|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 173 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Amidza
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 04 lip 2015, 15:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Hahahahaha!
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 04 lip 2015, 19:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76577 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pa ti nisi autistican. Ti si najotvoreniji lik na ovom forumu. Barem sto se tice elektronske komunikacije, ja vidim da je problem prevelika, a ne premala otvorenost. Kad ti jer rekla da si joj predobar nisi trebao nista vise uciniti, samo pozvati na "sastanak", i dobio bi manje vise sve sto si htio. Vise srece slijedeci put.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 04 lip 2015, 20:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Sve je otišlo u qrac zbog toga što si spomenuo stopala. Da to nisi uradio, ne bi ostao suha.qrca.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 04 lip 2015, 20:31 |
|
|
A ponudio joj navazniji spolni organ...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 04 lip 2015, 22:20 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
A hebo ga foot fetiš. Jes zapeo za to pazi ti kako ćeš sa tim fetišima jer kako sam čitao može to izazvati velike posljedice, tako da nećeš moći doživjeti seksualnu uzbuđenost osim da gledaš stopala da pojasnim ljepša će ti biti stopala od zadnjice i sisa kod žene. "Individuals who have a fetish require a specific object for their arousal and sexual satisfaction. Common fetishes include shoes and underwear. Although the DSM-IV limits the criteria to nonliving objects, others often include body parts (e.g. feet are a very common fetish) and certain mediums (e.g. leather). Unlike other types of sex addiction, a fetish addiction doesn’t require any human interaction (unless the fetish involves a body part). Sadly, however, this type of sex addiction often creates significant problems in relationships."
Consequences of Paraphilias
Whether part of a sex addiction or not, most paraphilias can lead to serious consequences for the individuals who have them. Consequences may include damage to interpersonal relationships, legal consequences including incarceration and / or loss of child custody and visitation rights, or serious injury or health issues (e.g. contracting HIV or other STDs). This is one of the reasons why paraphilias are often associated with a sex addiction, since a key aspect of addictive behavior is continually engaging in it despite the consequences to oneself or others.
Treatment
As with all addictions, treatment is available for individuals with a sex addiction. Unfortunately, few paraphiliacs seek treatment on their own. This is often because they don’t perceive their behavior as problematic, are in complete denial, or are unwilling to admit that they have a problem. Some won’t seek treatment due to shame and / or the fear of serious consequence. Of those who do receive treatment, the majority have been court mandated to do so after being charged with a crime. Sex addiction treatment typically includes individual and / or group psychotherapy, and may also include medication if indicated.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 04 lip 2015, 22:33 |
|
|
Kad je bilo oralno, nije bilo moralno... Postoje jos neke neobjasnjive prerasude oko ove teme... kao da se prica o smrtnom grehu, pa se obicno cuti... najcesce se upotrebljava kao psovka, gde se felacio nudi kao najgora moguca uvreda... a ne ponuda u kojoj ti dajes svoje najbolje parce nekome da ga glodje... to bi trebao biti znak bezrezervnog poverenja, nesto sto se nudi kao bratimljenje, ili veridba. Nije ga lako dati nekome u posed... nemas nikakvu kontrolu, boga da molis da zavrsi u jednom komadu... ubacen je u drobionicu gde su pre i posle njega burek sa mesom, cokoladice sa kikirikijem, sarma s vise pirinca nego mesa... jedino gde stvar pocinje da lici je domaca kobasica... pa ako i On zavrsi tako u raljama... bog da mu dusu prosti... Dame i damice... nemojte da vas plasi... nije bas prelep na prvi pogled, ali kazu da je ukusan... zatvorite oci kao pred prvi poljubac, i zamislite tanko ispecen biftek...ne krvav, jer stvar moze da krene po zlu... nije bas kao secerna vuna, ali nije ni od celika... paziti sta se radi, promasen svileni nadrazaj je dzabe posao... mnogo njih bas tu padne... ili se previse stide pa ga nesto mackaju i lickaju, ili ga dohvate kao menjac kod starog Golfa... sestro slatka, pa nije on za auto skolu... Kao pred svaku audiciju, treba reci samo - Pokloni se i pocni...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 04 lip 2015, 22:36 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
