|
|
Stranica: 16/18.
|
[ 433 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MISO62 I
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 26 lis 2009, 09:52 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Pjesma ima bezvezni naslov ,a priča je koliko su muškarci "loši"glupa generalizacija ,ne treba svakom muškarcu kurva već žena koja kad mu podari sve svoje emocije i ispuni ga totalno neće ni tražiti ništa sa strane. Prosto..ne. Dobro kad ti kažeš da neće, onda ok Zezam se, ovu pesmu nisam ni slušao, već sam pročitao da je njena promocija bila neki dan u Beogradskoj areni, na koncertu Severine, pa vam je pustih , zbog naslova
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 17 vel 2012, 02:21 |
|
|
Nisam za švaleriranje sa strane. Moj muškarac je samo moj, ja njegova
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 17 vel 2012, 02:24 |
|
|
Još mi samo to nedostaje, ne daj bože.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 17 vel 2012, 18:04 |
|
|
zanimljivo..
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 17 vel 2012, 20:55 |
|
|
Ma daj, što fali švrljati okolo, manje je stresno nego biti vjeran pod svaku cijenu???
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 11:35 |
|
|
Jasta, pa ako ti neko malo kucne zensku, ha jebiga.that's life.svaki muskarac koji dopusta da ga vara zenska, nek ide na kastraciju, ionako ne ostade nista od njega.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 11:42 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Jasta, pa ako ti neko malo kucne zensku, ha jebiga.that's life.svaki muskarac koji dopusta da ga vara zenska, nek ide na kastraciju, ionako ne ostade nista od njega. Muškarac može 'varati' a žena ne???
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 11:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Vii je napisao/la: Nisam za švaleriranje sa strane. Moj muškarac je samo moj, ja njegova To ti samo mislis.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 11:48 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Jasta, pa ako ti neko malo kucne zensku, ha jebiga.that's life.svaki muskarac koji dopusta da ga vara zenska, nek ide na kastraciju, ionako ne ostade nista od njega. Muškarac može 'varati' a žena ne??? Ko kaze?ali ima istrazivanja da muskarci mogu bolje razlikovati sex i ljubav.te da zenske lakse oproste, kad je u pitanju samo sex.dok muskarci tesko.mislin, oni koji su to ostali.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 12:00 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Muškarac može 'varati' a žena ne??? Ko kaze?ali ima istrazivanja da muskarci mogu bolje razlikovati sex i ljubav.te da zenske lakse oproste, kad je u pitanju samo sex.dok muskarci tesko.mislin, oni koji su to ostali. Pa ako muškarci mogu bolje razlikovati sex od ljubavi, onda bi to trebali da razlikuju i u slučaju kada žene imaju potrebu za sexom sex sa drugim ne mora uvijek biti varanje. proguglaj 'swinger party'
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 12:12 |
|
|
Hijoj, jos da gledas kako ti neko...srcani udar, ubojstvo, dozivotno u zatvor...
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 12:40 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Hijoj, jos da gledas kako ti neko...srcani udar, ubojstvo, dozivotno u zatvor... Ljudi u starim civilizacijama grčke, rima, egipata, židovi su bili daleko tolerantniji po tom pitanju od današnjeg modernog čovjeka. Brojna umjetnička djela u kamenu govore o sexualnoj slobodi koja je vladala tada. Rim tj vatikan je najveći kolekcionar tih umjetnina, samo što ih krije kao zmija noge :) sodoma i gomora :)
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 12:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
ManInBlack je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Jasta, pa ako ti neko malo kucne zensku, ha jebiga.that's life.svaki muskarac koji dopusta da ga vara zenska, nek ide na kastraciju, ionako ne ostade nista od njega. Muškarac može 'varati' a žena ne??? Pa na svakog muškarca koji vara dođe obično i jedna žena koja vara, jer vara sa nekom ženom... osim ako muškarac ne vara sa drugim muškarcem. Stoga je broj i muškaraca i žena koje varaju otprilike podjednak. Mada, tu sad dolazimo i do sljedećeg pitanja - zašto je muškarcima mnogo manje bolno ako ih žena vara sa drugom ženom a ne sa muškarcem?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 12:50 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
