|
|
Stranica: 7/17.
|
[ 406 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
jationo
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 14:57 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Ja sam sinoc isla u soping...Ustvari...isla sam da kupim sestri kupaci...Na kraju uzela hrpu gluposti...a njoj nista... Ona zapravo ima ogromne grudi..a drugo sve ok...Pa imamo taj problem uvek...oko kupacih,grudnjaka...kosulja... I u Palmersu sam videla jedan jednodelni...predlozila joj...Ali nece... Cene su prilicno visoke... Ali pred vece idem ponovo...Snizenja na sve strane... Valjda cu joj naci vec nesto... Cini mi se Snezo da si stavila taj jednodelni...ili slican...Moram se vrnuti... Ja volim isto crnu boju,imam i svetlo roze i svetlo plavo..i drecavo zeleno i drecavo narandzasti...Oni idu dobro kad se bojica nabaci... Slučajno sam danas uzela onaj jednodelni crni...ali volim i dvodelne ,boje...ne volim šarene i jake boje diskretno a najviše opet ja crno bijelo    Mislim da ti kostimi previše otkrivaju. Što kažeš na ove čednije, islamu prihvatljive varijante:  
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 15:01 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Ja mislim odgovaram Snezi...a stvorenje dao licni opis... I pobegao s teme... Znaci Snezo vi imate neke slicnosti...  Ovaj zadnji kupaci mi je extra... pa kakve sličnosti Cosmi ja nisam dala lični opis  sem boja kose i težinu sad po kazni stavljaj tvoje oko u avatar  Boja kose,tezina...avatari...i tako vec neka slika... Iseckala sam sliku...(na svoj nacin)...Mozda ispadne jos smesnije dok se podese dimenzije... Al mozda probam... Jesi li uopste tu..? I jesam li mozda preterala stim sto sam rekla za Stvorenje i tebe i slicnosti.. Smajlici kazu da jesam... 
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 15:04 |
|
|
Urbana je napisao/la: Boja kose,tezina...avatari...i tako vec neka slika... Iseckala sam sliku...(na svoj nacin)...Mozda ispadne jos smesnije dok se podese dimenzije... Al mozda probam... Jesi li uopste tu..? I jesam li mozda preterala stim sto sam rekla za Stvorenje i tebe i slicnosti.. Smajlici kazu da jesam...  Ma zezam se ,što ti je,normalno da posle 2 god.po forumima si stvorila neku sliku o meni... ajde stavi nema veze da li sam tu 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 15:06 |
|
|
jationo...ovde na bazenima imaju poseban termin kad se mogu kupati...I to je ok! Mada..te prve varijante nema...Suvise je otkrivenog... 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 15:09 |
|
|
Ide Ninja-kornjaca... 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 15:13 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 15:15 |
|
|
Urbana je napisao/la: Ide Ninja-kornjaca...  tople okice ninja kornjačo  ko da nešto traže... 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 15:17 |
|
|
Znaci nisu uplasene... 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 15:30 |
|
|
Urbana je napisao/la: jationo...ovde na bazenima imaju poseban termin kad se mogu kupati...I to je ok! Mada..te prve varijante nema...Suvise je otkrivenog...  Znam, ta je prva neka zajebancija. Ali svašta se nađe. U Tunisu sam vidio majku i kćer na kupanju, ova mlađa u normalnom kostimu, a stara, ne u burkiniju, jer valjda nisu stigli tamo, već u najobičnijoj haljini. Kod nje su naravno neki opsceni dijelovi uslijed mokrine mora bili puno uočljiviji nego kod one mlađe.. 
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 15:36 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
Urbana je napisao/la: Ja mislim odgovaram Snezi...a stvorenje dao licni opis... I pobegao s teme... Znaci Snezo vi imate neke slicnosti...  Ovaj zadnji kupaci mi je extra... Ma tu sam, tu sam... galavom i bradom. Neka litnja nevera je udrila pa san poša do broda. Vidim da ste na kostimima sa revije "Kabul-ljeto '09."
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 15:48 |
|
|
stvorenje je napisao/la: Urbana je napisao/la: Ja mislim odgovaram Snezi...a stvorenje dao licni opis... I pobegao s teme... Znaci Snezo vi imate neke slicnosti...  Ovaj zadnji kupaci mi je extra... Ma tu sam, tu sam... galavom i bradom. Neka litnja nevera je udrila pa san poša do broda. Vidim da ste na kostimima sa revije "Kabul-ljeto '09." Treba provjerit modnu ponudu iz svih dijelova svijeta.. No, šta opet promjeni avatar, nešto si nestabilan po tom pogledu u zadnje vrijeme?
