|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 147 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 20:27 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: jel ti snežo imaš malog crnca da ti ovo nosi.. nemam crnca  ali za što služite vi muškarci 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 20:33 |
|
|
Urbana je napisao/la: teranova je napisao/la: Ja volim Deborah senke i rumenila. Maskaru retko stavljam jer nosim naočare sa foto-grej staklima pa se ionako ne vidi.  Sta tvoje sminkanje podrazumeva?I koliko se cesto sminkas Teranova? Nije isto leti i zimi. Leti ne stavljam tečni puder, već samo rumenilo, senku i karmin neutralne boje. Nemam mnogo šminke, volim nešto da potrošim pa tek onda kupim novo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 20:35 |
|
|
Urbana je napisao/la: Snezo svaka cast... Toliko spratova sminke jos nisam videla... Evo moje skromnoce..i sve stane u jedan neseser...20x15...i jos ima lufta... A ovo su stickersi za nokte sto sam neki dan pominjala...Uzela sam i danas jedne...al me mrzi slikati.. Dobro  ja rekoh sad će Cosmi da mi održi lekciju....ali dobra si bila Lepa ti je kolekcija Cosmi  ,od maskara mi je najbolja Max faktor 2000 calori i YSL EFC je kraljica sjenila Deborah i Manhattan stikersi su ti super 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 20:42 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Snezo svaka cast... Toliko spratova sminke jos nisam videla... Evo moje skromnoce..i sve stane u jedan neseser...20x15...i jos ima lufta... A ovo su stickersi za nokte sto sam neki dan pominjala...Uzela sam i danas jedne...al me mrzi slikati.. Dobro  ja rekoh sad će Cosmi da mi održi lekciju....ali dobra si bila Lepa ti je kolekcija Cosmi  ,od maskara mi je najbolja Max faktor 2000 calori i YSL EFC je kraljica sjenila Deborah i Manhattan stikersi su ti super  Volim ja BRE da vidim kako neko uziva u necemu...raznorazni kolekcionari.. E ja mislim da sam imala Manhattan sene..Neke male kockaste..na komad sto se uzimaju... I jos pitanje za vas iskusne sa puderima i rumenilima.. Teranova pomenu...pa se zapitah...Jel moze rumenilo bez ikakve podloge?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 20:46 |
|
|
Citat: Jel moze rumenilo bez ikakve podloge? Može, vrlo prirodno izgleda. Ja volim one breskvaste tonove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 20:52 |
|
|
Urbana je napisao/la: I jos pitanje za vas iskusne sa puderima i rumenilima.. Teranova pomenu...pa se zapitah...Jel moze rumenilo bez ikakve podloge? Naravno da moze, al mozes stavit i malo pudera po cijelom licu, da ubije sjaj i stvori finu podlogu!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 20:58 |
|
|
mara je napisao/la: Urbana je napisao/la: I jos pitanje za vas iskusne sa puderima i rumenilima.. Teranova pomenu...pa se zapitah...Jel moze rumenilo bez ikakve podloge? Naravno da moze, al mozes stavit i malo pudera po cijelom licu, da ubije sjaj i stvori finu podlogu! Sve zavisi gde sam krenula i kako sam obučena. Ako sam apa-trapa, tako se i šminkam,a ako sam u haljini i štiklama onda je to već detaljnije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 20:59 |
|
|
teranova je napisao/la: Ja volim Deborah senke i rumenila. Maskaru retko stavljam jer nosim naočare sa foto-grej staklima pa se ionako ne vidi.  I ja imam foto-grej stakla, ali maskaru ne nosim iz potpuno drugih razloga. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 21:00 |
|
|
Danas sam sebe častila novim naočarima. Jedva čekam da mi ugrade stakla da ih prošetam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 21:03 |
|
|
teranova je napisao/la: mara je napisao/la: Naravno da moze, al mozes stavit i malo pudera po cijelom licu, da ubije sjaj i stvori finu podlogu!
