HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 20 tra 2024, 15:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 35 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Parfem
PostPostano: 22 svi 2013, 11:02 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 svi 2013, 22:46
Postovi: 33
Lokacija: tu i tamo
Koji parfem u kojoj prilici?

Iako nije vidljiv kada ga upotrebite, parfem je jedan od glavnih modnih dodataka. Trebalo bi da znate da svaki parfem traži određenu priliku. Mi smo vam u ovom broju pripremili vodič za odabir parfema koji će vam pomoći da uvek izaberete onaj pravi za odgovarajuću priliku.





Naučite kako da odaberete miris koji će vam odgovarati u svakoj situaciji

PARFEM ZA POSAO

Mirisna nota koju imate na sebi tokom radnog dana utiče na to kako će vas kolege doživljavati. I ovde postoje neka pravila. Ukoliko imate intervju za posao, odlučite se za parfem čija je nota čista i prijatna, znači ne prejaka niti senzualna. S obzirom na to je svaki posao različit, i parfemi koje bi trebalo da odaberete su različiti. Ako ste u čestom kontaktu sa ljudima, trebalo bi da koristite mirise koji nisu jaki. Ako se bavite kreativnim poslom, probajte nešto moderno, ali izbegavajte bogate i teške arome. A ukoliko ste šef, onda vam je definitivno potrebna aroma koja će pokazati da ste autoritet, dakle nešto veoma aromatično.

PARFEM ZA VIKEND
Ako ste u depresivnom raspoloženju, izbegavajte parfeme koje koristite tokom nedelje. Tokom vikenda svi želimo da nosimo opuštenu odeću, da šetamo po kući bez šminke i da se osećamo rasterećeno. Upravo iz tog razloga naprskajte se parfemom koji ima aromu neke egzotične destinacije. To će vas podsetiti na odmor što će automatski opustiti vaše nervni sistem i ispuniti ga prijatnim osećanjima. Pretvorite svoje vikende u male odmore čak iako tokom vikenda morate da pravite veliko spremanje. Uvek možete da se odlučite i za parfeme koji će u vama probuditi uspomene iz detinjstva, što će vam svakako pomoći da se osetite opušteno i srećno.

slika

PARFEM ZA RASPOLOŽENJE

Ukoliko ste neraspoloženi, parfem koji u sebi sadrži lavandu pomoći će vam da prebrodite težak dan, smiriće vas i poboljšati pamćenje.

Ukoliko vam treba energetski podstrek, pravi izbor za to su citrusne note, a ukoliko ste depresivni ili nesrećni, onda odaberite parfem koji u sebi ima miris kokosa.

_________________

-Lično iskustvo je najbolja škola ali je školarina veoma skupa.
Sokrat


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 svi 2013, 11:14 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08
Postovi: 19084
Lokacija: među zvijezdama
Citat:
Možda se na prvu ne čini da spomenuta trojka iz naslova ima mnogo toga zajedničkog, ali neki znalci tvrde da najbolji parfem za sebe možemo odabrati upravo prema znaku u kojem smo rođeni i boji svoje kose. Oni koji vjeruju u horoskopska proricanja, uvjereni su da nam horoskopski znak donekle određuje karakter, a oni koji poznaju parfeme znaju da ih biramo prema svom karakteru. Boja kose je, navodno, također odlučujući faktor u izboru mirisa. Pročitajte ovu kategorizaciju i provjerite koliko je točna za vas.

Plavuše se najbolje slažu sa svježim mirisima, pomalo gorkastim ili cvjetnim; jorgovan, mimoza, ciklama, ljubičica, svježim notama mirisa u koje su ukomponirani frezija, lavanda, plavi jorgovan, bergamot, lotos i citrusi (ako ste plavuša parfemi poput „Laure“ Laure Biagiotti, Chanelovog „Chance Eau Tendre“, „Nine“ Nine Ricci ili Diorovog „Dunea“ trebali bi vam jako dobro pristajati.

Žene crne kose izrazito dobro nose jake i karakterne parfeme. Parfemi s kompozicijom jasmina, narančina cvijeta, ljiljana, narcisa, bijelog jorgovana s pozadinskim mošusom, sandalovinom ili ambrom, pristajat će im kao saliveni. Ako ste crnka isprobajte Diorov „Poison“, Chopardove „Cašmir“ ili „Wish“, Guerlaineovu „Samsaru“ ili „Opium“ Yvesa Saint Laurenta.

Crvenokose se iznimno dobro slažu s opojnim zumbulom. Ovim ženama pašu chypre mirisi u svim varijantama, aldehidi također. Crvenokosima se preporučuju „Miss Dior Cheri“, Custo Barcelona „For women“, Gucci „Rush“ ili Lacosteov „Touch of Sun“.

