HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 lip 2025, 13:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: LG P-990 (Optimus 2x?) - Android verzija
PostPostano: 31 pro 2015, 02:08 

Pozdrav ekipa, eo ja opet gnjavim :smajl007 :smajl007
Kao što stoji u naslovu, zanima me može li se promijeniti android verzija na ovom mobitelu. Dobio ga od prijatelja, a verzija 2.2.2 .... Nije bilo problema do nedavno kada mi je za neke aplikacije počelo izbacivati da nisu kompatibilne za moj mobitel... Negdje sam pročitao da je to zbog android verzije koja je prastara, a i da se na ovom mobitelu može promijeniti... Mene zanima kako... Napravio sam root (msm da je tako :neznam ) nakon par dana mučenja... I dalje skinem fajlove koje treba, ali sam zapeo na drugoj prepreci... Sjećam se davno kada sam otključavao mob da je išlo nešto tipa TIPKA ZA PALJENJE/GAŠENJE i VOLUMEN +/- pa otvori niz onih mogućnosti (kao neki BIOS) ... Uglavnom, kako sam isto pokušao na ovom mobu desio se kao neki hard reset, sve mi pobrisalo... Tako da ja nemam blage veze o čem pišem, ovo mi nije ni toliko bitno da bih plaćao nekom, ali bi mi bilo drago kada bih uspio rješiti... Štogod vas zanima pitajte (u vezi moba, ostalo, primijetili ste - NE ZNAM!) Hvala i pozdrav ;)

Vrh

Naslov: Re: LG P-990 (Optimus 2x?) - Android verzija
PostPostano: 31 pro 2015, 14:47 

E sad mi već sat vremena stoji S/W Upgrade (Please wait while upgrading...)
I nikakog pomaka... Zainatio se ja, zainatio se mob hahah

Vrh

PostPostano: 31 pro 2015, 20:29 

Za takve stvari ti je najbolje ici na xda developers i slijedit njihove upute. Istina star je to uredjaj. Nadam se da znas eng.

http://forum.xda-developers.com/optimus-2x

Imao sam i ja taj mob i koliko s sjecam moze se dignut samo jednu verziju vise sa 2.2 na 2.3 (gingerbread). Pitanje ti je cak i ako to uspijes koje to aplikacije pokusavas instalirat i oce li radit i na 2.3...sad je vec aktualan android 5.1

Vrh

PostPostano: 01 sij 2016, 12:58 

Da, malo sam istraživao po tom forumu... Ugl, YT je pun videa o stavljanju verzija 4.0.4 pa čak i 5.1 .... Sada, kada upalim, stoji samo LG logo... Ništa više... I tako može satima... Radio sam sve kako je prikazano, al sam negdje zeznio garant!

Vrh

PostPostano: 01 sij 2016, 15:43 

A jesi pokusava ono prikacit ga na komp, pa pokrenut onaj adb ili kako se zove. Komp prepozna mob pa preko adb mu mos davat naredbe ko da si na linuxu. Koliko se ja sjecam sve se to upriliku radi tako da se skine odnekud novi softver pa se spoji mob s kompom pa se preko tog adb komandnog alata nesto radi. Ne mogu ti nazalost bit precizniji. Sjecam se da je meni bilo koji takav poduhvat znacio sate surfanja po tom forumu.

Vrh

PostPostano: 01 sij 2016, 20:20 

Radio sam svašta... Sad mi ponovno cijeli dan stoji ovaj S/W Upgrade... Probat ću istražiti taj program, možda nađem negdje... I ja danima istražujem već, al još ne odustajem ;) Hvala i na ovome, možda bude od koristi...

Vrh

PostPostano: 04 sij 2016, 00:35 

Eo da javim da sam preko smartflasha uspio staviti android verziju 4.0.4

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.