|
|
Stranica: 4/36.
|
[ 886 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 13:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60942 Lokacija: DAZP HQ
|
momak prelazi 7 s lakoćom (no homo), ali bi taj mogao biti samo mali od kužine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 13:54 |
|
|
dudu je napisao/la: momak prelazi 7 s lakoćom (no homo), ali bi taj mogao biti samo mali od kužine. Dobro, dajte vase slike na sunce, da zenski dio foruma, ocijeni vase tjelesne atribute I to odmah ! Bobo, pa dudu
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 13:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dobro, na ovoj drugoj slici je već bolje, tu je već 6.99/10
Inače, meni je frizura najbitnija na nekome, odmah mu vidim karakter i sve. Frizura je najbitniji dio čovječijeg izgleda i iz nje možemo vidjeti mnoge stvari, a najvažnije da li netko ima stila. Jer možemo mi biti i siromašni i bogati a imati perfect frizuru (barem mi muški), a za druge elementa stylinga to je već malo teže. Nevjerojatno je koliko se toga može pročitati iz zurke. Jer npr ako netko ima nemarnu frizuru onda tko takvom čovjeku može ponuditi neki odgovoran posao?! A ako ima pak brižljivo njegovanju, sjajnju i začešljanu e to je već čovjek koji vodi brigu!
P.S. Ovaj tvoj na fotki mi dosta sličan dudu-u, samo je dudu zgodniji.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 14:01 |
|
|
emt je napisao/la: Dobro, dajte vase slike na sunce, da zenski dio foruma, ocijeni vase tjelesne atribute I to odmah ! Bobo, pa dudu Majke mi moje, jednom ja sjedim sa mojom malom sestričnom u krilu i malo listam ovaj forum, kad ona reče pokazujući na ovaj moj avatar : - Ujko evo tebe na slici. Dakle isti sam kao i On, samo sam zgodniji.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 14:02 |
|
|
Ako ti ovo pravilo Bobo vazi i za zene, ja sam ti onda na crnoj listi takodje.Mislim, nikad nemam frizure.Meni je gubljenje vremena frizirati se.Pogotovo ujutro, kad ustajem na posao u zadnji cas, malo kosu pokupim u neke snalice, i to je to. Stvarno bi mi previse bilo da moram ustati jedno sat vremena prije i kosu raditi kojekakvim preparatima, fenovima i cetkama i sl :) @Dobro, ako si ko Elvis, hocemo i da vidimo koliko si onda zgodniji
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 14:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: emt je napisao/la: Dobro, dajte vase slike na sunce, da zenski dio foruma, ocijeni vase tjelesne atribute I to odmah ! Bobo, pa dudu Majke mi moje, jednom ja sjedim sa mojom malom sestričnom u krilu i malo listam ovaj forum, kad ona reče pokazujući na ovaj moj avatar : - Ujko evo tebe na slici. rang lista ide ovako: 1. bobovac- teška srca 2. ministar 3. dudu/RobbieMO a bio sam nekad prvi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 14:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Majke mi moje, jednom ja sjedim sa mojom malom sestričnom u krilu i malo listam ovaj forum, kad ona reče pokazujući na ovaj moj avatar : - Ujko evo tebe na slici.
rang lista ide ovako: 1. bobovac- teška srca 2. ministar 3. dudu/RobbieMO a bio sam nekad prvi. Daj ruku, nedam ja tebe nikome Godineeeeeeeee prolazeeeeeeeeeee, prokleteee neka idu bez mene !!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 14:14 |
|
|
ma zajebavam se, ministar i bobovac su old-timeri za mene, pravu konkurenciju vidim u Robbiju, on je mlađi 2 godine.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 14:24 |
|
|
dudu je napisao/la: ma zajebavam se, ministar i bobovac su old-timeri za mene, pravu konkurenciju vidim u Robbiju, on je mlađi 2 godine. Eh sad, ovu izjavu neka zanemari zenski dio foruma. MI cemo odluciti ko je old-timer, a ko su noviji modeli ustvari. ZNACI slike i to osoba A,B,C :) Jel ´posteno ?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 14:31 |
|
|
ako se ne varam stavio sam slike 5-orice veličanstvenih.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 14:34 |
|
|
dudu je napisao/la: ako se ne varam stavio sam slike 5-orice veličanstvenih. Jesi iz nekog casopisa, no ja mislim na prave istinske :P A ovo sam dobro rekla, da zenska publika zanemari tvoju izjavu.(kao u sudnici ono)
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 14:39 |
|
|
Stalno zaboravljate MRSHU. On je skriveni dragulj. ;)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 14:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Stalno zaboravljate MRSHU. On je skriveni dragulj. ;) pa on je peti u kruni ako se ne varam, s one slike jelte. Robbie i ja smo u prednosti zbog milozvučnog purgerskog naglaska koji pobjeđuje bilo koji bh. naglasak anytime.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 15:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Nesto je previse vas muskih na temi koja se zove "Savrsen muskarac". Malo mi je to cudno.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 15:38 |
|
|
bit će da smo doživjeli temu kao otvoreni natječaj.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 15:48 |
|
|
Ovo je zenski dio foruma, ujedno i ziri, dolazimo...Znaci slike na sunce
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 16:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Aztec je napisao/la: Nesto je previse vas muskih na temi koja se zove "Savrsen muskarac". Malo mi je to cudno. Jest malo nastrano
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 17:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 18:23 |
|
|
Eto ga, sad ste otjerali sve muške s ove teme.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 20:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
emt je napisao/la: Ovo je zenski dio foruma, ujedno i ziri, dolazimo...Znaci slike na sunce Moze?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 22 sij 2012, 22:46 |
|
|
Aztec je napisao/la: emt je napisao/la: Ovo je zenski dio foruma, ujedno i ziri, dolazimo...Znaci slike na sunce Moze?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 00:02 |
|
|
Zadar, Mario i Aztec idu u drugi krug sa slikama naravno i osobnim prestavljanjem.Kao misteri ono (ja sam taj i taj, bavim se ...volim, ne volim i sl ) Imacemo kategorije.A one sto je dudu naveo ubacujemo u prvi krug Dobro uvjezbajte govor, ponasanje i sl :P
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 00:16 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
emt je napisao/la: Zadar, Mario i Aztec idu u drugi krug sa slikama naravno i osobnim prestavljanjem.Kao misteri ono (ja sam taj i taj, bavim se ...volim, ne volim i sl ) Imacemo kategorije.A one sto je dudu naveo ubacujemo u prvi krug Dobro uvjezbajte govor, ponasanje i sl :P Koji Mario ?
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 00:17 |
|
|
mario_cro je napisao/la: emt je napisao/la: Zadar, Mario i Aztec idu u drugi krug sa slikama naravno i osobnim prestavljanjem.Kao misteri ono (ja sam taj i taj, bavim se ...volim, ne volim i sl ) Imacemo kategorije.A one sto je dudu naveo ubacujemo u prvi krug Dobro uvjezbajte govor, ponasanje i sl :P Koji Mario ? Imaš tri pokušaja za pogađanje .
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 00:27 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Zadar1993 je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Koji Mario ? Imaš tri pokušaja za pogađanje . Znam,provjeravam da nema još koji Mario...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|