Žene svijetlosmeđe kose najbolje nose cvjetne mirise; gardeniju, bagrem, kozju krv, freziju(…) Njima preporučujemo „Chloe eau de parum“, „Lacoste pour femme“, Chanel „Allure“ ili Shiseidov „Zen“.

Ženama tamnosmeđe boje kose najbolje će pristajati slatkasti mirisi marokanskih ili bugarskih ruža. Za njih izdvajamo: Chanel „Coco Mademoiselle“, Giorgio Armani „Diamonds“ ili Givenchyev „Very irresistible sensual“.



Spojite li, pak, boju kose sa svojim horoskopskim znakom, možda uspijete dobiti upravo onaj savršeni miris koji ćete s radošću nositi. Evo što o ovome kaže zodijak.

Ovnicama će najbolje pristajati smjeli parfemi koji ostavljaju utisak. Iskreno, sladunjavi romantični mirisi nisu za vas. Vas ljudi doživljavaju kao energičnu osobu i trebate parfem koji će to pokazati!

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju - Lancomeov „O de Lancome“

Nježnost će vam pružiti – Carvaneov „Ma griffe“

Vaš afrodizijak – Lanvinov „Arpege“

Za zabavu – CK „Escape“



Bikice privlače gurmanski mirisi. Vašem karakteru najbolje pristaju voćni ili cvjetno – voćni parfemi koji će dodatno stimulirati vaša istančana osjetila. Vi volite drvenaste, aromatične parfeme koji su sofisticirani i romantični.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Calyx tvrtke Prescriptives

Dodatnu ženstvenost dobit ćete od – Guerlainovog Mitsouka

Vaš afrodizijak – Angel Thierry Muglera

Parfem koji će vam povećati samopouzdanje – Chanel No 5

Za zabavu – Estee Lauder Pleasures



Blizančice – miris za blizančice trebao bi biti izravan i osoban. Odgovaraju vam parfemi koji ocrtavaju vašu najrazigranija raspoloženja koji obično dolaze u obliku pjenušavih cvjetnih buketa. Orijentalni parfemi su preozbiljni za vas, a voćni su vam pomalo dosadni.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Chanelov Cristalle (u njemu se miješaju esencije limuna, bosiljka i jasmina s pozadinskim mošusom, đurđevkom i pačulijem).

Za dodatnu nježnost – Cartierov So pretty

Vaš afrodizijak - Cerruti 1881 Pour Femme

Parfem koji će vam povećati samopouzdanje – Guerlaineov Champs-Elysees

Za zabavu – Yvresse Yvesa Saint Laurenta



Račice su previše praktične da bi ih se moglo nazvati romantičnima, ali ih bez obzira na to privlače parfemi koji su označeni kao romantični. Romantični mirisi obično u sebi imaju puno cvijeća, a račice to vole.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Estee Lauder White Linen Breeze (svijetao, lepršav i osvježavajući miris u kojem ćete osjetiti kapljice mora i suncem okupano cvijeće)

Za dodatnu nježnost – L'Air du Temps Nine Ricci

Vaš afrodizijak - Maroussia Slave Zaitser

Parfem koji će vam povećati samopouzdanje – Volupte Oscar de la Renta

Za zabavu – Diorov Tendre Poison



Lavice su romantične duše, one sanjaju o izobilju i ljubavi u velikom stilu. Pri izboru parfema nerijetko se pogrešno povode za ekstravagantnim pakovanjima ili zvučnim imenima. Lavice su vrlo senzualne i ponekad jako seksi. Trebale biste izabrati neke od slijedećih romantičnih parfema.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Chanel No 5

Za dodatnu nježnost – Lancomeov Tresor u kojem su spojeni jorgovan, ruža, iris i đurđica

Vaš afrodizijak - Boudoir Vivienne Westwood

Parfem koji će vam povećati samopouzdanje – Knowing kuće Estee Lauder.

Za zabavu – Diorova Dolce vita cvjetno-voćni, ali začinski miris s notama cimeta, breskve, marelice, sandalovine i vanilije.



Djevice su vjerojatno žene s najviše dobrog ukusa u horoskopu. Vaš izbor parfema je toliko besprijekoran da ga je nemoguće nadmašiti, premda ponekad poželite postati buntovnica i radikalno promijeniti svoju kolekciju mirisa. Vaši bi mirisi trebali odražavati šarm na koji asocirate svoje prijatelje.

