|
|
Stranica: 2/18.
|
[ 433 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MISO62 I
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 10:12 |
|
|
caporegime je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: je se našla ekipa za raspravu. žene koje skupljaju malo hrabrosti i samoopravdanja za fuk sa strane i muškarci koji im podilaze u nadi da će im se prišuljat i zaskočit u trenucima emotivne krize. tako se raspravljaju tinejdžeri kad otkrivaju svijet a ne ljudi koji sami sebe identificiraju kao zreli. ako se hoćete jebavat, jebite se, ne tražite opravdanja ni za prevaru a bogme ni za nedostatk hrabrosti pored evidentne želje. ovaj mišo bi uletio u šesnaesterac i odglumio penal više nego boga vidio. jebiga kad si izložen cijeli život čvokanju jedini način da dođeš do malo vlage ti je da se zamaskiraš i polako uletiš u kombinaciju kao frend, netko tko razumije, rame za plakanje. a i ti urbana, da ti uleti neka mužjačina za kojom kladim se duboko u sebi sanjaš, cijela ova moralizacija bi otišla u koš za smeće. 16 je 16 a penal je penal, samo kave to veze ima sa forumom? Ovde ljudi pišu se razdaljine 500, 600 km i iznose svoje mišljenje. RL je druga priča. A ti nebi pao u 16? Pa izgledalo bi ko da ti je neko obe noge slomio, ne foliraj ovde. Šta ti Urbana smeta? Pa žene iznosi svoje stavove, jbt sad si postao psiholog. Da nisi možda dr Dabić
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 10:28 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: caporegime je napisao/la: je se našla ekipa za raspravu. žene koje skupljaju malo hrabrosti i samoopravdanja za fuk sa strane i muškarci koji im podilaze u nadi da će im se prišuljat i zaskočit u trenucima emotivne krize. tako se raspravljaju tinejdžeri kad otkrivaju svijet a ne ljudi koji sami sebe identificiraju kao zreli. ako se hoćete jebavat, jebite se, ne tražite opravdanja ni za prevaru a bogme ni za nedostatk hrabrosti pored evidentne želje. ovaj mišo bi uletio u šesnaesterac i odglumio penal više nego boga vidio. jebiga kad si izložen cijeli život čvokanju jedini način da dođeš do malo vlage ti je da se zamaskiraš i polako uletiš u kombinaciju kao frend, netko tko razumije, rame za plakanje. a i ti urbana, da ti uleti neka mužjačina za kojom kladim se duboko u sebi sanjaš, cijela ova moralizacija bi otišla u koš za smeće. 16 je 16 a penal je penal, samo kave to veze ima sa forumom? Ovde ljudi pišu se razdaljine 500, 600 km i iznose svoje mišljenje. RL je druga priča. A ti nebi pao u 16? Pa izgledalo bi ko da ti je neko obe noge slomio, ne foliraj ovde. Šta ti Urbana smeta? Pa žene iznosi svoje stavove, jbt sad si postao psiholog. Da nisi možda dr Dabić sad iz ove perspektive kad gledam u prošlost možda bi mi bilo i bolje da sam glumio penale. pragmatičnije je da ti 3 gola iz izmišljenog penala nego rašlje u prodoru kad sam lomiš noge obrani. ali ne valja plakati nad prolivenim mlijekom. uostalom svatko ima svoj način način igre i kad tako igra najbolje igra. ja bi, da sam glumio penale, vjerojatno i žuti karton popušio. jel. ti bi s druge strane, dam s kladit, da sudac odsvira penal, prekršio sva ograničenja na cesti pa bi vjerojatno jurio 200 km/h pa makar ti bila druga strana i 1000 km. ne trebaš bit doktor dabić da bi zaključio neke stvari ovdje osim toga može mu se svašta predbaciti ali očito je čovjek bio vrhunski psiholog, pa ne bi napravio to što je napravio da je bio toljaga.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 10:56 |
|
|
E to sve zavisi od date situacije, nekad moraš solo prodor pa pod prečku, samo je shit kad pogodiš stativu Za penale si u pravu, najlakše ga odglumeti, ali i može se karton dobiti