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 17:59 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 18:02 |
|
|
jationo je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Ma tu sam, tu sam... galavom i bradom. Neka litnja nevera je udrila pa san poša do broda. Vidim da ste na kostimima sa revije "Kabul-ljeto '09." Treba provjerit modnu ponudu iz svih dijelova svijeta.. No, šta opet promjeni avatar, nešto si nestabilan po tom pogledu u zadnje vrijeme?Pratim modu, pa se po trendovima koji vladaju u zemlji i svijetu, mijenjam. Nisam ja 'na liniji' pravovjerja. 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 18:05 |
|
|
jationo je napisao/la: Urbana je napisao/la: jationo...ovde na bazenima imaju poseban termin kad se mogu kupati...I to je ok! Mada..te prve varijante nema...Suvise je otkrivenog...  Znam, ta je prva neka zajebancija. Ali svašta se nađe. U Tunisu sam vidio majku i kćer na kupanju, ova mlađa u normalnom kostimu, a stara, ne u burkiniju, jer valjda nisu stigli tamo, već u najobičnijoj haljini. Kod nje su naravno neki opsceni dijelovi uslijed mokrine mora bili puno uočljiviji nego kod one mlađe..  Ma i ovde su BRE ...ko s ulice u vodu da ulaze... Nema to neku specijalnu kupacu mantiju... 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 18:08 |
|
|
A meni se sve vise muchi pisati na forumu...i vagati svaku rec..dal ce biti ovako ili onako protumacena... Ne znam sto ce mi to... 
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 18:14 |
|
|
Urbana je napisao/la: A meni se sve vise muchi pisati na forumu...i vagati svaku rec..dal ce biti ovako ili onako protumacena... Ne znam sto ce mi to...  Molio bih dotičnu forumašicu da moje upise shavati kao šalu. Unaprijed zahvalan. 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 18:18 |
|
|
Doticna forumasica je tvoje upise i shvatila kao salu... I odnosi se na neke nesuglasice koje su se desavale proteklih dana... 
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 26 lip 2009, 18:21 |
|
|
Urbana je napisao/la: Doticna forumasica je tvoje upise i shvatila kao salu... I odnosi se na neke nesuglasice koje su se desavale proteklih dana...  Zahvaljujem se dotičnoj forumašici na razumijevanju. Zahvaljujem se također dotičnoj forumašici za vraćanje meni najdražeg avatara... Monica rules. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 27 lip 2009, 13:05 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 27 lip 2009, 17:21 |
|
|
Mora da im je hladno...pa se malo ogrnule... Inace...odvratno je...
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 27 lip 2009, 17:26 |
|
|
stvorenje je napisao/la: jationo je napisao/la: Treba provjerit modnu ponudu iz svih dijelova svijeta.. No, šta opet promjeni avatar, nešto si nestabilan po tom pogledu u zadnje vrijeme?Pratim modu, pa se po trendovima koji vladaju u zemlji i svijetu, mijenjam. Nisam ja 'na liniji' pravovjerja.  Jebiga, Marksovi i Lenjinovi putovi stabilniji su i postojaniji od trendova... 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 27 lip 2009, 17:33 |
|
|
jationo je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Pratim modu, pa se po trendovima koji vladaju u zemlji i svijetu, mijenjam. Nisam ja 'na liniji' pravovjerja.  Jebiga, Marksovi i Lenjinovi putovi stabilniji su i postojaniji od trendova...  Il`sto bi se reklo...za sva vremena... 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 28 lip 2009, 13:56 |
|
|
Urbana je napisao/la: jationo je napisao/la: Jebiga, Marksovi i Lenjinovi putovi stabilniji su i postojaniji od trendova...  Il`sto bi se reklo...za sva vremena...  Pa da, nije Manifest Kuran ili Biblija, da ga mijenja svako po svojim potrebama (vidio sam nešto o sudijskoj vehabijskoj verziji Kurana, gdje su dodavali neke stvarčice, recimo da je muslimanima cilj borit se protiv neprijatelja Islama (npr. Izraela) i da ga treba udarati svim raspoloživim sredstvima (tenkovima, raketrama, avionima)., Ako je to bilo originalno zapisano, onda je Muhamed uistinu bio prorok...  )
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 29 lip 2009, 08:07 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 29 lip 2009, 08:38 |
|
|
 Leptircici...leptircici...Obozavam ih kao detalje...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|