Uvek sam mislio da homici vole otoke, kazu da su mestani izuzetno ljubazni i darezljivi prema njima
...haha...hello sailor!....
Uh u prosloj emisiji Trenutak istine i kod nas je bio neki "MUSKARCINA" video sam samo zadnje pitanje: " Da li st ikad u ziovotu progutali spermu od partnera?" Stoka odgovori "da"
Jebo vas ćuk...i to Mile!!!...kaj sam ja sad predmet sprdnje u naseobini!? Otvorim vam šaljivi topic,a lešinari odma dočekali!...e pa neš' majci....
ovo sam našao u arhivi HTV-a....čovjek kaže da se najbolje u životu proveo na Visu....
Ovaj lik treba ić na liječenje, stvarno da nije smiješno bilo bi žalosno. Zar se ovakvi izrodi nalaze u Hrvatskom nacionalnom korpusu, ovaj/a je zdrav za stratišta. Ona njegova (njezina) prijateljica u pratnji je mislim umrla od srama. I kako se stalno spominje u ženskom rodu, aaaaaaaa , trebate pogledat i drugi dio (peder 2.dio) gdje on kaže da ima mlađeg brata, e pa kako sam se sažalio nad tim jadnim bićem koje je njemu brat, da ja imam ovakvog brata ja bi se ubio (hvala Bogu moj normalan). Tarik mu se počeo podmjehivat jbt. izletio sa jokerom zovi, jer nema koga zvat vjerojatno ga se obitelj odrekla. Kad sam ovo prvi put vidio prije možda godinu-dvije prvi put u životu me bio sram što sam Hrvat
Ovo me podsjetilo na jedan Vic. Čovjek imao 3 sina, jedan bio arhitekt, drugi dizajner, a treći isto peder.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80711 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
MISO62 I je napisao/la:
Uh u prosloj emisiji Trenutak istine i kod nas je bio neki "MUSKARCINA" video sam samo zadnje pitanje: " Da li st ikad u ziovotu progutali spermu od partnera?" Stoka odgovori "da"
WAHAHA Vidio sam lik se zove Adorjan Kuruc. (ne, nema nikakvih kvačica)
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
WAHAHA Vidio sam lik se zove Adorjan Kuruc. (ne, nema nikakvih kvačica)
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.