Ma moj izbor, ali recimo da je 6/10. Jako je teško naći muško dupe na netu da je po mom ukusu. Sve nešto mišićavo, provučen peškir među nogama, nauljeno, viri iz pjene u kadi...Baš bezveze.
Šta fali onom što sam ja postavila pa konačno i tvom, obučenom?
Imam par dobrih primeraka ali neću da zbog nas par kojima baš i nije do takvog prizora, kvarim mušku zadovoljštinu.
Koju Gaby pokušavam se sjetiti ko je opjevao dupe Ksenija samo sam preletjela stranice (ko će isčitavati 6 stranica) ali ja ti ipak volim prirodu Pokušat ću kasnije naći par slika, al bojim se da će to biti nemoguća misija.
Drage dame, da znate da ste mene kao i vjerujem čitavo muško forumsko diskutantstvo maksimalno napalile, ali i istovremeno, usred ne pokazivanja atributa iz naslova same teme i duboko ste nas razočarale pošto većina nas je mislila da je pokretač(ica) ove teme pokrenula istu sa željom demonstracije svojih vlastitih kapaciteta po tom nadasve jako primamljivom pitanju, stoga iskreno se nadam(o) da će naq ovoj temi neki fotos da sijevne kako mi mućki nebismo bili uskraćeni za vrhunsku umjetnost obogaćenu obilnim kulturno-umjetničkim sadržajem.
Drage dame, da znate da ste mene kao i vjerujem čitavo muško forumsko diskutantstvo maksimalno napalile, ali i istovremeno, usred ne pokazivanja atributa iz naslova same teme i duboko ste nas razočarale pošto većina nas je mislila da je pokretač(ica) ove teme pokrenula istu sa željom demonstracije svojih vlastitih kapaciteta po tom nadasve jako primamljivom pitanju, stoga iskreno se nadam(o) da će naq ovoj temi neki fotos da sijevne kako mi mućki nebismo bili uskraćeni za vrhunsku umjetnost obogaćenu obilnim kulturno-umjetničkim sadržajem.
Vlado, koliko nam daješ fore da se fotografišemo za specijalno izdanje na elitnom HB forumu. Nije mala stvar debitovati sa delikatnim delom tela.
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
Vladimir RUS je napisao/la:
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.