Parfem koji će vam podignuti raspoloženje - Blue Grass Elizabeth Arden

Za dodatnu nježnost – Cacharelov Anais Anais (iris, cvjetovi naranče i ylang ylang nalaze se u gornjim notama ovog parfema, a također sadrži i neke drvenaste note, te mošus). Ovaj je parfem ženstvenost u finoj, cvijećem oslikanoj, bočici.

Vaš afrodizijak je Guerlainov Mitsouko, drvenasto-breskvasti miris koji nije lako zaboraviti.

Za zabavu - Dioressence Christion Dior



Vage su obično najuglađenije žene horoskopa. Vaga koja ne nosi cvjetni ili romantični parfem pogrešno je izabrala miris. Ruže su sinonim za romantiku i ljubav. Parfemi koji vam najbolje pristaju su oni koji odišu kvalitetom, osobito lijepim mirisom ruža.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Cliniqueov Happy

Za dodatnu nježnost – Paris Yvesa Saint Laurenta

Vaš afrodizijak – Intuition Estee Lauder, drvenasto-breskvasti miris koji neće proći nezamijećen.

Za dodatno samopouzdanje – Joy, Jean Patou, miris koji slavi sjećanja.

Za zabavu – True Love Elizabeth Arden.



Stil škorpionki je kvaliteta, a ne kvantiteta. Magnetska privlačnost vama je urođena i trebali biste je nabolje iskoristiti i kada birate parfem. Vi orijentalne mirise nosite bolje nego bilo koji drugi znak, oni pristaju vašoj strasti i ozračju tajanstvenosti koje širite.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Manifesto Isabelle Rossellini

Za dodatnu nježnost – Guerlaineov Shalimar. Shalimar je klasični francuski miris koji je kuća Guerlain lansirala 1925.

Vaš afrodizijak – Opium Yvesa Saint Laurenta, egzotična mješavina cvijeća, drvenih nota i začina. Ovaj će vas miris obaviti egzotikom, tajanstvenošću i magijom.

Da biste se osjećali kao da vam nitko nije ravan – Chanel Allure, topao cvjetni miris kombinacija je lotosa, ruže i jasmina s daškom vanilije, Ovaj je parfem izvrstan za večernje izlaske.

Za zabavu – Diorov Poison



Strijelčice su živahne, energične i prirodne. Privlače vas jednostavni svježi mirisi. Parfemi koji zrače čistoćom i svježinom dat će dodatan šarm vašoj, ionako zaraznoj, osobnosti.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – CK One u kojem su naranča, limun i jasmin spojeni s notama ruža, sandalovine i pačulija.

Za dodatnu nježnost - Manifesto Isabelle Rossellini

Vaš afrodizijak - L'Eau d'Issey, Issey Miyake

Za dodatno samopouzdanje – Chanel No 19 sa svojim cvjetnim i zelenim notama kombinira i neke drvenaste note.

Za zabavu - Tommy Girl Tommya Hilfigera



Kada jarčice jednom nešto probaju i to im se svidi, one to ne mijenjaju – to vrijedi i za mirise. Ipak, ponekad trebate napraviti odmak od poznatog i odabrati parfem koji pristaje vašoj individualnosti.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Eau D'Hadrien Annick Goutal, klasični citrusni miris.

Za dodatnu nježnost - 5th Avenue Elizabeth Arden

Vaš afrodizijak – CK Truth, drveni, orijentalni miris sa začinskim notama.

Za zabavu - Private Collection Estee Lauder



Vodenjačice su uvijek besprijekorne kad je u pitanju njihova pojava, i nikad se neće osjećati ugodno ako ih javnost ne doživi takvima. Ne volite previše gužve ni oko sebe, ni u svojim parfemima. Želite da parfem odiše onim za što se zalažete – neovisnošću, jednostavnošću i nježnošću.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Clarins Eau Dynamisante

Za dodatnu nježnost – Green Tea Elizabeth Arden

Vaš afrodizijak - Femininite du Bois, Shiseido, začinski i zavodljiv miris

Za dodatno samopouzdanje – L'Eau D'Issey, Issey Miyake, parfem koji nazivaju eteričnom magijom.

Za zabavu – Cacharelov Eau D'Eden



Ribice su noćne ptice koje žive u bajkama i vjeruju kako život bez parfema nije potpun. Senzualnost mirisa vas očarava. Malo koji parfem se ribama ne sviđa, one će stalno isprobavati nove parfeme dok ne pronađu onaj jedan kojem će ostati vjerne cijelog života.


_________________
Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!


Ponesi zastavu!!!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 svi 2013, 11:16 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08
Postovi: 19084
Lokacija: među zvijezdama
Djevice su vjerojatno žene s najviše dobrog ukusa u horoskopu. Vaš izbor parfema je toliko besprijekoran da ga je nemoguće nadmašiti, premda ponekad poželite postati buntovnica i radikalno promijeniti svoju kolekciju mirisa. Vaši bi mirisi trebali odražavati šarm na koji asocirate svoje prijatelje.

