|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 28 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Urbana
|
Naslov: Obuca Postano: 10 stu 2009, 17:19 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Sta najvise volite? Kakvu/koju najvise nosite? Cemu dajete prednost...izgledu ili udobnosti? Da..i koji broj? Roditelji takodje mogu o obuci svoje dece...jel posvecuju paznju tome..."zdravija"obuca ili nize cene?
|
|
Vrh |
|
|
Labi
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 10 stu 2009, 18:11 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2009, 11:20 Postovi: 244 Lokacija: Republika Kosova
|
Za vas dobar stil(prema avataru)onda ove cipele sigurno vas stoje odlicno
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 10 stu 2009, 18:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23956 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Urbana je napisao/la: Sta najvise volite? Kakvu/koju najvise nosite? Cemu dajete prednost...izgledu ili udobnosti? Da..i koji broj? Roditelji takodje mogu o obuci svoje dece...jel posvecuju paznju tome..."zdravija"obuca ili nize cene? Poslat ću ti lovu jednom u Beč, da mi kupiš cipele. Broj 44. Ako išta ima skuplje u Hercegovini, od muških cipela. Bez 120 KM (cca. 60 Eura) ne možeš skoro ništa kupiti.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 10 stu 2009, 18:14 |
|
|
Pa da pocnem... Nogata sam... ...39...A eto uvek sam htela 38...Ustvari 38 me zulja,a 39 ima malo lufta.. Imam sve...od patika,papuca,klompi,sandala,cipela,cizmica,cizama...Volem obucu... Volim i lepo..ali prednost dajem udobnosti... Ovakve su zadnje sto sam kupila...
|
|
Vrh |
|
|
Labi
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 10 stu 2009, 18:15 |
|
|
Za Snezu ove su super
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 10 stu 2009, 18:19 |
|
|
lider30 je napisao/la: Urbana je napisao/la: Sta najvise volite? Kakvu/koju najvise nosite? Cemu dajete prednost...izgledu ili udobnosti? Da..i koji broj? Roditelji takodje mogu o obuci svoje dece...jel posvecuju paznju tome..."zdravija"obuca ili nize cene? Poslat ću ti lovu jednom u Beč, da mi kupiš cipele. Broj 44. Ako išta ima skuplje u Hercegovini, od muških cipela. Bez 120 KM (cca. 60 Eura) ne možeš skoro ništa kupiti. Ma da...sad iskrsli drugi troskovi...pa se ne moze do Beca doci... O kojim radnjama je rec u Hercegovini? Nisam upucena jel postoje jos alpina,i one stare ex-yu proizvodjaci obuce...? One cuvene gojzerice stare...ko je njih proizvodio...Sve sam pozaboravljala...A bila sam i mala...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 10 stu 2009, 18:20 |
|
|
Labi je napisao/la: Za Snezu ove su super Meni se ne svidja peta...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 10 stu 2009, 18:23 |
|
|
Labi je napisao/la: Za vas dobar stil(prema avataru)onda ove cipele sigurno vas stoje odlicno Zanimljive su te s tufnama..i roze...tzv.Merlinke... No za moj ukus previse nadzidzane... Klasika..klasika i klasika... ...to volim...Ali neobicna klasika...
|
|
Vrh |
|
|
Labi
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 10 stu 2009, 18:32 |
|
|
Ima izbora i za ljubitelje klasike
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 10 stu 2009, 21:13 |
|
|
Urbana je napisao/la: Sta najvise volite? Kakvu/koju najvise nosite? Cemu dajete prednost...izgledu ili udobnosti? Da..i koji broj? Roditelji takodje mogu o obuci svoje dece...jel posvecuju paznju tome..."zdravija"obuca ili nize cene? Da nije previsoko, ne umem i ne osećam se sigurna ako je potpetica viša od 5 cm,nikad nisam naučila da hodam sa desetkom... Ove sezone sam luda za sivom bojom pa su čizme takve boje no i crne i smeđe,može i maslinasto zelene ili ljubičaste uz odgovarajući model.Broj 38,prosek. Uglavnom ovako nešto
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 10 stu 2009, 21:16 |
|
|
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 11 stu 2009, 01:25 |
|
|
Labi je napisao/la: Ima izbora i za ljubitelje klasike ...Za koje je ovo prilike? Jedino da se branim od morskih jezeva...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 11 stu 2009, 01:34 |
|
|
Da nije previsoko, ne umem i ne osećam se sigurna ako je potpetica viša od 5 cm,nikad nisam naučila da hodam sa desetkom... Ove sezone sam luda za sivom bojom pa su čizme takve boje no i crne i smeđe,može i maslinasto zelene ili ljubičaste uz odgovarajući model.Broj 38,prosek. Uglavnom ovako nešto Citat: Ove mi se svidjaju.... Citat: I ove crne... Citat: I ove ravne.. Citat: I ove braon...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 11 stu 2009, 01:36 |
|
|
I ponovo crne... I ove...
