|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 120 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Urbana
|
Naslov: Sexipilnost Postano: 10 ruj 2009, 12:07 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1859 Lokacija: forum HB
|
Sta to za vas uopste znaci..ili sa cim povezujete isti?Za spoljasnost ili unutrasnjost? Slazem se s tim da su sexipil i senzualnost vise povezani sa srcem i mozgom. Iako se odmah ogradjujem i pravim razliku izmedju sexipila i lepote..moj omiljeni primer, grdoba..Karleusa Jelena..ubedjena je o fullu svog sexipila.. Moja pretpostavka o razlozima njenog ubedjenja su kilogrami silikona..jel? Koliko vas se slaze sa tim njenim misljenjem tj.povezivanju sexipila samo sa fizickim"atributima"tj.oblinama(ako je rec o zenama) a koliko vas misli drugacije..tj.da sexipil nije uslovljen vizuelnim efektom? Ili pak sto bi ja rekla..da on dolazi ili stvara se unutar nas!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 10 ruj 2009, 12:51 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
Sex appeal ti je oko 90% pitanje fizičkih atributa
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 10 ruj 2009, 13:46 |
|
|
Interesantno pitanje. Što ženu čini atraktivnom seksipilnom,koliko je seksipilnost važna za njen život?možda muškarci odgovore? E sad što je seksipilnost,neznam.. ali mislim da ima veze sa onim iznutra,sretna žena može biti seksi,kako hoda kako govori,pokreti,šarmantnost,sve to dolazi iznutra i onda ta žena bilo što da obuče je seksi jer dolazi iznutra... zrači nekako i još pri tome lijepo izgleda..
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 10 ruj 2009, 17:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Meni osobno, stav i držanje mnogo grade seksipil kod žena. Naravno da i fizički atributi imaju sboj obol.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 10 ruj 2009, 23:53 |
|
|
lider30 je napisao/la: Meni osobno, stav i držanje mnogo grade seksipil kod žena. Naravno da i fizički atributi imaju sboj obol. Znaci..kombinacija duhovnog i fizickog.. Ok. Al ovde se najvise prica o sexipilu zena,a ja sam htela da cujem sta cini jednog muskarca sexipilnim? Stavka,po stavka..molim...
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 11 ruj 2009, 09:49 |
|
|
lider30 je napisao/la: Meni osobno, stav i držanje mnogo grade seksipil kod žena. Naravno da i fizički atributi imaju sboj obol. Sa ovim se apsolutno slažem samo bih dodala da žena bez samopuzdanja nemože biti seksipilna.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 11 ruj 2009, 10:11 |
|
|
snezana mk je napisao/la: lider30 je napisao/la: Meni osobno, stav i držanje mnogo grade seksipil kod žena. Naravno da i fizički atributi imaju sboj obol. Sa ovim se apsolutno slažem samo bih dodala da žena bez samopuzdanja nemože biti seksipilna. Rekla bih da je to deo one unutrasnjosti..iz koje ja mislim da sve dolazi.. S nedostatkom samopouzdanja ne mozes imati ni stav,ni drzanje..Ali isto tako njegov nedostatak ne mozes prikriti ni gomilom sminke,ni garderobom,pa taman se radilo o onoj za maskenbal ..
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 11 ruj 2009, 10:16 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Sa ovim se apsolutno slažem samo bih dodala da žena bez samopuzdanja nemože biti seksipilna. Rekla bih da je to deo one unutrasnjosti..iz koje ja mislim da sve dolazi.. S nedostatkom samopouzdanja ne mozes imati ni stav,ni drzanje..Ali isto tako njegov nedostatak ne mozes prikriti ni gomilom sminke,ni garderobom,pa taman se radilo o onoj za maskenbal .. Tako je ,žena bez samopouzdanja ,nema dobro držanje ,nema šarma već neka letargija izbija iz nje zaključak:seksipilnost dolazi iznutra. Smatraš li sebe seksipilnom Cosmi?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 11 ruj 2009, 10:21 |
|
|
Urbana je napisao/la: lider30 je napisao/la: Meni osobno, stav i držanje mnogo grade seksipil kod žena. Naravno da i fizički atributi imaju sboj obol. Znaci..kombinacija duhovnog i fizickog.. Ok. Al ovde se najvise prica o sexipilu zena,a ja sam htela da cujem sta cini jednog muskarca sexipilnim? Stavka,po stavka..molim... -zgodan,muževan ne slatkast ko curica, -smisao za humor (obavezan) -romantičan -iskren
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 11 ruj 2009, 10:30 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Znaci..kombinacija duhovnog i fizickog.. Ok. Al ovde se najvise prica o sexipilu zena,a ja sam htela da cujem sta cini jednog muskarca sexipilnim? Stavka,po stavka..molim... -zgodan,muževan ne slatkast ko curica, -smisao za humor (obavezan) -romantičan -iskren Jesi li ovo napisala ti ili ja.. ?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 11 ruj 2009, 11:00 |
|
|
Urbana je napisao/la: Jesi li ovo napisala ti ili ja.. ? neznam posudila sam ti pass ??? da nastavim?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 11 ruj 2009, 15:29 |
|
|
Hah, jest kako da ne Ali ok, shvatam da je naše društvo takvo kakvo je, i da je opasnost od etikete "kurva" velika, čak i na skoro pa anonimnom Međumrežju .
