|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 31 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vii
|
Naslov: Re: Kompleksi,kompleksi,kompleksi....M/Z kompleksi Postano: 26 vel 2012, 01:32 |
|
|
mario_cro je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ženske imaju komplekse od zgodnijih ženski i od celulita. Živa istina ! Vii je napisao/la: Obujam struka Pa i ne baš ,ja imam jedan kompleks koji nikad nećete pogodit. Malo mišića
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kompleksi,kompleksi,kompleksi....M/Z kompleksi Postano: 26 vel 2012, 01:33 |
|
|
Vii je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Nema, ali da ti imaš malo smetalo bi ti, i o tome ti govorim jesam u pravu? Nemam baš neku zamjerku sebi Bolje da nemaš, ali ko što je penis muški komplekss tako je i celulit ženski. šta ima veze..
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Kompleksi,kompleksi,kompleksi....M/Z kompleksi Postano: 26 vel 2012, 01:35 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Vii je napisao/la: Nemam baš neku zamjerku sebi Bolje da nemaš, ali ko što je penis muški komplekss tako je i celulit ženski. šta ima veze.. Barem priznaješ što je vama noćna mora. Ima vic: Da muškarci imaju mengu, prepirali bi se oko veličine tampona
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kompleksi,kompleksi,kompleksi....M/Z kompleksi Postano: 26 vel 2012, 01:41 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Vii je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Živa istina ! Pa i ne baš ,ja imam jedan kompleks koji nikad nećete pogodit. Malo mišića Ne brini ti za mene ,ja i nakon godinu dana treniranja mogu 160-170 kg na ravnoj klupi,mišića ne fali .
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Kompleksi,kompleksi,kompleksi....M/Z kompleksi Postano: 26 vel 2012, 01:44 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Vii je napisao/la: Malo mišića Ne brini ti za mene ,ja i nakon godinu dana treniranja mogu 160-170 kg na ravnoj klupi,mišića ne fali . Ne brini, znam ja da si ti bilder za primjera.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kompleksi,kompleksi,kompleksi....M/Z kompleksi Postano: 26 vel 2012, 01:46 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Vii je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ne brini ti za mene ,ja i nakon godinu dana treniranja mogu 160-170 kg na ravnoj klupi,mišića ne fali . Ne brini, znam ja da si ti bilder za primjera. Moram ispravit svoj upis,mislio sam nakon godinu ne-treniranja.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|