|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
spliter1
|
Naslov: Adidas nista ne valja Postano: 07 lis 2022, 16:41 |
|
|
Dok nisam poceo kupovat Nike i druge manje poznate marke,nisam znao koliko je adidas loseg kvaliteta.Bolji je adidas kopija sa pijace nego pravi iz butika.Trenerka da ne povjerujes pustila boju sva sarena,orginalna skupo placena,prije sam uzimao njihove "kozne" patike ono nista nevalja skupo a kinezi papir oblazu tankom kozom ili skajem,kad popucaju od soli ni jedan ih obucar nemoze zalijepiti a da traju dugo zbog materjala od kojeg su napravljene.Djepovi na trenerkama nikakvi,brzo se prosuplje,cifersusi odu svi na jaknama da ti se ne isplati sve ih mjenjat.Postava trenerke ona mreza zna biti tako lose zasivena,da jedva nogu proturis.Puma od bratske firme je ruznija dizainom al ija za cudo bolji kvalitet.Nike platnene patike su ne poderive,nikad prsti ne poderu platno.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 07 lis 2022, 16:48 |
|
|
Zanimljivo, ne koristim Adidas ali ne bi nikad pomislio da su tako loši.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 07 lis 2022, 17:21 |
|
|
Ma da nije do modela i korisnika... Kod mene adidaske 4. godina, platnene, kao neka mrezica, ali ih ne koristim nepravilno, ljeti skoro svaki dan ih nosim...a sa patikama bitno je cini mi se gdje ih proizvode... Npr u deichmanu imas te marke puma ovo ono ali na njima pise da su pravljene specijalno za deichman...cini mi se da kurcu ne valjaju
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 07 lis 2022, 18:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne kupujte Njemačko. Podržavate EU diktaturu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 07 lis 2022, 18:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60937 Lokacija: DAZP HQ
|
Adidas kao i Nike ima bar 4 razine proizvoda, najčešće kod nas ni nemaš u ponudi najbolje, tj. odnedavno možeš bar Nike kupiti preko nike.com, a Adidas ni ne možeš. možda sad s dolaskom JD Sporta i Snipesa bude bolja ponuda, to su im i jednima i drugima jedni od glavnih wholesalera za Europu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 07 lis 2022, 19:12 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ma da nije do modela i korisnika... Kod mene adidaske 4. godina, platnene, kao neka mrezica, ali ih ne koristim nepravilno, ljeti skoro svaki dan ih nosim...a sa patikama bitno je cini mi se gdje ih proizvode... Npr u deichmanu imas te marke puma ovo ono ali na njima pise da su pravljene specijalno za deichman...cini mi se da kurcu ne valjaju Ta men mrezica brzo ode kod Adidasa,kod Nike nema smrti,moguce da su skuplji modeli kvalitetniji.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 07 lis 2022, 19:54 |
|
|
spliter1 je napisao/la: Dok nisam poceo kupovat Nike i druge manje poznate marke,nisam znao koliko je adidas loseg kvaliteta.Bolji je adidas kopija sa pijace nego pravi iz butika.Trenerka da ne povjerujes pustila boju sva sarena,orginalna skupo placena,prije sam uzimao njihove "kozne" patike ono nista nevalja skupo a kinezi papir oblazu tankom kozom ili skajem,kad popucaju od soli ni jedan ih obucar nemoze zalijepiti a da traju dugo zbog materjala od kojeg su napravljene.Djepovi na trenerkama nikakvi,brzo se prosuplje,cifersusi odu svi na jaknama da ti se ne isplati sve ih mjenjat.Postava trenerke ona mreza zna biti tako lose zasivena,da jedva nogu proturis.Puma od bratske firme je ruznija dizainom al ija za cudo bolji kvalitet.Nike platnene patike su ne poderive,nikad prsti ne poderu platno. kod mene brat uzo rebook prst mu izletio kroz mjesec dana stvarno katastrofa nama. dolazi zadnja klasa proizvoda sport vision i sport reality zaobilaziti bolje kupiti u juventi ili na pijaci. Ja kupio u polovnoj njemackoj robi adidas 2 godine nista im nije vidi se da oni tamo kvalitetnije prave za svoje trziste
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 07 lis 2022, 20:00 |
|
|
Šta će vam patike pored toliko modela normalne kožne muške obuće. I to ne klasične.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 07 lis 2022, 22:47 |
|
|
dudu je napisao/la: Adidas kao i Nike ima bar 4 razine proizvoda, najčešće kod nas ni nemaš u ponudi najbolje, tj. odnedavno možeš bar Nike kupiti preko nike.com, a Adidas ni ne možeš. možda sad s dolaskom JD Sporta i Snipesa bude bolja ponuda, to su im i jednima i drugima jedni od glavnih wholesalera za Europu. imali di a kategoriju puma patika uzeti kod nas?
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 07 lis 2022, 23:08 |
|
|
Davno sam isto imo neke Nike,bio jak neki materijal dugo su me sluzile.Skuplje su 30 % od Adidasa al jesu kvalitetnije.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 10 tra 2023, 23:27 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 602 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Sa adidasom nikad nisam ima loše iskustvo. Imam Superstarke, Gazelle, ali u cijeloj mojoj kolekciji najdraže su mi Stuttgartice.
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 11 tra 2023, 00:44 |
|
|
One Adidas "Kozne " bijele patike ne kupujte nije vidjelo kozu skaj i karton izmedju vanjske obloge od skaja i unutarnje.Ono je sramota sto prave,godinu daha nemogu izdrzati popucaju,a obucar kaze da je to materijal koji se tesko lijepi.Imao vise modela,a skupe,u nas je pogotovo problem ogromna kolicina soli na ulicama,kad je snijeg.Jedan prijatelj sto je nosio na Skandinaviji mi pokazao svoje,ko Nove a u isto vrijeme kupili,tamo manje soli bacaju,nego sljunak.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 11 tra 2023, 00:47 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 602 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Koje?
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 11 tra 2023, 10:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39401 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
dudu je napisao/la: Adidas kao i Nike ima bar 4 razine proizvoda, najčešće kod nas ni nemaš u ponudi najbolje, tj. odnedavno možeš bar Nike kupiti preko nike.com, a Adidas ni ne možeš. možda sad s dolaskom JD Sporta i Snipesa bude bolja ponuda, to su im i jednima i drugima jedni od glavnih wholesalera za Europu. Naravno, s tim da u BiH dolazi sve b grade roba.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Adidas nista ne valja Postano: 13 tra 2023, 13:28 |
|
|
Hercegoac je napisao/la: Koje? Bijele,kozne,bolji je i Reabok i Nike,mozes lopte igrat nece se raspast.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|