HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 pro 2024, 22:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 311 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milfomanija
PostPostano: 08 sij 2014, 17:17 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kako vjera gleda na ovu pojavu kiler? Katolička..

MAtemma kako gleda pravoslavna?

Mislim je li normalno pronaći pastuva za bludničenje i opravdano vjerski a uskratiti pravo nekom djetetu na postojanje?

Kileru,mislim kako se gleda na činjenicu da zena tjelesna zadovoljstva stavlja ispred svoje prirodne funkcije majčinstva.

Dakle ne zelim muza i hoću svoj komfor, pa nije mi strano ni imati mladjahnog ljubavnika u srednjim godinama i ne osudjujem slične pojave no djecu ne zelim radjati jer nemaju odgovarajućeg oca ili ga ja nisam bila sposobna naći?

Baš tako malo znaš o hrišćanstvu?
Crkva podržava sve suprotno - čednost, vjernost, brak, seks radi rađanja prije svega, i to u crkvenom braku, nesebičnost, skromnost, rađanje...

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 17:18 

ZGabriel je napisao/la:
[
meni su puno gore ove samožive babe koje rode dijete sebi, ko da je dijete igračka. čula sam za jednu takvu nedavno. uspješna karijera, 45 godina, ima sve što poželi, samo joj je još ukras u obliku djeteta falio. i dala se na "posao" i rodila dijete u 47.-oj. em je djetetu unaprijed oduzela oca, em će joj služiti kao nekakav trofej, što li...a kako će se dijete osjećati kad shvati kako je došlo na svijet i šta će misliti o takvoj majci, nema veze. bitno da je ona sebi rodila dijete...
tako da je vjerojatnije da će dijete rođeno u vezi dvoje ljudi koji se vole i žele zajedničku djecu (bez obzira na godine) biti sretnije, nego ova "programirana".

Pored takvih žena kao ti postoje i žene koje ne robuju normama te vole i cijene svoju, ali i slobodu svih živih bića.
Tko si ti da bilo kome sudiš?

Uostalom postoji jedan divan smajlić za ovakve postove kao tvoj. Skraćiva muke pisanja i dubljih objašnjenja.

Ček samo da ga nađem…

Aha, evoooooo ga!

:rigam x3

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 17:28 

Čuj ti tko je ona da sudi. Tko si ti da podržavaš sebičnost odraslih na uštrb dobrobiti djeteta.

Nemam smajlića adekvatnog.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 17:52 

Na dobro treba uzeti u obzir napredak medicine i produljen zivotni vijek. Nisu baš sad tridesete neka dobna granica.

Govorio sam o tome da je pitanje da li ćeš dočekati da ti se dijete uda/oženi, da dobije svoju djecu a tvoju unučad...

Citat:
No svakako sam mišljenja da ljudi koji izbjegavaju riješiti pitanje potomstva su na neki način komformisti, sebičnjaci ili u krajnjem slučaju neprilagodjeni. Ne znaju što zele.
Boje se odgovornosti koje porodica donosi i sl.
Koji je smisao zivota bez djece?

( pretvaram se iz romantičarke u patrijahalno odgojenu curu )
Godine čine svoje, izgleda da biološki sat zbilja radi.

:D

Ima tu svega, ima nezrelosti, tipa "nisam još spreman".
Ima i nenalaženja partnera.
Ima tu "čekanja da se još malo poživi".
Najjače mi je kad neko sa 30 i nekoj hoće još malo da se provede... pa šta si radio sa 15 pizda ti materina, sad si se sjetio... a uglavnom su to likovi koji se ne provode ni sa 30, jer da su znali, provodili bi se ranije :)
Ili kad "ne mogu" da nađu partnera... gledam neke svoje poznanice i poznanike... kažem joj, ne tim riječim, daj jebiga, dotjeraj se malo, stigle te godine, a i inače nisi neka ljepota... a ne, moje odijevanje je način da se izrazim... pa srećno izražavanje.
Ili sjedi kući a vrijeme prolazi. Daj promrdaj se malo, okrene se oko sebe, ni momka ni posla ni ovoga ni onoga, a sve neki qrac čeka...
Ili, muško, neće stalan posao jer ga to smara, povremeni poslovi, zanatski, hrana i stan kod roditelja, fizičko totalno propadanje, djevac s trideset i nešto...
Ili obrnut primjer, jaranica materijalno više nego obezbijeđena, momci ovo ono, problemi... napunila 30 i neku, upoznala lika preko fejsa i paf, udala se, sad samo slike djeteta kači.

