|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 31 sij 2014, 17:56 |
|
|
Praznovjerna Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinjaZanimljivo je da je vidovnjakinja mladoj glumici i uoči vjenčanja savjetovala da se ne udaje za hokejaša Američka glumica Hilary Duff supruga je lani u siječnju ostavila jer joj je tako savjetovala – vidovnjakinja. Glumica se rastala od bivšeg hokejaša Mikea Comriea. Zanimljivo je da je vidovnjakinja mladoj glumici i uoči vjenčanja savjetovala da se ne udaje za hokejaša, pa je ova umalo otkazala svadbu. http://www.vecernji.hr/zvijezde/lijepa- ... nja-918397
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 31 sij 2014, 18:14 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 31 sij 2014, 18:17 |
|
|
Sad par ozbiljnijih... Sada kad je mlada Ona ima velik dar Njeni poslovi su važni Njezin posao je čar Sada kad je mlada Ona dopušta si sve Sad je imaš, sad je nemaš Nikad ne zna se kod nje Tako lijepa...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 31 sij 2014, 18:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vrlo je pametno uradila. S obzirom da je tako glupa taj jadnik bi se samo patio sa njom i opet bi puklo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 31 sij 2014, 18:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 31 sij 2014, 19:05 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
doc je napisao/la: Sad par ozbiljnijih... Sada kad je mlada Ona ima velik dar Njeni poslovi su važni Njezin posao je čar Sada kad je mlada Ona dopušta si sve Sad je imaš, sad je nemaš Nikad ne zna se kod nje Tako lijepa... Docčiću jesi ovo ti meni pismu ispeval' priznaj slobodno Čak i fotke iako se navodno odnose na drugu osobu i temu ustvari prikazuju mene.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 31 sij 2014, 19:26 |
|
|
Ako ti to uljepšava dan...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 31 sij 2014, 20:53 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Uljepšava. Nego, malo sam burno reagirala onaj put. No ni ti nisi neduzan. Ne zelim navratiti u ZG na kavu sa Zadrom a da ti se moraš izgovarati obavezama. Zato predlazem primirije Je li dogovoreno? Ja znam da se ti zezaš no zlobne duše nemaju mjeru u svojim tračevima. Zato sam bila otresita i onakva. Ako je to neka utjeha.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 31 sij 2014, 21:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Uljepšava.
Onda jesam. SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja znam da se ti zezaš no zlobne duše nemaju mjeru u svojim tračevima. Zato sam bila otresita i onakva. Ako je to neka utjeha. Koliko god ti bježala od toga ipak si žensko. To je tak. Ne možeš si pomoći. Moraš biti proturječna i prevtljiva. I nekad otresita. Sve to ide u opis posla. Ne znam, premišljam se, morat ćeš me malo udobrovoljit.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 01 vel 2014, 00:32 |
|
|
Sjaraniš se s vidovnjakinjom i eto ti pussy galore i eto ti poklona od Hilari ko što Dženi from d blok kupuje svom zagondžiji...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 01 vel 2014, 00:40 |
|
|
Metemma je napisao/la: Sjaraniš se s vidovnjakinjom i eto ti pussy galore i eto ti poklona od Hilari ko što Dženi from d blok kupuje svom zagondžiji... Sjaranim se ja ( otkad taj izraz nisam čula ) da odobrovolji Doca trbušnim plesom!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 01 vel 2014, 00:43 |
|
|
doc je napisao/la: Tako lijepa...jedna od onih što kradu san... Izeš vrstu koja zbog rasporeda mišića i kože na licu glorifikuje očiglednog morona i debila... mislim na ljude...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 01 vel 2014, 17:57 |
|
|
Nebi ja rekao da ga je ona napustila zbog savjeta vidovnjakinje. Mora da je još nešto bilo prije toga, nešto što je, za razliku od savjeta vidovnjakinje, zapravo dovelo do toga da ona dođe do takve odluke. Možda se ona pred svijetom vadi na vidovnjakinju kako bi ga na što nježniji način odjebala. Ah žene, ko ih nezna u svašta je spreman povjerovati. Naravno, ovo je samo jedna od mogućih verzija.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Lijepa glumica supruga je ostavila jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja Postano: 01 vel 2014, 18:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Da mi je samo viditi izraz lica muza joj kad mu je rekla razlog prekida.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|