ManInBlack je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Hijoj, jos da gledas kako ti neko...srcani udar, ubojstvo, dozivotno u zatvor... Ljudi u starim civilizacijama grčke, rima, egipata, židovi su bili daleko tolerantniji po tom pitanju od današnjeg modernog čovjeka. Brojna umjetnička djela u kamenu govore o sexualnoj slobodi koja je vladala tada. Rim tj vatikan je najveći kolekcionar tih umjetnina, samo što ih krije kao zmija noge :) sodoma i gomora :) Židovi baš i nisu bili tolerantni (kamenovanje bludnica) , kod Grka zavisi , primjerice Spartanci nisu bili tolerantni prema pedofiliji i homoseksualcima zato što je kod njih svaka veza morala biti produktivna tj. davati potomstvo, što potonje dvije nisu uspijevale . U Ateni naprotiv je postojalo razdoblje kada je bilo normalno imati uz ženu i muškarca i dijete kao ljubavnike, protiv čega su brojni filozofi dizali glas. Rimljani su imali naprotiv lude partije gdje se svašta moglo dogoditi ,ali su također cijenili Vestalke, tj. djevičanstvo. Vatikanski muzeji daju lijep uvid u ono što Vatikan ima, ako si bio tamo moraš priznati da ima lijepih stvari ali nekih koji ne možeš povezati s Crkvom , odnosno njenom primarnom funkcijom . Onda se sjetiš da je Crkva i Rim dugo vrijeme bila žarište svjetske kulture pa ti i to postane jasno .... Inače preporučam toplo svima Vatikanske Muzeje ako se kojim slučajem nađete u Rimu, ulaznica nije skupa
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 12:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Muškarac može 'varati' a žena ne??? Mada, tu sad dolazimo i do sljedećeg pitanja - zašto je muškarcima mnogo manje bolno ako ih žena vara sa drugom ženom a ne sa muškarcem? Predobro pitanje Bobovac
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 13:09 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Mada, tu sad dolazimo i do sljedećeg pitanja - zašto je muškarcima mnogo manje bolno ako ih žena vara sa drugom ženom a ne sa muškarcem? Predobro pitanje Bobovac Pa zato sto zenu ne smatra konkurencijom vjerovatno po pitanju muskosti. Nego mene zanima nesto drugo.Zaljubis se u osobu koja je u vezi /braku, a ti si slobodan ili slobodna, i odlucis s njom izgraditi takodje neku vezu ili brak.Kako bi ikad mogao netko vjerovati osobi koja je prevarila svog muza/zenu odnosno djevojku/mladica?Meni je to nepojmljivo. I zasto ljudi uopste varaju jedni druge ?
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 13:14 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Predobro pitanje Bobovac Pa zato sto zenu ne smatra konkurencijom vjerovatno po pitanju muskosti. Nego mene zanima nesto drugo.Zaljubis se u osobu koja je u vezi /braku, a ti si slobodan ili slobodna, i odlucis s njom izgraditi takodje neku vezu ili brak.Kako bi ikad mogao netko vjerovati osobi koja je prevarila svog muza/zenu odnosno djevojku/mladica?Meni je to nepojmljivo. I zasto ljudi uopste varaju jedni druge ? Moj profesor iz biologije to je objašnjavao muškom prirodom tj. potrebom da muškarac bude alfa mužjak a da se ta potreba očituje u želji za više partnerica . To je recimo jedan atavizam prisutan kod muške populacije .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 13:18 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Pa zato sto zenu ne smatra konkurencijom vjerovatno po pitanju muskosti. Nego mene zanima nesto drugo.Zaljubis se u osobu koja je u vezi /braku, a ti si slobodan ili slobodna, i odlucis s njom izgraditi takodje neku vezu ili brak.Kako bi ikad mogao netko vjerovati osobi koja je prevarila svog muza/zenu odnosno djevojku/mladica?Meni je to nepojmljivo. I zasto ljudi uopste varaju jedni druge ? Moj profesor iz biologije to je objašnjavao muškom prirodom tj. potrebom da muškarac bude alfa mužjak a da se ta potreba očituje u želji za više partnerica . To je recimo jedan atavizam prisutan kod muške populacije . Pa mogu ja razumijeti tu potrebu.No zasto posteno ne reci osobi o cemu se radi ? Ruzno je i nemoralno s nekim sjesti za stol za veceru i rucak poslije takvog jednog cina..Ili ? Licemjerno i grozno
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 13:21 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Moj profesor iz biologije to je objašnjavao muškom prirodom tj. potrebom da muškarac bude alfa mužjak a da se ta potreba očituje u želji za više partnerica . To je recimo jedan atavizam prisutan kod muške populacije . Pa mogu ja razumijeti tu potrebu.No zasto posteno ne reci osobi o cemu se radi ? Ruzno je i nemoralno s nekim sjesti za stol za veceru i rucak poslije takvog jednog cina..Ili ? Licemjerno i grozno U tome se slažem, biti čovjekom u punom smislu riječi , znači i nadvladati te atavizme i ostavštine iz prošlosti .
