|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 79 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 10:51 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Izabrala sam 2, 9 i 10 opciju.  Dodala bih još par svojih u anketu ali nažalost to je nemoguće. Zgrabi, slike koje si druge postala su sa Wiki  P.S Jedno logično pitanja za sve.. Koliko vas slike od 2003 godine u sadašnjosti ima pohranjeno na poslovnom PC u drugoj državi 2016 godine ovoga aprila? I da ih pronađete u nekoliko min. Plus gdje baš jedna od najgorih havaria? Tipično samodokazivanje. Vjerovatnoca u ove dokaze meni je 1:50 000 000. No eto ljudi vole izmišljati paralelne živote 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 11:03 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Izabrala sam 2, 9 i 10 opciju.  Dodala bih još par svojih u anketu ali nažalost to je nemoguće. Zgrabi, slike koje si druge postala su sa Wiki  P.S Jedno logično pitanja za sve.. Koliko vas slike od 2003 godine u sadašnjosti ima pohranjeno na poslovnom PC u drugoj državi 2016 godine ovoga aprila? I da ih pronađete u nekoliko min. Plus gdje baš jedna od najgorih havaria? Tipično samodokazivanje. Vjerovatnoca u ove dokaze meni je 1:50 000 000. No eto ljudi vole izmišljati paralelne živote  debilko djevojko, ti imaš prebujnu maštu. da barem nešto konstruktivno izmaštaš, pa hajd... a ja imam album s tog putovanja na fb. dovoljna je minuta da ga otvorim i skinem fotke na HD. pitaj Markana ako meni ne vjeruješ. p.s. doduše, j*be mi se dal mi vjeruješ. tvoja histerija - tvoj problem.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 11:10 |
|
|
Pa daj album. Dokazi. Zasto skidas slike s wiki? Nisi valjda u žutoj vjetrovci provodila istraživanja? Plus kolika je vjerovatnoća da ti bilo gdje radiš osim privatno i da cjelodnevno forumaš? Meni opet 1:50 000 000. Svi znamo sa hrhb da si šnajderica neka. Ko je debić onda?  Da ne govorim o nivou znanja tvog jezika. Njemački? Nivo konobarice u bircu i to onom Yugo trećerazrednom... a i u DE si se hvalila da ti posao bio u labosu. Prestanite serije gledati. Vidiš da umisljas paralelne živote. A to hoće kod ljudi . Napravio presjek i onako nezadovoljna izmišljaš i trabunjaš gluposti  Nije da me zanima. No lazeš bespotrebno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 11:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa daj album. Dokazi. Zasto skidas slike s wiki? Nisi valjda u žutoj vjetrovci provodila istraživanja? Plus kolika je vjerovatnoća da ti bilo gdje radiš osim privatno i da cjelodnevno forumaš? Meni opet 1:50 000 000. Svi znamo sa hrhb da si šnajderica neka. Ko je debić onda?  Da ne govorim o nivou znanja tvog jezika. Njemački? Nivo konobarice u bircu i to onom Yugo trećerazrednom... a i u DE si se hvalila da ti posao bio u labosu. Prestanite serije gledati. Vidiš da umisljas paralelne živote. A to hoće kod ljudi . Napravio presjek i onako nezadovoljna izmišljaš i trabunjaš gluposti  Nije da me zanima. No lazeš bespotrebno. zašto svoje osobine prišivaš meni? pa ima na ovom forumu ljudi koji znaju tko sam i čime se bavim. da si bitna - kao što nisi - netko bi ti potvrdio da su fotke originalne. iskusniji fotograf bi primijetio da su fotke skenirane pa smanjene (jer sam vukla analogni fotić okolo). ali razumijem ljude kojima je zabavno tvoje budalasanje po forumima. nema puno takvih debila koji hodaju okolo za ljudima i izmišljaju bajke o njima. get a life already.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 11:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Normalno da laže moja Sarajka. Tipka odgovore na žalbe u hrvatskom Telekomu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 11:20 |
|
|
BBC je napisao/la: Normalno da laže moja Sarajka. Tipka odgovore na žalbe u hrvatskom Telekomu. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 11:28 |
|
|
Ljudi o poznanicima obično znaju ono što im se kaže. Forumskim. Meni potvrda ne treba tvog zanimanja no totalno je suludo što godinama živiš u paralelnoj stvarnosti. Nijedan pošten posao nije sramotan. Frizeri i ostale zanatlije su totalno kul. Kao što rekoh složena intelektualna zanimanja ne možeš raditi bez dobrog poznavanja jezika. Moj engleski recimo u odnosu na ljude iz Skandinavije je loš. A mogu tebe ispraviti. Dakle, na kojem si ti to jeziku svoj izmišljeni posao mogla oobavljati? @BBC, i te žalbe nisu loše  mogao bi i ti što korisno. Sadnja cvijeća 1€ posao je aktualan :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 11:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kao što rekoh složena intelektualna zanimanja ne možeš raditi bez dobrog poznavanja jezika. Moj engleski recimo u odnosu na ljude iz Skandinavije je loš. A mogu tebe ispraviti.
