E ovako, pošto nisam uspjela pronaći na forumu ništa o snovima ( ako postoji neki post o tome, ispričavam se ), odlučila sam da ja započnem temu. Snovi... U zadnje vrijeme, tj. nekako pred novu godinu, mi se počeo u snu pojavljivati nekakav tajanstveni lik, kao nekakva sjena samo što ja znam da je u pitanju neka osoba koju poznajem, samo ju ne mogu prikazati sebi u snovima kako treba... Nemam blage veze šta bi to moglo značiti... Atmosfera u snovima je nekako "spooky" i tenzije su jako visoke... Neko vrijeme sam guglala šta bi to moglo značiti i dok nisam naišla na pravi članak o tome, nisam odustajala. Ubijeđena sam da je u pitanju moj bivši... Evo pročitajte ovdje. Haha sve mi je bilo odmah jasno... Rastali smo se na jako ružan način, a i razlog rastanka je bio jako čudan, ali ne bih sad o tome... Ako neko ima drugo mišljenje o ovome, molim da mi objasnite. Hvala :)
Šetao se po špilji, ugledao neki stvor s puno dlake (ko chewbaca iz star warsa jbt) koji je upo u bunar, ja stao u bunar i opo isto... rupa bez dna. Onda sam se probudio s paralizom sna cca. 1 minutu (bez halucinacija)
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639
344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2481 Lokacija: Sarajevo
Prije nekih 10 godina sam se probudio usred noci, tijelo ukoceno totalno, a iznad mene kao neka sjena stoji.. To je trajalo neko kratko vrijeme i onda sam uspio ruku pomjeriti.. Gadan osjecaj
_________________ High Mobility Anti russian System
Nekada sam negdje pročitala da se popodnevni snovi ne tumače. Ja danas poslije ručka zaspala i sanjam lamu i ciganke. Sve ljubazne i dobre samnom. Lama crna kao gar. Vide da se plašim, pa zaključale vrata da ne uđe u prostoriju. Šta bi to značilo!??
Prije nekih 10 godina sam se probudio usred noci, tijelo ukoceno totalno, a iznad mene kao neka sjena stoji.. To je trajalo neko kratko vrijeme i onda sam uspio ruku pomjeriti.. Gadan osjecaj
Paraliza sna. Probudiš se a ne možeš se micat jer ti je tijelo u polu snu pa i zbog toga haluciniraš (sanjaš).
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639
344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
E ovako, pošto nisam uspjela pronaći na forumu ništa o snovima ( ako postoji neki post o tome, ispričavam se ), odlučila sam da ja započnem temu. Snovi... U zadnje vrijeme, tj. nekako pred novu godinu, mi se počeo u snu pojavljivati nekakav tajanstveni lik, kao nekakva sjena samo što ja znam da je u pitanju neka osoba koju poznajem, samo ju ne mogu prikazati sebi u snovima kako treba... Nemam blage veze šta bi to moglo značiti... Atmosfera u snovima je nekako "spooky" i tenzije su jako visoke... Neko vrijeme sam guglala šta bi to moglo značiti i dok nisam naišla na pravi članak o tome, nisam odustajala. Ubijeđena sam da je u pitanju moj bivši... Evo pročitajte ovdje. Haha sve mi je bilo odmah jasno... Rastali smo se na jako ružan način, a i razlog rastanka je bio jako čudan, ali ne bih sad o tome... Ako neko ima drugo mišljenje o ovome, molim da mi objasnite. Hvala :)
Ne možeš osobu koju si poznavala dugo vidjeti kao nejasnu sjenu u snovima. Mozak tako ne radi. Ta sjena je nešto što si podsvjesno, ili krajem oka, vidjela u stvarnom životu i nisi prepoznala o kome ili ćemu se radi. Moraš se sjetiti tog događaja ako je moguće i ta vrsta snova će prestati.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26884 Lokacija: Heartbreak Hotel
Sinoć baš sanjam neki zanimljiv san kakav se sanja jednom u par godina.
Kao radnja se dešava u nekom velikom gradu 1960-ih godina (po izgledu ljudi) . Grad je podijeljen. Eksterijer i ambijent sličan kao u onoj misiji Call off Duty u Pripyatu (One shot one kill). Ja sam sa nekim svojim prijateljima među kojima su i Ljubiša Samardžić i Bata Živojinović. I ovi neki papci iz drugog dijela grada pošalju krdo divljih konja, u stilu Westerna, kroz ulicu koja je crta razdvajanja. Mi da ih otjeramo i Ljubiša izgubi živce i izvadi pištolj i nekoliko konja poubija. E ali onda nekakva policija navali da nas pohvata i mi pobjegošmo, rasturišmo se. Ja dospjeh među neke životinje, nešto kao oslobođene zvijeri iz zoološkog vrta i jedna me uhvati i počne daviti. Nekakva životinja pola udav pola-konj, tako. I ja se tako borim sa tom zvijeri! Ona me sve više steže a ja sve više gubim snagu... kad... eto ti Bate Živojinovića da me spasi, ustrijeli neman i reče: -Hajdemo, naši su tu u blizini. I onda trčimo da stignemo naše, i bježimo pred tom nekom neprijateljskom policijom, paravojskom, kuncima-palcima.
I sad pridružimo se mi ostatku ekipe... i onda mi tu maglovito što je bilo... i uskoro se probudim. Pogledam na sat 5:45. Osjetio sam i laganu vrućicu pa je to valjda bio razlog inteziviranja snova.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.