|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 38 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
snezana mk
|
Naslov: Brojni sistem Postano: 06 lip 2009, 13:42 |
|
|
ili koliko mnogo je zapravo mnogo?
Znam da smo svi liberalni i otvoreni kao konzerva kad je u pitanju ljubavni i intimni život ali koliko mnogo prošlih partnera su mnogo za vas ,i za vaš osetljiv mozak .
Koliko brojki mogu da se podele i pomnože sa vašim kalkulatorom, a pritom da se ne promjeni baterija,koliki je vaš limit?
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 06 lip 2009, 17:26 |
|
|
Opaaaaaa Miki Ok kako bi ti najbolje odgovorila dali da napravim klona ili da ti donesem krumpire pa broji Cestitke na novom podforumu
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 06 lip 2009, 17:30 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
Ne bih odgovarao, ali bih ti dao savjet Ak si žensko, i u vezi, pa te momak pita, točan odgovor ti je negdje između 0 i 2. Ak si muško, mislim da je najpametniji i najdiplomatskiji odgovor, između 6-10
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 06 lip 2009, 18:42 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3302 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Za ženske, ne valja ako je više od 5. Za muške, ne valja ako je manje od 5.
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 06 lip 2009, 19:27 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Ne bih odgovarao, ali bih ti dao savjet Ak si žensko, i u vezi, pa te momak pita, točan odgovor ti je negdje između 0 i 2. Ak si muško, mislim da je najpametniji i najdiplomatskiji odgovor, između 6-10 za zensko i musko,pravi odgovor bi bio "ti si mi drugi ili druga"
|
|
Vrh |
|
|
Zagorjedee-lite
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 06 lip 2009, 22:23 |
|
|
ja sam još uvijek nevin
_________________ evo crnca Francetića Jure
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 06 lip 2009, 23:37 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1859 Lokacija: forum HB
|
Superishka za otvaranje ZK.. E pa ne moze autorice tako.. Trebala si i ti koju na temu baciti.. Cosmo.. = :konzerva:
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 06 lip 2009, 23:39 |
|
|
snezana mk je napisao/la: ili koliko mnogo je zapravo mnogo? 1
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 06 lip 2009, 23:42 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:29 Postovi: 382 Lokacija: Dalmacija
|
Zagorjedee-lite je napisao/la: ja sam još uvijek nevin ...i moj brat Robert također.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 01:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60936 Lokacija: DAZP HQ
|
savjet starog don juana bezazlena laž...žene nikad više od tri, ne dao bog pet ili više reći. treba moći pregrmit kad ti ženska kaže da si 8 ili 9 ono, daj me bar laži
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 03:49 |
|
|
dudu je napisao/la: savjet starog don juana bezazlena laž...žene nikad više od tri, ne dao bog pet ili više reći. treba moći pregrmit kad ti ženska kaže da si 8 ili 9 ono, daj me bar laži tocno tako
|
|
Vrh |
|
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 05:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 20:55 Postovi: 172 Lokacija: Herceg Bosna
|
Nek mi netko kaže da ova pjesma nije prigodna za ovu temu.......... A koliko si ih imala do sad Stani, stani i ne kvari sve Zagrli me ili radi bilo šta, al šuti molim te. Stani, stani, neću da znam Šta ti znači ime neko, neka stara pjesma, neki dan. Pusti to, ni otrov ni lijek Osim toga, ovo je dvadeseti vijek. Stani, stani, saznaću i sam Bezveze je da čeprkam stvari koje bole, ja ih znam. Stani, stani, nemoj mi reć Ššš šta me briga šta je bilo kad je bilo već. Pusti to, ni sreća ni par Al reci, a koliko si ih imala do sad. Nije ljubomora, nije ljubomora Nije ljubomora, ipak reci A koliko si ih imala do sad. Inače kakva je ovo diskriminacija???? "Babe" imaju svoj podforum a mi muški šovinisti nemamo.....
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 11:12 |
|
|
Auč teme. Al dobro, Sneža je curetak. Nikad pričati, ono što ne znaš, nije se ni dogodilo..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 11:56 |
|
|
chichonina je napisao/la: Opaaaaaa Miki Ok kako bi ti najbolje odgovorila dali da napravim klona ili da ti donesem krumpire pa broji Pa chichonina ja ne pitam koliko ste partnera dosad imali normalno pitanje ništa sramotno Dal vam je svejedno dal ste 3 ili 15 cura po redu
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 12:06 |
|
|
Urbana je napisao/la: Superishka za otvaranje ZK.. E pa ne moze autorice tako.. Trebala si i ti koju na temu baciti.. Cosmo.. = :konzerva: Što da bacim Cosmi Bitno je da partner nije po prirodi promiskuitetan,da je imao bar jednu dužu vezu prije,a od matematike odnosno geometrije je najbitnije da se ne uđe u neki trokut. Neznam,mislim da svi to pitanje postavimo,možda ne pitamo glasno,no zanima nas ...