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 13:45 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
MISO62 I je napisao/la: Urbana je napisao/la: Da preskocim ovu tvoju kao salu pa da se koncentrisem samo na ovaj ozbiljniji deo... Sta je zenama potrebno za prevaru? Da rasire noge! Lakse im je cak nego vama! Gde je tu mnogo,ako govorimo o toj vrsti prevare... Al sta to bese mozak..sta to bese mozak? Cuuuuujjjjjj normalan muskarac se ne zaljubi... To ne mozes spreciti ako se dogodi.. Svi smo mi razliciti.. Rekao si mi vec da sam konzervativna po tom pitanju..I ako sam,neka sam! Moram da ponovim..da covek koji kao glumi dzentlmena i "dobrog supruga" a koji bi spavao sa svakim dobrim komadom,ne obaziruci se ni na sto drugo...onda je jasno da taj covek ima probleme s kojim ne zeli da se suoci(pa makar to bilo da ga njegova supruga vise ne privlaci). Problem neki postoji! I sad ponavljam da svi smo razliciti..da ti kazem da gresis i onde kad pricas zbog cega zene varaju.. Ima zena koje varaju na isti nacin kao ti..cisto malo da se isprazne,promene ili kako rece..i rupi isti mis dosadi.. Ne mislis valjda da kad zena vara da su samo i samo emocije uzrok? Čekaj bre, čekaj malooooo! Idemo redom; Šta je ženama potrebno? Da raširi noge???? Pa o kakvim ti ženama pišeš, ja pišem o normalnim ženama, suprugama, majkama, a ne o nifomankama i kurvama. Ženi je potrebno više od same fizičke privlačnosti, mora da ima i osećanja (emocija) prema nekom da bi napravila prevaru. Nemože tek tako sa nekom se vidi i u krevet. Da normalan muškaraqc se ne zaljubi van braka, jer mu momentalno razbistri mozak činjenica da ima svoju porodicu (podrazumevam skladnu) i to da nijedna žena nije vredna patnje njegove dece. Flert je flert, a sve ostaslo je uništavanje svoje porodice. Žene varaju najviše zbog nezadovoljstva, u braku ili u krevetu. Samo kad se udata žena zaljubi...... e tu je problem , i njoj i mužu i ljubavniku, blago rečeno svi su najebali Slažem se da ima i taskvih žena kojima isti miš dosadi, ali šta traži u braku? Moja odlično zna gde joj mama stanuje, pa nek ide kod nje i radi šta hoće, ovako dok je sa nama u porodici postoje neka pravila ponašanja. Zamisli junior izađe u grad i sretne je sa nekim tipom? Kakva bi bila njegova reakcija? Mislim da bi majku ošamario a sa ovim se pobio. Mene ako sretne sa nekom prijateljicom, verovatno bih brzo bankrotirao Pa Majka svaki dan ljubi svoju decu. Svoju ženu treba poštovati, voleti, priređivati joj prijatna iznenađenja, i neće biti nekih potreba za njene izlete. Balkan nije Švedska gde će impotentan muž vozi svoju ženu na partiju sexa sa nekim potentnim Balkancem. Jedan moj drugar je, za novbčanu nadoknadu ,"održavao" jednu Šveđanku, i redovno ju je muž dovozio. Bljak O kakvim zenama..?Pricam..o onome u cemu se svaka zena moze pronaci..o onome sto nas sve povezuje.. Nema pravila koja hoces da nametnes.. najvise varaju ili vise zbog tog i zbog tog..Svaka od njih ima svoj razlog.. Na sve sto si nabrojao..nemam reci..nemoj da se naljutis ali totalno glupe razloge si nabrojao.. Prosto..ti opravdavas muske prevare..zenske ne,volis da vredjas ne zelis biti povredjen.. O onome tek sta ce carsija reci.. O onome sta naglasavas.. majka ljubi dete... Koliki krembil moram biti pa da smatram da me voli i pazi postuje neko ko me vara,laze i petlja? Radije bi` samovala ceo zivot nego da imam takvog coveka pored sebe... Ili da je sa mnom zbog dece?Kosa mi se dize na glavi kad cujem tako nesto.. To su kukavice da ne mogu biti vece.. Pravi muskarac je za mene prvenstveno fer igrac.. Da je najcrnje,da mi kaze kako stvari stoje..Tad cu da se osetim i voljenom i postovanom. Sta je tvoj drugar radio sa tom Svedjankom..vec sam rekla sta mislim o tome..
