|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 117 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60911 Lokacija: DAZP HQ
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: baby rozu mogu nosit samo prave muškarčine. Meni se to sviđa.I ljubičaste. Perverzna sam recimo, ja sam sad za bratovu svadbu upario neku zlatno-šampanjsku košulju sa tamno zelenom kravatom i bruka kolko je dobro izgledalo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:15 |
|
|
bobovac, miči tu sliku, život si mi zgadio.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:16 |
|
|
Vala baš, gdje ga nađe Bobo.
Ma šta ja znam te kombinacije su moderne.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:17 |
|
|
emt je napisao/la: Vala baš, gdje ga nađe Bobo.
Ma šta ja znam te kombinacije su moderne. samo ne treba vjerovat trgovkinjama, a one tepaju li tepaju, pa da spojiš nike air s hugo bossom.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Wind je napisao/la: Nemam što priznati. Nešto bezeeze i mrzim tu boju, a pogotovo na muškarcu. Mom mužu na kraj pameti ne bi bilo obući roza košuljicu. Ej, roza košuljica Drage moje mlade djevojke... što se to događa sa današnjim muškarcima... baby rozu mogu nosit samo prave muškarčine. (nikad do sad upotrebljen, ali falaBogu eto i za to dođe trenutak) Duduuu
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:19 |
|
|
Ma marka je nebitna.Mada ovako polo treba uzimati kvalitetne i pantalone.Obuća takođe.Ostalo baš ne dvojim, pogotovo ako neki sezonski kratkotrajni bum.Klasika uvijek izvlači.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:22 |
|
|
također, hlače i obuća su najbitnije, zimska odjeća općenito treba biti kvalitetna, dakle i veste, kaputi, jakne, dok ljetna, štagod da se ubode, meni ionako sve ljetne majice traju samo jednu sezonu.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:23 |
|
|
Ma naravno.Ja sam prije ljeti kofere za odmor pakovala.Ove godine u kupaćem večerala.
Sa nekom haljinicom za plažu.Torbicu jednu imala za ponijeti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Vala baš, gdje ga nađe Bobo.
Ma šta ja znam te kombinacije su moderne. samo ne treba vjerovat trgovkinjama, a one tepaju li tepaju, pa da spojiš nike air s hugo bossom. Jednom otišao u neki veliki butik sa odijelima i bar 2 sata probao, sastavljao, birao. Trebalo mi odijelo za vjenčanje. I na kraju izaberem, zadovoljan, odijelo, remen, košulja, cipele, nisam našao kravatu po ukusu, pa to ću u drugom butiku. I odem u drugi, mlada ženska sama radi, nema mušterija. I pitam je nešto u vezi kravata, ona kaže daj da pogledam odijelo pa će mi reći koja kravata odgovara uz to. Sunce ti kad je počela kritizirati moj ukus. Ništa sa ničim nisam ispravno uzeo. Onda sam lijepo otšao u onaj prvi butik i uzeo komplet koji oni nude, ništa nisam sam kombinirao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:26 |
|
|
To tebi sliči.Ti ćeš jednom sebi tako smrtnu presudu potpisati.A kad ne treba jezičina ti ko lopata Alije Sirotanovića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:27 |
|
|
Pa htio sam izgledati malo "drugačije" "alternativno" "neobično". Svi ljudi u tamnim odijelima slično izgledaju.
Ne znam. Rod Stewart može obući i žuti sako, na njemu to super stoji. Ja nisam poznata faca, niti pjevač. Druga su pravila za mene.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:29 |
|
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: samo ne treba vjerovat trgovkinjama, a one tepaju li tepaju, pa da spojiš nike air s hugo bossom. Jednom otišao u neki veliki butik sa odijelima i bar 2 sata probao, sastavljao, birao. Trebalo mi odijelo za vjenčanje. I na kraju izaberem, zadovoljan, odijelo, remen, košulja, cipele, nisam našao kravatu po ukusu, pa to ću u drugom butiku. I odem u drugi, mlada ženska sama radi, nema mušterija. I pitam je nešto u vezi kravata, ona kaže daj da pogledam odijelo pa će mi reći koja kravata odgovara uz to. Sunce ti kad je počela kritizirati moj ukus. Ništa sa ničim nisam ispravno uzeo. Onda sam lijepo otšao u onaj prvi butik i uzeo komplet koji oni nude, ništa nisam sam kombinirao. odijelo, košulju i kravatu mi je najcrnje birat, a u zadnjih godinu dana mi se desilo da sam se i ja oženio i dvojica mi braće. znači svako malo novo odijelo i novo kombiniranje. šta te trgovkinje pričaju da prodaju nije normalno. ubukao ja neku košulju, kao malo strukirana, a ono puca mi u ramenima i taman ono na knap da se između gumbiju ne rastavi. i ona govori sjajno vam stoji, morate to uzeti. zapravo je fora bila u tome, što mi se svidjela boja, ali je bila samo u toj veličini, a odmah bih uz košulju uzeo i kravatu, pa joj je bilo ili sve ili ništa. inače, nikad sam ne kupujem sam košulje i odijelo, najdraže mi je sa starim otići jer on živi u tome i zna prepoznat što valja, a onda ženu dovučem da izaberemo boje.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:30 |
|
|
BBC je napisao/la: Pa htio sam izgledati malo "drugačije" "alternativno" "neobično". Svi ljudi u tamnim odijelima slično izgledaju.
