HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 stu 2024, 14:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 886 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Savršen muškarac
PostPostano: 23 lip 2012, 16:31 

teranova je napisao/la:
Bolje da ne lanem kako ja tebe zamišljam. Ne bi ti se dopalo.

Ja Junuza zamišljam baš kao tog lika na njegovom avataru. :zubati U društvu ga zamišljam kao ćutologa, onako purnja neku cigaretu i povremeno ubaci neki zvuk, čisto da ljudi ne zaborave da postoji.

Što se pak njegove liste animoziteta tiče, teško je poređati po intenzitetu, ali evo da probam.. :laugh
1. Srbi/kinje
2. Žene koje mu nisu inferiorne i/ili ga ne konstatuju
3. HDZ-ovci
4. pravnici i pojedini drugi društvenjaci
5. Hercegovci koji nisu na njegovoj liniji razmišljanja - znači njih 99,7% :zubati
...
(lista naravno nije konaĆna.. :D )

slika

Vrh

PostPostano: 23 lip 2012, 16:33 

Junuz bi mogao biti vrlo kvalitetan i pametan čovjek, da nije tog nakaradnog zeničkog odgoja koji ga sputava u životu.
Što očekivati od grada u kojem djeca u osnovnu nose čakije.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2012, 16:35 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Kitoglavac s bradom ostat će vječno asociran s vašim nickom, g. Aga, svakom ko pogleda fotku.

Jednostavno, pristaje... :zubati

Ne zaboravite da imate još 999 999 999 pokušaja =)) :D

Vrh

PostPostano: 23 lip 2012, 20:47 

Real gone je napisao/la:
teranova je napisao/la:
Bolje da ne lanem kako ja tebe zamišljam. Ne bi ti se dopalo.

Ja Junuza zamišljam baš kao tog lika na njegovom avataru. :zubati U društvu ga zamišljam kao ćutologa, onako purnja neku cigaretu i povremeno ubaci neki zvuk, čisto da ljudi ne zaborave da postoji.

Što se pak njegove liste animoziteta tiče, teško je poređati po intenzitetu, ali evo da probam.. :laugh
1. Srbi/kinje
2. Žene koje mu nisu inferiorne i/ili ga ne konstatuju
3. HDZ-ovci
4. pravnici i pojedini drugi društvenjaci
5. Hercegovci koji nisu na njegovoj liniji razmišljanja - znači njih 99,7% :zubati
...
(lista naravno nije konaĆna.. :D )

Ne znam zbog čega ali Srpkinje su mi dosad bile sexualno najprivlačnije, koju god sam znao.

Pitanje inferiornosti je malo kompleksno, rastezljivo. Ne ovisi ovdje niko o nikome da bi neko bio inferioran. Ti briješ na nešto, čini se... :neznam

Ujedno i na 3. i na 5. Dio političkog vodstva iz Hercegovine 90-ih, HDZ-ovci mahom i uhljebljene lopuže koje su iskorištavale ljudsku muku, lako ih je prepoznat, u Zg se voze u terencima.
Kao što sam više puta spominjao, hercegovački zet, rado viđen u Eraniji, podrijetlom po pradjedu i prezimenu negdje s granice Posušja i Imotskog. Teško možeš Erance na mene nahuškat a i mene na njih.

Ekonomiste prezirem više od pravnika, naprosto inženjer kad nešto radi ima 2 rezultata: radi, ne radi; a ovi svi drugi, mahom, društvenjake bih dodao, su u nekom apstraktnom području gdje crno može biti bijelo i obratno. Teško je to pratit.

Nažalost, upravo je inženjera koji imaju 0 ili 1 pogled najmanje u politici. Baš zato što su konkretni...