DzoniBG je napisao/la: Kad je bilo oralno, nije bilo moralno... Postoje jos neke neobjasnjive prerasude oko ove teme... kao da se prica o smrtnom grehu, pa se obicno cuti... najcesce se upotrebljava kao psovka, gde se felacio nudi kao najgora moguca uvreda... a ne ponuda u kojoj ti dajes svoje najbolje parce nekome da ga glodje... to bi trebao biti znak bezrezervnog poverenja, nesto sto se nudi kao bratimljenje, ili veridba. Nije ga lako dati nekome u posed... nemas nikakvu kontrolu, boga da molis da zavrsi u jednom komadu... ubacen je u drobionicu gde su pre i posle njega burek sa mesom, cokoladice sa kikirikijem, sarma s vise pirinca nego mesa... jedino gde stvar pocinje da lici je domaca kobasica... pa ako i On zavrsi tako u raljama... bog da mu dusu prosti... Dame i damice... nemojte da vas plasi... nije bas prelep na prvi pogled, ali kazu da je ukusan... zatvorite oci kao pred prvi poljubac, i zamislite tanko ispecen biftek...ne krvav, jer stvar moze da krene po zlu... nije bas kao secerna vuna, ali nije ni od celika... paziti sta se radi, promasen svileni nadrazaj je dzabe posao... mnogo njih bas tu padne... ili se previse stide pa ga nesto mackaju i lickaju, ili ga dohvate kao menjac kod starog Golfa... sestro slatka, pa nije on za auto skolu... Kao pred svaku audiciju, treba reci samo - Pokloni se i pocni... Jbg Nikola nađi kakvu krezavu i nećeš imati problema sa drobionicom.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 04 lip 2015, 23:32 |
|
|
Zena te zadovoljava oralno - a nakon toga ljubi tvoju djecu. Fuj.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 04 lip 2015, 23:59 |
|
|
Amidza je napisao/la: Zena te zadovoljava oralno - a nakon toga ljubi tvoju djecu. Fuj. x2
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 05 lip 2015, 00:20 |
|
|
A djecu je protisnula kroz onu stvar gdje ti guraš svoju stvar. I sviđa ti se...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 05 lip 2015, 01:03 |
|
|
doc je napisao/la: A djecu je protisnula kroz onu stvar gdje ti guraš svoju stvar. I sviđa ti se... LOL. Prvo sam ja protisnuo djecu (buducu, da se razumijemo) iz svoje stvar u njenu stvar sto je sasvim prirodan akt. I dalje cu gurati svoju stvar u njenu stvar, ali necu njenu stvar i lizati a nakon toga poljubiti recimo kcerku. Uostalom, djeca svejedno nece biti u doticaju s mojom stvari. To su samo prilikom izlaska iz nje. Evo me kao Ateist.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 05 lip 2015, 08:42 |
|
|
Nije valja da djecu ljubite "francuski" pa da vam se smuci na sve??
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 05 lip 2015, 12:15 |
|
|
Amidza je napisao/la: doc je napisao/la: A djecu je protisnula kroz onu stvar gdje ti guraš svoju stvar. I sviđa ti se... LOL. Prvo sam ja protisnuo djecu (buducu, da se razumijemo) iz svoje stvar u njenu stvar sto je sasvim prirodan akt. I dalje cu gurati svoju stvar u njenu stvar, ali necu njenu stvar i lizati a nakon toga poljubiti recimo kcerku. Uostalom, djeca svejedno nece biti u doticaju s mojom stvari. To su samo prilikom izlaska iz nje. Evo me kao Ateist. Mhm. Znači po tvojoj logici ok je je*ati djecu u glavu dok se nalaze unutar ženskog tijela, ali poljubiti dio ženskog tijela, a nakon određenog vremena i dijete, e to je haram. Zanimljivo. A da jednostavno opereš zube poslije? I fino izribaš jezik i stvar riješena.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 05 lip 2015, 12:23 |
|
|
doc je napisao/la: Amidza je napisao/la: LOL. Prvo sam ja protisnuo djecu (buducu, da se razumijemo) iz svoje stvar u njenu stvar sto je sasvim prirodan akt. I dalje cu gurati svoju stvar u njenu stvar, ali necu njenu stvar i lizati a nakon toga poljubiti recimo kcerku. Uostalom, djeca svejedno nece biti u doticaju s mojom stvari. To su samo prilikom izlaska iz nje. Evo me kao Ateist. Mhm. Znači po tvojoj logici ok je je*ati djecu u glavu dok se nalaze unutar ženskog tijela, ali poljubiti dio ženskog tijela, a nakon određenog vremena i dijete, e to je haram. Zanimljivo. A da jednostavno opereš zube poslije? I fino izribaš jezik i stvar riješena. Seks tokom trudnoce cu svakako izbjegavati. Odbojno mi je.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 05 lip 2015, 12:37 |
|
|
Uglavnom što se tebe tiče bitno da se ne je*e. Lajkam stav. Seks je ionako precjenjen. Treba tipkat po forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 05 lip 2015, 12:41 |
|
|
doc je napisao/la: Uglavnom što se tebe tiče bitno da se ne je*e. Lajkam stav. Seks je ionako precjenjen. Treba tipkat po forumu. Ma krivo si me razumio. Seks je svakako poželjan, ali ne pod svim okolnostima.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 05 lip 2015, 18:49 |
|
|
Amidza je napisao/la: doc je napisao/la: Mhm. Znači po tvojoj logici ok je je*ati djecu u glavu dok se nalaze unutar ženskog tijela, ali poljubiti dio ženskog tijela, a nakon određenog vremena i dijete, e to je haram. Zanimljivo. A da jednostavno opereš zube poslije? I fino izribaš jezik i stvar riješena. Seks tokom trudnoce cu svakako izbjegavati. Odbojno mi je. vidjet ces poslije par mjeseci..
