svašta ja znam biti A i ovako imam visoke kriterije kod zena , pa i ako spustim standard za koje koplje, dođem do onih prosječnih cura Pošto dosta slikam kad izađem, najgore mi je ujutro gledati slike s nekim ljudima/događajima a pritom se ne sjećati pola stvari od noći prije
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 31 kol 2009, 23:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24067 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Znači da je većina vesela, kad se napije (osim Boogija, koji je agresivac ). Mogli bi se onda jednom svi zajedno napiti.
|
|
Vrh |
|
|
billion
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 01 ruj 2009, 00:26 |
|
|
lider30 je napisao/la: Znači da je većina vesela, kad se napije (osim Boogija, koji je agresivac ). Mogli bi se onda jednom svi zajedno napiti. Odlicna ideja, ali gdje... Vidim da forumaša ima sa svih strana, pa bi lokacija predstavljala problem... Još bi multietniĆari imali problema sa vizama, pa bi ponovno mi bili krivi što smo uopće pokrenuli tu ideju.
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 01 ruj 2009, 10:51 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Odlična ideja, ali prvo fajt, između nas koji moramo riješiti neke "nesporazume" a onda može i pa
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 01 ruj 2009, 16:34 |
|
|
billion je napisao/la: lider30 je napisao/la: Znači da je većina vesela, kad se napije (osim Boogija, koji je agresivac ). Mogli bi se onda jednom svi zajedno napiti. Odlicna ideja, ali gdje... Vidim da forumaša ima sa svih strana, pa bi lokacija predstavljala problem... U distrikt Brčko - na neutralnu teritoriju.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 01 ruj 2009, 16:57 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
lider30 je napisao/la: billion je napisao/la: Odlicna ideja, ali gdje... Vidim da forumaša ima sa svih strana, pa bi lokacija predstavljala problem... U distrikt Brčko - na neutralnu teritoriju. Ja se nikad ne napijam..Znam granicu..i onda mi raspolozenje ide iz krajnosti u krajnost..Kako kad.. Od smeha do placa... I zato pola godine pijuckam sok.. Ne znam jel zenetine primate na tu pijanku.. ?
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 01 ruj 2009, 20:25 |
|
|
Ne volim ove što "znaju granicu"
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 01 ruj 2009, 21:17 |
|
|
Urbana je napisao/la: lider30 je napisao/la: U distrikt Brčko - na neutralnu teritoriju. Ja se nikad ne napijam..Znam granicu..i onda mi raspolozenje ide iz krajnosti u krajnost..Kako kad.. Od smeha do placa... I zato pola godine pijuckam sok.. Ne znam jel zenetine primate na tu pijanku.. ? Ti si dobrodošla. Samo nije preporučljiva kombinacija alkohola i visokih peta.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 01 ruj 2009, 22:36 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
lider30 je napisao/la: Urbana je napisao/la: Ja se nikad ne napijam..Znam granicu..i onda mi raspolozenje ide iz krajnosti u krajnost..Kako kad.. Od smeha do placa... I zato pola godine pijuckam sok.. Ne znam jel zenetine primate na tu pijanku.. ? Ti si dobrodošla. Samo nije preporučljiva kombinacija alkohola i visokih peta. Nisam ni sumnjala da sam dobrodosla.. Jos da vas ubedim da mesto okupljanja ne bude Brcko vec BL..jer nekako je svima "usput".. ..em,najlepsi grad...a i vi muskarci treba da znate da je u BL omer m:z = 1:16
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 01 ruj 2009, 23:46 |
|
|
Urbana je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ti si dobrodošla. Samo nije preporučljiva kombinacija alkohola i visokih peta. Nisam ni sumnjala da sam dobrodosla.. Jos da vas ubedim da mesto okupljanja ne bude Brcko vec BL..jer nekako je svima "usput".. ..em,najlepsi grad...a i vi muskarci treba da znate da je u BL omer m:z = 1:16 Tu urbanu legendu o omjeru žena i muškaraca, još nitko nije opovrgnuo. Nije to zanimalo naše demografe i zato se još drži taj mit. AKo je u pitanju i zarez između pa je 1:1,6, i to je svakako dobar omjer i razlog da se dođe u Banja Luku.
|
|
Vrh |
|
|
since1921
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 02 ruj 2009, 08:52 |
|
|
Dobar skroooz
_________________ FK Željezničar
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 02 ruj 2009, 10:06 |
|
|
Godinama apsitiniram od alkohola zbog toga što sam sklon preterivanju. Tek nedavno sam popio malo vina i odmah me uvatilo. Jedina promena je što malo više pričam i delujem opuštenije i neozbiljnije.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Kakvi ste kad se napijete? Postano: 04 ruj 2009, 21:43 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
odo se napit, sutra izvještaj...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|