u čemu ti mene možeš ispraviti, jado jadna? ni materinski nisi savladala, mogu mislit kako zvučiš na drugim jezicima.  Citat: Dakle, na kojem si ti to jeziku svoj izmišljeni posao mogla obavljati? samo za tebe - s kolegama sam komunicirala na njemačkom, radove sam pisala na engleskom. u Barceloni sam pokušavala govoriti španjolski, ali tri rečenice su mi bile krajnji domet.  jerbo su u mojoj grupi svi bili stranci, pa nam je bilo lakše na engleskom. osim jedne tehničarke Njemice s kojom sam šprehala njemački, naravno. zufrieden, Zicke?
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 11:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ....
Low-energy trolling. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 11:43 |
|
|
Ja koliko se sjećam na kavi sam te par puta ispravila u pokušajima. A tvoj engleski bi procijenila na neki nivo B2... ti nisi vise od A1. Na onaj temi o njemačkom mi se ne piše ... ružno bi bilo da kažem konkretno, no da je.. mi grozomono vidjeti osobe poput tebe koje daju " lekcije" Hoćeš da ti tekst nađem koji si pisala na njemačkom još kad Junuz Pripalo bio aktualan na forumu pa neka ga procijene drugi. Onaj granica eto, kad svrati  Kao što rekoh kvalitetan lazov i manipulator ipak donekle mora posjedovati i odredjene vještine  Ti ni njih nemaš. O IQ da ne govorimo. A sad te i senilnost hebe. Plus možeš ti bez uvreda trecerazrednih mahalskih? Ciganka, debilko, jadna i sl.. I to odaje tvoj intelektualni nivo.  I da gazda prestaju trolati. :)))) Parada pijanstva i kiča neka se nastavi. Ćao.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 11:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja koliko se sjećam na kavi sam te par puta ispravila u pokušajima. A dvoj rngleski bi procijenila na neki nivo B2... ti nisi vise od A1. Na onaj temi o njemačkom mi se ne piše ... ružno bi bilo da kažem konkretno, no da je.. mi grozomono vidjeti osobe poput tebe koje daju " lekcije" Hoćeš da ti tekst nađem koji si pisala na njemačkom još kad Junuz Pripalo bio aktualan na forumu pa neka ga procijene drugi. Onaj granica eto, kad svrati  Kao što rekoh kvalitetan lazov i manipulator ipak donekle mora posjedovati i odredjene vještine  Ti ni njih nemaš. O IQ da ne govorimo. A sad te i senilnost hebe. Plus možeš ti bez uvreda trecerazrednih mahalskih? Ciganka, debilko, jadna i sl.. I to odaje tvoj intelektualni nivo.  znamo tko je ovdje mahaluša.  dakle, za trećerazrednu mahalušu poput tebe - trećerazredni komplimenti. p.s. ne znam koga pere senilnost, ali tekst na njemačkom nisam pisala ja, nego sam malo ispravila tuđi predložak onakav kakav je postavljen. kad si već odlučila prosuti svoj intelekt. moj savjet - sačuvaj malo za klix i BP, zašto da se samo mi smijemo?
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 11:59 |
|
|
p.s. Robinho, oprosti što sam ti zatrolala temu. izbriši ili prebaci višak u kavanu, što se mene tiče.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 12:15 |
|
|
Jos je poraznije ako si ispravila podlozak  sad tek imam mišljenje :))))o poznavanju " njemačkog" Hoću ti reći da kad već lazeš... laži logično. O HR i dostignućima na svom polju rada tu. No to se da provjeriti pa znaš.. Uglavnom ja argumentirano tvrdim da ti s tvojim znanjem njemačkog ili engleskog jezika nisi mogla ni protokol provesti.. da ne govorimo o tome da si negdje vani objavila naučni rad neki ili radila studije za koje tvrdiš. Nemoguće. Za tvoje polje. Znam po sebi i engleskom USA i drugorazrednom univerzitetu na Floridi. Eventualno si možda na nekoj razmjeni bila. Posrecilo se. Ako se u tom poslu prave razmjene kojim se stvarno baviš. I ovo nije spin. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 12:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vidite kako ste se motivirale. Nije sve u novcu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 12:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Uglavnom ja argumentirano tvrdim da ti s tvojim znanjem njemačkog ili engleskog jezika nisi mogla ni protokol provesti.. da ne govorimo o tome da si negdje vani objavila naučni rad neki ili radila studije za koje tvrdiš.