P.S. Kako ti se sviđa ovaj kitoglavi? =))

Vrh

PostPostano: 23 lip 2012, 22:05 

Ne postoji savrsen muskarac, ali moze se izdresirat skoro do savrsenstva :zubati
Sto se tice izgleda za razliku od 90% zena koje vole crnkose muskarce, mene bas vise privlace plavi, zatim da je visok. Ne treba biti klasicno ljep, manekene ne podnosim, i one koji se brinu pretjerano o izgledu, Vrlo vazno je da je higijenican i uredan, a ne moda. Zatim da je kulturan i blag, ali da ima svoje ja. Da cijeni one stvari u zivotu koje i ja cjenim.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 00:22 

Hm... savrsen muskarac... Humoristican, pametan, otvoren za kompromise u svim podrucjima, da postuje zene, da je uvijek pazljiv prema meni, da se uvijek mogu osloniti na njega, da smo slicnih svjetonazora, po mogucnosti da je iz mog kraja. fizicki izgled- visok, crn, jak, da je pravo musko, a ne neka tetkica :D eto ga- savrsen :D

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 00:47 

Hoćete li vas dvije da taj ima i vaginu ? Tražite tipa koji je isti kao vi.
Ja bih popizdio od dosade da moram živjeti sa osobom koja je i blizu slična kao ja.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 00:51 

Real gone je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:
Kakav Putin, Realka voli juznjake. I nastup, i nacin zivota, stil obuce, samo da nisu samohvalni. Jel tako. :zubati

Da, ali najviše Špance :P

Barselona je grad za sve u životu, tamo i da te srčani uhvati u mladosti, nemaš za čim da žališ :zubati

U Barceloni san bija samo nekoliko dana, ostalo mi u sjecanju samo nudjenje trave i zenskih od nekih afrikanskih imigranata, te oni klubovi odma uz rivu, jel ima to jos? I ona kuca Dalija(?!)Mogu ti priporucit Malagu, uvik mi zao da san bija u vrime kad nisu bile "koride" "stierkampf?"

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:06 

puntar2.0 je napisao/la:
U Barceloni san bija samo nekoliko dana, ostalo mi u sjecanju samo nudjenje trave i zenskih od nekih afrikanskih imigranata, te oni klubovi odma uz rivu, jel ima to jos? I ona kuca Dalija(?!)Mogu ti priporucit Malagu, uvik mi zao da san bija u vrime kad nisu bile "koride" "stierkampf?"

Ne znam je ni ja toliko dobro, ali mi je ostavila tako snažan prvi utisak.
Klima, ljudi, more, atmosfera, sve je ugodno.

A za borbe bikova ja ne bi imala srca..:(, nisam ni na tv-u nikad mogla da ih gledam :closedeyes

slika

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:06 

s Tibidaba (brdo) se pruža lijep pogled na čitav grad, a ima toga još: Sagrada, Olimpijsko selo, Camp Nou, Tore Agbar ili vibrator :D ...prije je Barcelona bila poznata kao grad okrenut leđima moru, a sada su počeli graditi i na obali, kao W hotel (kopija hotela iz Dubaija), forum park.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:07 

Irma je napisao/la:
Ne postoji savrsen muskarac, ali moze se izdresirat skoro do savrsenstva :zubati
Sto se tice izgleda za razliku od 90% zena koje vole crnkose muskarce, mene bas vise privlace plavi, zatim da je visok. Ne treba biti klasicno ljep, manekene ne podnosim, i one koji se brinu pretjerano o izgledu, Vrlo vazno je da je higijenican i uredan, a ne moda. Zatim da je kulturan i blag, ali da ima svoje ja. Da cijeni one stvari u zivotu koje i ja cjenim.

Šveđanin original!

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:17 

većina ženskih voli visoke i crne. koja je to tajna u nama :zubati ? ok, visina mi je jasna, muškarac mora biti veći od ženske, a zašto većinom crni?

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:19 

Real gone je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:

Ne znam je ni ja toliko dobro, ali mi je ostavila tako snažan prvi utisak.
Klima, ljudi, more, atmosfera, sve je ugodno.

A za borbe bikova ja ne bi imala srca..:(, nisam ni na tv-u nikad mogla da ih gledam :closedeyes

Ma u Andaluziji je to dijo kulture. Ove lokalne tv postaje po pola dana emitiraju, i ako nije sezona. Ako im zabrane dizat ce barikade i proglasit slobodnu Andaluziju. :zubati Hablas castellano?

