|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 190 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hunter
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 22 sij 2015, 01:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 22 sij 2015, 01:19 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10026 Lokacija: Banja Luka
|
Citam zadivljen, svoj prethodno napisan post ..i mislim da bi bilo fino da napisem nastavak.. Samo jedan ( casna rjec). E...kada , a i to biva, usjedelik ili usjedelica pronadju parce , koje je samo na njih cekalo..i ogriju se na njega...stvari pocnu munjevito da se mjenjaju na bolje.. Mentalno i fizicki prosto sinu. Ona se naglo proljepsa , sike joj nekako nabubre , guzu istrći , gracioznije koraca , oci opet sjaje i postaju ljepse za makar 50%..a ako je genetska buca , onda to postaje buckastost breskve , a ista je ukusno voće ( ko od muskijeh nije nikad imao bucu , mnogo je propustio)...itd...itd.. A on postaje u svim svojim delanjima sigurniji u sebe , ponovo pazi kakav hoda ( garderoba i to ) , redovnije se brije ( osim ako mu je ona rekla da mu dobro stoji brada od tri dana) Napokon uvidja da je Dodik ipak bolja opcija za Srpsku od ovog treceg SDS esalona...te da mu on ( Dodik) stvarno nije kriv , sto mu je toliko dugo trebalo da nadje nju.....itd,itd.. I evo jos , po mom dobrom obicaju a i zarad kompletnosti ovdje napisanog, i jedna prigodna melodijica ..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 22 sij 2015, 01:44 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Prezahtjevne žene i iskusne.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 22 sij 2015, 01:52 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Prezahtjevne žene i iskusne. Taman i da jesu, neće roditi pedofile, obijače trafika, silovatelje, fudbalske huligane, makroe, džeparoše po autobusima, i to je sam deo asortimana uslovno rečeno sitnog ološa, koji je na svakom koraku. Krupni ološ je u Davosu, a i njih je neko rodio. Stare cure nisu.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 22 sij 2015, 01:58 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Stare nisu nego su "iskusile" muškarce na svojoj koži i povećali su im se kriteriji.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 22 sij 2015, 02:09 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Stare nisu nego su "iskusile" muškarce na svojoj koži i povećali su im se kriteriji. Pričam s kolegom na poslu pre dva meseca, ljut je na ženu... Kaže, šta će mi ako neće da kuva i sprema? Razmišljam se da ga pitam, a možda da je voliš pre svega, *********? Predomislio sam se u zadnjem trenu. Nisam rekao ništa. Otišao sam.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 22 sij 2015, 02:52 |
|
|
Svarog je napisao/la: solidan procenat zena koje se ne udaju u nekakvom , hajde da kazem bioloskom optimumu, tokom vremena postaje namcorast. Teske su za ''saradnju'' , osjetljive na sitnice , svak im nesto kriv , itd...jednom rjecju , namcoraste . Stojim kod mišljenja da je seks bitniji za žene nego muškarce. Mi ga želimo, one ga trebaju. Čim se žena redovito ne seksa, a to se vidi, ponaša se donekle problematično. Čim se dobro prasnula, kao da se povrati u normalu. Tu je naravno i emocionalna strana, naravno. Čim žena ne ostvari potpun odnos na osjećajnom nivou do nekih godina to utječe na ponašanje. Penis bonus, pax in domus.Ako nema dobrog, daj bilo kojeg. Poslužit će.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 22 sij 2015, 09:04 |
|
|
Izuzimajući sjajno pisanje Sayuri i još po nekih pa do licemernog lupetanja tek da se nešto napiše a naročito gospodičića iznad jer takvu nebulozu još nisam pročitala, ova tema je postala revija besmislica. Sramota je zaboraviti ko nas je porodio.
Neko spomenu kako stare devojke nezadovoljstvo (?!) ispoljavaju neurotičnim ponašanjem i sl. a ja tvrdim da je takva pojava daleko prisutnija i intenzivnija kod udatih žena nezadovoljnim beskrajno dosadnim brakom i da pri tom ništa neće preduzeti da brak postane interesantan pa samim tim i njen/njihov život (mada su male šanse ali ako ne pokuša neće ni znati da li ih uopšte ima), ili da ne muči ni sebe ni okolinu koja će je trpeti.
Ako ne znaš biti sam sa sobom nećeš se snaći ni u društvu, skoro je pravilo.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 22 sij 2015, 22:52 |
|
|
Sarajka je kofol mala djevojka puna velikih predrasuda. SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovo je strašno. Kao pitanje, mislim...