Parfem koji će vam podignuti raspoloženje - Blue Grass Elizabeth Arden

Za dodatnu nježnost – Cacharelov Anais Anais (iris, cvjetovi naranče i ylang ylang nalaze se u gornjim notama ovog parfema, a također sadrži i neke drvenaste note, te mošus). Ovaj je parfem ženstvenost u finoj, cvijećem oslikanoj, bočici.

Vaš afrodizijak je Guerlainov Mitsouko, drvenasto-breskvasti miris koji nije lako zaboraviti.

Za zabavu - Dioressence Christion Dior



:klanjam

_________________
Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!


Ponesi zastavu!!!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 svi 2013, 11:31 
Offline

Pridružen/a: 17 vel 2011, 13:09
Postovi: 3485
Tko je ovo sastavljao dabogda ga glava od zumbula zabolila!
Meni ništa nije pogođeno.
Sve je laž. :zubati


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 svi 2013, 11:33 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08
Postovi: 19084
Lokacija: među zvijezdama
Wind je napisao/la:
Tko je ovo sastavljao dabogda ga glava od zumbula zabolila!
Meni ništa nije pogođeno.
Sve je laž. :zubati



:D

Kopiraj svoje !Hoću da vidim !

_________________
Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!


Ponesi zastavu!!!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 svi 2013, 11:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 svi 2013, 22:46
Postovi: 33
Lokacija: tu i tamo
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Citat:
Možda se na prvu ne čini da spomenuta trojka iz naslova ima mnogo toga zajedničkog, ali neki znalci tvrde da najbolji parfem za sebe možemo odabrati upravo prema znaku u kojem smo rođeni i boji svoje kose. Oni koji vjeruju u horoskopska proricanja, uvjereni su da nam horoskopski znak donekle određuje karakter, a oni koji poznaju parfeme znaju da ih biramo prema svom karakteru. Boja kose je, navodno, također odlučujući faktor u izboru mirisa. Pročitajte ovu kategorizaciju i provjerite koliko je točna za vas.

Plavuše se najbolje slažu sa svježim mirisima, pomalo gorkastim ili cvjetnim; jorgovan, mimoza, ciklama, ljubičica, svježim notama mirisa u koje su ukomponirani frezija, lavanda, plavi jorgovan, bergamot, lotos i citrusi (ako ste plavuša parfemi poput „Laure“ Laure Biagiotti, Chanelovog „Chance Eau Tendre“, „Nine“ Nine Ricci ili Diorovog „Dunea“ trebali bi vam jako dobro pristajati.

Žene crne kose izrazito dobro nose jake i karakterne parfeme. Parfemi s kompozicijom jasmina, narančina cvijeta, ljiljana, narcisa, bijelog jorgovana s pozadinskim mošusom, sandalovinom ili ambrom, pristajat će im kao saliveni. Ako ste crnka isprobajte Diorov „Poison“, Chopardove „Cašmir“ ili „Wish“, Guerlaineovu „Samsaru“ ili „Opium“ Yvesa Saint Laurenta.

Crvenokose se iznimno dobro slažu s opojnim zumbulom. Ovim ženama pašu chypre mirisi u svim varijantama, aldehidi također. Crvenokosima se preporučuju „Miss Dior Cheri“, Custo Barcelona „For women“, Gucci „Rush“ ili Lacosteov „Touch of Sun“.

Žene svijetlosmeđe kose najbolje nose cvjetne mirise; gardeniju, bagrem, kozju krv, freziju(…) Njima preporučujemo „Chloe eau de parum“, „Lacoste pour femme“, Chanel „Allure“ ili Shiseidov „Zen“.

Ženama tamnosmeđe boje kose najbolje će pristajati slatkasti mirisi marokanskih ili bugarskih ruža. Za njih izdvajamo: Chanel „Coco Mademoiselle“, Giorgio Armani „Diamonds“ ili Givenchyev „Very irresistible sensual“.



Spojite li, pak, boju kose sa svojim horoskopskim znakom, možda uspijete dobiti upravo onaj savršeni miris koji ćete s radošću nositi. Evo što o ovome kaže zodijak.

Ovnicama će najbolje pristajati smjeli parfemi koji ostavljaju utisak. Iskreno, sladunjavi romantični mirisi nisu za vas. Vas ljudi doživljavaju kao energičnu osobu i trebate parfem koji će to pokazati!