Problem je što te nekad ženilo selo, familija, rodbina... danas kad su ljudi prepušteni sami sebi, ogroman broj je preglup ne samo da se sam oženi ili uda, već da i da shvati da bi trebalo to da uradi.

Citat:
Djeca su smisao zivljenja, mislim da bi za postojanje svog djetata bila spremna rizikovati što šta.
Pa i samohranost kao majka. Mogla bi se ionako razvesti obzirom na trend današnjice i " uskratiti" djetetu i tako oca.
Lično sam mišljenja da bi svom djetetu radje podredila zivot kao samohrani roditelj nego nekom mladom pastuvu od 25 godina.
Seksualna zadovoljstva treba iskusiti na vrijeme, neizivljenost i pozuda su grijehovi.
Dakako ne bi završila ni kao samohrana majka kao časna sestra :D
Sve se u zivotu da ukombinirati.

Uglavnom se slažemo.
Nisu mi jasni ljudi koji neće djecu, ili oni koji je teoretski hoće ali nisu u stanju da odrade sve ono što spada da bi se djeca imala. Čekaju da se "nešto desi".

Prvo, neprirodno mi je, koji ti đavo fali ako nećeš da produžiš vrstu i preneseš svoje gene, svaki ker to hoće.
Drugo, sebično mi i nezrelo.
Treće, jeste da ne živiš samo za djecu, inače bi i djeca živjela samo za djecu i tako u krug, ali kad dođeš u neke godine, gdje si bio, šta si radio, šta god da se radio i gdje god da si bio... šta će ostat iza tebe? Ko će te obić i pripazit u starosti? Mačka?
Četvrto i ne najmanje bitno, a majka Srbija? Ko će sutra da je brani kad ustreba? Generacija moje bliže familije u kojoj je moj stari je izrodila solidna dva voda, a potomci... kuku & lele :D

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 18:17 

Wind je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:
[
meni su puno gore ove samožive babe koje rode dijete sebi, ko da je dijete igračka. čula sam za jednu takvu nedavno. uspješna karijera, 45 godina, ima sve što poželi, samo joj je još ukras u obliku djeteta falio. i dala se na "posao" i rodila dijete u 47.-oj. em je djetetu unaprijed oduzela oca, em će joj služiti kao nekakav trofej, što li...a kako će se dijete osjećati kad shvati kako je došlo na svijet i šta će misliti o takvoj majci, nema veze. bitno da je ona sebi rodila dijete...
tako da je vjerojatnije da će dijete rođeno u vezi dvoje ljudi koji se vole i žele zajedničku djecu (bez obzira na godine) biti sretnije, nego ova "programirana".

Pored takvih žena kao ti postoje i žene koje ne robuju normama te vole i cijene svoju, ali i slobodu svih živih bića.

Uostalom postoji jedan divan smajlić za ovakve postove kao tvoj. Skraćiva muke pisanja i dubljih objašnjenja.

Ček samo da ga nađem…

Aha, evoooooo ga!

Rigala ili ne,djetetu će biti zajebano...

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 18:21 

Ministry of Sound je napisao/la:
2 stvari su me šokirale.

1. U filmu "The World's End" (pogledati), "retro" muzika je bila iz 1990ih ("moja" muzika)
2. Moje školske prijateljice su u MILF kategoriji, i poprilično su propale, većinom i one nedostižne zbog kojih se svojevremenio mlatio majmun, a sada su skoro pa donotwant/10

gettingold/10

Kod vas to interno bilo?Niste imali Erotiku,Vrući kaj,Start i sl.? :zubati

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 18:26 

"Der liebe Gott freut sich über jedes Kind."