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 22 sij 2015, 23:33 |
|
|
Stojanka majka knežopoljka; Srđane Mrđane Mitre.... A ima i ona kučka i kučići.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 22 sij 2015, 23:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ljubav je briga za ono što nam je povjereno.
Od ljubavi se ne zivi. Ma koliko to brutalno zvučalo. Neimaštinja i nedostatak osnovnih zivotnih uvjeta i najače osjećaje će staviti na kušnju. Takodje smo duzni i djeci obezbijediti stabilnost. Ako već idemo u planiranje porodice. moramo temu jednu otvorit za sponzore
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 23 sij 2015, 15:43 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Stojanka majka knežopoljka; Srđane Mrđane Mitre.... A ima i ona kučka i kučići. korrisniče, odvalio si žešće. Čuj kučka i kučići Dođi u "Kavanu" da ne kvarimo temu, ostaviću ti obe pesme. ~~~ Od starih cura gori su stari momci.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 23 sij 2015, 17:06 |
|
|
pagan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Od ljubavi se ne zivi. Ma koliko to brutalno zvučalo. Neimaštinja i nedostatak osnovnih zivotnih uvjeta i najače osjećaje će staviti na kušnju. Takodje smo duzni i djeci obezbijediti stabilnost. Ako već idemo u planiranje porodice.
moramo temu jednu otvorit za sponzore U pravu je cura. Žene generalno pragmatičnije gledaju na život.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 23 sij 2015, 20:32 |
|
|
Ksenija je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Stojanka majka knežopoljka; Srđane Mrđane Mitre.... A ima i ona kučka i kučići. korrisniče, odvalio si žešće. Čuj kučka i kučići Dođi u "Kavanu" da ne kvarimo temu, ostaviću ti obe pesme. ~~~ Od starih cura gori su stari momci. Pa pjesma o Kučki i kučićima samo što se ne sjećam ko je napisao.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 23 sij 2015, 21:09 |
|
|
A miša ti da to ne znaš, prvu Skender Kulenović a drugu Sergej Jesenjin. Rekoh ti da dođeš u Kavanu da tamo o tome a ne ovde gde se piše o starim curama ali ne i o starim momcima čiji broj je manji ali su uočene tendencije porasta.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 23 sij 2015, 22:45 |
|
|
Hunter je napisao/la: pagan je napisao/la: moramo temu jednu otvorit za sponzore
U pravu je cura. Žene generalno pragmatičnije gledaju na život. istina,ali se na takvim stvarima tesko moze sta zdravo razvit
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 23 sij 2015, 23:17 |
|
|
pagan je napisao/la: Hunter je napisao/la: U pravu je cura. Žene generalno pragmatičnije gledaju na život.
istina,ali se na takvim stvarima tesko moze sta zdravo razvit Ja ne znam tvoju definiciju "zdravog" pa ne mogu ni govoriti jesi li u pravu ili ne. Ali znam par tipova koji su se oženili a odbijaju poslove koji im se nude jer ih je recimo sramota obući uniformu i izaći na ulicu. Ju sramote, držim plastičnu vreću i ljudi me gledaju... Radije se zavuku u kladionicu i sanjare velike pare češkajući muda kroz trenerku od 150 eura. Ako očekuješ da ti žena sjedi kod kuće i podiže djecu, mrš van i nađi nešto raditi. Pa bilo i čišćenje ulice! Mada s druge strane, imam i školskog druga koji ovih dana na minusu i vjetru od zore do predveče sjedi na pijaci prodajući četke za ribanje kupatila. Jedna četka košta oko manje od 2 eura. Smrzne se ko ona stvar, obučen je kao prosjak ali ne prosi. Bori se i šalje dvoje djece u školu pristojno obučene. Ne znam kakvi su mu sinovi đaci ali vidim da momku nitko nije isprao mozak virtualnim životnim stilovima koji se za 99,99% mladih nikad neće ostvariti.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 23 sij 2015, 23:23 |
|
|
nisam na to mislio,nego na cinjenicu da je kod velikog broja zena,odabir muskarca u startu osudjen na propast ako je iole slabijeg materijalnog stanja (unatoc tome sto ima neki posao)
ovo za mlatimudane iz kladionice se slazem
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 23 sij 2015, 23:31 |
|
|
@pagan Eto odgovora zašto su neke usedelice.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 23 sij 2015, 23:44 |
|
|