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju - Lancomeov „O de Lancome“

Nježnost će vam pružiti – Carvaneov „Ma griffe“

Vaš afrodizijak – Lanvinov „Arpege“

Za zabavu – CK „Escape“



Bikice privlače gurmanski mirisi. Vašem karakteru najbolje pristaju voćni ili cvjetno – voćni parfemi koji će dodatno stimulirati vaša istančana osjetila. Vi volite drvenaste, aromatične parfeme koji su sofisticirani i romantični.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Calyx tvrtke Prescriptives

Dodatnu ženstvenost dobit ćete od – Guerlainovog Mitsouka

Vaš afrodizijak – Angel Thierry Muglera

Parfem koji će vam povećati samopouzdanje – Chanel No 5

Za zabavu – Estee Lauder Pleasures



Blizančice – miris za blizančice trebao bi biti izravan i osoban. Odgovaraju vam parfemi koji ocrtavaju vašu najrazigranija raspoloženja koji obično dolaze u obliku pjenušavih cvjetnih buketa. Orijentalni parfemi su preozbiljni za vas, a voćni su vam pomalo dosadni.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Chanelov Cristalle (u njemu se miješaju esencije limuna, bosiljka i jasmina s pozadinskim mošusom, đurđevkom i pačulijem).

Za dodatnu nježnost – Cartierov So pretty

Vaš afrodizijak - Cerruti 1881 Pour Femme

Parfem koji će vam povećati samopouzdanje – Guerlaineov Champs-Elysees

Za zabavu – Yvresse Yvesa Saint Laurenta



Račice su previše praktične da bi ih se moglo nazvati romantičnima, ali ih bez obzira na to privlače parfemi koji su označeni kao romantični. Romantični mirisi obično u sebi imaju puno cvijeća, a račice to vole.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Estee Lauder White Linen Breeze (svijetao, lepršav i osvježavajući miris u kojem ćete osjetiti kapljice mora i suncem okupano cvijeće)

Za dodatnu nježnost – L'Air du Temps Nine Ricci

Vaš afrodizijak - Maroussia Slave Zaitser

Parfem koji će vam povećati samopouzdanje – Volupte Oscar de la Renta

Za zabavu – Diorov Tendre Poison



Lavice su romantične duše, one sanjaju o izobilju i ljubavi u velikom stilu. Pri izboru parfema nerijetko se pogrešno povode za ekstravagantnim pakovanjima ili zvučnim imenima. Lavice su vrlo senzualne i ponekad jako seksi. Trebale biste izabrati neke od slijedećih romantičnih parfema.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Chanel No 5

Za dodatnu nježnost – Lancomeov Tresor u kojem su spojeni jorgovan, ruža, iris i đurđica

Vaš afrodizijak - Boudoir Vivienne Westwood

Parfem koji će vam povećati samopouzdanje – Knowing kuće Estee Lauder.

Za zabavu – Diorova Dolce vita cvjetno-voćni, ali začinski miris s notama cimeta, breskve, marelice, sandalovine i vanilije.



Djevice su vjerojatno žene s najviše dobrog ukusa u horoskopu. Vaš izbor parfema je toliko besprijekoran da ga je nemoguće nadmašiti, premda ponekad poželite postati buntovnica i radikalno promijeniti svoju kolekciju mirisa. Vaši bi mirisi trebali odražavati šarm na koji asocirate svoje prijatelje.

Parfem koji će vam podignuti raspoloženje - Blue Grass Elizabeth Arden

Za dodatnu nježnost – Cacharelov Anais Anais (iris, cvjetovi naranče i ylang ylang nalaze se u gornjim notama ovog parfema, a također sadrži i neke drvenaste note, te mošus). Ovaj je parfem ženstvenost u finoj, cvijećem oslikanoj, bočici.

Vaš afrodizijak je Guerlainov Mitsouko, drvenasto-breskvasti miris koji nije lako zaboraviti.

Za zabavu - Dioressence Christion Dior



Vage su obično najuglađenije žene horoskopa. Vaga koja ne nosi cvjetni ili romantični parfem pogrešno je izabrala miris. Ruže su sinonim za romantiku i ljubav. Parfemi koji vam najbolje pristaju su oni koji odišu kvalitetom, osobito lijepim mirisom ruža.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Cliniqueov Happy

Za dodatnu nježnost – Paris Yvesa Saint Laurenta

Vaš afrodizijak – Intuition Estee Lauder, drvenasto-breskvasti miris koji neće proći nezamijećen.

Za dodatno samopouzdanje – Joy, Jean Patou, miris koji slavi sjećanja.

Za zabavu – True Love Elizabeth Arden.