Franz Beckenbauer

Ovako je ovaj gospodin začepio usta onima koji su pošli dirati u njegov život u jednom njegovom životnom momentu.

Toliko od mene!
Hvala! :zubati :D

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 18:30 

Metemma je napisao/la:

Sad ti govoriš u apsolutima :D Zar nije moguće da neka majka sama vaspita dijete nego što će neka porodica narkomana? Ili samohrani otac?

Ne kažem da to treba da postane pravilo, ali ja sam uvijek za to da se djeca rode. Najbolje sa 22 u zakonitom i crkvenom braku, ako baš ne može, onda u 45. iz epruvete :)

a jesam li ja gore napisala da govorimo o normalnim ljudima? :D ne preskači redove u čitanju.

i ja sam za to, ali ne na silu, i ne iz sebičnih razloga. mislim da sam jasno napisala šta smatram sebičnim.
i zamisli, žena A rodi sina iz epruvete, a žena B rodi kćer iz epruvete. ne znajući tko su, djeca se sretnu i zaljube. a donor sperme ista osoba. i opet nadrapaju nedužni. ali bitno je su dvije sebične koze sebi ispunile želju za majčinstvom. nije im palo na pamet da njihovi potomci možda imaju želju odrastati uz oba roditelja. :kava

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 18:32 

Što se Vjetrovka razbacala na ovoj temi. :zubati Kao neko ko dobro poznaje materiju. :D

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 18:34 

Wind je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:
[

Ček samo da ga nađem…

Aha, evoooooo ga!

a tko si ti da sudiš meni? :zubati
društvo je prepoznalo važnost obitelji (otac+majka+djeca) kroz povijest ali eto, ove nove šeherske generacije ipak znaju bolje. jer tko smo mi da vama sudimo? ako ćete ubit neželjeno dijete, to je vaše pravo, ako ćete rodit dijete bez korijena, i to je vaše pravo.
a gdje su tu prava djeteta? :kava

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 18:36 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Što se vjetrovka razbacala na ovoj temi. :zubati Kao neko ko dobro poznaje materiju. :D

Znaš kako bi ti ja odgovorila da sam sad u Hercegovini?
Milfača ti je mater! :zubati :sega

Nego moram ovdje biti fina.. :laugh =))

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 18:37 

Wind je napisao/la:

Franz Beckenbauer

Ovako je ovaj gospodin začepio usta onima koji su pošli dirati u njegov život u jednom njegovom životnom momentu.

Toliko od mene!

Znaš li priču o Davidu i Bat-Šebi,i njihovom prvom sinu?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 18:39 

Wind je napisao/la:

Franz Beckenbauer

Toliko od mene!

Mislim da govorim u ime većine - puno od tebe niko nije ni očekivao :D

ZGabriel je napisao/la:
a jesam li ja gore napisala da govorimo o normalnim ljudima? :D ne preskači redove u čitanju.

i ja sam za to, ali ne na silu, i ne iz sebičnih razloga. mislim da sam jasno napisala šta smatram sebičnim.
i zamisli, žena A rodi sina iz epruvete, a žena B rodi kćer iz epruvete. ne znajući tko su, djeca se sretnu i zaljube. a donor sperme ista osoba. i opet nadrapaju nedužni. ali bitno je su dvije sebične koze sebi ispunile želju za majčinstvom. nije im palo na pamet da njihovi potomci možda imaju želju odrastati uz oba roditelja. :kava

Sad opet ti ideš sa najcrnjim scenariom... pa nek paze, ja sam uvijek babu pitao ko nam je rod a ko nije.
S druge strane, znam primjer, njih dvoje blizak rod, familije se nisu družile, upoznaju se u Novom Sadu, zaljube, i onda skontaju da su rod. Uprkos tome se uzmu, i hop, problemi s djetetom, Bože me oprosti. A oboje odrasli s oba roditelja.