Ne znam. Rod Stewart može obući i žuti sako, na njemu to super stoji. Ja nisam poznata faca, niti pjevač. Druga su pravila za mene. Pa imaj svoju volju.Šta te neka prodavačica ima usmijeravati za tvoje pare i kritikovati. To se zove slobodan izbor i moja volja.Ako sam kupac onda sam kraljica i ja određujem pravila.Makar to bila i BILLA ili Peny :) Kupac je uvijek u pravu, pravilo iz psihologije trgovine. Laku noć vam :)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:32 |
|
|
Nisam kod te ništa ni kupio. A rekla je već da je išla na kurseve slaganja odijela muškarcima.
U biti kad mi je objasnila vidio sam i sam da je sve pogrešno. Više za nekog pijanskog provoda u diskoteci nego za ozbiljnog vjenčanja.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 00:34 |
|
|
postoje pravila, ako je odijelo na pruge, onda je košulja jednobojna i obrnuto. ovo je kojeg se ja držim.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 12:45 |
|
|
dudu je napisao/la: postoje pravila, ako je odijelo na pruge, onda je košulja jednobojna i obrnuto. ovo je kojeg se ja držim. Da, da.Isto tako ako je minić onda pristojan dekolte, a ako su hlače ili duža suknja onda dekolte može biti i slobodniji.Kombinacija kratke suknjice i dubokog dekoltea nije baš zadovoljavajuća.Em se djevojka osjeća pomalo nezgodno, em imaš dva "strateška mjesta" na koja moraš obratiti pozornost da što ne pođe po zlu. A i napadno je što jest, jest. No haljinica, eto mi ne smeta
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 13:03 |
|
|
Herceg-Bosna puna designer-a.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 13:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Herceg-Bosna puna designer-a. Ja i dudu smo svestrani.Doduše on zna više o ciframa i statistikama i kaminima :)
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 14:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Ma meni ako ce cura svidja moze nositi i sator sto se mene tice. A u suprotnom slucaju ne moze pomoci na da nosi na sebi zubni konac...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 22:26 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2948 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Aztec je napisao/la: Ma meni ako ce cura svidja moze nositi i sator sto se mene tice. A u suprotnom slucaju ne moze pomoci na da nosi na sebi zubni konac... Lafo ti se ono kontash u trebe lafo ti ono kit ,machor haj reci majke ti raji kad si zadnji put shta trpo?Al‘ ono iskreno
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 23:19 |
|
|
Taj Cooper mi nije ni lep ni markantan, običan prosek..i da nije poznat, ne bi ga niko primetio na ulici.. Što se odela i košulja tiče, nikakve vrišteće kombinacije ne gotivim..roze-košuljica?? ..na metrosexualcima i Turcima/Arapima to obično viđam..čisti modni promašaji uglavnom, kao i oni smešni džemperići (puloveri??!) prebačeni preko ramena pa vezani..u 95% slučajeva.. Mislim, gle šta vam neki jako poznati dizajneri rade.. ...kuda ide ovaj svet..
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 23:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 17 stu 2011, 23:59 |
|
|
Realka, ti si vjerovatno neka glamurozna djevojka ala one "trebe" sa Pink-a, koju šetaju poznate svjetske face, kad dođu u Beč.Ostatak godine provodite u poznatim mondenskim ljetovalištima.Gdje ti čovjek neće biti osrednji ?
Razumijem ja tebe.No, razumi i ti nas prosječne curice i dozvoli da uživamo u momcima koji nam se dopadaju.
I onaj pomen Arapa i Turaka u kontekstu nošenja rosa košuljica ti je smiješan.Zašto ne Talijani i Grci ?Daj molim te poradi malo na toj ironiji i pokušajima omalovažavanja.Postaješ smiješna :)
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 18 stu 2011, 00:45 |
|
|
1. ne lupetaj 2. čovek je osrednji i nema šarma, ukusi se ne dovode u pitanje, ali sprovedi anketu među 10 žena i reći će ti isto 3. Turci i Arapi uopšteno nose više to, jer im kulturološko-modne navike dopuštaju te drečave boje, kod Italijana je to više iznimka nego pravilo (jbg, Italijanima retko mogu da zamerim celokupan outfit jer prosto imaju žicu za modu..), a za Grke pravo da ti kažem nemam pojma..malo sam ih viđala, bar mlađih, ovde.. 4. prestani da deliš savete i lupaš etikete, bićeš pojedena za doručak, sa sve tom katastrofalnom interpunkcijom
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: BRADLEY COOPER NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC U 2011.GODINI Postano: 18 stu 2011, 01:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Aha. Chick fight zbog roze kosulje i glumca, grrrrrrr
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|