Supermodel Karolina Kurkova. Zena koda nije sa ove planete. PS sta rade muskarci na zenskom kutku, i jeste nam smislili teme, "sminka". "carape", eto mi se ne razumjemo ni u sta drugo. Odlucim da odem malo sa politike i samo se jos gore iznerviram, sta ce uopste na forumu "zenski kutak", sta je onda ostalo, "muski"?
Sve su te teme započele ženske? Zar je zabranjeno i da muški komentiraju?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Supermodel Karolina Kurkova. Zena koda nije sa ove planete. PS sta rade muskarci na zenskom kutku, i jeste nam smislili teme, "sminka". "carape", eto mi se ne razumjemo ni u sta drugo. Odlucim da odem malo sa politike i samo se jos gore iznerviram, sta ce uopste na forumu "zenski kutak", sta je onda ostalo, "muski"?
Sve su te teme započele ženske? Zar je zabranjeno i da muški komentiraju?
Ma ništa, od toliko izloženih slika svetskih lepotica, pade mi na pamet sekvenca iz "Čaruge" u kome lik kojeg tumači Petar Božović prokomentariše lika kojeg tumači Ena Begović. Ljudi na različite (nekad i komične) načine pokazuju svoje impresije o lepim ženama i to je sve što sam hteo da kažem. Ništa posebno...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Ma ništa, od toliko izloženih slika svetskih lepotica, pade mi na pamet sekvenca iz "Čaruge" u kome lik kojeg tumači Petar Božović prokomentariše lika kojeg tumači Ena Begović. Ljudi na različite (nekad i komične) načine pokazuju svoje impresije o lepim ženama i to je sve što sam hteo da kažem. Ništa posebno...
A u tim filmovima "s nasih prostora" nikad se nije desila sex scena sa ukusom, uvijek nesto alasalamet.
[quote="Irma A u tim filmovima "s nasih prostora" nikad se nije desila sex scena sa ukusom, uvijek nesto alasalamet.[/quote]
Sad, o ukusima se može raspravljati. Te seks-scene ili razgolićene scene u jugoslovenskom filmu su bile su njegova prepoznatljiva osobenost u inostranstvu. Nije loše imati neki zaštitini znak.
[quote="Irma A u tim filmovima "s nasih prostora" nikad se nije desila sex scena sa ukusom, uvijek nesto alasalamet.
Sad, o ukusima se može raspravljati. Te seks-scene ili razgolićene scene u jugoslovenskom filmu su bile su njegova prepoznatljiva osobenost u inostranstvu. Nije loše imati neki zaštitini znak.[/quote]
Nisam bas upucena u sve filmove, znam za one najpoznatije....
Ali, Aleksa se pobrinuo. Eno na temi "Online filmovi" link sa mnogo mnogo domaćih filmova, pa kad ti vreme dopusti, bujrum... Neće ti biti nezanimljivo.
Ali, Aleksa se pobrinuo. Eno na temi "Online filmovi" link sa mnogo mnogo domaćih filmova, pa kad ti vreme dopusti, bujrum... Neće ti biti nezanimljivo.
Haj dobro..Kako si kreno organizovat ces nam i bal hb-foruma
Ništa nije isključeno... Hoćeš li mi biti pratilja na balu?
Nije da se hvalim, ali za organizovanje sam veliki stručnjak. Onomad sam na hr.forumu organizovao četiri izborna ciklusa (za Srbe, Hrvate, Bošnjake i manjine) i na jednim sam pobedio uprkoz zauzetosti oko organizacije.
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
aleksije radicevic je napisao/la:
Irma je napisao/la:
Ništa nije isključeno... Hoćeš li mi biti pratilja na balu?
Nije da se hvalim, ali za organizovanje sam veliki stručnjak. Onomad sam na hr.forumu organizovao četiri izborna ciklusa (za Srbe, Hrvate, Bošnjake i manjine) i na jednim sam pobedio uprkoz zauzetosti oko organizacije.
I još si veći stručnjak za preuzeti tuđe organizacije. Sindikat...
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
Irma je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:
A u tim filmovima "s nasih prostora" nikad se nije desila sex scena sa ukusom, uvijek nesto alasalamet.
U "Lepa sela...", nategao poštar učiteljicu preko sica na biciklu
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.