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 05 lip 2015, 21:42 |
|
|
doc je napisao/la: Uglavnom što se tebe tiče bitno da se ne je*e. Lajkam stav. Seks je ionako precjenjen. Treba tipkat po forumu. Bolje i tipkat po forumu nego navalit na ženu od 104 kile, kojoj se ne vidi ni ... dok leži, a očekuje ne znam ti ja kakav seks.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 06 lip 2015, 02:37 |
|
|
Perfektno objašnjenje, bez greške, gospodine Amidza. Respect! Verovatno ste nehotično dokazali da je doc po malo... je l' te?
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 06 lip 2015, 21:21 |
|
|
Sto je tocno objasnija, da se za oralni seks trazi ljubavnicu/e, ili ide kod kurve.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 00:14 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Doc, pusti licemjere na ovoj temi. Čuj im definicija i glumljenja čudoredja
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 00:27 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Kad je bilo oralno, nije bilo moralno... Postoje jos neke neobjasnjive prerasude oko ove teme... kao da se prica o smrtnom grehu, pa se obicno cuti... najcesce se upotrebljava kao psovka, gde se felacio nudi kao najgora moguca uvreda... a ne ponuda u kojoj ti dajes svoje najbolje parce nekome da ga glodje... to bi trebao biti znak bezrezervnog poverenja, nesto sto se nudi kao bratimljenje, ili veridba. Nije ga lako dati nekome u posed... nemas nikakvu kontrolu, boga da molis da zavrsi u jednom komadu... ubacen je u drobionicu gde su pre i posle njega burek sa mesom, cokoladice sa kikirikijem, sarma s vise pirinca nego mesa... jedino gde stvar pocinje da lici je domaca kobasica... pa ako i On zavrsi tako u raljama... bog da mu dusu prosti... Dame i damice... nemojte da vas plasi... nije bas prelep na prvi pogled, ali kazu da je ukusan... zatvorite oci kao pred prvi poljubac, i zamislite tanko ispecen biftek...ne krvav, jer stvar moze da krene po zlu... nije bas kao secerna vuna, ali nije ni od celika... paziti sta se radi, promasen svileni nadrazaj je dzabe posao... mnogo njih bas tu padne... ili se previse stide pa ga nesto mackaju i lickaju, ili ga dohvate kao menjac kod starog Golfa... sestro slatka, pa nije on za auto skolu... Kao pred svaku audiciju, treba reci samo - Pokloni se i pocni... Dzoni, ti kao da si mesar pa ćuki bacaš kost neku na kojoj nema grama mesa, a on trčkara oko nje i odbija je uzeti Evo ti link kako da postaneš perfektan ljubavnik. Bez obzira je li joj nešto u seksu ok ili nije, nikada od svoje žene nemoj očekivati iskrenu povratnu informaciju o tome. Većina žena će ti reći da je sve super, u namjeri da ne povrijedi tvoj nadaleko poznati krhki muški ego. Jedini način kako zaista možeš ocijeniti koliko ti je dobra izvedba u oralnom seksu – i u seksu općenito – je taj da vidiš doživljava li ona orgazme ili ne. Ali ironija je u tome što se pri tome ne smiješ opterećivati time ima li tvoja cura orgazme ili ne, jer ako to imaš kao cilj, nabit ćeš si preveliki pritisak za vrijeme izvedbe i nećeš uspjeti. obrati pozornost http://www.internetsvastara.com/zdravlj ... lizati.php
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 00:28 |
|
|
Čim ti navratiš tema je odmah postala ugodnija i civiliziranija.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 00:32 |
|
|
doc je napisao/la: Čim ti navratiš tema je odmah postala ugodnija i civiliziranija. Samo je nebo granica. Dok je ugodno i tebi i djevojci. Ovo isto kao da devetnesti vijek, pa prakticiraju misionarsku pozu kolektivno Od svih vještina koje možeš imati u krevetu, kunilingus je najvažniji. Najvažnija kvaliteta sjajnog ljubavnika je da zna kako je lizati na vrhunskom nivou. Kad žena otkrije muškarca koji je dobar u kunilingusu, pronašla je nešto što joj stvara puno veću ovisnost i od najjače droge, i sve dok on nije neki bivši ubojica ili slično, ona neće ni pomisliti da ga napusti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 01:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: Čim ti navratiš tema je odmah postala ugodnija i civiliziranija. Samo je nebo granica. Dok je ugodno i tebi i djevojci. Tako nekako. Kad sam ja u pitanju samo je nebo granica. Po tom pitanju dakako. Nego reci ti meni jesi ti među šesticama i devetkama (kako se samo lijepo namjestilo :) u finom civiliziranom društvu pa da mi srce bude na mjestu?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|