|
|
Stranica: 1/9.
|
[ 222 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
WestHercWomen
|
Naslov: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 19:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
WestHercWomen
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 19:47 |
|
|
Poznatije cure Marijana Mikulić,glumica Rosanda Zovko,voditeljica Ivana Marić,pjevačica Marija Granić,mankeneka Snježana Delić,voditeljica Mija Martina Barbarić,pjevačica Božana Matić,modna dizajnerica Ana Perić,urednica modnog portala Jelena Galić,glazbenica Ivana Vidmar,voditeljica Monika Kravić,voditeljic Ana Buntić,supruga rukometaša Denisa Buntiča
|
|
Vrh |
|
|
WestHercWomen
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 19:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 19:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Znam masu cura iz viđenja.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 20:13 |
|
|
lider30 je napisao/la: Znam masu cura iz viđenja. Što ti to vrijedi kada one ne znaju tebe!?
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 20:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60941 Lokacija: DAZP HQ
|
vidio i bolje, ševio i gore.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 20:32 |
|
|
ovim curama bi bilo bolje da se udaju za hrvate i rađaju što više djece i nastane se u Hercegbosni ali izgleda da si ti došla ovdje promovirati kako one izlaze trackaju se 3 sata, vani se oblokavaju ko zna šta sve ne rade, kući dolaze ujutro, smatraju se emancipiranim, siguran sam da ih kuhinja niti ne zanima kvarcaju se jer im se ne sviđa boja kože, prate nakaradne modne trendove, privlačniji im je pobačaj od rađanja, dok je naših momaka pola neoženjenih kome ti takve reklamiraš??kome???
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 20:36 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
Aj lakše malo POL, šta sad ak cura izlazi i voli preplanulu boju kože odma ne valja... Dobro došla WHW, samo nabacuj fotke...
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 20:40 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: ovim curama bi bilo bolje da se udaju za hrvate i rađaju što više djece i nastane se u Hercegbosni ali izgleda da si ti došla ovdje promovirati kako one izlaze trackaju se 3 sata, vani se oblokavaju ko zna šta sve ne rade, kući dolaze ujutro, smatraju se emancipiranim, siguran sam da ih kuhinja niti ne zanima kvarcaju se jer im se ne sviđa boja kože, prate nakaradne modne trendove, privlačniji im je pobačaj od rađanja, dok je naših momaka pola neoženjenih kome ti takve reklamiraš??kome???
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 20:51 |
|
|
WestHercWomen je napisao/la: Poznatije cure Mija Martina Barbarić,pjevačica emancipirana lopata par exelance, džabe i tona šminke
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 22:41 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1699 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Mija Martina može pričat za desetoricu,idealna za tv/radio voditeljice.Nedo je Bog stavit na komentatorsku poziciju nogometne utakmice.Jadni igrači bi se satrali dok bi je stigli.
|
|
WestHercWomen
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 22:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 ruj 2011, 23:36 |
|
|
Lipe su Hercegovke, meni i bliže i draže nego Bosanke. Ali isto bi rađe Bosanku Hrvaticu nego Ercegovku muslimanku
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 07:54 |
|
|
Od svih daleko odskaču jedino Marija Granić i Ana Perić. Samo u jednoj minuti kod ostalih je nabrojano 30 nepotrebnih detalja koje imaju na sebi, vrhunskih "modnih" promašaja. Neka djevojke, žene porade malo na stilu.
|
|
Vrh |
|
|
WestHercWomen
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 08:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 10:27 |
|
|
Citat: Wind,stilovi i ukusi su individualna stvar.Sve su ove i ostale Hercegovke divne žene i to sam htjela bar malo pokazati,a sad ženski detalji oko odjeće i šminke su dio svake nas,tu se nikad ne možemo složiti;))) pozdrav vam,i naletite u zapadnu hercegovinu! U drugoj minuti je nabrojano 40 nepotrebnih detalja......................... Znam dobro što govorim/pišem. Stil ne ispada iz modnih časopisa, ne dolazi s novim kolekcijama i ne nalazi se na lutkama u izlozima. p.s. Z. Hercegovinu imam u malom prstu, i znam kako diše:) Pozzz
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 10:30 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: ovim curama bi bilo bolje da se udaju za hrvate i rađaju što više djece i nastane se u Hercegbosni ali izgleda da si ti došla ovdje promovirati kako one izlaze trackaju se 3 sata, vani se oblokavaju ko zna šta sve ne rade, kući dolaze ujutro, smatraju se emancipiranim, siguran sam da ih kuhinja niti ne zanima kvarcaju se jer im se ne sviđa boja kože, prate nakaradne modne trendove, privlačniji im je pobačaj od rađanja, dok je naših momaka pola neoženjenih kome ti takve reklamiraš??kome??? šta si se ti nažestio ??
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 13:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Svaka čast lutko samo nastavi...PS. izostavila si Ivu Vranješ (sada Alilović), i ona je rodom naša :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 13:25 |
|
|
baš su šesne ove Hercegovke. nego, nek nam autorka i svoju neku stavi, iako mislim da se među ovim manekenkicama i njena slika krije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 13:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: baš su šesne ove Hercegovke. nego, nek nam autorka i svoju neku stavi, iako mislim da se među ovim manekenkicama i njena slika krije. Ova je sigurno, baš kao i ona forumašica "bosnazemljomoja" vlasnica neke agencije za modele, pa vadi slike (i barata imenima) ko asove iz rukava
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 13:43 |
|
|
neka, treba i to, ja se svakako mislim tijekom ove i iduće godine ubaciti u WestHerc jet set, nakon što sam poharao zagrebačkim.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 15:34 |
|
|
WestHercWomen je napisao/la: Vidi vidi, ko bi reko da srpsko-hrvatska kanadska glumica Stana Katić ima sestru blizanku u zap. Herc
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 15:38 |
|
|
Nego da pitam, imaju li obični smrtnici šanse sa ovim curama ili je to rezervirano za odlikaše, guzonjine sinove, krimose i Lijan-juniore :)
Pristupačne ko ove iz Bosne ili ne?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 15:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nego da pitam, imaju li obični smrtnici šanse sa ovim curama ili je to rezervirano za odlikaše, guzonjine sinove, krimose i Lijan-juniore :)
Pristupačne ko ove iz Bosne ili ne? a di su ti u popisu lovaši jer ti imaju svugdje i svagda prođu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 15:53 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nego da pitam, imaju li obični smrtnici šanse sa ovim curama ili je to rezervirano za odlikaše, guzonjine sinove, krimose i Lijan-juniore :)
Pristupačne ko ove iz Bosne ili ne? a di su ti u popisu lovaši jer ti imaju svugdje i svagda prođu. Tako je. Ova karta otvara sva vrata, i više od toga
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|