|
|
Vrh |
|
|
Labi
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 11 stu 2009, 12:57 |
|
|
Urbana je napisao/la: ...Za koje je ovo prilike? Jedino da se branim od morskih jezeva... I da vas pomaze u plivanju
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 07 ožu 2012, 18:18 |
|
|
Privitak/ci: |
ACBTPIPAS_K1.jpg [ 213.72 KiB | Pogledano 10065 put/a. ]
|
ACSHVI_HH.jpg [ 246.07 KiB | Pogledano 10065 put/a. ]
|
ACSHTOWER_HH.jpg [ 130.39 KiB | Pogledano 10065 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Dragica88
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 08 ožu 2012, 16:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 10 srp 2012, 18:29 |
|
|
Urbana je napisao/la: Sta najvise volite? Kakvu/koju najvise nosite? Cemu dajete prednost...izgledu ili udobnosti? Da..i koji broj? Roditelji takodje mogu o obuci svoje dece...jel posvecuju paznju tome..."zdravija"obuca ili nize cene? Od obuce najvise volim da nosim patike, a ponajvise neke casual ili sportske patike ili kombinaciju casual i sportskog stila, kao i cipele od italijanske koze. (broj cipela, kao i broj patika kojih nosim je 51-52 ) Sto se tice samog nekog modela patika najvise preferiram Adidas, kao i Nike patike i to model Airmax 360 Running. Prednost dajem prije svega kvalitetu, pa zatim onda izgledu i naravno na kraju, ali ne i najnebitnije, vec cak naprotiv, prednost dajem udobnosti koja je jedan od glavnih, ako ne i glavni adut za kupovinu cipela i patika, posto ne bih mogao da zamislim sebe kako hodam u tijesnim cipelama ili patikama.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 26 stu 2012, 19:51 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: (broj cipela, kao i broj patika kojih nosim je 51-52 ) Od ovakvog modela do ovakvog
|
|
Vrh |
|
|
suzi
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 21 svi 2013, 00:41 |
|
|
Kad se spoje moda i umjetnost: Mojito cipele najluđe su na svijetuSIGURNO ste već čuli za jedne od najzanimljivijih štikli na svijetu - Mojito cipele koje su prava mala remek-djela!
Ove štikle osmislio je londonski arhitekt Julian Hakes koji je uspio izraditi ovaj komad obuće od samo jedne spirale. Ovaj model po prvi nje puta predstavio 2009. godine, a izrađuje ih i danas.Ove zanimljive cipele mogu se kupiti u mnogim bojama, no mnogi se slažu kako su u osnovnoj crnoj ipak najdojmljivije.
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 21 svi 2013, 00:44 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Kako bih ja u ovome hodala po stolačkom kršu? Hem kamen, hem drača, hem najezda zmija.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
suzi
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 21 svi 2013, 00:50 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Kako bih ja u ovome hodala po stolačkom kršu? Hem kamen, hem drača, hem najezda zmija. hhha, nac ce se nes i za tvoje podrucje..u izradi su ;)
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 21 svi 2013, 08:42 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Urbana je napisao/la: Sta najvise volite? Kakvu/koju najvise nosite? Cemu dajete prednost...izgledu ili udobnosti? Da..i koji broj? Roditelji takodje mogu o obuci svoje dece...jel posvecuju paznju tome..."zdravija"obuca ili nize cene? Od obuce najvise volim da nosim patike, a ponajvise neke casual ili sportske patike ili kombinaciju casual i sportskog stila, kao i cipele od italijanske koze. (broj cipela, kao i broj patika kojih nosim je 51-52 ) Sto se tice samog nekog modela patika najvise preferiram Adidas, kao i Nike patike i to model Airmax 360 Running. Prednost dajem prije svega kvalitetu, pa zatim onda izgledu i naravno na kraju, ali ne i najnebitnije, vec cak naprotiv, prednost dajem udobnosti koja je jedan od glavnih, ako ne i glavni adut za kupovinu cipela i patika, posto ne bih mogao da zamislim sebe kako hodam u tijesnim cipelama ili patikama. Vladek je bio toliko out da je ponovno postao in Sad svi furaju air-maxice, a meni osobno su odvratne...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 21 svi 2013, 12:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23956 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
suzi je napisao/la: WTF??
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
suzi
|
Naslov: Re: Obuca Postano: 21 svi 2013, 14:16 |
|
|
Floor cipele za sve obožavateljice visokih potpetica
O ženama i cipelama mogla bi se napisati ljubavna priča dostojna Romea i Julije, i to s puno sretnijim završetkom. Posebna su kategorija cipele s visokim potpeticama - svaka žena sanja o ormaru prepunom cipela na petu u svakoj boji i nijansi. Kako ne biste propustile idealnu priliku da popunite svoj ormar za cipele, svakako bacite pogled na ponudu Floor cipela na Privon stranicama
Floor cipele za sve obožavateljice visokih potpetica
O ženama i cipelama mogla bi se napisati ljubavna priča dostojna Romea i Julije, i to s puno sretnijim završetkom. Posebna su kategorija cipele s visokim potpeticama - svaka žena sanja o ormaru prepunom cipela na petu u svakoj boji i nijansi. Kako ne biste propustile idealnu priliku da popunite svoj ormar za cipele, svakako bacite pogled na ponudu Floor cipela na Privon stranicama.
U ponudi su cipele prikladne za poslovni, dnevni look, ali i one za večernje izlaske. Mogu se naći modeli u svim bojama, od klasične crne, sive i bež do crvene, zelene, ružičaste i najpopularnije boje sezone kobaltno plave, no ono što je najvažnije je da svi modeli imaju visoku potpeticu.
O ženama i cipelama mogla bi se napisati ljubavna priča dostojna Romea i Julije, i to s puno sretnijim završetkom. Posebna su kategorija cipele s visokim potpeticama - svaka žena sanja o ormaru prepunom cipela na petu u svakoj boji i nijansi. Kako ne biste propustile idealnu priliku da popunite svoj ormar za cipele, svakako bacite pogled na ponudu Floor cipela na Privon stranicama
Dakle, ako i vi smatrate da vam uz svaku haljinu treba i odgovarajući par cipela, znate što vam je činiti.
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|