Na otvaranje teme o ovom velikom srpskom filozofu, sociologu, teologu i nutricionistu potakao me potpis jednog kolege forumaša. Stavit ću video ako netko slučajno nije upućen. Razmišljao sam je li prikladniji ovaj podforum ili Humor, ali sam zaključio da mu je mjesto tu, uz bok Slavoju Žižeku i drugim velikim intelektualcima.
Miroljub o kaznenom pravu i javnom redu
Miroljub o obrazovanju i školstvu
Miroljub o životu u inozemstvu, konkretno Kanadi
Inače je Youtube prepun njegovih mudrosti.
Slobodno pišite pratite li ga, o čemu se s njim slažete ili ne, je li vam zanimljiv...
30:57 - "...ja stalno govorim da je moj čukunđed Đurađ Kastriot Skenderbeg napravio veliku grešku što je ratovao s Turcima i sa Muslimanima umesto da je s njima napravio pakt i da se borio protiv ovih zapadnjaka koji uopšte nisu religiozni, mislim to jeste jedna religija koju bi najbolje nazvali satanizam..."
30:57 - "...ja stalno govorim da je moj čukunđed Đurađ Kastriot Skenderbeg napravio veliku grešku što je ratovao s Turcima i sa Muslimanima umesto da je s njima napravio pakt i da se borio protiv ovih zapadnjaka koji uopšte nisu religiozni, mislim to jeste jedna religija koju bi najbolje nazvali satanizam..."
E jebiga, usra sve s ovime Miroljube, ja mislio neka hardkor Srbenda kad ono Turčin... Doduše vidi se na njemu da je nekakva šiptarsko turska kombinacija al isto sam pogođen, sroza mi se skroz, nisam više fan
Gledao sam inkubator podcast prije par dana u kojem je rekao da se mladi muškarci i žene ne bi trebali međusobno družiti. U čemu je razlika između njega i Al Bagdadija?
Divlja svinjo, daj postavi ovaj video da se vidi kao oni gore. Ili neko drugi ko zna, meni ne valja kvačilo.
Nešto zeza.
I Miroljub se zalaže za teokraciju, u kojoj će vladati zakoni slični šerijatu, neće biti alkohola, droge, cigareta i kave , homoseksualizam i teorija evolucije će biti zabranjeni, kao i "ateističko blejanje".
Divlja svinjo, daj postavi ovaj video da se vidi kao oni gore. Ili neko drugi ko zna, meni ne valja kvačilo.
Nešto zeza.
I Miroljub se zalaže za teokraciju, u kojoj će vladati zakoni slični šerijatu, neće biti alkohola, droge, cigareta i kave , homoseksualizam i teorija evolucije će biti zabranjeni, kao i "ateističko blejanje".
Zeza a.
Nije on političar za koga treba da glasaš pa da gledaš za šta se "zalaže". Lik je inženjer geologije i doktor filozofije.
Reci ti meni, jel dobra Свастика (Svastika) ?
I bilo bi bar malo pošteno da staviš neka starija predavanja, a ne samo ovo gde se većinom zaebava i privlači pažnju. No, nema veze, ko zna-zna.
Clint Eastwood je napisao/la:
Gledao sam inkubator podcast prije par dana u kojem je rekao da se mladi muškarci i žene ne bi trebali međusobno družiti. U čemu je razlika između njega i Al Bagdadija?
Treba da se upoznaju, ali ne i da se vucaraju besciljno ako nemaju iskrene i ozbiljne namere jedno prema drugom. Ili je uzmi za ženu, ili je pusti da nađe sebi čoveka koji će uraditi to što ti nisi smeo ili hteo.
Petrović ima relativno loš imidž koji ne ume ili ne želi da popravlja, ali uglavnom zdravorazumski razmišlja. Nije mi bitno kakav utisak čovek ostavlja, već šta govori i za šta se zalaže, ne kupuje me površni utisak već suština.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.