Stil škorpionki je kvaliteta, a ne kvantiteta. Magnetska privlačnost vama je urođena i trebali biste je nabolje iskoristiti i kada birate parfem. Vi orijentalne mirise nosite bolje nego bilo koji drugi znak, oni pristaju vašoj strasti i ozračju tajanstvenosti koje širite.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Manifesto Isabelle Rossellini

Za dodatnu nježnost – Guerlaineov Shalimar. Shalimar je klasični francuski miris koji je kuća Guerlain lansirala 1925.

Vaš afrodizijak – Opium Yvesa Saint Laurenta, egzotična mješavina cvijeća, drvenih nota i začina. Ovaj će vas miris obaviti egzotikom, tajanstvenošću i magijom.

Da biste se osjećali kao da vam nitko nije ravan – Chanel Allure, topao cvjetni miris kombinacija je lotosa, ruže i jasmina s daškom vanilije, Ovaj je parfem izvrstan za večernje izlaske.

Za zabavu – Diorov Poison



Strijelčice su živahne, energične i prirodne. Privlače vas jednostavni svježi mirisi. Parfemi koji zrače čistoćom i svježinom dat će dodatan šarm vašoj, ionako zaraznoj, osobnosti.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – CK One u kojem su naranča, limun i jasmin spojeni s notama ruža, sandalovine i pačulija.

Za dodatnu nježnost - Manifesto Isabelle Rossellini

Vaš afrodizijak - L'Eau d'Issey, Issey Miyake

Za dodatno samopouzdanje – Chanel No 19 sa svojim cvjetnim i zelenim notama kombinira i neke drvenaste note.

Za zabavu - Tommy Girl Tommya Hilfigera



Kada jarčice jednom nešto probaju i to im se svidi, one to ne mijenjaju – to vrijedi i za mirise. Ipak, ponekad trebate napraviti odmak od poznatog i odabrati parfem koji pristaje vašoj individualnosti.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Eau D'Hadrien Annick Goutal, klasični citrusni miris.

Za dodatnu nježnost - 5th Avenue Elizabeth Arden

Vaš afrodizijak – CK Truth, drveni, orijentalni miris sa začinskim notama.

Za zabavu - Private Collection Estee Lauder



Vodenjačice su uvijek besprijekorne kad je u pitanju njihova pojava, i nikad se neće osjećati ugodno ako ih javnost ne doživi takvima. Ne volite previše gužve ni oko sebe, ni u svojim parfemima. Želite da parfem odiše onim za što se zalažete – neovisnošću, jednostavnošću i nježnošću.

Vašem će tijelu najbolje podariti energiju – Clarins Eau Dynamisante

Za dodatnu nježnost – Green Tea Elizabeth Arden

Vaš afrodizijak - Femininite du Bois, Shiseido, začinski i zavodljiv miris

Za dodatno samopouzdanje – L'Eau D'Issey, Issey Miyake, parfem koji nazivaju eteričnom magijom.

Za zabavu – Cacharelov Eau D'Eden



Ribice su noćne ptice koje žive u bajkama i vjeruju kako život bez parfema nije potpun. Senzualnost mirisa vas očarava. Malo koji parfem se ribama ne sviđa, one će stalno isprobavati nove parfeme dok ne pronađu onaj jedan kojem će ostati vjerne cijelog života.


:smajl034

_________________

-Lično iskustvo je najbolja škola ali je školarina veoma skupa.
Sokrat


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 svi 2013, 11:51 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 svi 2013, 22:46
Postovi: 33
Lokacija: tu i tamo
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Djevice su vjerojatno žene s najviše dobrog ukusa u horoskopu. Vaš izbor parfema je toliko besprijekoran da ga je nemoguće nadmašiti, premda ponekad poželite postati buntovnica i radikalno promijeniti svoju kolekciju mirisa. Vaši bi mirisi trebali odražavati šarm na koji asocirate svoje prijatelje.

Parfem koji će vam podignuti raspoloženje - Blue Grass Elizabeth Arden

Za dodatnu nježnost – Cacharelov Anais Anais (iris, cvjetovi naranče i ylang ylang nalaze se u gornjim notama ovog parfema, a također sadrži i neke drvenaste note, te mošus). Ovaj je parfem ženstvenost u finoj, cvijećem oslikanoj, bočici.

Vaš afrodizijak je Guerlainov Mitsouko, drvenasto-breskvasti miris koji nije lako zaboraviti.