ti bi mogla, za početak, naučiti što znači argumentirano. tvoje mišljenje nije argument.  BBC je napisao/la: Vidite kako ste se motivirale. Nije sve u novcu. možda tebe trolanje motivira. ali ja nisam trol.  promašio si ceo fudbal.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 22 tra 2016, 13:22 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Opet forumom hara frau möchtegern Wienerin... 
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 25 tra 2016, 15:49 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Opet forumom hara frau möchtegern Wienerin...  Izgleda da drugačije tumačimo termin "harati" makar u ovom slučaju. Npr. to što je za vas "haranje" za mene je obično lupetanje jedne polupismene forumašice koja se opismenila na forumima taman toliko da bude polupismena; skupila dovoljno godina u koje je stalo njeno životno iskustvo pa je od sirote devojčice (kako se sama opisala) postala bečka frajla (ali samo na forumu i to je važno imati na umu jer inače je i dalje sirota ali sada mnogo nesrećnije jer majicu je lako kupiti a pamet nikako. Nekima, čula sam, nedostaje čak i mesto za mozak. Mislim da je to kod nje slučaj. Za sada toliko na ovoj nadasve fenomenalnoj temi. T.S.Lj.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 25 tra 2016, 15:53 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Ministry of Sound je napisao/la: Audrey je napisao/la: Ha-ha, cime se vi bavite. Zao mi je, sretno udata. ;)
Daj slike? Muža, naravski (no homo). Potrebne su ti fotke mog muza? Ha-ha, ajme!
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 25 tra 2016, 15:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Audrey je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Daj slike? Muža, naravski (no homo).
Potrebne su ti fotke mog muza? Ha-ha, ajme! Kao što rekoh, strong no homo.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 25 tra 2016, 16:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Audrey je napisao/la: Potrebne su ti fotke mog muza? Ha-ha, ajme!
Kao što rekoh, strong no homo. Pa, sto ti onda trebaju fotke mog muza? Zar zbilja mislis da bih postavila njegove fotke ovdje?
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 25 tra 2016, 16:02 |
|
|
Audrey je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kao što rekoh, strong no homo.
Pa, sto ti onda trebaju fotke mog muza? Zar zbilja mislis da bih postavila njegove fotke ovdje? Pa neki dan od Zgabi dobih slike stijena, nafte i random ljudi u jaknama. Sve me zanima.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 25 tra 2016, 16:04 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Audrey je napisao/la: Pa, sto ti onda trebaju fotke mog muza? Zar zbilja mislis da bih postavila njegove fotke ovdje?
Pa neki dan od Zgabi dobih slike stijena, nafte i random ljudi u jaknama. Sve me zanima. Pa dobro. Svi postupamo drukcije. Nadam se da se neces ljutiti, no njegove fotke ljubomorno cuvam za sebe. ;)
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 25 tra 2016, 16:10 |
|
|
Audrey je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa neki dan od Zgabi dobih slike stijena, nafte i random ljudi u jaknama. Sve me zanima.
Pa dobro. Svi postupamo drukcije. Nadam se da se neces ljutiti, no njegove fotke ljubomorno cuvam za sebe. ;) Ejs. Dobro onda, daj šta daš (svoju, kućnog ljubimca, obdukciju leša, bilo što).
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 25 tra 2016, 16:14 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Audrey je napisao/la: Pa dobro. Svi postupamo drukcije. Nadam se da se neces ljutiti, no njegove fotke ljubomorno cuvam za sebe. ;)
Ejs. Dobro onda, daj šta daš (svoju, kućnog ljubimca, obdukciju leša, bilo što). Osjecam se kao Jozef K. iz Kafkine lektire. Ne bih nista ovdje postavljala, no hvala na pitanju i potraznji.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 25 tra 2016, 16:16 |
|
|
Audrey je napisao/la: Ne bih nista ovdje postavljala, no hvala na pitanju i potraznji. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|