|
|
Stranica: 11/15.
|
[ 359 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 14 stu 2009, 18:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Irma je napisao/la: Supermodel Karolina Kurkova. Zena koda nije sa ove planete. PS sta rade muskarci na zenskom kutku, i jeste nam smislili teme, "sminka". "carape", eto mi se ne razumjemo ni u sta drugo. Odlucim da odem malo sa politike i samo se jos gore iznerviram, sta ce uopste na forumu "zenski kutak", sta je onda ostalo, "muski"? Sve su te teme započele ženske? Zar je zabranjeno i da muški komentiraju?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 14 stu 2009, 18:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Irma je napisao/la: Supermodel Karolina Kurkova. Zena koda nije sa ove planete. PS sta rade muskarci na zenskom kutku, i jeste nam smislili teme, "sminka". "carape", eto mi se ne razumjemo ni u sta drugo. Odlucim da odem malo sa politike i samo se jos gore iznerviram, sta ce uopste na forumu "zenski kutak", sta je onda ostalo, "muski"? Sve su te teme započele ženske? Zar je zabranjeno i da muški komentiraju? Da u pravu si .....
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 14 stu 2009, 18:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Irma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sve su te teme započele ženske? Zar je zabranjeno i da muški komentiraju?
Da u pravu si ..... A ne znam što bi se nervirala, čuvaj živce za večeras
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 14 stu 2009, 18:58 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Irma je napisao/la: Da u pravu si .....
A ne znam što bi se nervirala, čuvaj živce za večeras Bolesna pa nisam dobre volje...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 19 stu 2009, 21:24 |
|
|
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 20 stu 2009, 21:43 |
|
|
Aleksije pojasni nam malo!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 20 stu 2009, 22:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 20 stu 2009, 22:16 |
|
|
Irma je napisao/la: Aleksije pojasni nam malo! Ma ništa, od toliko izloženih slika svetskih lepotica, pade mi na pamet sekvenca iz "Čaruge" u kome lik kojeg tumači Petar Božović prokomentariše lika kojeg tumači Ena Begović. Ljudi na različite (nekad i komične) načine pokazuju svoje impresije o lepim ženama i to je sve što sam hteo da kažem. Ništa posebno...
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 20 stu 2009, 22:23 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Irma je napisao/la: Aleksije pojasni nam malo! Ma ništa, od toliko izloženih slika svetskih lepotica, pade mi na pamet sekvenca iz "Čaruge" u kome lik kojeg tumači Petar Božović prokomentariše lika kojeg tumači Ena Begović. Ljudi na različite (nekad i komične) načine pokazuju svoje impresije o lepim ženama i to je sve što sam hteo da kažem. Ništa posebno... A u tim filmovima "s nasih prostora" nikad se nije desila sex scena sa ukusom, uvijek nesto alasalamet.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 20 stu 2009, 22:26 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Mar-kan je napisao/la: Kobilu!?Perverzno... Perverzno...je mala maca... Sodomija je po sredi...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 20 stu 2009, 22:28 |
|
|
[quote="Irma A u tim filmovima "s nasih prostora" nikad se nije desila sex scena sa ukusom, uvijek nesto alasalamet.[/quote] Sad, o ukusima se može raspravljati. Te seks-scene ili razgolićene scene u jugoslovenskom filmu su bile su njegova prepoznatljiva osobenost u inostranstvu. Nije loše imati neki zaštitini znak.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 20 stu 2009, 22:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: [quote="Irma A u tim filmovima "s nasih prostora" nikad se nije desila sex scena sa ukusom, uvijek nesto alasalamet. Sad, o ukusima se može raspravljati. Te seks-scene ili razgolićene scene u jugoslovenskom filmu su bile su njegova prepoznatljiva osobenost u inostranstvu. Nije loše imati neki zaštitini znak.[/quote] Nisam bas upucena u sve filmove, znam za one najpoznatije....