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 12:08 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Auč teme. Al dobro, Sneža je curetak. Nikad pričati, ono što ne znaš, nije se ni dogodilo.. Što je inkvizitoru sa temom Nisam baš curetak Postoji još jedna izreka: "Nikad nemoj pitati ukoliko ne možeš podnesti odgovor"
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 15:35 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Superishka za otvaranje ZK.. E pa ne moze autorice tako.. Trebala si i ti koju na temu baciti.. Cosmo.. = :konzerva: Što da bacim Cosmi Bitno je da partner nije po prirodi promiskuitetan,da je imao bar jednu dužu vezu prije,a od matematike odnosno geometrije je najbitnije da se ne uđe u neki trokut. Neznam,mislim da svi to pitanje postavimo,možda ne pitamo glasno,no zanima nas ... Pa to da bacis koju rec,komentar na temu.. Znaci zahtevas spoj njegovog iskustva,slobode i tvoje mladosti.. Lepo..
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 15:40 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Što je inkvizitoru sa temom Nisam baš curetak Postoji još jedna izreka: "Nikad nemoj pitati ukoliko ne možeš podnesti odgovor" Nije ništa s temom. tema je do..j... pristojan gospodina to nikad ne pita damu. Za godine i nekako ali to nikako.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 17:56 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Što je inkvizitoru sa temom Nisam baš curetak Postoji još jedna izreka: "Nikad nemoj pitati ukoliko ne možeš podnesti odgovor" Nije ništa s temom. tema je do..j... pristojan gospodina to nikad ne pita damu. Za godine i nekako ali to nikako. ja pomislih da mi kritikuješ temu Ne pita se, točno, no zanima nas,nek prvi baci kamen onaj tko ga ne zanima...nema takvog mene zanima sve bogami ,a najviše profil osobe s kojom je bio,to mi puno govori ...
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 18:10 |
|
|
snezana mk je napisao/la: ili koliko mnogo je zapravo mnogo?
Znam da smo svi liberalni i otvoreni kao konzerva kad je u pitanju ljubavni i intimni život ali koliko mnogo prošlih partnera su mnogo za vas ,i za vaš osetljiv mozak .
Koliko brojki mogu da se podele i pomnože sa vašim kalkulatorom, a pritom da se ne promjeni baterija,koliki je vaš limit? Nakon otprilike 50., prestao sam brojiti. ...a to je bilo negdje '97.-'98.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 19:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60936 Lokacija: DAZP HQ
|
Inkvizitor je napisao/la: Auč teme. Al dobro, Sneža je curetak. Nikad pričati, ono što ne znaš, nije se ni dogodilo.. baš tako. zašto bih pitao uopće?! nikad nisam pitao, a ako mi se kaže, onda samo bude muka
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 19:16 |
|
|
stvorenje je napisao/la: snezana mk je napisao/la: ili koliko mnogo je zapravo mnogo?
Koliko brojki mogu da se podele i pomnože sa vašim kalkulatorom, a pritom da se ne promjeni baterija,koliki je vaš limit? Nakon otprilike 50., prestao sam brojiti. ...a to je bilo negdje '97.-'98. ..sad razumem sto si se testirao na HIV...
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 19:20 |
|
|
Urbana je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Nakon otprilike 50., prestao sam brojiti. ...a to je bilo negdje '97.-'98. ..sad razumem sto si se testirao na HIV... Blagodat života u turističkoj destinaciji.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 20:03 |
|
|
stvorenje je napisao/la: Urbana je napisao/la: ..sad razumem sto si se testirao na HIV... Blagodat života u turističkoj destinaciji. Da je bio pozitivan..znao bi bar da lagano umires od slatkih muka... Ili negativan..po onim genijalcima iz Pristine..
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Brojni sistem Postano: 07 lip 2009, 20:10 |
|
|
Urbana je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Blagodat života u turističkoj destinaciji. Da je bio pozitivan..znao bi bar da lagano umires od slatkih muka... Ili negativan..po onim genijalcima iz Pristine.. A čovik ionako mora od nečega umrit... To je ipak bolji način za otići u Vječna lovišta nego od dizenterije.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|