sa vremenom pocmu spustati kriterije,al vecinom prekasno
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 23 sij 2015, 23:58 |
|
|
Tačno. Negde sam pisala o mojoj koleginici koja je tražila više nego što je mogla da pruži.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 24 sij 2015, 00:00 |
|
|
pagan je napisao/la: nisam na to mislio,nego na cinjenicu da je kod velikog broja zena,odabir muskarca u startu osudjen na propast ako je iole slabijeg materijalnog stanja (unatoc tome sto ima neki posao)
ovo za mlatimudane iz kladionice se slazem Ako je tebi cilj da ne živiš na grbači roditelja, i snađeš se koliko toliko da podmiriš te potrebe, naćićeš sebi i ženu kojoj novci nisu kriterij No.1. Biće tu u tom traženju naravno i raznih guščica koje u grudnjak trpaju vatu, da im grudi budu veće. Biće i ludača koje te zivkaju i 8 mjeseci nakon raskida, pa možda i po koja dronfulja koja je našla dobar a jeftin sapun da ukloni neugodni miris i tako postala dama par ekselans, što ćeš možda saznati znatno kasnije... Ali, ono što hoću da kažem, ako ne mjenjaš kurs lađe na svakih par sati zato što je nešto u startu teško, negdje ćeš i stići u životu. Tražiš, boriš se, učiš, radiš na sebi, žena to uvijek primjeti. Jer ovi što nemaju pare ne samo da su materijalno u nezavidnom položaju, već ih vrlo često i ne zanima ništa. A koja bi žena takvome čovjeku htjela roditi djecu?
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 24 sij 2015, 00:06 |
|
|
Citat: A koja bi žena takvome čovjeku htjela roditi djecu? Baš me interesuje hoće li se ikada prestati koristiti ova nebulozna rečenica. P.S. Nema veze s tobom Hunter jer nisi je ti smislio.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 24 sij 2015, 00:20 |
|
|
Hunter je napisao/la: pagan je napisao/la: nisam na to mislio,nego na cinjenicu da je kod velikog broja zena,odabir muskarca u startu osudjen na propast ako je iole slabijeg materijalnog stanja (unatoc tome sto ima neki posao)
ovo za mlatimudane iz kladionice se slazem Ako je tebi cilj da ne živiš na grbači roditelja, i snađeš se koliko toliko da podmiriš te potrebe, naćićeš sebi i ženu kojoj novci nisu kriterij No.1. Biće tu u tom traženju naravno i raznih guščica koje u grudnjak trpaju vatu, da im grudi budu veće. Biće i ludača koje te zivkaju i 8 mjeseci nakon raskida, pa možda i po koja dronfulja koja je našla dobar a jeftin sapun da ukloni neugodni miris i tako postala dama par ekselans, što ćeš možda saznati znatno kasnije... Ali, ono što hoću da kažem, ako ne mjenjaš kurs lađe na svakih par sati zato što je nešto u startu teško, negdje ćeš i stići u životu. Tražiš, boriš se, učiš, radiš na sebi, žena to uvijek primjeti. Jer ovi što nemaju pare ne samo da su materijalno u nezavidnom položaju, već ih vrlo često i ne zanima ništa. A koja bi žena takvome čovjeku htjela roditi djecu? svecenik bi rekao "djeca su plod ljubavi mamine i tatine".ne trebas ih mijesat u ovu pricu,jerbo je u pitanju sama veza kao takva
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 24 sij 2015, 00:34 |
|
|
pagan je napisao/la: Hunter je napisao/la: Ako je tebi cilj da ne živiš na grbači roditelja, i snađeš se koliko toliko da podmiriš te potrebe, naćićeš sebi i ženu kojoj novci nisu kriterij No.1. Biće tu u tom traženju naravno i raznih guščica koje u grudnjak trpaju vatu, da im grudi budu veće. Biće i ludača koje te zivkaju i 8 mjeseci nakon raskida, pa možda i po koja dronfulja koja je našla dobar a jeftin sapun da ukloni neugodni miris i tako postala dama par ekselans, što ćeš možda saznati znatno kasnije... Ali, ono što hoću da kažem, ako ne mjenjaš kurs lađe na svakih par sati zato što je nešto u startu teško, negdje ćeš i stići u životu. Tražiš, boriš se, učiš, radiš na sebi, žena to uvijek primjeti. Jer ovi što nemaju pare ne samo da su materijalno u nezavidnom položaju, već ih vrlo često i ne zanima ništa. A koja bi žena takvome čovjeku htjela roditi djecu?
svecenik bi rekao "djeca su plod ljubavi mamine i tatine".ne trebas ih mijesat u ovu pricu,jerbo je u pitanju sama veza kao takva Svećenik nije čuo za silovanje (u braku).
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|