|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 107 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 23:49 |
|
|
Uvijek pa i ili i pa uvijek...
Sitnica ali upada u oko :)
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 11 pro 2013, 23:54 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
Pa dobro ako svaka od ili i i teorija postavljena u pozitivnom kontekstu onda to ne bi trebalo prestavljati smetnju. Dakle kompromis / pozitiva, kavalirstvo / pozitiva, znak ljubavi i paznje / pozitiva.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:23 |
|
|
doc je napisao/la: Mar-kan je napisao/la:
Uvijek ponavljam-99% problema je od-zbog muškaraca.Danas imamo,nažalost,pizdeke,a ne muškarce.Bar veći dio.
A kako su nastali ti pizdeki? U mlađoj generaciji dosta žene tu imaju svoje prste. Jedino ako ćemo i za to okriviti stariju generaciju muškaraca koja se prva popizdila. Komunjare su krive.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37919 Lokacija: Gl. grad regije
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ovo je tema kao da mi,muški,počnemo da pričamo o porodu:)
Koliko je vas uopće u braku? pa ti i YUnuz. više nego dovoljno. Kod muškaraca je obratno nego kod žena. Ono što je dobro se odmah razgrabi. "Dobro" ili financijski ili izgledom ili inteligencijom. A ja nisam baš nešto stajao financijski nekad... Zato se pjevači ili uspješni sportaši rano ožene.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pametne zene ovakve sitnice prepoznaju uvijek i uzvrate dobrim. Na zadnju rečenicu sam mislio.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:29 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: doc je napisao/la: A kako su nastali ti pizdeki? U mlađoj generaciji dosta žene tu imaju svoje prste. Jedino ako ćemo i za to okriviti stariju generaciju muškaraca koja se prva popizdila. Komunjare su krive. Johnson once said that, "Jim Eastland could be standing right in the middle of the worst Mississippi flood ever known, and he'd say the niggers caused it, helped out by the Communists." Američki senatori iz doba kad je zemlja još ličila na nešto.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:31 |
|
|
doc je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pametne zene ovakve sitnice prepoznaju uvijek i uzvrate dobrim. Na zadnju rečenicu sam mislio. Pa čuj.. samo zena bez vizije o budućnosti ne bi znala cijeniti jedan takav gest dobre volje. Ako imaš nesreću da potrefiš baš na takvu.. onda.. Što reći nego baksuzluk!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: Na zadnju rečenicu sam mislio.
Pa čuj.. samo zena bez vizije o budućnosti ne bi znala cijeniti jedan takav gest dobre volje. Ako imaš nesreću da potrefiš baš na takvu.. onda.. Što reći nego baksuzluk! Jel ti ovo radiš namjerno ili prirodno skrećeš s teme? Ili ne razumiješ moje jezične začkoljice? doc je napisao/la: Uvijek pa i ili i pa uvijek...
Sitnica ali upada u oko :) Pametne zene ovakve sitnice prepoznaju uvijek i uzvrate dobrim. Pametne zene ovakve sitnice prepoznaju i uvijek uzvrate dobrim. Ova verzija mi je bolja i logičnija.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:40 |
|
|
Malo se zezam. Kao i uvik!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:41 |
|
|
Dobro da si mi rekla. Da znam.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: :D
Malo se zezam. Kao i uvik! Hm?
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:48 |
|
|
U svakom slučaju je lijepo imati lijepu ženu da lijepo priča o tebi u političkom spotu. Već vidim Emt kako lijepo zbori o nekom hrvatskom insanu koji će istom energijom kojom je njoj napravio petoro hrvatske djece reformirati i zdravstveni sustav Herceg Bosne. Nekad je za romantiku tako malo potrebno...
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:49 |
|
|
Sto se tice pametnih zena i odabira dobrih buducih oceva? Jeste vi ikada upoznali studentice i stanje na terenu?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:50 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: :D
Malo se zezam. Kao i uvik! Hm? Kako bi zaspala da Doca malo ne škakljim .. Da mi objašnjava i uvjerava me. Ispravlja i sl. Nego, je li istina ovo? Citat: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene
Pričati s privlačnom ženom zaista je uzrok tome da se muškaracu nakratko "pomrači" um. Istraživanje je pokazalo da oni koji provedu čak i nekoliko minuta u društvu atraktivne žene, lošije prolaze na testovima koji mjere aktivnosti mozga od onih koji popričaju s nekim koga ne smatraju privlačnim.