Za zabavu - Dioressence Christion Dior



:klanjam

tocna izjava :zubati

_________________

-Lično iskustvo je najbolja škola ali je školarina veoma skupa.
Sokrat


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 svi 2013, 11:52 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08
Postovi: 19084
Lokacija: među zvijezdama
Pazi račice :D

Imam ja jednog meni dragog raka u muškom rodu.Sliči na onog vlasnika restorana iz " spuzva Bob ":)

_________________
Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!


Ponesi zastavu!!!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 svi 2013, 12:03 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 svi 2013, 22:46
Postovi: 33
Lokacija: tu i tamo
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pazi račice :D

Imam ja jednog meni dragog raka u muškom rodu.Sliči na onog vlasnika restorana iz " spuzva Bob ":)


msm da se paze :P
=)) jel zna dobro da stipa ?

_________________

-Lično iskustvo je najbolja škola ali je školarina veoma skupa.
Sokrat


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 svi 2013, 12:06 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08
Postovi: 19084
Lokacija: među zvijezdama
suzi je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pazi račice :D

Imam ja jednog meni dragog raka u muškom rodu.Sliči na onog vlasnika restorana iz " spuzva Bob ":)


msm da se paze :P
=)) jel zna dobro da stipa ?



"Ujeda" figurativno, poput dobermana =))

_________________
Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!


Ponesi zastavu!!!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 svi 2013, 12:21 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 svi 2013, 22:46
Postovi: 33
Lokacija: tu i tamo
SarajkaDjevojka je napisao/la:
suzi je napisao/la:

msm da se paze :P
=)) jel zna dobro da stipa ?



"Ujeda" figurativno, poput dobermana =))

u, hhha pa to je posebna vrsta,da ti nisam u kozi :sega

_________________

-Lično iskustvo je najbolja škola ali je školarina veoma skupa.
Sokrat


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 20 ruj 2013, 13:35 
Offline

Pridružen/a: 31 lis 2012, 19:51
Postovi: 5940
Osnovno čemu se mora naučiti svaka devojčica pre nego što postane devojka/žena:

Parfem se koristi u večernjim satima, toaletna voda u dnevnim.

Parfem kao i toaletna voda ne smeju da se osete na većoj udaljenosti od max. 1,5m.

Sve što prelazi te okvire postaje kič ili bolje šund.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 20 ruj 2013, 13:38 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 sij 2012, 03:21
Postovi: 15067
Lokacija: Zagreb
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Djevice su vjerojatno žene s najviše dobrog ukusa u horoskopu. Vaš izbor parfema je toliko besprijekoran da ga je nemoguće nadmašiti, premda ponekad poželite postati buntovnica i radikalno promijeniti svoju kolekciju mirisa. Vaši bi mirisi trebali odražavati šarm na koji asocirate svoje prijatelje.

Parfem koji će vam podignuti raspoloženje - Blue Grass Elizabeth Arden

Za dodatnu nježnost – Cacharelov Anais Anais (iris, cvjetovi naranče i ylang ylang nalaze se u gornjim notama ovog parfema, a također sadrži i neke drvenaste note, te mošus). Ovaj je parfem ženstvenost u finoj, cvijećem oslikanoj, bočici.

Vaš afrodizijak je Guerlainov Mitsouko, drvenasto-breskvasti miris koji nije lako zaboraviti.

Za zabavu - Dioressence Christion Dior



:klanjam


Djevica?

_________________
Do godine u Herceg Bosni. :HercegBosanac


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 20 ruj 2013, 15:00 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08
Postovi: 19084
Lokacija: među zvijezdama
Osmica je moj sretan broj Doc :)

Četiri imam u datumu rodjenja.

Nisu ti valjda djevice srodni znakovi ?

_________________
Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!


Ponesi zastavu!!!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 20 ruj 2013, 18:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 sij 2012, 03:21
Postovi: 15067
Lokacija: Zagreb
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Osmica je moj sretan broj Doc :)

Četiri imam u datumu rodjenja.


Nisu ti valjda djevice srodni znakovi ?


I ja isto. :001_cool

_________________
Do godine u Herceg Bosni. :HercegBosanac


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 21 ruj 2013, 13:22 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15
Postovi: 5115
Lokacija: Mali noćni razgovori
Godinama samo Nina Ricci, s tim da uvijek kupim neki novi...mada izbjegavam cvjetne tonove.

_________________
Pomozite mi da vas ne ubijem!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 18 pro 2013, 21:49 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 svi 2013, 22:46
Postovi: 33
Lokacija: tu i tamo
za mušku populaciju :zubati
slika


Le Male Couple od Jean Paul Gaultier-a je moderan, privlačan, muževan i harizmatičan muški parfem. Ovaj parfem se otvara notama artemizije, lavande, mente, kardamona i bergamota. U srcu ovog privlačnog, elegantnog, dopadljivog i blistavog parfma su kim, cvet pomorandže i cimet, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota sandalovine, ambera, tonke, vanile i kedra. Parfem Jean Paul Gaultier Le Male Couple je napravljen u elegantnoj bočici u obliku muškog tela obučenog u majicu sa belim prugicama na plavoj pozadini i sa jarkocrvenom tetovažom srca na grudima.

