|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 72 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
chichonina
|
|
Naslov: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 24 srp 2009, 15:58 |
|
|
Moje oci se nikad ne slazu s vecinom koja izglasa nekog muskarca da je NAJSEXIJI na svijetu Maksim Chmerkovskiy je moj izbor.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 24 srp 2009, 18:39 |
|
|
chichonina je napisao/la: Moje oci se nikad ne slazu s vecinom koja izglasa nekog muskarca da je NAJSEXIJI na svijetu Maksim Chmerkovskiy je moj izbor. Ma daj. Ima nisko čelo i sitne oči. Uz to nosi minđušu ko neka seka persa.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 24 srp 2009, 19:44 |
|
|
Sitne oci pa i nisu tako sitne ali da su malo razdvojenije nebi smetalo vidis,nisam cak ni primjetila a rincice su samo faza da je cool Mell Gibson mi je bio faca ali samo u Mad Max_u Ben Stiller svi komicari su meni sexy
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 24 srp 2009, 22:41 |
|
|
I malo je zrikav. A Mel je lujka. Stiler je raščupan i klempav.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 24 srp 2009, 22:45 |
|
|
Predratni šarm je zakon.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 30 kol 2009, 22:26 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Cim se pomene ono najzgod.. meni Dacule padne na pamet
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 30 kol 2009, 22:51 |
|
|
Urbana je napisao/la: Cim se pomene ono najzgod.. meni Dacule padne na pamet Ma kakav Dača... Ima pussylips kao Aca Vučić, pa i ona gej tetovaža. Izraz dosade između očiju. Dobar sportista i ništa više.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 30 kol 2009, 23:17 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Urbana je napisao/la: Cim se pomene ono najzgod.. meni Dacule padne na pamet Ma kakav Dača... Ima pussylips kao Aca Vučić, pa i ona gej tetovaža. Izraz dosade između očiju. Dobar sportista i ništa više. Aleksije ...kontrabasu.. Poredjenje ti je nikakvo... Daca ima lepe i socne usne BREEE... A za Acine usne mnoge licnosti debelo placaju...on ima taj dar od Boga... Neko usne..neko podocnjake.. ..koga sta zapadne.. Cuj ga jos izraz dosade u ocima... Ima nesto u tim ocima...sto ti nikad neces ni pokusati da vidis... Glupa mu je jedna tetovaza..tu cu se sloziti s tobom...(Natasina)
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 30 kol 2009, 23:37 |
|
|
chichonina je napisao/la: Moje oci se nikad ne slazu s vecinom koja izglasa nekog muskarca da je NAJSEXIJI na svijetu Maksim Chmerkovskiy je moj izbor. koji je ovo fucking psihopata..bež..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 31 kol 2009, 09:58 |
|
|
Nekad i mene žene razočaraju svojim izborom , pa nek' je i moja žena , he he...
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 31 kol 2009, 14:36 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Nekad i mene žene razočaraju svojim izborom , pa nek' je i moja žena , he he... Markane care
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 31 kol 2009, 15:24 |
|
|
chichonina je napisao/la: Moje oci se nikad ne slazu s vecinom koja izglasa nekog muskarca da je NAJSEXIJI na svijetu Maksim Chmerkovskiy je moj izbor. chichonina ,meni se ovaj tvoj Maksim baš i ne sviđa ,ima nekakav glupušav osmijeh a Ben Stiler mi je najružnije muško stvorenje od glumaca no o ukusima se ne raspravlja
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 31 kol 2009, 15:26 |
|
|
Urbana je napisao/la: Cim se pomene ono najzgod.. meni Dacule padne na pamet Zgodan Cosmi
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 31 kol 2009, 15:41 |
|
|
A sad da stavim ove moje Od glumaca još kao klinka bila sam zaljubljena u jednog Johnny Depp Od nogometaša jedan Portugalac Nuno Gomeš a od naših makedonaca,pojma nemam ,možda ovaj Kristijan G.maneken inače sugrađanin i susjed
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 31 kol 2009, 16:16 |
|
|
Urbana je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ma kakav Dača... Ima pussylips kao Aca Vučić, pa i ona gej tetovaža. Izraz dosade između očiju. Dobar sportista i ništa više. Aleksije ...kontrabasu.. Poredjenje ti je nikakvo... Daca ima lepe i socne usne BREEE... A za Acine usne mnoge licnosti debelo placaju...on ima taj dar od Boga... Neko usne..neko podocnjake.. ..koga sta zapadne.. Cuj ga jos izraz dosade u ocima... Ima nesto u tim ocima...sto ti nikad neces ni pokusati da vidis... Glupa mu je jedna tetovaza..tu cu se sloziti s tobom...(Natasina) Dača ima mozak kapaciteta pileta. Veruj mi na reč. p.s. to je pod uslovom da ti je mozak važan. nemoj sad da se podsetimo čuvene Karleušine mudrosti o mozgu kao najvećoj erogenoj zoni..