Naučnici koji su proveli istraživanje, a objavili su ga u Journalu of Experimental and Social Psychology, misle da bi razlog mogao biti taj što muškarci koriste toliko funkcija mozga pokušavajući da impresioniraju lijepe žene da onda manje uspjeha imaju u izvršavanju drugih zadataka.
Ovo istraživanje odnosi se na rezultate koje postižu muškaraci na radnom mjestu ili čak rezultate ispita u školama koje pohađaju i djevojke i mladići, piše Daily Telegraph.
Na žene, pak, pričanje sa zgodnim muškarcem ne utječe tako. To može biti iz razloga što su muškarci, jednostavno, evolucijom programirani da češće misle o mogućnostima "parenja".
Psiholozi s Redbound univerziteta u Holandiji proveli su ovo istraživanje, a na ideju su došli kad se jedan od njih, nakon što je upoznao izuzetno privlačnu ženu koju nikad ranije nije vidio, na njeno pitanje gdje živi, nije mogao sjetiti vlastite adrese.
Kako bi vidjeli jesu li i drugi muškarci podložni zbunjivanju nakon susreta s lijepom ženom, istraživanje se proveli na 40 heteroseksualnih studenata. Svaki od njih morao je uraditi standardni test memorije, nakon kojeg su išli razgovarati sa ženama iz istraživačkog tima, a zatim se ponovo vratili da urade test.
Rezultati su bili da su muškarci sporiji i manje tačni u odgovorima nakon pokušaja da impresioniraju ženu.
Kad su test ponovili sa ženama volonterkama, pokazalo se da na njih nikakvog utjecaja nema druženje sa privlačnim im muškarcima.
"Kad muškarac upozna privlačnu ženu, on postaje, kako mi zovemo, 'reproduktivno usmjeren'", kaže član Britanskog društva psihologa George Fieldman.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:52 |
|
|
Još je Seinfeld razložio tematiku...
Nekad si zbilja zelena.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:54 |
|
|
doc je napisao/la: U svakom slučaju je lijepo imati lijepu ženu da lijepo priča o tebi u političkom spotu. Već vidim Emt kako lijepo zbori o nekom hrvatskom insanu koji će istom energijom kojom je njoj napravio petoro hrvatske djece reformirati i zdravstveni sustav Herceg Bosne. Nekad je za romantiku tako malo potrebno... A dječica u pozadini viču " Za Dom spremni", ja ponosna i crvena u licu, a kamere snimaju porodičnu idilu P.S Zelena nego što sam. U tome moze biti i čar. Nisam ti ja kriva što su te iskusne tete pokvarile.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 00:58 |
|
|
Za tebe bi najbolje bilo da postaneš hrvatska snaha, no treba nać žrtvu.
Ma ajde što si zelena ali da si otvorena za učenje i entuzijastična, a ti zadrta u svom neznanju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 01:01 |
|
|
doc je napisao/la: Za tebe bi najbolje bilo da postaneš hrvatska snaha, no treba nać žrtvu.
Ma ajde što si zelena ali da si otvorena za učenje i entuzijastična, a ti zadrta u svom neznanju. Obozavam kad glumiš pokrovitelja U smislu da si stariji i iskusniji od mene. SvjeCki čojk! Fetiš mi je to. Kao sad recimo!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 01:05 |
|
|
Ne glumim ja ništa samo iznosim očito.
Ako su to tvoje fantazije, dao bi se nagovoriti na sudjelovanje. Treba povremeno ugađati ženskim željama, budu normalnije...
A ja sam prije svega kavalir.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 01:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Hm? Kako bi zaspala da Doca malo ne škakljim .. Da mi objašnjava i uvjerava me. Ispravlja i sl. Nego, je li istina ovo? Citat: Muškarci su gluplji u društvu privlačne žene
Pričati s privlačnom ženom zaista je uzrok tome da se muškaracu nakratko "pomrači" um. Istraživanje je pokazalo da oni koji provedu čak i nekoliko minuta u društvu atraktivne žene, lošije prolaze na testovima koji mjere aktivnosti mozga od onih koji popričaju s nekim koga ne smatraju privlačnim.