Sve zavisi gde sam krenula i kako sam obučena. Ako sam apa-trapa, tako se i šminkam,a ako sam u haljini i štiklama onda je to već detaljnije. Svako tom pristupa drugacije, al zanimljivo mi je sto vidim sve vise zena koje se sminkaju raznoliko, po garderobi, razpolozenju ili godisnjoj dobi a ne po semi. Uvijek mi je lijepo vidjeti dobro nasminkanu zenu a uzasne su mi one koje su upale u kantu s bojama! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 21:06 |
|
|
|
Ništa gluplje nego teška šminka po vrućini. Meni je važniji izgled kose. Ako je to OK, šminka mi i ne treba, jer imam sreće sa tenom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 21:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: teranova je napisao/la: Ja volim Deborah senke i rumenila. Maskaru retko stavljam jer nosim naočare sa foto-grej staklima pa se ionako ne vidi.  I ja imam foto-grej stakla, ali maskaru ne nosim iz potpuno drugih razloga.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 21:30 |
|
|
teranova je napisao/la: Ništa gluplje nego teška šminka po vrućini. Meni je važniji izgled kose. Ako je to OK, šminka mi i ne treba, jer imam sreće sa tenom. Po meni je teska sminka inace nepotrebna. Sto manje se toga nanese na lice i sto rijedje to bolje! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 29 lip 2009, 22:17 |
|
|
Urbana je napisao/la: Jao Aleksije sad sam se setila razloga zasto ne nosis maskaru....odala bi te da si plakao do zore... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 30 lip 2009, 13:53 |
|
|
|
Vidi nji di su se sakrile, a ja camim na stilovima osobnim!!!
Al, uzalud vam, jer i ja svoj obraz pazim!
Ko prvo, zimi se ne briem, samo kresem brkove i bradu kako ne bi bas izgledo ko divljak a liti, svako jutro, nekad ostavim ponesto kako mi kad dune, al nista ono moderno naprdjivanje! Umivam se ladnom vodom izjutra a toplom navecer nekad i rakiom, kad me sta ubode, il vrlo ritko, ugrize! Od krema koristim dicinje, one baby! I bome, jos ko momak izgledam, cista i vedra obraza!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 30 lip 2009, 14:15 |
|
|
Koje naprdjivanje...  ? Vec sto ce ti ikakva krema...mesavina margarina i koja kap limuna podmladjuje lice vise no ista... Pusti modu i crne kreme.. makar one bile baby... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 30 lip 2009, 14:32 |
|
|
Urbana je napisao/la: Koje naprdjivanje...  ? Vec sto ce ti ikakva krema...mesavina margarina i koja kap limuna podmladjuje lice vise no ista... Pusti modu i crne kreme.. makar one bile baby...  Naprdjivanje je ono kad iscrtaju svasta po licu! To je ono sto spada pod brade sranja a postoje jos brade zvanja, znanja i imanja! U mene je uvik misavina zadnje i pridzadnje. Trenutno nosim ajducke brcine ala Miat Tomic!
Ma ne koristim one kupovne dicinje kreme iz prodavnica ves neke sve od prirodni sastojaka, sto mi ih nabavlja jedna likarnica al po boi bi se moglo rec kako su mozda bas od masla i limuna al nesto je ona govorila kako ima i meda u njima. Uvik su u onim bilim kuticama s crvenom nalipnicom na poklopcu di pisu neki brojevi koje ona razumi. A ja joj virujem, jer viruje i ona meni!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 30 lip 2009, 14:55 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Urbana je napisao/la: Koje naprdjivanje...  ? Vec sto ce ti ikakva krema...mesavina margarina i koja kap limuna podmladjuje lice vise no ista... Pusti modu i crne kreme.. makar one bile baby...  Naprdjivanje je ono kad iscrtaju svasta po licu! To je ono sto spada pod brade sranja a postoje jos brade zvanja, znanja i imanja! U mene je uvik misavina zadnje i pridzadnje. Trenutno nosim ajducke brcine ala Miat Tomic!
Ma ne koristim one kupovne dicinje kreme iz prodavnica ves neke sve od prirodni sastojaka, sto mi ih nabavlja jedna likarnica al po boi bi se moglo rec kako su mozda bas od masla i limuna al nesto je ona govorila kako ima i meda u njima. Uvik su u onim bilim kuticama s crvenom nalipnicom na poklopcu di pisu neki brojevi koje ona razumi. A ja joj virujem, jer viruje i ona meni!