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 00:34 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Jesi li ovo napisala ti ili ja.. ? neznam posudila sam ti pass ??? da nastavim? Ajd sad cu ja koju...pa se nadovezi.. Inteligencija je bas sexy.. ...zatim...ljubaznost.. Sexy je biti i malo drugaciji od ostalih....unikat.. Mikrofon je Vas,Snezana...
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 09:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hah, jest kako da ne Ali ok, shvatam da je naše društvo takvo kakvo je, i da je opasnost od etikete "kurva" velika, čak i na skoro pa anonimnom Međumrežju . Ne razumijem što želiš reći na temu kvačice? Da atraktivna seksipilna žena vrlo lako može nositi drugu "etiketu" jer društvo tako na atraktivne žene gleda?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 10:07 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: neznam posudila sam ti pass ??? da nastavim? Ajd sad cu ja koju...pa se nadovezi.. Inteligencija je bas sexy.. ...zatim...ljubaznost.. Sexy je biti i malo drugaciji od ostalih....unikat.. Mikrofon je Vas,Snezana... Pa neznam što još ,šarm možda,fini maniri grade seksipilnost kod muškarca ...govor,psovanje da je na minimum i da nije švalerčina
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 13:04 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Kako da nisam videla ovo pitanje?:zubati Smatram...jeee..kako da ne..hmm I imponuje mi da covek s kojim provodis godine skupa,ne krije koliko uziva u tebi.. Kao sto rekoh sexipil izbija iznutra..Znaci i bez dekoltea i zategnute guze...zena u trenerci i zacupane kose,moze zraciti istim..
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 13:23 |
|
|
Za ovu devojku npr.kazu da zraci sexipilom.. iako je u kucnoj varijanti.. Po meni pokret ruke je bitan...u ovom slucaju...
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 13:44 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Kako da nisam videla ovo pitanje?:zubati Smatram...jeee..kako da ne..hmm I imponuje mi da covek s kojim provodis godine skupa,ne krije koliko uziva u tebi.. Kao sto rekoh sexipil izbija iznutra..Znaci i bez dekoltea i zategnute guze...zena u trenerci i zacupane kose,moze zraciti istim..
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 13:53 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Kako da nisam videla ovo pitanje?:zubati Smatram...jeee..kako da ne..hmm I imponuje mi da covek s kojim provodis godine skupa,ne krije koliko uziva u tebi.. Kao sto rekoh sexipil izbija iznutra..Znaci i bez dekoltea i zategnute guze...zena u trenerci i zacupane kose,moze zraciti istim.. Nemoj sad ti mene da ostavljas bez odgovara na pitanje koje si mi postavila... Zelim iskren odgovor! Moze i Mara da odgovori a i ovi muskarci ko da su se prepali neceg... Jos samo da te pitam..jesmo li u gore nabrojano stavili neznost? Ona zna biti tako sexy..
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 13:57 |
|
|
Urbana je napisao/la: Nemoj sad ti mene da ostavljas bez odgovara na pitanje koje si mi postavila... Zelim iskren odgovor! Moze i Mara da odgovori a i ovi muskarci ko da su se prepali neceg... Jos samo da te pitam..jesmo li u gore nabrojano stavili neznost? Ona zna biti tako sexy.. neznam kad sam dobro raspoložena mislim da jesam i uredim se i zračim no ima dana kad se nimalo ne osjećam sexy. dakle, kod mene ovisi od raspoloženja.mislim,nisam sigurna.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 13:58 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Nemoj sad ti mene da ostavljas bez odgovara na pitanje koje si mi postavila... Zelim iskren odgovor! Moze i Mara da odgovori a i ovi muskarci ko da su se prepali neceg... Jos samo da te pitam..jesmo li u gore nabrojano stavili neznost? Ona zna biti tako sexy.. Smatram da imas sexappeala!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 14:06 |
|
|
mara je napisao/la: Urbana je napisao/la: Nemoj sad ti mene da ostavljas bez odgovara na pitanje koje si mi postavila... Zelim iskren odgovor! Moze i Mara da odgovori a i ovi muskarci ko da su se prepali neceg... Jos samo da te pitam..jesmo li u gore nabrojano stavili neznost? Ona zna biti tako sexy.. Smatram da imas sexappeala! Tipfeler..izgleda.. Pitala sam te za tvoj sexipil?
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 14:10 |
|
|
Urbana je napisao/la: mara je napisao/la: Smatram da imas sexappeala! Tipfeler..izgleda.. Pitala sam te za tvoj sexipil? Nije Tippfehler, napisala sam ono sto sam i mislila!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 14:16 |
|
|
Pa `ajde napisi i o sebi koju rec...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sexipilnost Postano: 12 ruj 2009, 14:21 |
|
|
Urbana je napisao/la: Pa `ajde napisi i o sebi koju rec... Ma, bitno je da ste se Sneki i ti dogovorile same sa sobom, i međusobno, da ste seksipilne. Mada ste međusobno "priznale" seksipilnost jedna drugoj na krajnje kurtoazan način.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|