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 13:53 |
|
|
caporegime je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: je se našla ekipa za raspravu. žene koje skupljaju malo hrabrosti i samoopravdanja za fuk sa strane i muškarci koji im podilaze u nadi da će im se prišuljat i zaskočit u trenucima emotivne krize. tako se raspravljaju tinejdžeri kad otkrivaju svijet a ne ljudi koji sami sebe identificiraju kao zreli. ako se hoćete jebavat, jebite se, ne tražite opravdanja ni za prevaru a bogme ni za nedostatk hrabrosti pored evidentne želje. ovaj mišo bi uletio u šesnaesterac i odglumio penal više nego boga vidio. jebiga kad si izložen cijeli život čvokanju jedini način da dođeš do malo vlage ti je da se zamaskiraš i polako uletiš u kombinaciju kao frend, netko tko razumije, rame za plakanje. a i ti urbana, da ti uleti neka mužjačina za kojom kladim se duboko u sebi sanjaš, cijela ova moralizacija bi otišla u koš za smeće. Ja uopste ne znam ko si ti..Nick prvi put vidim.. No kloncina si..znam dobro koga.. Drago mi je sto znas unapred za moje reakcije nakon uletanja nekog "muzjacine".. Jedino sto mi se da napisati na tvoj komentar da nikakvo moralisanje nisam propovedala..vec iznela neki osobni,licni stav o nekim stvarima.. Miso..ti li si u ovoj prici rame za plakanje..? ..a potajne i pokvarene ulete spremas..
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 14:50 |
|
|
Urbana je napisao/la: caporegime je napisao/la: je se našla ekipa za raspravu. žene koje skupljaju malo hrabrosti i samoopravdanja za fuk sa strane i muškarci koji im podilaze u nadi da će im se prišuljat i zaskočit u trenucima emotivne krize. tako se raspravljaju tinejdžeri kad otkrivaju svijet a ne ljudi koji sami sebe identificiraju kao zreli. ako se hoćete jebavat, jebite se, ne tražite opravdanja ni za prevaru a bogme ni za nedostatk hrabrosti pored evidentne želje. ovaj mišo bi uletio u šesnaesterac i odglumio penal više nego boga vidio. jebiga kad si izložen cijeli život čvokanju jedini način da dođeš do malo vlage ti je da se zamaskiraš i polako uletiš u kombinaciju kao frend, netko tko razumije, rame za plakanje. a i ti urbana, da ti uleti neka mužjačina za kojom kladim se duboko u sebi sanjaš, cijela ova moralizacija bi otišla u koš za smeće. Ja uopste ne znam ko si ti..Nick prvi put vidim.. No kloncina si..znam dobro koga.. Drago mi je sto znas unapred za moje reakcije nakon uletanja nekog "muzjacine".. Jedino sto mi se da napisati na tvoj komentar da nikakvo moralisanje nisam propovedala..vec iznela neki osobni,licni stav o nekim stvarima.. Miso..ti li si u ovoj prici rame za plakanje..? ..a potajne i pokvarene ulete spremas.. klončina? znaš i koga? ne znaš ti ništa. reko bi ewan mc gregor choose life toliko si valjda već na forumima da si izgubila moć rasuđivanja realnosti i svijeta oko tebe. sve ti se svodi na nickove, klonove... izađi van, dođi kasno kući, napij se, poševi se s nekim ako ti je dotle došlo, a ne da vječito otvaraš teme koje mirišu na ševu s ciljem moralne pouke a la "ne bi ja to" s monolozima koji kao da su ispali iz savjeta čitateljima u onim isdiotskim ženskim časopisima, a sva se preznojavaš od muke i čekanja i moliš boga da naletiš na nekog pračovjeka koji će te bez puno priče mlatnut toljagom po glavi a onda poslije i mlatit toljagom maratonski. pa ovaj podforum izgleda ko naslovnica nekog od onih istih idiotskih ženskih časopisa sve s tvojim otvaranjem tema. a mišo s druge strane vreba, spreman ko zapeta puška, natočio pun rezervoar goriva, već ima i opravdanje kako da se opravda što ga neće bit doma, ušparao za neki seksi parfem i večericu za probijanje leda....
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 15:06 |
|
|
Koji crtatj..BRE.. A Disnieyu izgleda ponestalo lexaurina..
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 15:09 |
|
|
Urbana je napisao/la: Koji crtatj..BRE.. A Disnieyu izgleda ponestalo lexaurina.. ponestalo je tebi nečeg drugog. srećom tu je mišo.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 15:16 |
|
|
caporegime je napisao/la: Urbana je napisao/la: Koji crtatj..BRE.. A Disnieyu izgleda ponestalo lexaurina.. ponestalo je tebi nečeg drugog. srećom tu je mišo. Nema tog smajlica za grohotom se smejem... Srecom pa si bio siguran da sam ikad ista i imala pa da mi ga je moglo ponestati.. Obavesten si ..ali ne dovoljno.. Znaci Miso je moj novi.....................udvarac.. ?
