|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 72 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 20:48 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: emt je napisao/la: Što feminizirani Aztec?
Meni izgledaju kul.
Junuze, kako gdje je nestao pobogu ? Ispravka, muškarac, zapravo Muškarac... Po meni ni ovim ništa ne fali.Hajde nađi neku sliku da znam na šta konkretno misliš.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 21:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne zagledam muške... tako da nemam ni primjera... Ali ovi su idealni za neku lezbu, koja bi ponekad i pravu stvar...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 21:45 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne zagledam muške... tako da nemam ni primjera... Ali ovi su idealni za neku lezbu, koja bi ponekad i pravu stvar... To iz tebe ljubomora govori Mišičavi, mladi, lijepi i zgodni momci sigurno nisu želje neke lezbe.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 21:58 |
|
|
Gdje je nestao Muškarac? Ili se izgubio u prijevodu ili se naučio nositi sa po kojom sijedom koja ide odmah u paketu sa križoboljom i svim ostalim i stoički prihvatio navalu mladih muškaraca čije vrijeme tek dolazi. To su ovi koji se sviđaju emt :). Bravo za emt, svako vrijeme nosi svoje Muškarce. Jel taako emt?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 21:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sad ja znam zašto vi žene birate Josipovića. To vam neki bezbolan prijelaz sa polu-žene na ženu predsjednicu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 22:02 |
|
|
Wind je napisao/la: Gdje je nestao Muškarac? Ili se izgubio u prijevodu ili se naučio nositi sa po kojom sijedom koja ide odmah u paketu sa križoboljom i svim ostalim i stoički prihvatio navalu mladih muškaraca čije vrijeme tek dolazi. To su ovi koji se sviđaju emt :). Bravo za emt, svako vrijeme nosi svoje Muškarce. Jel taako emt? Pa tako je.Šta da radim sada ? Svi ćemo jednom biti stari, sijedi i u godinama.Pa i ovi mišićavi sa pločicama ( ako te tješi to šta Junuze ) BBC, idi uništi temu sa Josipovićem.Čak i kad budem 45 neće biti moj tip.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 22:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Hm, evo me, s pokojom sijedom, godinama, malo ćelavosti, i s prirodnim mišićima s malo i pivskog... Jako, jako daleko od ovih teretanski oblikovanih, i feminiziranih... Zapravo vam je dilema između ćevapa i Big Mac-a. No, o ukusima ne vrijedi raspravljati...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 22:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59800 Lokacija: DAZP HQ
|
Herceg-Bosnaci svi isti, pazi im faca.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 22:35 |
|
|
Da je bio dobar ne bi ga Demi zamijenila za " noviji model " Ashton-a.Znaš Junuze. Bio je on Bruskić 80' sigurno faca.Ali ovo je već 2011, pregazilo ga vrijeme.Dobro sad je i Ashton zamijenio Demi.Ali kako god, ja joj ne zamjeram na "zamjeni" .Jednom se živi !
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 22:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Herceg-Bosnaci svi isti, pazi im faca. Maloprije gledam neki njegov film. Popizditi, u pičku materinu. Pucaju na njega sa svih strana. Obara tip jednog po jednog bez oružja. Na kraju ipak upotrijebi automat. Baci automat i goloruk nastavi ganjati ostale negativce. Joj, jebem ti Hollywood. Jebem ti glupe ljude koji idu u kina, da im mamicu jebem. Sve su to oni krivi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 22:40 |
|
|
Citat: Zapravo vam je dilema Emt, počeo te i persirati
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 22:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59800 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: Herceg-Bosnaci svi isti, pazi im faca. Maloprije gledam neki njegov film. Popizditi, u pičku materinu. Pucaju na njega sa svih strana. Obara tip jednog po jednog bez oružja. Na kraju ipak upotrijebi automat. Baci automat i goloruk nastavi ganjati ostale negativce. Joj, jebem ti Hollywood. Jebem ti glupe ljude koji idu u kina, da im mamicu jebem. Sve su to oni krivi. pa dobro, koji normalan čovjek bi uzeo pištolj u ruke ako ih sve može srediti na šake.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 22:56 |
|
|
Wind je napisao/la: Citat: Zapravo vam je dilema Emt, počeo te i persirati To on meni i tebi skupa. Pa kaže VAM :P BBC, šta ti osjećaš kad vidiš ove mlađe "modele".Strah da ne budeš zamijenjen, zavist ili nešto treće ?
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 23:05 |
|
|
emt je napisao/la: Wind je napisao/la: Emt, počeo te i persirati To on meni i tebi skupa. Pa kaže VAM :P ti si sa svojim dječacima proizvela ovakve reakcije. Moj izbor je podnošljiv. Dobro, malo mu zavide na skupoj garderobi i satu i tako to...tipično za naša podneblja
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 23 lis 2011, 23:07 |
|
|
Wind je napisao/la: emt je napisao/la: To on meni i tebi skupa.
Pa kaže VAM :P ti si sa svojim dječacima proizvela ovakve reakcije. Moj izbor je podnošljiv. Dobro, malo mu zavide na skupoj garderobi i satu i tako to...tipično za naša podneblja Da čujemo još kako se BBC osjeća Pitala sam ga na neozbiljnoj temi.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 11 sij 2012, 01:06 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Benicio Eddie Vedder Vincent Gallo itd
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 11 sij 2012, 01:16 |
|
|
Ovaj na četvrtoj sliji izgleda koda je pobjegao iz mentalne ustanove.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 11 sij 2012, 01:18 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
POL_GASOL je napisao/la: Ovaj na četvrtoj sliji izgleda koda je pobjegao iz mentalne ustanove. Da ne piše ime ,ja bi mislio da je to Charlie Manson .
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 11 sij 2012, 01:18 |
|
|
A meni baš izgleda kao lik iz ruskih romana.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 11 sij 2012, 01:19 |
|
|
mario_cro je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ovaj na četvrtoj sliji izgleda koda je pobjegao iz mentalne ustanove. Da ne piše ime ,ja bi mislio da je to Charlie Manson . To danas pali žeMske. Eto ti ideje.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 04 vel 2013, 03:23 |
|
|
Jedan od zgodnijih je i Ken Watanabe
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: NAJzgodniji muskarac (svake oci imaju svog malera) Postano: 04 vel 2013, 03:31 |
|
|
A može i on proći. Ima taj x faktor.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|