E sad, da li nepostojeća djeca imaju veću želju da imaju oba roditelja ili da se rode pa bilo kako bilo, ne znam :)

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 18:47 

Metemma je napisao/la:

Sad opet ti ideš sa najcrnjim scenariom... pa nek paze, ja sam uvijek babu pitao ko nam je rod a ko nije.
S druge strane, znam primjer, njih dvoje blizak rod, familije se nisu družile, upoznaju se u Novom Sadu, zaljube, i onda skontaju da su rod. Uprkos tome se uzmu, i hop, problemi s djetetom, Bože me oprosti. A oboje odrasli s oba roditelja.

E sad, da li nepostojeća djeca imaju veću želju da imaju oba roditelja ili da se rode pa bilo kako bilo, ne znam :)

pa i to je moguće u današnjem svijetu. kod igranja tehnologijom uvijek treba uzeti u obzir ljudski faktor, krivo označavanje uzoraka, npr. :D

imala sam i ja rođaka koji je bio kao stvoren za mene, but jbg, 3-4 koljeno, preblizu. :D

djeca, kao slabija i nemoćna strana u ovoj priči, moraju imati svu moguću zaštitu, pa bi odrasli trebali uzeti u obzir mnogo toga prije nego krenu u produženje vrste, ne samo svoje želje i prohtjeve. ili želiš puno malih Aleksandara koje će uvrijeđena majka krstiti u KC i zabraniti ocu dičnom Srbinu da ga viđa? :D
a da baš moji geni moraju otići i u sljedeću generaciju - ne moraju. ako bude, dobro, ako ne bude - opet dobro. :D moja loza s obje strane ima muške potomke, nećemo izumrijeti. :smajl014

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 18:57 

Zbog ove MILF-ače bi ja prestao boksat.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:01 

ZGabriel je napisao/la:
pa i to je moguće u današnjem svijetu. kod igranja tehnologijom uvijek treba uzeti u obzir ljudski faktor, krivo označavanje uzoraka, npr. :D

Al zato ne mora značit da će 20 godina stariji muž umrijet prije žene... nedosledni stvore :D

Citat:
imala sam i ja rođaka koji je bio kao stvoren za mene, but jbg, 3-4 koljeno, preblizu. :D

Eto, a nigdje epruvete :D

Citat:
djeca, kao slabija i nemoćna strana u ovoj priči, moraju imati svu moguću zaštitu, pa bi odrasli trebali uzeti u obzir mnogo toga prije nego krenu u produženje vrste, ne samo svoje želje i prohtjeve. ili želiš puno malih Aleksandara koje će uvrijeđena majka krstiti u KC i zabraniti ocu dičnom Srbinu da ga viđa? :D

Ono nije dični Srbin već pizda od čovjeka, da ga kuja onako nasanka :D (pretpostavljam da govorimo o Severini). A uz to piše da je neki budista, makrobiotičar, a to kod Srba nije daleko od ******** :D

Citat:
a da baš moji geni moraju otići i u sljedeću generaciju - ne moraju. ako bude, dobro, ako ne bude - opet dobro. :D moja loza s obje strane ima muške potomke, nećemo izumrijeti. :smajl014

Da se djeca tako pažljivo planiraju, pao bi broj ljudi na svijetu jako brzo sa ovih silnih milijardi na par stotina miliona.
Ne možeš sve isplanirat unaprijed :D
A da li je bolje da dijete bude rođeno u problematičnu porodicu ili da ne bude uopšte rođeno... meni je presurovo odrediti da se neko "nije trebao ni rodit". Osim pojedinih Hitlera.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:05 

doc je napisao/la:
Čuj ti tko je ona da sudi. Tko si ti da podržavaš sebičnost odraslih na uštrb dobrobiti djeteta.

Nemam smajlića adekvatnog.