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 13:25 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Predobro pitanje Bobovac Pa zato sto zenu ne smatra konkurencijom vjerovatno po pitanju muskosti. Nego mene zanima nesto drugo.Zaljubis se u osobu koja je u vezi /braku, a ti si slobodan ili slobodna, i odlucis s njom izgraditi takodje neku vezu ili brak.Kako bi ikad mogao netko vjerovati osobi koja je prevarila svog muza/zenu odnosno djevojku/mladica?Meni je to nepojmljivo. I zasto ljudi uopste varaju jedni druge ? A zasto varaju... zato sto se zaljube u druge, ili su mozda i prije imali neke osjecaje prema toj osobi itd...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 13:27 |
|
|
Aztec je napisao/la: emt je napisao/la: Pa zato sto zenu ne smatra konkurencijom vjerovatno po pitanju muskosti. Nego mene zanima nesto drugo.Zaljubis se u osobu koja je u vezi /braku, a ti si slobodan ili slobodna, i odlucis s njom izgraditi takodje neku vezu ili brak.Kako bi ikad mogao netko vjerovati osobi koja je prevarila svog muza/zenu odnosno djevojku/mladica?Meni je to nepojmljivo. I zasto ljudi uopste varaju jedni druge ? A zasto varaju... zato sto se zaljube u druge, ili su mozda i prije imali neke osjecaje prema toj osobi itd... Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Pa mogu ja razumijeti tu potrebu.No zasto posteno ne reci osobi o cemu se radi ?Ako se zaljubis u nekog drugog tu je kraj onda svakako ili ces licemjerno sjediti guzicom na dvije stolice.Bar po meni je kraj. Ruzno je i nemoralno s nekim sjesti za stol za veceru i rucak poslije takvog jednog cina..Ili ? Licemjerno i grozno U tome se slažem, biti čovjekom u punom smislu riječi , znači i nadvladati te atavizme i ostavštine iz prošlosti . Ma posteno objasniti, pa i ako dodje do toga da netko bude povrijedjen makar nece biti budala.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 13:33 |
|
|
emt je napisao/la: Aztec je napisao/la: A zasto varaju... zato sto se zaljube u druge, ili su mozda i prije imali neke osjecaje prema toj osobi itd...
Zadar1993 je napisao/la: U tome se slažem, biti čovjekom u punom smislu riječi , znači i nadvladati te atavizme i ostavštine iz prošlosti .
Ma posteno objasniti, pa i ako dodje do toga da netko bude povrijedjen makar nece biti budala. A pa to da... Jedno je prevariti reci svako sebi i cao, a drugo je to raditi i sutiti... Al opet, to valjda rade ljudi zbog djece i ko zna cega sve ne... Ja recimo nikad ne bih u tome sudjelovao.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 13:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Predobro pitanje Bobovac Pa zato sto zenu ne smatra konkurencijom vjerovatno po pitanju muskosti. Nego mene zanima nesto drugo.Zaljubis se u osobu koja je u vezi /braku, a ti si slobodan ili slobodna, i odlucis s njom izgraditi takodje neku vezu ili brak.Kako bi ikad mogao netko vjerovati osobi koja je prevarila svog muza/zenu odnosno djevojku/mladica?Meni je to nepojmljivo. I zasto ljudi uopste varaju jedni druge ? Obično takve osobe kažu da joj bračni partner nije iskren, da se prevarila u njemu, te stoga što je partner takav ona nema više nikakvu obvezu pema svojemu partneru/ici. Dakle da je ona OK, da je ona prevarena, da je ona ostavljena i stoga moralno čista.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 13:36 |
|
|
Aztec je napisao/la: emt je napisao/la: Ma posteno objasniti, pa i ako dodje do toga da netko bude povrijedjen makar nece biti budala.
A pa to da... Jedno je prevariti reci svako sebi i cao, a drugo je to raditi i sutiti... Al opet, to valjda rade ljudi zbog djece i ko zna cega sve ne... Ja recimo nikad ne bih u tome sudjelovao. Potpisujem
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 13:38 |
|
|
Bobovac je napisao/la: emt je napisao/la: Pa zato sto zenu ne smatra konkurencijom vjerovatno po pitanju muskosti. Nego mene zanima nesto drugo.Zaljubis se u osobu koja je u vezi /braku, a ti si slobodan ili slobodna, i odlucis s njom izgraditi takodje neku vezu ili brak.Kako bi ikad mogao netko vjerovati osobi koja je prevarila svog muza/zenu odnosno djevojku/mladica?Meni je to nepojmljivo. I zasto ljudi uopste varaju jedni druge ? Obično takve osobe kažu da joj bračni partner nije iskren, da se prevarila u njemu, te stoga što je partner takav ona nema više nikakvu obvezu pema svojemu partneru/ici. Dakle da je ona OK, da je ona prevarena, da je ona ostavljena i stoga moralno čista. Mogu ja sve razumijeti i gresku da covjek napravi prilikom odabira i da ljubav zamre, dosada i sl.Razvod i gotovo, upoznao/la sam nekog blabla. No ne mogu razumijeti nastavak zivota sa nekim poslije tog cina..sjedis za stolom, ides u goste, smjeskas se. To meni nije jasno.Tu nema opravdanja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|