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 31 kol 2009, 16:30 |
|
|
Real gone je napisao/la: Dača ima mozak kapaciteta pileta. Veruj mi na reč. p.s. to je pod uslovom da ti je mozak važan. nemoj sad da se podsetimo čuvene Karleušine mudrosti o mozgu kao najvećoj erogenoj zoni.. Znači ako Jecu neko izmasira po mozgu, odmah se napali...
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 31 kol 2009, 16:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Real gone je napisao/la: Dača ima mozak kapaciteta pileta. Veruj mi na reč. p.s. to je pod uslovom da ti je mozak važan. nemoj sad da se podsetimo čuvene Karleušine mudrosti o mozgu kao najvećoj erogenoj zoni.. Znači ako Jecu neko izmasira po mozgu, odmah se napali... Pa ne znam kako ona to zamišlja, ali moguće da nisi daleko od istine. Verovatno još jedino u nogama i sivoj masi nema silikona, botoxa i ostalih igračkica za inteligentne zvezde..
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 31 kol 2009, 21:56 |
|
|
Real gone je napisao/la: Urbana je napisao/la: Aleksije ...kontrabasu.. Poredjenje ti je nikakvo... Daca ima lepe i socne usne BREEE... A za Acine usne mnoge licnosti debelo placaju...on ima taj dar od Boga... Neko usne..neko podocnjake.. ..koga sta zapadne.. Cuj ga jos izraz dosade u ocima... Ima nesto u tim ocima...sto ti nikad neces ni pokusati da vidis... Glupa mu je jedna tetovaza..tu cu se sloziti s tobom...(Natasina) Dača ima mozak kapaciteta pileta. Veruj mi na reč. p.s. to je pod uslovom da ti je mozak važan. nemoj sad da se podsetimo čuvene Karleušine mudrosti o mozgu kao najvećoj erogenoj zoni.. Hehehhhehe..ti i Aleksije ste me zasmejali i na z.k cak.. Nisam mislila na mozak i njegove "dubine"samo ove fiz."kapacitete" koje golom oku ne mogu promaci.. Inace...tvoj zakljucak o njegovim sivim celijama dele i neki ljudi koji ga dobro poznaju. Tako da bi ti trebala verovati...
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 31 kol 2009, 22:22 |
|
|
Urbana je napisao/la: Real gone je napisao/la: Dača ima mozak kapaciteta pileta. Veruj mi na reč. p.s. to je pod uslovom da ti je mozak važan. nemoj sad da se podsetimo čuvene Karleušine mudrosti o mozgu kao najvećoj erogenoj zoni.. Hehehhhehe..ti i Aleksije ste me zasmejali i na z.k cak.. Nisam mislila na mozak i njegove "dubine"samo ove fiz."kapacitete" koje golom oku ne mogu promaci.. Inace...tvoj zakljucak o njegovim sivim celijama dele i neki ljudi koji ga dobro poznaju. Tako da bi ti trebala verovati... ja uvek dajem proveren info. malo se sad ofuc*o, al dobro, još uvek ima jako sportsko.. srce.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 25 stu 2009, 17:06 |
|
|
Kıvanç Tatlıtuğ
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 25 stu 2009, 17:11 |
|
|
Gerard Butler
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 25 stu 2009, 17:35 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Kıvanç Tatlıtuğ Kakav je to muškarac. Osim što je neobrijan znači neuredan, liči na Leticiju Kastu. Izgleda kao žena,ako nije gej sigurno privlači gej populaciju, ali ne one emotivne što se zaljube, već one agresivne što nasrću.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 25 stu 2009, 17:38 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Aleksije cini mi se da ti volis komentirat izglede muskaraca , okaci nam ti nekog svog favorita...
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 25 stu 2009, 17:39 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Gerard Butler Ovaj ima duplu gornju usnu, a donja mu je nsrazmerno veća od donje. I nekakve kesice ispod obrva koje smanjuju oči.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 25 stu 2009, 17:40 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Aleksije cini mi se da ti volis komentirat izglede muskaraca , okaci nam ti nekog svog favorita... Ja volim samo da ih kritikujem, nikako da hvalim. Ako bih nekog hvalio, to bi bio ja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|