Toliko sam omanula da sam pomislila da je iz prodavnice... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 30 lip 2009, 15:28 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Dobro  ja rekoh sad će Cosmi da mi održi lekciju....ali dobra si bila Lepa ti je kolekcija Cosmi  ,od maskara mi je najbolja Max faktor 2000 calori i YSL EFC je kraljica sjenila Deborah i Manhattan stikersi su ti super  Volim ja BRE da vidim kako neko uziva u necemu...raznorazni kolekcionari.. E ja mislim da sam imala Manhattan sene..Neke male kockaste..na komad sto se uzimaju... I jos pitanje za vas iskusne sa puderima i rumenilima.. Teranova pomenu...pa se zapitah...Jel moze rumenilo bez ikakve podloge? Ako toliko ne želiš puder onda možeš uzeti toniranu kremu Nivea ,ljeti je najbolja  meni ne izgleda lepo rumenilo ako nije koža tonirana bar malo... Što se tiče rumenila Deborah i Bourjois rumenila i sjenila 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 30 lip 2009, 15:50 |
|
|
Imala sam nekad tu Niveinu toniranu kremu....hell... Ali i pre nje sam kremu stavljala...I kad to sve obavim...onda tuferima tapkam,tapkam...dok to sve ne skinem... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 30 lip 2009, 15:53 |
|
|
Urbana je napisao/la: Imala sam nekad tu Niveinu toniranu kremu....hell... Ali i pre nje sam kremu stavljala...I kad to sve obavim...onda tuferima tapkam,tapkam...dok to sve ne skinem...  De Cosmi sve ti je teško staviš samo toniranu kremu rumenilo i maskaru ,sjaj i gotovo ,to je ljeti dovoljno.. ako imaš lijepe crte lica  zašto da ih ne istakneš 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 30 lip 2009, 16:12 |
|
|
|
E, žene, pošto se se navrzle ovih dana da pričate o odeći, nakitu, šminci i još kojekakvim dokonim stvarima, ispričaću vam jednu priču sa vrlo snažnim naravoučenijem (po(r)ukom).
Bio jedan bogat čovek koji hteo da se ženi. Međutim, imao je tri kandidatkinje između kojih nikako nije mogao da se opredeli. Odlučio je da napravi test. Svakoj od njih je dao po 5000 evra i rekao je da mogu s tom lovom da urade šta im padne na pamet, ali da posle dođu i da mu objasne na šta su novac potrošile.
Prva je rekla sledeće: Ja sam kupila sebi lepe krpice, nakit, šminku. Želim radi tebe da se doteram da ti budem najlepša, a ti da budeš ponosan kad se pojavljujemo zajedno.
Druga je rekla sledeće: ja sam kupila tebi poklon, stalno mislim na tebe i jedino sam na tebe želela da trošim novac.
Traća je rekla: ja sam novac investirala u akcije, i za kratko vreme ga udvostručila. Želim da ti i ja zajedno to potošimo na sebe.
Aleksije sad ide kući s posla, a dok stigne, pokušajte odgovriti na pitanje: koju od ove tri je bogati mladoženja oženio?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 10:36 |
|
|
Cosmi ,evo ti, ovo ti je perfekcija od pudera... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 10:49 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cosmi ,evo ti, ovo ti je perfekcija od pudera...  Ne ..jos uvek nisam pocela sa puderisanjem... To cu kad porastem.. Ne znam da li ti je poznata marka alessandro.Godinama koristim njihovu kremu za ruke. I neki dan naidjem na pakovanje sjajeva za usne..Mnogo su dobri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 11:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: E, žene, pošto se se navrzle ovih dana da pričate o odeći, nakitu, šminci i još kojekakvim dokonim stvarima, ispričaću vam jednu priču sa vrlo snažnim naravoučenijem (po(r)ukom).
Bio jedan bogat čovek koji hteo da se ženi. Međutim, imao je tri kandidatkinje između kojih nikako nije mogao da se opredeli. Odlučio je da napravi test. Svakoj od njih je dao po 5000 evra i rekao je da mogu s tom lovom da urade šta im padne na pamet, ali da posle dođu i da mu objasne na šta su novac potrošile.
Prva je rekla sledeće: Ja sam kupila sebi lepe krpice, nakit, šminku. Želim radi tebe da se doteram da ti budem najlepša, a ti da budeš ponosan kad se pojavljujemo zajedno.
Druga je rekla sledeće: ja sam kupila tebi poklon, stalno mislim na tebe i jedino sam na tebe želela da trošim novac.
Traća je rekla: ja sam novac investirala u akcije, i za kratko vreme ga udvostručila. Želim da ti i ja zajedno to potošimo na sebe.
Aleksije sad ide kući s posla, a dok stigne, pokušajte odgovriti na pitanje: koju od ove tri je bogati mladoženja oženio? Čoveče, koliko je vremena prošlo od pisanja ove moje pitalice, a još se niko nije usudio ni da pokuša da odgovori... 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|