_________________

-Lično iskustvo je najbolja škola ali je školarina veoma skupa.
Sokrat


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 19 pro 2013, 02:12 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 sij 2012, 03:21
Postovi: 15067
Lokacija: Zagreb
http://www.youtube.com/watch?v=HrMIt-158dk

_________________
Do godine u Herceg Bosni. :HercegBosanac


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 19 pro 2013, 13:52 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08
Postovi: 19084
Lokacija: među zvijezdama
suzi je napisao/la:
za mušku populaciju :zubati
slika


Le Male Couple od Jean Paul Gaultier-a je moderan, privlačan, muževan i harizmatičan muški parfem. Ovaj parfem se otvara notama artemizije, lavande, mente, kardamona i bergamota. U srcu ovog privlačnog, elegantnog, dopadljivog i blistavog parfma su kim, cvet pomorandže i cimet, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota sandalovine, ambera, tonke, vanile i kedra. Parfem Jean Paul Gaultier Le Male Couple je napravljen u elegantnoj bočici u obliku muškog tela obučenog u majicu sa belim prugicama na plavoj pozadini i sa jarkocrvenom tetovažom srca na grudima.


Suzi, di si godinu dana? :)
Meni je prejak miris tog parfema. Malo baca čak i na srestvo za laštenje parketa. Doduše kod mene je čulo njuha previše izoštreno..

_________________
Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!


Ponesi zastavu!!!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 19 pro 2013, 16:36 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19705
SarajkaDjevojka je napisao/la:
suzi je napisao/la:
za mušku populaciju :zubati
slika


Le Male Couple od Jean Paul Gaultier-a je moderan, privlačan, muževan i harizmatičan muški parfem. Ovaj parfem se otvara notama artemizije, lavande, mente, kardamona i bergamota. U srcu ovog privlačnog, elegantnog, dopadljivog i blistavog parfma su kim, cvet pomorandže i cimet, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota sandalovine, ambera, tonke, vanile i kedra. Parfem Jean Paul Gaultier Le Male Couple je napravljen u elegantnoj bočici u obliku muškog tela obučenog u majicu sa belim prugicama na plavoj pozadini i sa jarkocrvenom tetovažom srca na grudima.


Suzi, di si godinu dana? :)
Meni je prejak miris tog parfema. Malo baca čak i na srestvo za laštenje parketa. Doduše kod mene je čulo njuha previše izoštreno..

slika

:zubati

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 19 pro 2013, 17:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34
Postovi: 15313
Lokacija: Misao svijeta
Meni dosad najbolji, morao bih si ga ponovno kupiti jer mi je ponestalo :cool
slika

_________________
Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene,
Zaorit ću ko grom:
O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene,
To moj je, moj je dom!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 20 pro 2013, 12:12 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:45
Postovi: 32135
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Osmica je moj sretan broj Doc :)

Četiri imam u datumu rodjenja.

08-18-28.08.1988.?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 20 pro 2013, 13:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08
Postovi: 19084
Lokacija: među zvijezdama
Mar-kan je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Osmica je moj sretan broj Doc :)

Četiri imam u datumu rodjenja.

08-18-28.08.1988.?



Opcija b) je točan odgovor gospodine Markane.

:D

A glede teme, omiljeni su mi medicinski preparati koji sprečavaju neugodno znojenje i mirise, a vrlo malo ili nikako se pak ne osjete, odnosno ne mirišu.

_________________
Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!


Ponesi zastavu!!!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 pro 2013, 08:31 
Offline

Pridružen/a: 25 lip 2012, 07:32
Postovi: 2505
Lokacija: United States Of Balkan
Hugo boss-orange & Bvlgari blw.

_________________
Israel


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Parfem
PostPostano: 22 pro 2013, 11:13 
Offline

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32
Postovi: 11675
Lokacija: Varta drzava
Sto manje parfema to bolje. Osobito onih cvjetnih. To u mozak bode. Sjetim se kad sam busom putovao i neka baba ispred mene sjedi i tako se namirisala nekim sranjem da sam jedva izdrzao. Jos se miris parfema pomijesao s mirisom goriva. citav dan me glava bolila a umalo nisam povratio.

Inace, manje vise jedino sto koristim je...

slika

P.S. Ili ja imam deja vu ili je sl. tema vec bila. Mislim da je bila, al ne skodi ponoviti.

_________________
Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!!
Život je tvoje igralište
Pretpostavka je majka svih zajeba
Svi mi prdimo


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO