Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7560 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Nekada prije se učio samo ruski u školama,navodno.....pa je zatim otpao ruski ,a uveden njemački,logično. A tek onda engleski i francuski. Ja nisam učio francuski u školi,a to mi je ostala želja jer najljepše zvuči.Ovo sam ja naučio na kratkom tečaju,po kratkom postupku.
Ajme ovih latina..Jackie Guerrido (42 god). Rijetko šta preporučujem, ali obavezno pogledajte oba klipa, ako ne budete i više nego oduševljeni, you are probably a slack jawed faggot or dead.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ne razumijem ove sto stavljaju ove slike dokle vise sa tim sa zapada to se olinjalo ko kucke Mi imamo ljepsih zena od njih stavljanjem tudzih zena omalovazavate svoje sta to radite Nase su zene ljepse privlacnije razmislite malo dosta ovih olinjali glimica i ostalog stanja
Ne razumijem ove sto stavljaju ove slike dokle vise sa tim sa zapada to se olinjalo ko kucke Mi imamo ljepsih zena od njih stavljanjem tudzih zena omalovazavate svoje sta to radite Nase su zene ljepse privlacnije razmislite malo dosta ovih olinjali glimica i ostalog stanja
Poenta je što se naše lepe žene ne vole fotografisati jer imaju pored lepote i pameti.
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17419 Lokacija: יום טוב
Dorijan je napisao/la:
ni mi ne razumijemo tebe bez točke, zareza i upitnika. probaj ponovo.
lijepa žena je lijepa žena, bez obzira na nacionalnost. godine da ne spominjem.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7560 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Dorijan je napisao/la:
Koji si sad ti padobranac??? Ne oskvrnjuj ovako dobru temu.
Ajme ovih latina..Jackie Guerrido (42 god). Rijetko šta preporučujem, ali obavezno pogledajte oba klipa, ako ne budete i više nego oduševljeni, you are probably a slack jawed faggot or dead.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.