|
|
Stranica: 6/9.
|
[ 222 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 19:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nevista je napisao/la: BBC je napisao/la: Ma ne. Stari forumaš, virtualni tip, koji ponekad neka pisanja uzme sa rezervom. Nisi stavila na listu da volite biti šefice. Junuz to vrlo dobro zna. hehe..ne bih rekla da smo sefice. vec damo dojam muskarcu da su u pravu a bude po nasem.. eee...to je vec nesto..  Znam ja sve to. Nagovorite muža da kuha svaki dan i još ga ubijedite da mu je to korisno. Banda jedna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nevista
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 19:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 19:59 |
|
|
|
Nemam ja tih problema. Našao sam Zagrepčanku. Njih možeš vozati kako poželiš. (Nije da to radim, pošten sam ja)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 20:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63120 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC je napisao/la: Nemam ja tih problema. Našao sam Zagrepčanku. Njih možeš vozati kako poželiš. (Nije da to radim, pošten sam ja) hvali more (Hercegovke), drž se kraja (Zagrepčanke). 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nevista
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 21:00 |
|
|
BBC je napisao/la: Nemam ja tih problema. Našao sam Zagrepčanku. Njih možeš vozati kako poželiš. (Nije da to radim, pošten sam ja) hehe..ma rekoh ja vec..kakvo si ti to musko.. budi faca pa ozeni nasu..c 
_________________ "Ma nevista nam nije dobra s glavon nikako!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 21:05 |
|
|
Bosanke su bolje. Sa njima se lakše dogovoriti oko ovoga na što Mrsho i Dudu imaju teritorijalne pretenzije. E, sad će rat na temi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 21:12 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
BBC je napisao/la: Bosanke su bolje. Sa njima se lakše dogovoriti oko ovoga na što Mrsho i Dudu imaju teritorijalne pretenzije. E, sad će rat na temi. Pusti neka krene rat, biti će barem zanimljiv  . Da vidimo tko će od ove dvojice više teritorija zapišati  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:00 |
|
|
BBC je napisao/la: Nemam ja tih problema. Našao sam Zagrepčanku. Njih možeš vozati kako poželiš. (Nije da to radim, pošten sam ja) kukulele nasao zagrebcanku.... procitao jednom neki komentar "prije bi ozenio iserihijukoliju,nego zagrebcanku"
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:09 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
pagan je napisao/la: BBC je napisao/la: Nemam ja tih problema. Našao sam Zagrepčanku. Njih možeš vozati kako poželiš. (Nije da to radim, pošten sam ja) kukulele nasao zagrebcanku.... procitao jednom neki komentar "prije bi ozenio iserihijukoliju,nego zagrebcanku" I u pravu si. Eno na drugoj temi je spomenuo kako mu je žena kupila auto. Sve naše koje znam da su tako oženjeni, žene doista puštaju da rade što hoće, nisu zajebane kao naše. No, neće baš rađat, vole mater više od kartice a ktome moraš isto činit i ti. I najvažnije, uzmu ti kontrolu nad novčanim tijekovima, zajednički račun, pa onda one odlaze u shopping da kupuju ono što ti kažeš da ti treba. Dakle, možeš dobit auto, nakon što ona odluči da možeš, možeš imat najbolje cipele u dućanu, nakon što ona odluči da ti baš dobro pristaju. Zato nam je Bibićko tu stalno, hebiga svaka aktivnost povlači potezanje kartice, a to pak znači promet po računu koji treba objasnit i njoj i materi a pitat nezgodno. Sad, ne znam koliko je to: ja nju kako ja hoću...; prosudite sami...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:10 |
|
|
|
Sve si fulao. Kao i što nagađaš trenutnu situaciju u Varti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:18 |
|
|
BBC je napisao/la: Sve si fulao. Kao i što nagađaš trenutnu situaciju u Varti. Neka si ti pogađao, 20 ljudi ti je trebalo reći da nisam Bošnjak, mješanac; ni ja ni moja hanuma. Čim si tako izričit, sve je jasno... P.S. Ako nije tako kako sam naveo, teta nije Zagrepčanka, to je tebi neko podvalio, kad ništa ne kužiš od tih trava. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:19 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: pagan je napisao/la: kukulele nasao zagrebcanku.... procitao jednom neki komentar "prije bi ozenio iserihijukoliju,nego zagrebcanku"
I u pravu si. Eno na drugoj temi je spomenuo kako mu je žena kupila auto. Sve naše koje znam da su tako oženjeni, žene doista puštaju da rade što hoće, nisu zajebane kao naše. No, neće baš rađat, vole mater više od kartice a ktome moraš isto činit i ti. I najvažnije, uzmu ti kontrolu nad novčanim tijekovima, zajednički račun, pa onda one odlaze u shopping da kupuju ono što ti kažeš da ti treba. Dakle, možeš dobit auto, nakon što ona odluči da možeš, možeš imat najbolje cipele u dućanu, nakon što ona odluči da ti baš dobro pristaju. Zato nam je Bibićko tu stalno, hebiga svaka aktivnost povlači potezanje kartice, a to pak znači promet po računu koji treba objasnit i njoj i materi a pitat nezgodno. Sad, ne znam koliko je to: ja nju kako ja hoću...; prosudite sami... sve stoji prijatelju, za kartice je cinjenica, da ako imalo vide da imas para, njihova si zrtva. naravno samo levati dopuste sebi takvo sto, mada i njih ima. ono sto je mnogo opasnije od kartice i matere jeste njihov mentalni sklop. mentalni sklop nasih ercegovki je jos nerazjasnjena enigma,ratovi zvijezda,star trek. e sad zamisli jednu purgericu koja je ispred hercegovke miljama dijametralno suprotno,svijetlosnih godina udaljena. ne zelim da generaliziram, ali bojim se da su purgerice teski zivotni promasaj. jedina pozitivna stvar kod domacih cura je ta da su one domace i mores otprilike pretpostavit iz kojeg kraja kuhinje,u pravcu tebe,polijece voyager serpa.
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:20 |
|
|
|
Ne znaš ni podjebavati kao pravi Zeničani. Jesu tebe u Zenici mlatili u školi ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:30 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne znaš ni podjebavati kao pravi Zeničani. Jesu tebe u Zenici mlatili u školi ? Naravno, što bi rekao Čorba: Tukli su me i ja sam tukao, jer tad...Nego, zamisli u osnovnoj školi, 4. razred ja mislim, eto moj stariji će sad to bit. Jedan me zajebavao, i ja ga natrehao. Poslije škole, dočeka me njegova mater s dva cigića, i jedan me ufati s jedne strane, drugi s druge, i ona me šamara. Tvoji, iz Hercegovine, ali Muslimani. Tad sam prvi put uopće čuo da je neko iz Eranije, kad je mater rekla: Majku im hercegovačku!  Uglavnom, nije mu to puno pomoglo poslije. No, taj je inače najlošiji učenik u razredu kojem sam po njegovim riječima "izvukao osnovnu", jer sam mu vazda pomagao da riješi kontrolne. Tad nisam, zato smo se i sukobili. Uglavnom, tip danas ima vrat kao ja ramena, ex zastupnik je u skupštini FBiH, i da, ima VSS na neku foru. I tajkun je, da. Uh, ma bilo je svašta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:33 |
|
|
Jesi tu ženu spomenuo samo zbog teme ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Jesi tu ženu spomenuo samo zbog teme ?  Zapravo sam spomenuo dvije. Ne kužim zašto, moja je rođena i cijeli život provela s desne obale Neretve ali neće nikad reći za sebe da su zapadni Hercegovci nego istočni. Pa gdje onda počinje zapadna Eranija?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:39 |
|
|
Nego BBC, svaki dan u isto vrijeme te nema na forumu nakratko, valja nešto i skuhat ha?  Ne znam otkud ti ovo da Eranke tjeraju muževe da kuhaju? Ja to ne doživi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:40 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne kužim zašto, moja je rođena i cijeli život provela s desne obale Neretve ali neće nikad reći za sebe da su zapadni Hercegovci nego istočni.
Njen problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 00:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nego BBC, svaki dan u isto vrijeme te nema na forumu nakratko, valja nešto i skuhat ha?  Ne znam otkud ti ovo da Eranke tjeraju muževe da kuhaju? Ja to ne doživi. Znao sam da ćeš to primjetiti. Ja ih znam i previše. I muževi mi izgledaju da uživaju u tome. Ne znam kako tim ženama to uspijeva, velika mi je enigma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 14:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Brutalno, žena na fejsu u HB grupi 1.750 lajkova za 3 sata.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 19:15 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 srp 2012, 19:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63120 Lokacija: DAZP HQ
|
preko 3 tisuće lajkova.  a u, ovo s Hercegbosankom tjedna je pun pogodak, broj pratitelja fb stranice raste u nebesa. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 15 srp 2012, 13:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
 Kristina Anić okružena sa Hercegovkama (manje-više).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 28 srp 2012, 20:00 |
|
|
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 25 kol 2012, 13:45 |
|
|
Sa castinga u Mepas Mall: Ivana - Mostar 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|