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 15:19 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Sa obzirom na godine, Mišo je prototip predratnog švalera, komplet sa onim brčićima Nešto kao Dragan Nikolić u "Ko to tamo peva". Čuvaj se takvih zemljakinjo
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 15:27 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Sa obzirom na godine, Mišo je prototip predratnog švalera, komplet sa onim brčićima Nešto kao Dragan Nikolić u "Ko to tamo peva". Čuvaj se takvih zemljakinjo Miso jest kuvar..nije da nije.. I nema ga takvog na daleko..Covek to ne krije.. Ali Miso je raja.. super!I nemojte mi na njega.. Bezopasan je..narocito u masi potajnih bakcila...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 15:33 |
|
|
caporegime je napisao/la: a mišo s druge strane vreba, spreman ko zapeta puška, natočio pun rezervoar goriva, već ima i opravdanje kako da se opravda što ga neće bit doma, ušparao za neki seksi parfem i večericu za probijanje leda....
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 15:34 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Sa obzirom na godine, Mišo je prototip predratnog švalera, komplet sa onim brčićima Nešto kao Dragan Nikolić u "Ko to tamo peva". Čuvaj se takvih zemljakinjo Znate, ja sam pevač.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 15:34 |
|
|
Inače malo smo otišli na nešto drugo ,na prevare ,nisam mislila na to,no ako se već vara onda je poštenije da se kaže partneru ,nego li da se laže i vara iza leđa i onda ovi koji jesu u otvorenim vezama ispada da su časniji jer ne lažu partnerima!
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 15:37 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Inače malo smo otišli na nešto drugo ,na prevare ,nisam mislila na to,no ako se već vara onda je poštenije da se kaže partneru ,nego li da se laže i vara iza leđa i onda ovi koji jesu u otvorenim vezama ispada da su časniji jer ne lažu partnerima! Zlo i gore. To mi dođe kao opravdanje u školi, jest imam tri jedinice ali Mujo ima 5. Srećom ima i pod c)
1029 of 2558 - 40.23%
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 15:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Inače malo smo otišli na nešto drugo ,na prevare ,nisam mislila na to,no ako se već vara onda je poštenije da se kaže partneru ,nego li da se laže i vara iza leđa i onda ovi koji jesu u otvorenim vezama ispada da su časniji jer ne lažu partnerima! Zlo i gore. To mi dođe kao opravdanje u školi, jest imam tri jedinice ali Mujo ima 5. Srećom ima i pod c) Može biti,no ako se oboje dogovore i žele takvu vezu nek je imaju nek si prepričavaju dogodovštine od svojih "izleta" .No praviti se da je sve u redu, i iza leđa da šeta drugu mi je više rasipano! Mislim ,rekla sam prevara se treba oprostiti jednaput ,no konstantno varanje je znak da u toj vezi puno toga ne štima.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 16:04 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zlo i gore. To mi dođe kao opravdanje u školi, jest imam tri jedinice ali Mujo ima 5. Srećom ima i pod c) Može biti,no ako se oboje dogovore i žele takvu vezu nek je imaju nek si prepričavaju dogodovštine od svojih "izleta" .No praviti se da je sve u redu, i iza leđa da šeta drugu mi je više rasipano! Njihovo je pravo da se dogovore, moje pravo da kažem što mislim o tome. snezana mk je napisao/la: Mislim ,rekla sam prevara se treba oprostiti jednaput ,no konstantno varanje je znak da u toj vezi puno toga ne štima. Pa ako to nije znak, ja ne znam što bi mogao biti.
1029 of 2558 - 40.23%
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 16:13 |
|
|
Citat: Naša Kvačica je napisao/la: Njihovo je pravo da se dogovore, moje pravo da kažem što mislim o tome. naravno... Ja ti odgovorih na prethodnoj strani u takvim vezama nema logike jer su upravljani samo nagonima. a to je premalo,a verovatno i dosadi to trčanje van i udovoljavanje nagonima..
