|
|
Stranica: 11/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
galija
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 16:20 |
|
|
gabi,gabi... srećomtema nisu dobri pivci našta bi to ličilo
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 16:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
galija je napisao/la: gabi,gabi... srećomtema nisu dobri pivci našta bi to ličilo galijeto, galijeto... budi ozbiljna, ipak je ovo neozbiljna tema.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 16:25 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Mislis na Sofije JLo e neeee, na njih nema primjedbi, ali ima na Helenu, a mislim da ih je bilo i na druge. viš kako je sve relativno. ipak je striček Albert bio u pravu. sad je nekima i Helena dobra koka. Ja sam odmah rekao da I Helena ima kvaliteta I to kakvih. Samo treba potrefit fotke
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
galija
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 16:26 |
|
|
prestrašno.... mislim žena ili je stara kokadobrajuha ili nije plastika tu ne igra ulogu ajd plastificiraj ovu svoju zadnju mumiju
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 16:28 |
|
|
Tulkas je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: neeee, na njih nema primjedbi, ali ima na Helenu, a mislim da ih je bilo i na druge. viš kako je sve relativno. ipak je striček Albert bio u pravu. sad je nekima i Helena dobra koka. Ja sam odmah rekao da I Helena ima kvaliteta I to kakvih. Samo treba potrefit fotke eh, gospodine, nešto morate i sami. ja vam samo dajem prijedloge.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 16:30 |
|
|
galija je napisao/la: prestrašno.... mislim žena ili je stara kokadobrajuha ili nije plastika tu ne igra ulogu ajd plastificiraj ovu svoju zadnju mumiju Tilda Swinton ima jako lijepe i nježne crte lica. s normalnom šminkom i dužom kosom izgledala bi skroz drukčije. to što ona ne igra na tu kartu, drugi je par opanaka.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 16:38 |
|
|
Daj molim te. Ljepse setaju u Walking dead seriji
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 16:42 |
|
|
meni je lijepa. druga je stvar što se ona igra sa svojim izgledom i ne uklapa se u prosjek. (prosjek u smislu izgleda naslovnica časopisa na koji smo navikli)
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 16:54 |
|
|
Da ona ti je lijepa I ok dok ostalima nalazis mane tipa obrve. Jebate ova ih ni nema. glede ostalog sto bi rekli decki iz zabranjenog pusenja u jednoj pjesmi ova hoda bez da joj se zna prednja strana
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 16:59 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ne bi li bilo malo...hm...čudno...da ja slinim na ovoj temi? Čudnije je što se valjaš ( ) na ovoj temi od jutra do mraka.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 17:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Tina Fey (43), looks, brains, sense of humour
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 17:16 |
|
|
Wind je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ne bi li bilo malo...hm...čudno...da ja slinim na ovoj temi? Čudnije je što se valjaš ( ) na ovoj temi od jutra do mraka. mogla bi I ti malo da se valjas iskreno volio bih vidjeti vas dvije kako se valjate free style u medu ilI bilo cemu slatkom
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 17:41 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7436 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Neka se njih dvije povaljaju u nutelli,pa da vidimo koja je jača. A Aztec će biti sudac.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 17:44 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tina Fey (43), looks, brains, sense of humour
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 18:30 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Da ona ti je lijepa I ok dok ostalima nalazis mane tipa obrve. Jebate ova ih ni nema. glede ostalog sto bi rekli decki iz zabranjenog pusenja u jednoj pjesmi ova hoda bez da joj se zna prednja strana Tulkas, ti mene malko zajebavaš, jelda?
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 18:34 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Da ona ti je lijepa I ok dok ostalima nalazis mane tipa obrve. Jebate ova ih ni nema. glede ostalog sto bi rekli decki iz zabranjenog pusenja u jednoj pjesmi ova hoda bez da joj se zna prednja strana Tulkas, ti mene malko zajebavaš, jelda? Ma neeee. Ja sam totalno antizajebljiv
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 18:37 |
|
|
Tulkas je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Tulkas, ti mene malko zajebavaš, jelda? Ma neeee. Ja sam totalno antizajebljiv dobro, ako ti tako kažeš. al ipak ću te držat na oku.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 18:44 |
|
|
Cuj I ja bih tebe rado na oku drzao. Jedino ako nisi ko Tilda onda bi na snajperskom nisanu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 18:50 |
|
|
evo, drži me na oku.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 18:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 18:55 |
|
|
O ne. Vegetarijancu tako nesto na oci. Da si postavila cvijet pa hajde ili barem glavicu kupusa
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 19:12 |
|
|
Tulkas je napisao/la: O ne. Vegetarijancu tako nesto na oci. Da si postavila cvijet pa hajde ili barem glavicu kupusa nemoj mi reći da si vegetarijanac? eto vidiš, Markić se prepoznao. on te mlati (nemam pojma zašto ) a ja ti rane vidam.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 19:13 |
|
|
Ah markan se samo nada da brijes na agresivu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 20:39 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Tulkas je napisao/la: O ne. Vegetarijancu tako nesto na oci. Da si postavila cvijet pa hajde ili barem glavicu kupusa nemoj mi reći da si vegetarijanac? eto vidiš, Markić se prepoznao. on te mlati (nemam pojma zašto ) a ja ti rane vidam. Jok,gdje bih ja na svog kolegu Tulkasa,ne daj Bože! Aluzija meso na oko,niš' drugo:-)
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 29 sij 2014, 20:44 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: nemoj mi reći da si vegetarijanac? eto vidiš, Markić se prepoznao. on te mlati (nemam pojma zašto ) a ja ti rane vidam. Jok,gdje bih ja na svog kolegu Tulkasa,ne daj Bože! Aluzija meso na oko,niš' drugo:-) znam te tico
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|