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 20 stu 2009, 22:58 |
|
|
Irma je napisao/la: Nisam bas upucena u sve filmove, znam za one najpoznatije.... Ali, Aleksa se pobrinuo. Eno na temi "Online filmovi" link sa mnogo mnogo domaćih filmova, pa kad ti vreme dopusti, bujrum... Neće ti biti nezanimljivo.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 20 stu 2009, 23:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Irma je napisao/la: Nisam bas upucena u sve filmove, znam za one najpoznatije.... Ali, Aleksa se pobrinuo. Eno na temi "Online filmovi" link sa mnogo mnogo domaćih filmova, pa kad ti vreme dopusti, bujrum... Neće ti biti nezanimljivo. Haj dobro..Kako si kreno organizovat ces nam i bal hb-foruma
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 20 stu 2009, 23:07 |
|
|
Irma je napisao/la: Haj dobro..Kako si kreno organizovat ces nam i bal hb-foruma Ništa nije isključeno... Hoćeš li mi biti pratilja na balu? Nije da se hvalim, ali za organizovanje sam veliki stručnjak. Onomad sam na hr.forumu organizovao četiri izborna ciklusa (za Srbe, Hrvate, Bošnjake i manjine) i na jednim sam pobedio uprkoz zauzetosti oko organizacije.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 20 stu 2009, 23:51 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: Irma je napisao/la: Haj dobro..Kako si kreno organizovat ces nam i bal hb-foruma Ništa nije isključeno... Hoćeš li mi biti pratilja na balu? Nije da se hvalim, ali za organizovanje sam veliki stručnjak. Onomad sam na hr.forumu organizovao četiri izborna ciklusa (za Srbe, Hrvate, Bošnjake i manjine) i na jednim sam pobedio uprkoz zauzetosti oko organizacije. I još si veći stručnjak za preuzeti tuđe organizacije. Sindikat...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 21 stu 2009, 01:47 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Irma je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ma ništa, od toliko izloženih slika svetskih lepotica, pade mi na pamet sekvenca iz "Čaruge" u kome lik kojeg tumači Petar Božović prokomentariše lika kojeg tumači Ena Begović. Ljudi na različite (nekad i komične) načine pokazuju svoje impresije o lepim ženama i to je sve što sam hteo da kažem. Ništa posebno... A u tim filmovima "s nasih prostora" nikad se nije desila sex scena sa ukusom, uvijek nesto alasalamet. U "Lepa sela...", nategao poštar učiteljicu preko sica na biciklu
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 23 stu 2009, 11:03 |
|
|
Idemo sa malo egzotičnih koka netipičnog, dakle ne mainstream anglo izgleda: Rhona Mitra (dijelom Indijka, iz filma Ali G): Sarah Shahi (Iranka-Perzijanka, iz serije "Life"): Freema Agyeman (pola Gana, pola Iran, iz serije "Law and Order: UK"): Stana Katić (kanadska Srpkinja, al porijeklom iz Hrvatske, iz serije "Castle"):
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 25 stu 2009, 16:34 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Riley Steele. ...glumica.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 25 stu 2009, 17:20 |
|
|
Adrijana Lima gdje nađe samo onog šašavog Marka Jarića
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 01 pro 2009, 09:30 |
|
|
Nisam baš neki za plavuše, ali nova pjevačica tehno/dance grupe "Lasgo", Jelle van Dael je nešto extra
|
|
Vrh |
|
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 07 pro 2009, 01:13 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 13 sij 2010, 15:58 |
|
|
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 14 sij 2010, 01:38 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
RajvoSa je napisao/la: Nisam baš neki za plavuše, ali nova pjevačica tehno/dance grupe "Lasgo", Jelle van Dael je nešto extra Baš sam "proguglao", 1990. godište, taman za mene.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 14 sij 2010, 23:39 |
|
|
Blanka Vlašić (opet) najbolja sportašica Europe! Ne izgleda ni tako loše! Bravo Blanka!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|