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 16:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Sa obzirom na godine, Mišo je prototip predratnog švalera, komplet sa onim brčićima Nešto kao Dragan Nikolić u "Ko to tamo peva". Čuvaj se takvih zemljakinjo Znate, ja sam pevač. ŠLAGERpevač
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 16:25 |
|
|
caporegime je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Znate, ja sam pevač. ŠLAGERpevač Eh da, a znaš kad mu cigo kaže ""E, MOJ PRIJATELJU, NEŠ SE TI OD PEVANJA LEBA NAJEST"
1029 of 2558 - 40.23%
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 21:07 |
|
|
A meni se štuca celo popodne Urbana, ja sam agresorsko teroristički kuvar, a ne kuvar, a taj nadimak sam dobio od naše Mare i to ovde na HB Šta sve pročitah ovde,te rame za plakanje te imam brkove te pun rezervoar, i pojma ti nemam šta još. Sad vidim da mi na majici piše urban odoh da je presvučem još će neko pomisliti nešto Vratimo se temi: Moje dame, navedite mi jedan primer da je neko priznao supruzi flert??? Pa bolje omču oko vrata da stavi, nego to da uradi, pa ne bi priznao sve i da me je uhvatila, bilo bi ko u onom vicu: Jel ti veruješ meni ili svojim očima. Sad zezam, znam da bi to bio razvod braka, ali priznati ženi - samoubistvo. I daj navedite mi nekog muškarca koji je bar 5 godina u braku da nije imao "izlet", osim vaših muževa naravno. Da se razumemo, ovo je Balkan.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 16 ruj 2009, 23:01 |
|
|
caporegime je napisao/la: je se našla ekipa za raspravu. žene koje skupljaju malo hrabrosti i samoopravdanja za fuk sa strane i muškarci koji im podilaze u nadi da će im se prišuljat i zaskočit u trenucima emotivne krize. tako se raspravljaju tinejdžeri kad otkrivaju svijet a ne ljudi koji sami sebe identificiraju kao zreli. ako se hoćete jebavat, jebite se, ne tražite opravdanja ni za prevaru a bogme ni za nedostatk hrabrosti pored evidentne želje. ovaj mišo bi uletio u šesnaesterac i odglumio penal više nego boga vidio. jebiga kad si izložen cijeli život čvokanju jedini način da dođeš do malo vlage ti je da se zamaskiraš i polako uletiš u kombinaciju kao frend, netko tko razumije, rame za plakanje. a i ti urbana, da ti uleti neka mužjačina za kojom kladim se duboko u sebi sanjaš, cijela ova moralizacija bi otišla u koš za smeće. O čem ti pričaš, sinko ? S kim ? S veteranom koji je prošao bojne faze u kojima mu je alat trebao biti stojko, a ispao je visuljak- unatoč svim naporima, i "koncentracijama" u uvertiri. I koji se sad može tomu grohotom smijati, kao i ostalim vlasitim promašajima u prošlosti.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 17 ruj 2009, 12:09 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: A meni se štuca celo popodne Urbana, ja sam agresorsko teroristički kuvar, a ne kuvar, a taj nadimak sam dobio od naše Mare i to ovde na HB Misko ti jesi agresorski kuvar i to sam ti rekla al ti ovdje gradis sasvim novu karijeru kao kurvar sto nema nista sa agresijom!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 17 ruj 2009, 12:18 |
|
|
Uf , di ja zaluta na bespućima foruma...
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 17 ruj 2009, 13:53 |
|
|
Moje dame, treba da ste svesne,da kad se udate za nekog sa EX-YU prostora postajete njegovo "privatno vlasništvo" htele vi to ili ne. Postoji jedna stara pesma :Jugosloveni http://www.youtube.com/watch?v=QnJJ18Cttpc Obratite pažnju na onaj deo; Ko to svoju ženu ne da, a tuđe bi sve od reda. Muški flert nije nedostatak ljubavi prema svojoj ženi ili nezadovoljstvo njom, njenim izgledom, jednostavno tako smo stvoreni. Pa još kad sam se zabavljao sa njom, kakva je to ljubav bila,. pa me nije sprečavalo kad je u 24.00 vratim kući, do tad je imala izlaz, odem dalje u život, a tad se počinju puniti diskoteke. Jedino što sam morao sajlu skidati, pamtila kilometražu ( Ko rent a car da vozim) A bio sam, do ušiju, zaljubljen u nju. E sad kako će te vi to definisati? Bilo je tu i takmičarskog duha, nas par drugara, ostavimo devojke kući, pa da vidimo ko šta još može da uradi. Sreća tad nisu postojali mobilni Ženski flert nikad, ali pazite nikad, nisam shvatao kao muški. Onog momenta kad me supruga prevari, samnom je zavrsila sve razgovore, niti ima potrebe da se vidimo niti čujemo. Ćao doviđenja i prijatno. Nikad više. Ja nisam svinger, ali Balkanac jesam, kad su žene u pitanju. Ono što je moje, je samo moje. Zato se trudim da budem pažljiv, dobar suprug i otac. Sudbina vam je takva, a baš me zanima kako će te ovo prokomentarisati
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|