Naučnici koji su proveli istraživanje, a objavili su ga u Journalu of Experimental and Social Psychology, misle da bi razlog mogao biti taj što muškarci koriste toliko funkcija mozga pokušavajući da impresioniraju lijepe žene da onda manje uspjeha imaju u izvršavanju drugih zadataka.
Ovo istraživanje odnosi se na rezultate koje postižu muškaraci na radnom mjestu ili čak rezultate ispita u školama koje pohađaju i djevojke i mladići, piše Daily Telegraph.
Na žene, pak, pričanje sa zgodnim muškarcem ne utječe tako. To može biti iz razloga što su muškarci, jednostavno, evolucijom programirani da češće misle o mogućnostima "parenja".
Psiholozi s Redbound univerziteta u Holandiji proveli su ovo istraživanje, a na ideju su došli kad se jedan od njih, nakon što je upoznao izuzetno privlačnu ženu koju nikad ranije nije vidio, na njeno pitanje gdje živi, nije mogao sjetiti vlastite adrese.
Kako bi vidjeli jesu li i drugi muškarci podložni zbunjivanju nakon susreta s lijepom ženom, istraživanje se proveli na 40 heteroseksualnih studenata. Svaki od njih morao je uraditi standardni test memorije, nakon kojeg su išli razgovarati sa ženama iz istraživačkog tima, a zatim se ponovo vratili da urade test.
Rezultati su bili da su muškarci sporiji i manje tačni u odgovorima nakon pokušaja da impresioniraju ženu.
Kad su test ponovili sa ženama volonterkama, pokazalo se da na njih nikakvog utjecaja nema druženje sa privlačnim im muškarcima.
"Kad muškarac upozna privlačnu ženu, on postaje, kako mi zovemo, 'reproduktivno usmjeren'", kaže član Britanskog društva psihologa George Fieldman. Djelomicno, naravno. Sto se tice ostalog, mene bi zanimalo sto misli mlada zenska dok vrti kosu ili se podsvijestno ''izprsi'' tokon razgovora. Misli li i ona na ''parenje''.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 01:11 |
|
|
Pa zenama čin parenja nije toliko bitan kao muškarcima. Ne zelim reći Dakle da zene uopće ne misle o tome nego da tjelesne reakcije odnosno pojedine geste ne mozeš baš tako tumačiti. Dakle ako se isprsila obično djevojka vraća samopouzdanje, zeli biti primijećena zbog zenskih atributa koji vama prvo upadaju u oči Moze biti da si detaljnije pogledao prolaznicu ili konobaricu dok servirala piće. Zena ti tim gestom usmjerava paznju na sebe. A vrćenje kose.. je znak neodlučnosti. Ako vrti kosu i istovremeno se isprsi, onda ti zeli reći svoje nedoumice a i posjetiti te na svoje prirodne bogom dane atribute
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 01:13 |
|
|
doc je napisao/la: Ne glumim ja ništa samo iznosim očito.
Ako su to tvoje fantazije, dao bi se nagovoriti na sudjelovanje. Treba povremeno ugađati ženskim željama, budu normalnije...
A ja sam prije svega kavalir. U čEmu bi ti sudjelovao? Izjasni se.. Razmjeni genetskog materijala?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 01:14 |
|
|
Simpatično je ovo tvoje pričanje s drugim dječacima dok ti se vrtim po glavi...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 01:16 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: Ne glumim ja ništa samo iznosim očito.
A ja sam prije svega kavalir. U čEmu bi ti sudjelovao? Izjasni se.. Razmjeni genetskog materijala? Bože sačuvaj. Zašto uvijek moraš biti prosta? Ti si rekla da imaš fetiš pa je na tebi red. Ionako ne znam kako si pristojna djevojka poput tebe dopušta takovu nastranost poput fetiša...al ja sam dosta tolerantan što se toga tiče...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muškarci oženjeni lijepim ženama imaju sretnije brakove? Postano: 12 pro 2013, 01:18 |
|
|
doc je napisao/la: Simpatično je ovo tvoje pričanje s drugim dječacima dok ti se vrtim po glavi... Čitaš mi misli! Ne znam što sam rekla prosto? Ja baš znam najveći prostakluk upakovati tako da zvuči pristojno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|