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:20 

Opet,lakše je obojiti kosu,nego se iz kepeca preobraziti u diva.
Zato,hvala majci prirodi na ovih 192cm(santimetara).

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:22 

@Croat, vešto provučena (samo)reklama! :D

Mislim da nije tačno da većina žena voli baš crne (kao gar:)), nego i smeđe i neke među-varijante..:))

Poenta je da izrazita manjina voli baš one bledunjave plavušane, to je tako arhetipski..jer ne asociraju na muževnost.

slika

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:26 

Real gone je napisao/la:

Mislim da nije tačno da većina žena voli baš crne (kao gar:)), nego i smeđe i neke među-varijante..:))

Poenta je da izrazita manjina voli baš one bledunjave plavušane, to je tako arhetipski..jer ne asociraju na muževnost.

glumim dudua :zubati

mislio sam više na tamno kose a ne isključivo na crne kao ugalj.

nisam primijetio kod nas muških odbojnost prema nekoj boji kose, ne može se reći da su npr. brinete ženstvenije od plavuša.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:27 

da, crni, tj. tamnokosi su vise muzevni po meni, istina

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:29 

Bez obzira što je u njega čuna 13 santimetara a u žutokljunca 21 santimetar npr?
Aha,jes ali u kurcu.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:29 

puntar2.0 je napisao/la:

Ma u Andaluziji je to dijo kulture. Ove lokalne tv postaje po pola dana emitiraju, i ako nije sezona. Ako im zabrane dizat ce barikade i proglasit slobodnu Andaluziju. :zubati Hablas castellano?

desafortunadamente, no ;)

Kad smo kod visine, Navas mi je sad prototip toga koliko nekoga priroda može da uskrati nepopravljivo..

Ima lik totalno naočitu facu, s tim ludim svetlim očima, a na terenu izgleda ko patikica u odnosu na druge muškarce.. :blink

slika

slika

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:30 

zene vole tamne jer je njih lakse prevarit. rodi li svjetlooka zena svjetlookom muskarcu tamnooko dijete ne treba ti nikakv test, dijete nije tvoje :zubati zato zene idu za manjim rizikom, daj smedjeg kakav god da ispadne nece bit sumnjicav.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:30 

Croat je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

glumim dudua :zubati

mislio sam više na tamno kose a ne isključivo na crne kao ugalj.

nisam primijetio kod nas muških odbojnost prema nekoj boji kose, ne može se reći da su npr. brinete ženstvenije od plavuša.

Nisu zenstvenije, ali brinete, specijalno mediteranski ili francuski tipus zrace nesto vatrenije, bar meni.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:33 

dudu je napisao/la:
zene vole tamne jer je njih lakse prevarit. rodi li svjetlooka zena svjetlookom muskarcu tamnooko dijete ne treba ti nikakv test, dijete nije tvoje :zubati zato zene idu za manjim rizikom, daj smedjeg kakav god da ispadne nece bit sumnjicav.

Hahahaha, zene uvijek razmisljaju pametno, nema sta. :P

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:33 

Real gone je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:

desafortunadamente, no ;)

Kad smo kod visine, Navas mi je sad prototip toga koliko nekoga priroda može da uskrati nepopravljivo..

Ima lik totalno naočitu facu, s tim ludim svetlim očima, a na terenu izgleda ko patikica u odnosu na druge muškarce.. :blink

slika

Ma problem mu je, ako mu se svidi visoka zenska, nema sanse. One idu iz prvac izkljucivo po visini.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:35 

di ste nasli stavljat slike ovog Isus Brodara?

Vrh

PostPostano: 24 lip 2012, 01:36 

Inače,ova ženska mjerila su toliko isfurana za nepovjerovati...
Aha,jeste,eno Severina birala najljepšeg,najmuževnijeg...aha jeste,eno na ZG sphitzi trebe gledaju zgodne BBB...aha jeste,eno u na Rondou cance gledeaju ljepotane u Golfu kecu...
Manite se šuplje...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 886 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: