|
|
Stranica: 19/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 21:19 |
|
|
Nou frks. Ne manjka ni ovih obdarenih zeMskih
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 21:26 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17398 Lokacija: יום טוב
|
Tulkas je napisao/la: Nou frks. Ne manjka ni ovih obdarenih zeMskih eto. svi sretni.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 21:43 |
|
|
Narafski. Nisam ni sumljao. Al cuj poslije nekoliko piva ko zna...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 21:47 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Narafski. Nisam ni sumljao. Al cuj poslije nekoliko piva ko zna... meni su tri male pive limit, a ti kako hoćeš.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:02 |
|
|
Ja sam iz Bosne pa mi ne zahaturi sto grijesim prijavopisu. Tri piva. Jos bolje
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:05 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ja sam iz Bosne pa mi ne zahaturi sto grijesim prijavopisu. Tri piva. Jos bolje i ja sam izbosne ali sam se prilagodila domaćinima. pivo ionako pijem samo kad idem negdje vani.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:07 |
|
|
Pa I pocinje se vani. Haha..
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:13 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Pa I pocinje se vani. Haha.. i to što kažeš.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
I ja sam iz Bosne (ocito ) al mi nikad nije bilo jasno ko pise to "lj" umjesto "nj"... tj. odakle dolaze ti ljudi? Primjetio sam isto i na forumu.hr to s "lj"... malo mi je sta cudno kao to "lj"...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:18 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Pa I pocinje se vani. Haha.. i to što kažeš. Polako. Vrijeme je pred nama
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:20 |
|
|
Aztec je napisao/la: I ja sam iz Bosne (ocito ) al mi nikad nije bilo jasno ko pise to "lj" umjesto "nj"... tj. odakle dolaze ti ljudi? Primjetio sam isto i na forumu.hr to s "lj"... malo mi je sta cudno kao to "lj"... netko piše namjerno, iako zna razliku. a netko ne zna.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:20 |
|
|
Aztec je napisao/la: I ja sam iz Bosne (ocito ) al mi nikad nije bilo jasno ko pise to "lj" umjesto "nj"... tj. odakle dolaze ti ljudi? Primjetio sam isto i na forumu.hr to s "lj"... malo mi je sta cudno kao to "lj"... Cudno je I meni svasta pa se priviknem. Idi na knjizevnost Aztec pa tamo laprdaj hebo te KLjajic
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:25 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Aztec je napisao/la: I ja sam iz Bosne (ocito ) al mi nikad nije bilo jasno ko pise to "lj" umjesto "nj"... tj. odakle dolaze ti ljudi? Primjetio sam isto i na forumu.hr to s "lj"... malo mi je sta cudno kao to "lj"... Cudno je I meni svasta pa se priviknem. Idi na knjizevnost Aztec pa tamo laprdaj hebo te KLjajic Klaić.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:28 |
|
|
Ma kad kazem LJ onda je LJ
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:32 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ma kad kazem LJ onda je LJ LJ kao Ljupka
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 19 vel 2014, 22:32 |
|
|
Lupka
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 20 vel 2014, 12:41 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 21 vel 2014, 09:46 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8317 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
s cigaretom u ruci se je odmah srozala na razinu 2/10
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 22 vel 2014, 14:53 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 23 vel 2014, 02:29 |
|
|
Poštujem svačiji ukus pa tako i vaš ali ova gospođa je po mom ukusu poprilično ružna, gospođice Gabriela.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 23 vel 2014, 16:33 |
|
|
Gospodine Aga, ma šta mi muškarci znamo o lijepim ženama kad volimo žene koje su plastičare.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 24 vel 2014, 10:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Poštujem svačiji ukus pa tako i vaš ali ova gospođa je po mom ukusu poprilično ružna, gospođice Gabriela. pa nije ni meni neka ekstra ljepota, ali daleko je od ružne. markantna je pojava. sigurno biste se okrenuli za njom na ulici. ako Vam se da potrošiti malo vremena na francuski film, pogledajte "Coco Chanel&Igor Stravinsky". istinabog, film je dosta razvučen a na trenutke i dosadnjikav, ali Anna je predivna kao Coco. a tek glas... da znam kako, izrezala bih si par scena u kojima hoda. predivna. još je jedan film snimljen o Coco iste godine, "Coco avant Chanel", tamo je glumi Audrey Tautou. taj film mi je bolji, i Audrey mi je fizički pogodnija za tu ulogu, ali Anna je božanstvena...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 24 vel 2014, 10:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37701 Lokacija: Gl. grad regije
|
Primjetio sam da žene nemaju ukusa kad su žene u pitanju. Poremećena percepcija.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 24 vel 2014, 11:09 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Gospodine Aga, ma šta mi muškarci znamo o lijepim ženama kad volimo žene koje su plastičare. Ovo je apsolutno točno Meni je Catherine Zeta Jones (Douglas) najljepša od tih "starijih" dama :)
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 24 vel 2014, 11:22 |
|
|
sad kad dođe Aga i rastopi se.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|