Plače mi od moralnih odrona na ovoj temi. Nisi digao glas ni ti ni Markan kad je su postanu primjeri zadovoljavanja pedesetogodišnjih baba " poznanica" na ovoj temi.
Valjda je normalno da zena nadje mladjahnog ljubavnika, ne ispuni obavezu majčinstva još riga po zenama koje se usudjuju same odgojiti dijete. Takve babe su vam kul neizivljene koje vodaju crnčuge sa čomagama od 35 cm?
( što bi reko Ljiljo)
No djeca rodjena i odgajana bez roditelja su društvena anomalija. Licemjerstvo na kub!
Ne kazem ja da biti samohrana majka treba postati usvojena društvena Norma/Pravilo, no mislim da je humanije zivot posvetiti svakako potomstvu nego zagondzijama i usputnim vezama. To je poenta.
Svi bi zeljeli normalnu obitelj, no ako je ne uspijem ostvariti otrčaću par puta na ispovijed ili dati sadaku pa se posvetiti ljubavniku mladjahnom i potentnom?
Jbg, nemoralno je roditi dijete i odgajati ga sama no moralno je svoja tjelesa i druga zadovoljstva podrediti mladjahnom zagondziji iz Maroka.
To je kul i INN.
Ovo je samo poredjenje naravno. Lično me nije briga tko s kim spava no ne trpim licemjerje pa sam zato brutalna ovako.
Skuzajte ostali.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:07 

Matemma, svaki respekt za tvoje upise na ovoj temi.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:09 

Plače mi od moralnih odrona na ovoj temi. Nisi digao glas ni ti ni Markan kad je su postanu primjeri zadovoljavanja pedesetogodišnjih baba " poznanica" na ovoj temi..

O čemu ti?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:11 

Metemma je napisao/la:

Da se djeca tako pažljivo planiraju, pao bi broj ljudi na svijetu jako brzo sa ovih silnih milijardi na par stotina miliona.
Ne možeš sve isplanirat unaprijed :D
A da li je bolje da dijete bude rođeno u problematičnu porodicu ili da ne bude uopšte rođeno... meni je presurovo odrediti da se neko "nije trebao ni rodit". Osim pojedinih Hitlera.

pa kao što vidiš, moja familija nije planirala. :D ima nas, ne ovisi produženje loze o meni.
ja nisam nigdje napisala da se netko nije trebao roditi. sad ti malo pretjeruješ. ne zagovaram ni abortus, ni umjetnu oplodnju, ali ako već netko želi i planira (koja glupa riječ u ovom kontekstu) djecu, moje je mišljenje da razmisli malo - što, gdje, kako i s kim. djecu treba odgojiti i osposobiti za samostalan život, a to ipak najbolje rade dvije osobe različitog spola u dugoj, po mogućnosti stabilnoj vezi zvanoj brak.
ah kako sam staromodna. =))

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:11 

Nemoj, što bi rekli u mom selu, krepaće neđe nešto ;)

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:14 

ZGabriel je napisao/la:
pa kao što vidiš, moja familija nije planirala. :D ima nas, ne ovisi produženje loze o meni.
ja nisam nigdje napisala da se netko nije trebao roditi. sad ti malo pretjeruješ. ne zagovaram ni abortus, ni umjetnu oplodnju, ali ako već netko želi i planira (koja glupa riječ u ovom kontekstu) djecu, moje je mišljenje da razmisli malo - što, gdje, kako i s kim. djecu treba odgojiti i osposobiti za samostalan život, a to ipak najbolje rade dvije osobe različitog spola u dugoj, po mogućnosti stabilnoj vezi zvanoj brak.

Pa složili smo se odavno šta je najbolje, pričamo o tome kad nema te idealne situacije...

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:15 

Metemma je napisao/la:

Nemoj, što bi rekli u mom selu, krepaće neđe nešto ;)

Možda si joj FILF. :neznam

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:17 

Eto sad, ne smiješ nekom post pohvalit da ne ispadne... opterećeni matori manijak :D

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:20 

Metemma je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:

Pa složili smo se odavno šta je najbolje, pričamo o tome kad nema te idealne situacije...

da rezimiramo - tema je otvorena zbog ljubomore na 40-godišnje "babe" koje se usude 25-godišnjim neiživljenim junfericama "ukrasti" vršnjake, pa njima ne preostaje ništa drugo nego umjetna oplodnja jer to je jedini način da rečene isprobaju seks. :neznam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 311 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: